2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Anne ve babadan bir anda ayrı kalıp balayına gitmek ve dönünce kendi evine gitmek bu insanı üzer ama hüzün ve mutluluğu bir arada yaşamışsın bizimde böyle olur sanırım

Son düzenleme:
Evet herkes balayını ayarlamış sona bıraktım ben, sizin baya bi tutmuş ama balayı bir kere yapılıyor

şimdi ets tura baktım sadece konaklama 3700 olmuş bizim uçak biletlemimizde çok tuttu birde havalanında transfer aldık uğraşmayalım diye ets turu öneriyorum bende en kalitesi orası gibi geliyor bana temsilcileride çok ilgililer

Anne ve babadan bir anda ayrı kalıp balayına gitmek ve dönünce kendi evine gitmek bu insanı üzer ama hüzün ve mutluluğu bir arada yaşamışsın bizimde böyle olur sanırım

tabi canım çok ilginç bi durum balayına gitmek için ne günler saydım ama o gün gelince yarın burada kalıyor işte

Hemen fiyatlar değişiyor bende takip ediyorum arada, erken rezervasyondan kar etmişsin bilgilendirdiğin için teşekkür ederim ets'den bir yere karar vericem artık canım

Kızlar bu arada gelin tacı bölümünde bende konu açmıştım açık saçla ilgili orda pek beğenen olmadı ama birde eylül gelinlerine sorayım
saç modeli çok basit böle değil ama bu şekilde bir taç ve daha belirgin buklelerle toplansa nasıl olur
bundan çok az kısa benim saçım çıtçıtlarım da var ve kırdüğünüm bu arada

kınayada bunlardan biri diyorum ama kesin değil
Eki Görüntüle 226679 Eki Görüntüle 226680 Eki Görüntüle 226681

birde siz bakın

ben de baktım limak limra ya otel binasında yer yok galiba otele ait otelin merkez binası dışında odalar var onlar daha uygun oluo fiyat olarak 1430 civarındaydı resimlerine bak bi o odalar da güzeldir sanırım çünkü sonradan yapılmış

Baktım yer yok diye gösteriyor belirtilen tarihlerde eylülde balayınabu hotele gidicek çok demekki,hemen bakıyı onlara saol canım araştırdığın için

caok teşekkür ederim canım gösterdiğin saç modellerini çok beğendim hemen kaydettim bilgisayarıma bende klasik bir topuz istemiyorumm düğünden sonra saçlarıma kalıcı fön yaptırcam o yüzden son kez kıvırcık olsun ve açık olsun istiyordum ama...

Allahım şu birkaç gün kavgasız gürültüsüz bir geçseydi.Annemle amcam (Aynı zamanda kayınpederim) arasında bir tartışma çıkabilir gibi.Canım sıkılıyoooorr...

Allahım şu birkaç gün kavgasız gürültüsüz bir geçseydi.Annemle amcam (Aynı zamanda kayınpederim) arasında bir tartışma çıkabilir gibi.Canım sıkılıyoooorr...

senin nişanlın kuzenindi demi yanlışmı hatırlıyorum akraba olunca insan söylemek istediğini bile söyleyemez ... bugün kavgasız lokum gibi geçsin insallah

Son düzenleme:

canım taçın şekli güzel. Ama bence, buna benzer daha güzelleri vardır. Bu çankayada borsa sarayının olduğu ksımdaki yerlerde sadece gelinlik aksesurı satan yerler var, orlarda olabilir. Ben gelinlik için eldiven bakcam canım fırsat bulunca, buna benzer bi taç ile karşılasırsam sana söylerim canım...

herkese selam kızlar geçmişi okuyamadım okuyabilecek vaktim de yok hafta sonu kuaförü hallettim stüdyo kapalıydı o iş yarına kaldı çarşamba günü çook yakın kan kardeşimin nikah şahidiyim izin alabilirsem cumarteside izmirde düğünü var ona hazırlık yapıyorum öptümm hepinizi fırsat buldukça gelirimmmmmmmm

geldiler mi:26::26:

Amcam geldi canım

senin nişanlın kuzenindi demi yanlışmı hatırlıyorum akraba olunca insan söylemek istediğini bile söyleyemez ... bugün kavgasız lokum gibi geçsin insallah

İnşallaaaaaahh canım.Ya işin kötüsü annem sinir hastası senelerdir.Şimdi amcamda gelmeden birkaç hafta önce ameliyat oldu kalp için.Ona da anneme verilen sinir ilacından vermişler.İkisinide babam ayrı ayrı çekmiş konuşmuş.Ona demiş hasta,böyle konuşma,ona demiş hasta :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…