canım zor iş vallahi bende sen gibi düşünüyordum ben sadece salona ve yatak odasına yaptırdım tül pullu pullu böle çok şirinler brillantın salona sadece fon yaptırdım ondada pahalıya kaçmadım 3+1 ev için güneşlik toplamda 750 tl ödedim,birde yengemin düz tül kumaşı varmış ondanda oturma odası,çocuk odası ve ve artan kumaşdan da yatak odasına perde diktirdim onlarıda 40 tl ye diktirdim en ucuza böle kapadım
oyy canım benim doğru söylüyorsun biz şimdi ekmek elden su gölden geçiniyoruz ben evhanımı olacağım için rahatım allah kolaylık versin canım,bende hem evde temizlik yapacam hemde ders çalışacağım umarım ders çalışmaya vakit bulabilirim
Tam 4 saatmitemizlik ve yemek yaptın kendine vakit kalmıyor tabikii :18:
evde olacağın için şanslısın canım zaman bulursun elbette bütün gün napacaksın belli bi düzen oluşturursun
evet canım 4 saat akşam işte. kendime bi tek banyoı için zaman ayırdım sonra film izlerken uyumuşum zaten
Çok zor olmuş senin için bizimde vaktimiz olmuycak desene ne yapalım alışırız zamanla inşallah
fiyatta sıkı pazarlık yaptım birde biz yıllardır tüm sülalenin perdelerini oraya yaptrıırız onun etkisi olabilirEvet çok zor iş seçmek beğenmek içine sinmesi ve en önemliside fiyatı sen çok iyi fiyata yaptırmışsın brillanta bakmadım bakarım daha gezip bakma şansım var
Yarın gelinliğimi teslim alıyorum kızlar... Çok heyecanlıyım yaa hemen bi giyip duwağı filan takıcam çok merak ediyorum.. Ewe gelince nişanlıma da damatlığını giydiririm bi prova yaparız
elifcim ne güzel hayırlısı olsun Allahım içine sindirsin inşallah
darısı bizim başımıza benim daha ortada hiçbişey yok
ağustosda dikilmeye başlanıcak
e bizede gösterirsin artıkın
Amin canım. Albümümde war zaten fotoğrafı tadilattan önceki hali yani. Ama teslim alınca tekrar çeker koyarım duwağımla filan
Amin canım. Albümümde war zaten fotoğrafı tadilattan önceki hali yani. Ama teslim alınca tekrar çeker koyarım duwağımla filan
kızlaaarrr
provadan geldiimm
ay dantelimi, kumaşımı seçtim
enfes olucak yaaa inşaALLAHHH
daha güzelleri sizin başınıza
[SUP][/SUP]
oooh hayırlısı olsun canımcım. Ya ahsencim ben seni çok merak ediyorum. Albümüne foto ekleende bi baksam sonra hemen kaldırsan olmamı
oohh ohhh kaynatın siz burda, bense burda haftanın son günü köle gibi çalışayım. bazen o kadar tepem atıyor ki istifa edip gitmek istiyorum ama nereye gidiyorum bu kadar borç masraf varken
herkese hayırlı kandiller bu arada...
bebem göstereyim ama dışarda çekilmiş kapalı resimlerimden yok
açık halim var hep
ben bi göstertip kaldırayım
olma mı
Aman canım sakın ha çıkayım deme.. Bu zamand iş bulmak kolay mı.. Hem çalış hemde yeni iş ara olmazmı. Daha iyisini bulursan çıkarsın.. Benm işim çok rahat çok şükür hiç yoğun değilim. Maaşı az tabi ama Allah bereket wersin.
doğru söylüyorsun aslında benim de rahat normal zamanda da şimdi yoğun bir dönem biraz... Burdan daha iyi bir iş bulamam zaten izmir koşullarında en azından şimdilik... Ancak lafta işte konuşuyorum öyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?