2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

canım şimdi girdim baktım gelinliğine bencede çiçekleri çıkarma istersen yandaki küçükleri çıkar ama ortadaki dursun bence. üst taraf bedene göre dikildiğinde gayet hoş duracaktır canım

ay bebişkom ben 150 liraya buldum burda ama almicam ya
onun yerine kırmızı bi abiye daha alıcam
2 kıyafet giyicem
arnavutlar gibim

ohhh o da iyiymiş
canım benimde bindallı alma gibi bir niyetim yoktu ama kiralama bile 90tl olunca istanbulada gitmişken alalım gitsin dedik
gelinliğide beğenmene sevindim çiçekler çok takılıyodu kafama annemde çıkartmıyalam diyo bakalım

canım şimdi girdim baktım gelinliğine bencede çiçekleri çıkarma istersen yandaki küçükleri çıkar ama ortadaki dursun bence. üst taraf bedene göre dikildiğinde gayet hoş duracaktır canım

sağol canım ewet üst beden tuhaf duruyor malum ben 44,, gelinlik 38 beden ama şöyle ipleri biraz sıktılar ozaman gerçekten güzel duruyor, bakalım inşallah güzel olur

canım onu özel yaptım arkadaş listemde olmadığın için görememişsindir ekledim şimdi seni

şimdi gördüm canım gelinliğini, ben beğendim, modeli de yakışmış sana, bedenine göre dikilince eminim çok daha hoş olacaktır, çiçeklere gelince bence çıkarma hoş bir hava katmış

ben yapacam tatlım eğer bi aksilik olmazsaa biz zaten çok gideriz hamama arkadaşlarla çok eğlenceli

ay dimi ya ben hiç gitmedim ama değişiklik olur
güzel olur
kafama 40 kere su döktürcem
hurafeci ahsen

bizim aramızda da bir kaç ay sonra hamileler olacaktırrr, ayy ne heyecanlııı

ewt ben yapcam zaten hemen

Son düzenleme:
canım ya sen de tatlısın maşallah
ayy o abiyeli oln nişan foton sanırım
saçlarına bayıldım çok yakışmış

Kızlar bende eylül gelini olucam herşey tamam tek sıkıntı kuaför harika bir makyöz ve kuaföre ihtiyacım var

Amanınnnnnn 1 haftacık tatile gttim geldim maşallahhh sayfa sayfa döktürmüşsünüzzzzzgeçmişi okuyabilecek gücü kendimde bulamadım son sayfadan takip edeyim bari :) bende gelinliğimi hallettim, düğün için mekan tuttuk, bu hafta davetiye için model ayarlayacağız, bide kiracımız bu hafta evden çıkıyor hemen eşya bakmaya başlayacağızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…