selam cici gelin adayları ben normalde ekimde evleneceğim ama bizim başlığımız ölmüş kimsecikler uğramıyor yalnız kaldımbenide aranıza alırmısınız?
kızlar hepimiz aynı şehirde olsakda evlendikten sonrada görüşsek ne güzel olur.. Eki Görüntüle 225098
kızlar hepimiz aynı şehirde olsakda evlendikten sonrada görüşsek ne güzel olur.. Eki Görüntüle 225098
evet yaaa çok güzel olurdu.
eee dün naptın bakalım yetişti mi yemekler
yetişti valla, rahat rahat yaptım hemde... çok beğendiler gerçekten de güzel olmuştu, ama elimin ayarı yok henüz çok fazla yapmışım, aç doymam susuz kanmam sanırmış...
kızlar duydunuz mu diyarbakırda 13 şehit var... allahım kafayı yiyeceğim bu nasıl bir hayattırçok korkuyorum..
Canaaaann
özledim seniiiiii
aaa harikaa
benim de provam yarın 11 buçukta inş
ben de çk heyecanlıyım, eminim 1-2 dk sürecek ama bir haftadır bekliyorum yarını
Aynen ya yarın olsa da provaya gitsekkk dimi dimiyarın kaç numara tarlatan kullanacağımız belli olacakmış, öyle demişti gelinlikçim
beni iç çamaşırım ve ayakkabımla birlikte çağırdı
üst beden ölçümü almışlardı
yarın nolcek bilmiyorum
senden hiç ölçü aldılar mı
evet canım ilk provada ölçümü aldılar, yarın da dediğin gibi ayakkabıyla istedi, bir de işte tarlatan deneyeceksin dedi , ondan başkaa neler olcak ben de bilmiyorum
:44:kına da babanızla dans edebilirsiniz benim o ağlarken resimlerim dans ederken mesela :2: :2:
kızlarr çokkk mutluyum.. yatak odam ve yemek odam alındı perşembeye geliyo... ayaralayabilirsek salonun koltukları da o gün gelir.. nişanlım iş yerime çiçek gönderdi uzun süredir çiçek falan gelmez olmuştu...rüyada mıyım ben ya bilmiyorum..ama çokkk mutluyummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?