Kızlaaar ben geldimmm , ne kadar çok muhabbet etmişsiniz ben yokkenn,
ben de bugün havuza gittim, 5 arkadaş gittik, uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim, ordayken düğün hazırlıklarıyla ilgili hiçbişeyi düşünmedimm , çok iyi geldii, tüm stressimi attım
bunu okumak bile gözlerimin dolmasına sebep oldu..çok duygusallaştım artık..ailemden ayrılma gününü düşündükçe üzülüyorumm
Selam kızlar hayırlı cumalar hayırlı kandiller hepinize, dün iş çıkışı perde ve tüllere bakalım dedik bir türlü karar veremedim,salon ve yatak odası sade bişeyler istiyorum fiyatlarıda çok tutsun istemiyorum sonuçta kiradayım siz nasıl yaptırmayı düşünüyosunuz
çok detaylı bişey yaptırmazsan evi değiştirsen bile kullanabilirsin canım iki yana fon yaptırabilirsin salona sonuçta yanda olduğu için kısa yada uzun da olmaz
tünaydıııınnnn
kızlar yaa dünyadan haberim yok işle temizlik arasında gidip geliyorum burdan duydum şehit haberlerini Allahım sabır versin yakınlarına bekleyenlerine
hepinize hayırlı cumalar, kandiliniz mübarek olsun
offff ya çok sıkıldım artık bu telaşeden dün akşam çok kötüydü
eve bir girdim annesini gören çocuklar gibi annem nişanlımı, nişanlım annemi şikayet edip duruyor
çok sıktılar beni nişanlımı hemen gönderdim git biz dewam ederiz dedim
çok arada kalıyorum çok patlıycam artık
bugun ikisinede gelmeyin ben tek başıma işten çıkınca bitiririm dedim delirttiler 3gün iş yaptılar diye
iş çıkışı gidicem yerlerimi son kez silip kapı cam sildim mi biticek inşallah zor olan kısım
yarın beyaz eşyalardan başlıyoruz yerleşmeye
bi sağsalim atlatsaydık şu düğünleri artık
zor durum canımarada kalmak allah yardımcın olsun ama sen orta yolu bulursunn
günaydın eylül gelinleriiiii kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun allhım şehit ailelerinede sabır versin bu arada kızlar facede ekledinizmi birbirinizi
Detaylı bişey istemiyorum ben sadelikten yanayım, salonda dediğin gibi düz tül ve yanlara fon yaptırmak istiyorum aynısı yatak odası içinde istiyorum,mutfak camı yere kadar tüle karar veremedim herşeye karar verdim çabucak ama tül perde olayı çok başka bişiy ayrı ayrı 3 yere baktım fiyatlar hepsinde değişiyor çokda fazla para vermek istemiyorum açıkcası daha halılar alınıcak vesaire
oyy canım benim doğru söylüyorsun biz şimdi ekmek elden su gölden geçiniyoruz ben evhanımı olacağım için rahatım allah kolaylık versin canım,bende hem evde temizlik yapacam hemde ders çalışacağım umarım ders çalışmaya vakit bulabilirimdün tam 4 saat evde temizlik ve yemek yaptım.pofff sizde şimdi keyif yapın vallahi.
sonra bu strese gireceksiniz malesef stres hiç bitmiyor
ben cevap veriyorum hayır henüz kimseyi eklemedim
oyy canım benim doğru söylüyorsun biz şimdi ekmek elden su gölden geçiniyoruz ben evhanımı olacağım için rahatım allah kolaylık versin canım,bende hem evde temizlik yapacam hemde ders çalışacağım umarım ders çalışmaya vakit bulabilirim
ya ekleyelim birbirimizi sonrasında görüşmüş oluruz hemde
canım zor iş vallahi bende sen gibi düşünüyordum ben sadece salona ve yatak odasına yaptırdım tül pullu pullu böle çok şirinler brillantın salona sadece fon yaptırdım ondada pahalıya kaçmadım 3+1 ev için güneşlik toplamda 750 tl ödedim,birde yengemin düz tül kumaşı varmış ondanda oturma odası,çocuk odası ve ve artan kumaşdan da yatak odasına perde diktirdim onlarıda 40 tl ye diktirdim en ucuza böle kapadım
dün tam 4 saat evde temizlik ve yemek yaptım.pofff sizde şimdi keyif yapın vallahi.
sonra bu strese gireceksiniz malesef stres hiç bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?