aaahhh izmir aaaahhhhhh
burda yaşamayı gerçekten çok seviyorum ama iş konusunda gerçekten çok geri durumda
istanbuldaki akrabalar benim yaptığım işe aldığım paraya inanamıyorlar
hadi bakın
kaldırccamm:))
ayy bunu yaptığıma inanamıyoruumm
açık resimleriim internette
Kızz Ahsen ne tatlısın sen öyle şımarık kız çocukları gibii ışıl ışıl gözler maşallah.Oyy ne güzel bi gelin olursun sen..
bebişimm kırmayıp resimlerini koyduğun için teşekkür ederim. Merakımı giderdim
Ahsennnn gerçekten tam evin sevimli minik kızısın he :) kıpır kıpırsın belli ki... Allah enerjini daim etsin :) Maşallah
kızlar siz İstanbul'a gelin, sizi ağırlayayım daha çok gösteririm ben kendimi :)))
ya ne çok isterim biliomusun. Eğer istanbulda yaşamaya karar werseydik kesin tanışırdık..
elifcim ne güzel hayırlısı olsun Allahım içine sindirsin inşallah
darısı bizim başımıza benim daha ortada hiçbişey yok
ağustosda dikilmeye başlanıcak
e bizede gösterirsin artıkın
hadi bakın
kaldırccamm:))
ayy bunu yaptığıma inanamıyoruumm
açık resimleriim internette
daha önce de semerta, zyv falan görmek istmişti ama nişanlım izin vermez diye koyamamıştım
kızlar görmek isterse onlar için tekrar koyarım akşam
canım benim sağol :)
heyyy ben geldin ahsen kaçırdım seni yahuuuu neyse kısmet değilmişşş benim gelinlikde 3 ağustosa kaldı yaaa offffffffffffff
neden 3 ağustosa kaldı canım?
ya tatlım ilk prova alındı kumaş seçildi bu cumartesi gidecektim gelmeden önce ara dedi bende aradım,kadının kendi torununun düğünü var birde çok yoğun,notlara baktı abla ben hafta içi geleyim ayakkabıyıda aldım dedim oda dediki böle böle yoğunluğum var kumaşında daha işlenecek dedi 3 ağustosta gel ramazan gireceği için rahat olacağım sıkıştırmanın bir anlamı yok erken teslim etsemde ne olacak kilo verebilirsin,ve kirlenebilir tekrar ütüye gerek duyulur dedi,sen sakiin ol 3 ağustosta gel dedi ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?