2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

aaahhh izmir aaaahhhhhh
burda yaşamayı gerçekten çok seviyorum ama iş konusunda gerçekten çok geri durumda
istanbuldaki akrabalar benim yaptığım işe aldığım paraya inanamıyorlar

ben istanbulda okudum sonra buraya geri döndüm ailemin yanında olmak için.. orda kalsaydım çok iş imkanı vardı ama ben istemedim... çok zor iş buldum ilk geldiğim zaman her ay iş değiştirdim. şimdi 1 yılım dolucak burda iyi bir kurumda çalışıyorum ama yine de komik bi paraya ama çoğu insana göre de çok iyi paraya.... yaşam şartları zor... Allah herkese kolaylık versin...

Işte bir yanda aile bir yanda gelecek
ama erkek oldun mu durum farklı benimde abim istanbulda okudu 10 sene önce bir gitti bir dahada dönmedi son sınıfta stajda yarım gün çalışırken bile benim şuan aldığım maaşı alıyordu şimdi sen düşün

Selam kızlar 17 şehidimize çok üzüldüm ya Allah ailelerine sabır versin bu mübarek günde o insanlıktan çıkmış haydutların da belasını versin yüce rabbim. Ben bu arada 9 gün yokum bodruma annemlerin yanına gidiyorum bu telaşın içinde olucak şey değil ama napıyım annem çağırıp duruyor işte ben gelene kadar herhalde siz bi bu kadar sayfa daha yazar durursunuz nasıl okuycam ben acaba onca sayfayı gelinceBeraat kandiliniz mübarek olsun Allah günahlarımızı affetsin.

Kızz Ahsen ne tatlısın sen öyle şımarık kız çocukları gibii ışıl ışıl gözler maşallah. Oyy ne güzel bi gelin olursun sen..

Kızlar bu arada bişey soruCAm albüme resim koyduk mu sadece arkadaş olanlar görebiliyor dimi???
Bende ona göre bir sakince evde kalabilsem resimleri koyucamda fırsat bulamıyorum

Son düzenleme:
Ahsennnn gerçekten tam evin sevimli minik kızısın he :) kıpır kıpırsın belli ki... Allah enerjini daim etsin :) Maşallah

Kızz Ahsen ne tatlısın sen öyle şımarık kız çocukları gibii ışıl ışıl gözler maşallah. Oyy ne güzel bi gelin olursun sen..

hasta halim ve solgun yüzümle ancak o kadar oluyor:) bu arada sarı gözlüyüm ben :)
teşekkür ederim bebem, sen daha tatlısın muck

bebişimm kırmayıp resimlerini koyduğun için teşekkür ederim. Merakımı giderdim

daha önce de semerta, zyv falan görmek istmişti ama nişanlım izin vermez diye koyamamıştım
kızlar görmek isterse onlar için tekrar koyarım akşam

Ahsennnn gerçekten tam evin sevimli minik kızısın he :) kıpır kıpırsın belli ki... Allah enerjini daim etsin :) Maşallah

canım benim sağol :)

elifcim ne güzel hayırlısı olsun Allahım içine sindirsin inşallah
darısı bizim başımıza benim daha ortada hiçbişey yok
ağustosda dikilmeye başlanıcak
e bizede gösterirsin artıkın

heyyy ben geldin ahsen kaçırdım seni yahuuuu neyse kısmet değilmişşş benim gelinlikde 3 ağustosa kaldı yaaa offffffffffffff

neden 3 ağustosa kaldı canım?

ya tatlım ilk prova alındı kumaş seçildi bu cumartesi gidecektim gelmeden önce ara dedi bende aradım,kadının kendi torununun düğünü var birde çok yoğun,notlara baktı abla ben hafta içi geleyim ayakkabıyıda aldım dedim oda dediki böle böle yoğunluğum var kumaşında daha işlenecek dedi 3 ağustosta gel ramazan gireceği için rahat olacağım sıkıştırmanın bir anlamı yok erken teslim etsemde ne olacak kilo verebilirsin,ve kirlenebilir tekrar ütüye gerek duyulur dedi,sen sakiin ol 3 ağustosta gel dedi ne diyim

canım aslında kadının dedikleri doğru bir bakıma, 3 ağustosta başlasa provaya en gec ay sonuna teslim eder herhalde.
Ama işte kadın güvenilir mi? Ağustostada yogun falan olursa gene aynı şeyi yaparsa kötü olur. Strese girersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…