Günaydın kızlar, ben bugün işe geç kaldım yaaww...sabah kalkamamışım dün çok yorulduk, önce nişanlımın arkadaşını götürdük evimizi gösterdik, onlarda kiralık ev arıyordu, sonra annem ve kayınvalidem geldi memleketten, onları otogardan alıp yine evimize gittik onlarada gösterdik, Aay herkes çok beğendii nişanlıma damatlık ayakkabısı baktık falan bayaa yorulmuşum...
hoşgeldin canım aramıza, sonunda antalyadan bir gelin buldum.. bende antalyadayım canım, 1 eylülde düğünümüz.. yardımcı olacağım bişey olursa seve seve yardımcı olurum
kızlar oku oku zor bitirdim neler neler yazmışsınız yeni gelenler hoşgelmiş,evini tutanlatınkide hayırlı olsun beyaz eşya konuşulmuş benimkiler bosch 2 yl öncesinin modelleri verebilirm nişanlım çok memnun ben daha yıkamadım biliyorsunuz bizim evin hanımı benim nişanlım ben assolist olarajk en son sahnelere ineceğim,eftelya tatlım bu haftanın gergin çifti sizsiniz sanırım umarım hayırlısı olur sizler için bizi merakda bırakma bilgilendir tatlım
ben balayına balıkesir örene gidiyorum daha önce link vvermiştim
Artemis Tatil Köyü - Mutlu bir tatil için... gene vereyim bana çok ucuza malolacak hemde biz gezelim istiyoruz izmire filan inelim istiyoruz o yüzden balıkesirden başlamaya karar verdik
yalnız bu ara bişi, canımı sıkmaya başladı kızlar maddi yönden acayip zorlanmaya başladım ve sanırım evimi yerleştirmeye bu gidişle tek başıma gideceğimm annemi götürsem olmuyor bana iş yapacak olan ablam lazım ablamı götürsen-m annemi ankarada yalnız bırakamıyorum malum babişimden dolayı pek iyi değil ikisi birden gelse sadece yol parası gidiş dönüş 500 tl birde 7 yaşında yiğenim var anası nerdeyse danası orda hesabı,annemde sen tek git bir sürü eksiğiniz var onları tamamlarsınız dedi görümcemde tutturmuş bende gelecem diye,akşma nişanlımda gelse filan dedi bende oturup ,oturduğuı yerde oflayıp puflayacaksa ben istemem dedim,sonra habire sıkıldım diyip duracak evde televizyom yok,bilg. yok, net yok,bingöl dediğin zaten ne kadar yer gelmesin dedi haklısın dedi allahtan
içi ne söyledi bilemicem tabiki
merhaba canım hoşbuldum benim düğün 9 ekim ama burada süper bi paylaşım olunca damladım topike
ne güzel ewinizi tutmuşsunuz bizde ev arıyoruz bu konuda desteklerini beklerim canım.düğünün hangi mekanda olucak canım?
yeni gelen ben oluyorum galiba
hoşbuldum canım.bizde ağvadan başlayıp bursa balıkesir çanakkale muğla veee evimizin olduğu antalya'ya dönüş yapıcaz artemisi listeme ekledim nişanlımla bi görüşeyim.
en iyisi yalnız ikiniz gidin evinizi dilediğinizce yerleştirin zaten herşey düğünden önce tam olmuyor düğünden sonra yavaş yavaş düzenini kurarsın canım.
Hoş geldin canım :) Asker yolu bekliyosun anlaşılan... Bende asker yolu bekledim çok zor oluyor biliyorumBide yanına gidemiosan daha da zor. Ağrıda askerdi nişanlım, ama hiç gidememiştim yanına. Senin ki nerde askerlik yapıyo?
hoşbuldum canım...
evet 421 gündür bekliyorum sevdiceğimi..
nişanlım ankara da asker ama malesef ailem gitmeme musade etmiyor sevdiceğim de istemiyor gitmemi...
senin düğün ne zaman canım?
2 eylülde çok az kaldı :)
kızlar oku oku zor bitirdim neler neler yazmışsınız yeni gelenler hoşgelmiş,evini tutanlatınkide hayırlı olsun beyaz eşya konuşulmuş benimkiler bosch 2 yl öncesinin modelleri verebilirm nişanlım çok memnun ben daha yıkamadım biliyorsunuz bizim evin hanımı benim nişanlım ben assolist olarajk en son sahnelere ineceğim,eftelya tatlım bu haftanın gergin çifti sizsiniz sanırım umarım hayırlısı olur sizler için bizi merakda bırakma bilgilendir tatlım
ben balayına balıkesir örene gidiyorum daha önce link vvermiştim
Artemis Tatil Köyü - Mutlu bir tatil için... gene vereyim bana çok ucuza malolacak hemde biz gezelim istiyoruz izmire filan inelim istiyoruz o yüzden balıkesirden başlamaya karar verdik
yalnız bu ara bişi, canımı sıkmaya başladı kızlar maddi yönden acayip zorlanmaya başladım ve sanırım evimi yerleştirmeye bu gidişle tek başıma gideceğimm annemi götürsem olmuyor bana iş yapacak olan ablam lazım ablamı götürsen-m annemi ankarada yalnız bırakamıyorum malum babişimden dolayı pek iyi değil ikisi birden gelse sadece yol parası gidiş dönüş 500 tl birde 7 yaşında yiğenim var anası nerdeyse danası orda hesabı,annemde sen tek git bir sürü eksiğiniz var onları tamamlarsınız dedi görümcemde tutturmuş bende gelecem diye,akşma nişanlımda gelse filan dedi bende oturup ,oturduğuı yerde oflayıp puflayacaksa ben istemem dedim,sonra habire sıkıldım diyip duracak evde televizyom yok,bilg. yok, net yok,bingöl dediğin zaten ne kadar yer gelmesin dedi haklısın dedi allahtan
içi ne söyledi bilemicem tabiki
Allahım şu birkaç gün kavgasız gürültüsüz bir geçseydi.Annemle amcam (Aynı zamanda kayınpederim) arasında bir tartışma çıkabilir gibi.Canım sıkılıyoooorr...
kızlaaaaar sonunda evdeyim, sakinim, nişanlım yok kafamı dinliyorum ve evdeyken sonunda bende profilimde albüm oluşturdum
gelinliğime bakıp fikir verirseniz çok sevinirim
mobilyalarımıda koydum
bu arada yeni bir model öğrendim, belkide bilen vardırda ben yeni araştırmaya girdim
konu: japon perdeler
salonuma düşünüyorum hem fiyatı uygun hemde kiracı olduğum için her yere uyar uzun kısa gelme derdi yok
yaptıran varmı acaba siz ne düşünüyosunuz
albümüme bakıııııınnnnnn umarım becermişimdir, bir programcı olarak beceremediysem yuh bana yani
canım albümüne baktım gelinliğini eklememişsin sanırım, mobilyalarını ve halını gördüm, beğendim canım güle güle mutlulukla kullan inşallah
Perde konusuna gelince daha araştırmalara başlamadım ama bu japon perdenin temizliği nasıl oluyor , takıp çıkarması zahmetlimidir ki :26:
Ayrıca gelinliğini de eklersen yorum yaparız tatlım
herkese iyi akşamlar
başlığa baktıkça oh oh diyorum ne güzel herkes birsürü şeyleri hallediyor :) ben bugün eminönüne gttim. Güya kına için kıyafet bakmaya. Yok ya birkaç mağazada sadece bindallı buldum 500 tl dedi kadın. Nasıl çıktım bilmiyorum. Gelinliğime 1350 verdim ben herşey dahil bu para bindallı için acıyorum. Ya şu hürremin elbisesi gibi hem ağır hem abiye acaba fatihte varmıdır? Hiç gözüne çarpan varmı
herkese iyi akşamlar
başlığa baktıkça oh oh diyorum ne güzel herkes birsürü şeyleri hallediyor :) ben bugün eminönüne gttim. güya kına için kıyafet bakmaya. yok ya birkaç mağazada sadece bindallı buldum 500 tl dedi kadın. nasıl çıktım bilmiyorum. gelinliğime 1350 verdim ben herşey dahil bu para bindallı için acıyorum. ya şu hürremin elbisesi gibi hem ağır hem abiye acaba fatihte varmıdır? hiç gözüne çarpan varmı
aaa aaaaa
sen nerelere baktın ki acep
ben 150tl herşey dahil aldım
tabi hürreminkiler kadar ağır değil ama idare eder işte hem 1 saat için yazık ya şimdi hürrem moda ya çok pahalıdır o tarz şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?