bu arada kızlar benim bir üyeliğim var meşhur bir iç giyim markasına ait oradan kendime gecelik çamasır falan filan alıyorum piyasanın neredeyse yarısı isteyen varsa şifremi verebilirim satıcı fiyatından sizde yararlanın ben satış falan yapmıyorum sadece kendime alıyorum eylül gelinlerine iyi gelir şimdi orası
Selam kızlar herkes birşeylerin telaşında ev tutma ev temizleme çeyiz yerleştirmesi derken ben balayını daha ayarlamadım Eylül gelinleri nerelerde balayı yapıcak acaba
merhaba canım hoşbuldum benim düğün 9 ekim ama burada süper bi paylaşım olunca damladım topike
ne güzel ewinizi tutmuşsunuz bizde ev arıyoruz bu konuda desteklerini beklerim canım.düğünün hangi mekanda olucak canım?
biz de hemen düşünmüyoruz en az 2 sene bekleyelim diyoruz ama çocukları çok seviyoruz nasıl durucaz bilmiyorum şimdi zaten ev eşya düğün derken maddi sıkıntımız çok biraz zorlanıcaz
çok fazla da beklemeyiz ama ben 25 nişanlım 28 yaşında 2 sene bizi idare eder heralde
Günaydın arkadaşlar, dün çok geç yattım uykumu alamadım haaala afyonum patlamadı... geçmişi okudum, çok güzel şeyler yazmışsınız.. ay ben seviyorum hepiniziiii...
ozdn canım banada gönder banadaaaa, hangi site, bende çok seviyorum iç çamaşırı gecelik falan almasını.. biraz daha alayımm..
canım 1700 lira uçak biletleriyle birlikte ayırdığınız bütçe mi? erken bilet alırsanız 50tl lik biletlerden bulursunuz sanırım böylece 200 yol paranız olur en az.. o zaman 1500tl lik bir tatil bakacaksınız 5 gün kalsanız günlük 300tl iki kişilik oda fiyatı olması lazım... ben bi bakayım, haber veririm bulursam birde tam tarihi yazarmısın? düğünden hemen sonramı çıkacaksınız 2 gün sonra falan mı düşünürsünüz?
olsun ekim olsun sende katıl aramıza, her zaman bekleriz.. evi hangi semtte düşünüyorsunuz? benim iş yerim cehennemin dibi olan kunduda, nişanlımın işyeride mevlana kavşağı taraflarında old. için, en azından birimizin iş yerine yakın olsun dedik, mevlana kavşağına nişanlıımın işine yürüme mesafesinde bir ev tuttuk.. aylık yaklaşık 100tl otobüs parasından kardayız yani, onuda tutacağımız ev daha iyi olsun diye düşündük, sıfır binadan bi ev tuttuk, ev sahibi çok iyi bir adam ve evlerinin çoğu daha boş ve genellikle yeni evlenenlere veriyor, çocuklu kalabalık aileleri tercih etmiyor.. eğer semti sizede uygunsa adresi veririm sizde bakın..
düğün salonuda konyaaltında baki beachlerin karşısında yıldırım düğün salonu var orayı tuttuk, eğer düşünürseniz sahibi tanıdık oldu artık,nişanlım çok kişiyi yönlendirdi oraya indirim yaptırırız..
hayırlısı canım kul kurar kader gülermişbizimki bi plan bi istek işte Allah bilir
insanlar birbirilerini ne kadar tanıyarak ta evlenseler, evlendikten sonra asıl iyi tanınıyor diye düşünüyorum.Kadın önce, evli bir bayan olduğunu hissetmeli, evlilik hayatı biraz oturmalı, bişiler tam anlamıyla yaşanmalı, daha sonra bebiş düşünülmeli bence.
Bebiş olduktan sonra zaten ister istemez bişiler kısıtlancak, en iyisi sevdiğinle baş başa biraz vakit geçirmek :)
sözlü nişanlı istediğiniz kadar kalın eşinizi asla tanıuyamazsınızinsanlar birbirilerini ne kadar tanıyarak ta evlenseler, evlendikten sonra asıl iyi tanınıyor diye düşünüyorum.Kadın önce, evli bir bayan olduğunu hissetmeli, evlilik hayatı biraz oturmalı, bişiler tam anlamıyla yaşanmalı, daha sonra bebiş düşünülmeli bence.
Bebiş olduktan sonra zaten ister istemez bişiler kısıtlancak, en iyisi sevdiğinle baş başa biraz vakit geçirmek :)
aaa sipidim evlenmiş barklanmışta nasihatte verirmiş canım arkadaşım nasılsın nasıl gidiy evlilik senin şafak bitti benimki bitmedi hala
sözlü nişanlı istediğiniz kadar kalın eşinizi asla tanıuyamazsınız
evlendikten sonra garip birisi de çıkabilir mükemmel birisi deevlendikten sonra devamlı aynı evde olunca anlaşılıyor zaten
evet evlendimmmm :123: canım çok şükür senin de az kaldı bee işte bitecek merak etme hemen geçiyor...
evlendim şimdi evleneceklere fikirlerimi söylüyorum yani
alışabildin mi yoğun tempoya sipidim...
valla şükür 22 günümüz kaldı...
bende isterim o nasihatlerden
bu arada herşeye zam geliyormuş kızlar ramazandan dolayı o yüzden bazı şeyleri almak iyi olacak özellikle beyaz eşyaya
günaydın kızlar epey bişeyler konuşulmuş..ben evlilik namına bu aralar pek bişey yapmadım dün nişanlımla konuştuk ta daha hızlanmamız lazım galiba...
epey bişeyler konuşulmuş dün pek bakamamıştım..ben çoçuk konusunda kararsızım bi yanım gez toz diyo birikim yap bebiş olduğunda zorlanmayın diyo..bi yanımda hemen istiyo küçük olur ikinizin parçası sev diyo tabi kısmet bakalım ne zaman olacak ben 25 nişanlım 29 yaşında o hemen istiyo ...ayy yaşımı söylerken farkettim de yaşlanıyor muyum neyim
bu arada tatil işini bizim de halletmemiz lazım ama yerine bile karar veremedik ..ortada kalıcaz yoksa..bide acaba diyorum davetiye işini mi halletsem hazır olur yada o kalay ramazana mı ertelesek...
merhaba canım hoşbuldum benim düğün 9 ekim ama burada süper bi paylaşım olunca damladım topike
ne güzel ewinizi tutmuşsunuz bizde ev arıyoruz bu konuda desteklerini beklerim canım.düğünün hangi mekanda olucak canım?
yeni gelen ben oluyorum galiba
hoşbuldum canım.bizde ağvadan başlayıp bursa balıkesir çanakkale muğla veee evimizin olduğu antalya'ya dönüş yapıcaz artemisi listeme ekledim nişanlımla bi görüşeyim.
en iyisi yalnız ikiniz gidin evinizi dilediğinizce yerleştirin zaten herşey düğünden önce tam olmuyor düğünden sonra yavaş yavaş düzenini kurarsın canım.
aynı şeyleri düşünüyoruz desene canım benim biz gezmeyi çok seviyoruz inşallah bir aksilik çıkmaz nişanlımın izin olayı kısıtlı olabilir çünkü
sabah annemle de konuştuk oda olmadı sadece ben gelebilirim dedi offf ya bu düğünde en çok kafamı yoran karar verme aşamaları karar veremiyorummm
canım benim gideceğim yerle kuzenimin iş yeri anlaşmalı günlüğü 45 tl ye geliyor bana yarım pansiyon tam pansiyonda 55 tel biz karar veremedik gezersek diye, nişanlım eylül ayı için 100 tl dediler demişti,tesisten memnuhn kalırsıun benim kuzenlerim yıllardır oraya gider hatta ayın 22 de de gidecekler yeniden yapılmuış odalar dedi ben bir bakayım yine geçen seneki gibiyse adınızı yazdırıp gelirim dedi sende bir araştır istersen bende sakinliği istediğim için ve tesisi bildiğimden ayrıca ucuz olduğundan gidiyorum tatlımcaponumm hoşgeldin
canım ayıptır söylemesi nekadar bu balayı işi
bende öle bodrum antalya istemiyorum daha sakin bir yer istiyorum
açıkcası balıkesirede gitmeyi çok istiyordum
hepsi çook güzel bence gelinliğin hiç birini bozma hepsi harrikakızlaaaaar sonunda evdeyim, sakinim, nişanlım yok kafamı dinliyorum ve evdeyken sonunda bende profilimde albüm oluşturdum
gelinliğime bakıp fikir verirseniz çok sevinirim
mobilyalarımıda koydum
bu arada yeni bir model öğrendim, belkide bilen vardırda ben yeni araştırmaya girdim
konu: japon perdeler
salonuma düşünüyorum hem fiyatı uygun hemde kiracı olduğum için her yere uyar uzun kısa gelme derdi yok
yaptıran varmı acaba siz ne düşünüyosunuz
albümüme bakıııııınnnnnn umarım becermişimdir, bir programcı olarak beceremediysem yuh bana yani
ben yapacağım tatlım ama kınadan önceki gün mü gidilsin yoksa kına günü mü bilemedim önceki gün olursa cumaya geliyor ondada arkadaşalrım çalışıyor gelemezler,kuzenlerde öle,kına günü yaptırsama caba o gün uyurmuyum diyorum genelde hamamdan sonra tüm gün uyurum ben mis gibi masaj filanda yaptırcan köpük köpük ohhhhhhhhhhkızlar gelin hamamı yapacak olan var mııı
ben arkadaşlarımla gitmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?