2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Evet çok zor iş seçmek beğenmek içine sinmesi ve en önemliside fiyatı sen çok iyi fiyata yaptırmışsın brillanta bakmadım bakarım daha gezip bakma şansım var

evde olacağın için şanslısın canım zaman bulursun elbette bütün gün napacaksın belli bi düzen oluşturursun

Tam 4 saatmi temizlik ve yemek yaptın kendine vakit kalmıyor tabikii :18:

evet canım 4 saat akşam işte. kendime bi tek banyoı için zaman ayırdım sonra film izlerken uyumuşum zaten

Çok zor olmuş senin için bizimde vaktimiz olmuycak desene ne yapalım alışırız zamanla inşallah

Yarın gelinliğimi teslim alıyorum kızlar... Çok heyecanlıyım yaa hemen bi giyip duwağı filan takıcam çok merak ediyorum.. Ewe gelince nişanlıma da damatlığını giydiririm bi prova yaparız

Evet çok zor iş seçmek beğenmek içine sinmesi ve en önemliside fiyatı sen çok iyi fiyata yaptırmışsın brillanta bakmadım bakarım daha gezip bakma şansım var
fiyatta sıkı pazarlık yaptım birde biz yıllardır tüm sülalenin perdelerini oraya yaptrıırız onun etkisi olabilir
annem çalıştığı için biliyorum çalışan kadının işi zorrr allah yardım etsin

Yarın gelinliğimi teslim alıyorum kızlar... Çok heyecanlıyım yaa hemen bi giyip duwağı filan takıcam çok merak ediyorum.. Ewe gelince nişanlıma da damatlığını giydiririm bi prova yaparız

Hayırlısı olsun canım, benimde yarın provam var. Bakalım bende sabırsızlanıyorum...

Son düzenleme:
elifcim ne güzel hayırlısı olsun Allahım içine sindirsin inşallah
darısı bizim başımıza benim daha ortada hiçbişey yok
ağustosda dikilmeye başlanıcak
e bizede gösterirsin artıkın

kızlaaarrr
provadan geldiimm
ay dantelimi, kumaşımı seçtim
enfes olucak yaaa inşaALLAHHH
daha güzelleri sizin başınıza

elifcim ne güzel hayırlısı olsun Allahım içine sindirsin inşallah
darısı bizim başımıza benim daha ortada hiçbişey yok
ağustosda dikilmeye başlanıcak
e bizede gösterirsin artıkın

Amin canım. Albümümde war zaten fotoğrafı tadilattan önceki hali yani. Ama teslim alınca tekrar çeker koyarım duwağımla filan

[SUP][/SUP]
kızlaaarrr
provadan geldiimm
ay dantelimi, kumaşımı seçtim
enfes olucak yaaa inşaALLAHHH
daha güzelleri sizin başınıza

oooh hayırlısı olsun canımcım. Ya ahsencim ben seni çok merak ediyorum. Albümüne foto ekleende bi baksam sonra hemen kaldırsan olmamı

oohh ohhh kaynatın siz burda, bense burda haftanın son günü köle gibi çalışayım. bazen o kadar tepem atıyor ki istifa edip gitmek istiyorum ama nereye gidiyorum bu kadar borç masraf varken

herkese hayırlı kandiller bu arada...

[SUP][/SUP]

oooh hayırlısı olsun canımcım. Ya ahsencim ben seni çok merak ediyorum. Albümüne foto ekleende bi baksam sonra hemen kaldırsan olmamı

bebem göstereyim ama dışarda çekilmiş kapalı resimlerimden yok
açık halim var hep
yani ev halim
ben bi göstertip kaldırayım
olma mı

Son düzenleme:

Aman canım sakın ha çıkayım deme.. Bu zamand iş bulmak kolay mı.. Hem çalış hemde yeni iş ara olmazmı. Daha iyisini bulursan çıkarsın.. Benm işim çok rahat çok şükür hiç yoğun değilim. Maaşı az tabi ama Allah bereket wersin.

doğru söylüyorsun aslında benim de rahat normal zamanda da şimdi yoğun bir dönem biraz... burdan daha iyi bir iş bulamam zaten İzmir koşullarında en azından şimdilik... ancak lafta işte konuşuyorum öyle...

doğru söylüyorsun aslında benim de rahat normal zamanda da şimdi yoğun bir dönem biraz... Burdan daha iyi bir iş bulamam zaten izmir koşullarında en azından şimdilik... Ancak lafta işte konuşuyorum öyle...

aaahhh izmir aaaahhhhhh
burda yaşamayı çok seviyorum ama iş konusunda gerçekten çok geri durumda
istanbuldaki akrabalar benim yaptığım işe aldığım paraya inanamıyorlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…