2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

yetişti valla, rahat rahat yaptım hemde... çok beğendiler gerçekten de güzel olmuştu, ama elimin ayarı yok henüz çok fazla yapmışım, aç doymam susuz kanmam sanırmış...

benimde öyle yaaa. 2 kişiyiz ama rahat 5 kişi doyar yaptığım yemekle yavaş yavaş alışıyorum tabi

Ay bende öyleyim ya nişanlım akşam sen böyle gidersen beni batırırsın dedi şakayla ama doğru söylüyor walla
akşamdan onlara bir dolma yapmışım bizim temizlik ekibine (annem,ananem,nişanlım,teyzem,kuzenim,ananemin bakıcısı,bide ben) öğlen yedik
akşamada hepimizi doyurur heralde

hoşbuldum :)
galiba yemek için en şanslı benim. evde normaldede üç kişiyiz. annem kardeşim ben. yemekleri ayarlamak problem olmayacak ama tek sorun salata onun ayarını tutturamıyorum. bir domates iki salatalık derken bir koca kap salata oluyor :S

kızlar duydunuz mu diyarbakırda 13 şehit var... allahım kafayı yiyeceğim bu nasıl bir hayattır çok korkuyorum..

Kızlaaar ben geldimmm , ne kadar çok muhabbet etmişsiniz ben yokkenn,
ben de bugün havuza gittim, 5 arkadaş gittik, uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim, ordayken düğün hazırlıklarıyla ilgili hiçbişeyi düşünmedimm , çok iyi geldii, tüm stressimi attım

kızlar duydunuz mu diyarbakırda 13 şehit var... allahım kafayı yiyeceğim bu nasıl bir hayattır çok korkuyorum..

haberim yoktu canımm yaa, offff zaten tv de şehit haberi gördüğümde dayanamıyorum izlemeye, gözyaşlarıma hakim olamıyorum, mekanları cennet olsun...

Canaaaann
özledim seniiiiii

Tatlım benimm ben de özledim seni canımmm , bu aralar gündüzleri giremiyorum dolayısıyla muhabbete katılamıyorum ama akşam eve geldiğimde ilk işim kk ya girip yazdıklarınızı okumak oluyor
Bu arada gelinlik için 2. provam çarşamba günüydü ama yarına aldıkk, çook heyecanlıyım, yavaş yavaş oluşmaya başlayacak inşallah hayalimdeki gibi olur yaa senin provalar nasıl gidiyor?

aaa harikaa
benim de provam yarın 11 buçukta inş
ben de çk heyecanlıyım, eminim 1-2 dk sürecek ama bir haftadır bekliyorum yarını

aaa harikaa
benim de provam yarın 11 buçukta inş
ben de çk heyecanlıyım, eminim 1-2 dk sürecek ama bir haftadır bekliyorum yarını

Aynen ya yarın olsa da provaya gitsekkk dimi dimi yarın kaç numara tarlatan kullanacağımız belli olacakmış, öyle demişti gelinlikçim

Aynen ya yarın olsa da provaya gitsekkk dimi dimi yarın kaç numara tarlatan kullanacağımız belli olacakmış, öyle demişti gelinlikçim

beni iç çamaşırım ve ayakkabımla birlikte çağırdı
üst beden ölçümü almışlardı
yarın nolcek bilmiyorum
senden hiç ölçü aldılar mı

beni iç çamaşırım ve ayakkabımla birlikte çağırdı
üst beden ölçümü almışlardı
yarın nolcek bilmiyorum
senden hiç ölçü aldılar mı

evet canım ilk provada ölçümü aldılar, yarın da dediğin gibi ayakkabıyla istedi, bir de işte tarlatan deneyeceksin dedi , ondan başkaa neler olcak ben de bilmiyorum

evet canım ilk provada ölçümü aldılar, yarın da dediğin gibi ayakkabıyla istedi, bir de işte tarlatan deneyeceksin dedi , ondan başkaa neler olcak ben de bilmiyorum

canım ewt ilk provada üst bedenimi aldılar
off ütü yaptım terledim
ne kötü bir sıcak ya

hayrlı olsnn güle güle kullanın

maşallah ya 2gün giremedimm 1saatir gecmiş okuyorumm burda uykusuz ve yorgunum ama meraklıyımda
vala tüm arkadasların yazdıklarına yorum yazmak isterdim ama suan aklımda olan elif mobilyalarınn hayırlı olsun iigünlerde kullan sofiş sennde hayrlı olsunn..gelinlik provasında olan arkadaşalrında işleri rast gitsin inş.
2 gündür ceyizle urasyoz evim muş ta olcagı için cevrem gelinevimi göremicek.herkezde merak ediodu ceyizimi.o yüzden ceyiz sermeye karar verdik çoook yoruldukk ama yinede aklım onlarda çıkasım gelmio odadan oyyy benim annem neler yapmış bana ya urasmış kadın bitanemm
bende bugün nikah için gerekli olan izin belgemi çıkarttım ohh be vee tereddütle dikime verdiğim diktirmeyip hazır alsaydım keşkee diyip hakkını yediğim örtümü aldım..süper dikmişler asık oldum örtüyüde perdesinideçok mutluyummbu aksamda nişanlım geliyorrbi kaç gün misafirimiz olcak gelinlik bindallı bakcaz.işlerimm sıkılaştı anlıycanız..salı akşamda müstakbel eltimin kınası var onda ne giysem telaşına düştümm:18:şık olmalıyımm
nese cenem düştü iiuykular eylül gelinleriii
hepinizi seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm
he bu arada su eminönünde ki bindallı için cevap bekliyorumm en acilinden nerden bulabilirim????

herkese hayırlı günleeerr
ayy gelinlik provam var 4 saat sonra
sanki düğüne gdiyomuş gibi heyecan yaptım niyeyse :)

kaynarcalı canm,
senin de işlerin rastgitsin inşaAllah

herkes Eminönündeki bindallıları soruyo
ben şu sıralar bindallı giymekten vazgeçtiğim için o dükkanı hiç öğrenemicem galiba
bindallılara bakıyorum bakıyorum hiç begenemiyorum ya benim giyebileceğim bişey değilmiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…