selam arkadaşlar ince detaylara girmişsiniz balayı inanılmaz keyifli geçiyor ilk 3 gün kendim rezil ettim babamı annemi çok özlediğim için ağladım falan
ama yine de mükemmeldi özlemle tatil bi araya giriyor işte
Evet herkes balayını ayarlamış sona bıraktım ben, sizin baya bi tutmuş ama balayı bir kere yapılıyor
Anne ve babadan bir anda ayrı kalıp balayına gitmek ve dönünce kendi evine gitmek bu insanı üzer ama hüzün ve mutluluğu bir arada yaşamışsın bizimde böyle olur sanırım
özden banada msg atar mısın ayakkabı ile ilgili ?
şimdi ets tura baktım sadece konaklama 3700 olmuşbizim uçak biletlemimizde çok tuttu birde havalanında transfer aldık uğraşmayalım diye ets turu öneriyorum bende en kalitesi orası gibi geliyor bana temsilcileride çok ilgililer
ben de baktım limak limra ya otel binasında yer yok galiba otele ait otelin merkez binası dışında odalar var onlar daha uygun oluo fiyat olarak 1430 civarındaydı resimlerine bak bi o odalar da güzeldir sanırım çünkü sonradan yapılmış
Eki Görüntüle 226658
şimdik ben özel albüm göremedim de şurdaki fotoğrafına bakınca gerçekten çooook güzel yüzün. bide duru ve çok sıcaklığın var. ne yaparsın bilmem ama inşallah klasik topuzlar falan yapmazsın...öleeee sımsıkı topluyken maşallah çooook güzelsin:)
Eki Görüntüle 226653 Eki Görüntüle 226654 Eki Görüntüle 226655 Eki Görüntüle 226656
Allahım şu birkaç gün kavgasız gürültüsüz bir geçseydi.Annemle amcam (Aynı zamanda kayınpederim) arasında bir tartışma çıkabilir gibi.Canım sıkılıyoooorr...
Allahım şu birkaç gün kavgasız gürültüsüz bir geçseydi.Annemle amcam (Aynı zamanda kayınpederim) arasında bir tartışma çıkabilir gibi.Canım sıkılıyoooorr...
Kızlar bu arada gelin tacı bölümünde bende konu açmıştım açık saçla ilgili orda pek beğenen olmadı ama birde eylül gelinlerine sorayım
saç modeli çok basit böle değil ama bu şekilde bir taç ve daha belirgin buklelerle toplansa nasıl olur
bundan çok az kısa benim saçım çıtçıtlarım da var ve kırdüğünüm bu arada
Eki Görüntüle 226676 Eki Görüntüle 226677
kınayada bunlardan biri diyorum ama kesin değil
Eki Görüntüle 226679 Eki Görüntüle 226680 Eki Görüntüle 226681
birde siz bakın
kızlar davetiyemi değiştirdim beğenecek misiniz bakalım artık değiştiremem tabi adam kızacak yoksa bana
Eki Görüntüle 226819
geldiler mi:26::26:
senin nişanlın kuzenindi demi yanlışmı hatırlıyorum akraba olunca insan söylemek istediğini bile söyleyemez ... bugün kavgasız lokum gibi geçsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?