2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Günaydın arkadaşlar, dün çok geç yattım uykumu alamadım haaala afyonum patlamadı... geçmişi okudum, çok güzel şeyler yazmışsınız.. ay ben seviyorum hepiniziiii...

ozdn canım banada gönder banadaaaa, hangi site, bende çok seviyorum iç çamaşırı gecelik falan almasını.. biraz daha alayımm..

Selam kızlar herkes birşeylerin telaşında ev tutma ev temizleme çeyiz yerleştirmesi derken ben balayını daha ayarlamadım Eylül gelinleri nerelerde balayı yapıcak acaba

canım 1700 lira uçak biletleriyle birlikte ayırdığınız bütçe mi? erken bilet alırsanız 50tl lik biletlerden bulursunuz sanırım böylece 200 yol paranız olur en az.. o zaman 1500tl lik bir tatil bakacaksınız 5 gün kalsanız günlük 300tl iki kişilik oda fiyatı olması lazım... ben bi bakayım, haber veririm bulursam birde tam tarihi yazarmısın? düğünden hemen sonramı çıkacaksınız 2 gün sonra falan mı düşünürsünüz?

olsun ekim olsun sende katıl aramıza, her zaman bekleriz.. evi hangi semtte düşünüyorsunuz? benim iş yerim cehennemin dibi olan kunduda, nişanlımın işyeride mevlana kavşağı taraflarında old. için, en azından birimizin iş yerine yakın olsun dedik, mevlana kavşağına nişanlıımın işine yürüme mesafesinde bir ev tuttuk.. aylık yaklaşık 100tl otobüs parasından kardayız yani, onuda tutacağımız ev daha iyi olsun diye düşündük, sıfır binadan bi ev tuttuk, ev sahibi çok iyi bir adam ve evlerinin çoğu daha boş ve genellikle yeni evlenenlere veriyor, çocuklu kalabalık aileleri tercih etmiyor.. eğer semti sizede uygunsa adresi veririm sizde bakın..

düğün salonuda konyaaltında baki beachlerin karşısında yıldırım düğün salonu var orayı tuttuk, eğer düşünürseniz sahibi tanıdık oldu artık,nişanlım çok kişiyi yönlendirdi oraya indirim yaptırırız..

Son düzenleme:
günaydın kızlar dün gece 1:30 eve geldim mütakbel eşimle evimize gittik kafamızda eşyları yerleştirdik valla geri dönmek çok zor geldi bakıyorumda siz hemen bebek bile yaptınız bende 2013 de düşüyorum kısmetse 2 yaz gezmek istiyorum ama tabiki kısmet bakarsınız önce ben hamile kalırım

Biz haziran gelinlerinden şimdiden 1 tane hamile çıkardık
ama benim için çok erken 2*3 yıl sonra kısmetse evliliği yaşamak lazım önce

biz de hemen düşünmüyoruz en az 2 sene bekleyelim diyoruz ama çocukları çok seviyoruz nasıl durucaz bilmiyorum şimdi zaten ev eşya düğün derken maddi sıkıntımız çok biraz zorlanıcaz

biz de hemen düşünmüyoruz en az 2 sene bekleyelim diyoruz ama çocukları çok seviyoruz nasıl durucaz bilmiyorum şimdi zaten ev eşya düğün derken maddi sıkıntımız çok biraz zorlanıcaz

Bende her böyle bebek görünce ayhhh yok yaa yapalım bi şekilde büyür diyoum ama maddi açısını geçtim anne olmaya bile hazır değilim gibi. yeni bi sorumluluk çünkü yapmak kolay ama sonrasını düşünmek lazım

çok fazla da beklemeyiz ama ben 25 nişanlım 28 yaşında 2 sene bizi idare eder heralde

insanlar birbirilerini ne kadar tanıyarak ta evlenseler, evlendikten sonra asıl iyi tanınıyor diye düşünüyorum.Kadın önce, evli bir bayan olduğunu hissetmeli, evlilik hayatı biraz oturmalı, bişiler tam anlamıyla yaşanmalı, daha sonra bebiş düşünülmeli bence.

Bebiş olduktan sonra zaten ister istemez bişiler kısıtlancak, en iyisi sevdiğinle baş başa biraz vakit geçirmek :)

canım bizde mevlana ya da meydan kavağı düşünüyoruz...

evinizin adresini rica etsem ayy bak heyecan yaptım...

bizim salon tutuldu canım karalar düğün salonunu tuttuk canım...

hayırlısı canım kul kurar kader gülermiş bizimki bi plan bi istek işte Allah bilir

aaa sipidim evlenmiş barklanmışta nasihatte verirmiş canım arkadaşım nasılsın nasıl gidiy evlilik senin şafak bitti benimki bitmedi hala

süper izah etmişsin canım eğer eşlerin yaşı da uygunsa cicim aylarını cicim yılı yapmak lazım bence de

sözlü nişanlı istediğiniz kadar kalın eşinizi asla tanıuyamazsınız
evlendikten sonra garip birisi de çıkabilir mükemmel birisi de evlendikten sonra devamlı aynı evde olunca anlaşılıyor zaten

aaa sipidim evlenmiş barklanmışta nasihatte verirmiş canım arkadaşım nasılsın nasıl gidiy evlilik senin şafak bitti benimki bitmedi hala

evet evlendimmmm :123: canım çok şükür senin de az kaldı bee işte bitecek merak etme hemen geçiyor...
evlendim şimdi evleneceklere fikirlerimi söylüyorum yani

alışabildin mi yoğun tempoya sipidim...

valla şükür 22 günümüz kaldı...

bende isterim o nasihatlerden

bu arada herşeye zam geliyormuş kızlar ramazandan dolayı o yüzden bazı şeyleri almak iyi olacak özellikle beyaz eşyaya

hadi canım az kalmış sizinde sonra vur patlasın çal oynasın
alıştım canım tempoya ama şuna inanıyorum artık evlenen kişi 40 gün başından bela eksik olmazmış
bana hep onu diyorlardı hatta balayı dönüşü kuran okutmak istedik o bile nasip olmadı kendimizi toparlayalım. çok istiyorum :93:
fikirlerim herkese açık canım yaw veririm tabiki :92:

günaydın kızlar epey bişeyler konuşulmuş..ben evlilik namına bu aralar pek bişey yapmadım dün nişanlımla konuştuk ta daha hızlanmamız lazım galiba...
epey bişeyler konuşulmuş dün pek bakamamıştım..ben çoçuk konusunda kararsızım bi yanım gez toz diyo birikim yap bebiş olduğunda zorlanmayın diyo..bi yanımda hemen istiyo küçük olur ikinizin parçası sev diyo tabi kısmet bakalım ne zaman olacak ben 25 nişanlım 29 yaşında o hemen istiyo ...ayy yaşımı söylerken farkettim de yaşlanıyor muyum neyim
bu arada tatil işini bizim de halletmemiz lazım ama yerine bile karar veremedik ..ortada kalıcaz yoksa..bide acaba diyorum davetiye işini mi halletsem hazır olur yada o kalay ramazana mı ertelesek...

canım bence balayı işini önce yapın.... Davetiyeyi ramazanın başlarında bakarız ya :)

herkese günaydınlar sabah şerifleriniz hayrolsunn kızlarrrr

caponumm hoşgeldin
canım ayıptır söylemesi nekadar bu balayı işi
bende öle bodrum antalya istemiyorum daha sakin bir yer istiyorum
açıkcası balıkesirede gitmeyi çok istiyordum
canım benim gideceğim yerle kuzenimin iş yeri anlaşmalı günlüğü 45 tl ye geliyor bana yarım pansiyon tam pansiyonda 55 tel biz karar veremedik gezersek diye, nişanlım eylül ayı için 100 tl dediler demişti,tesisten memnuhn kalırsıun benim kuzenlerim yıllardır oraya gider hatta ayın 22 de de gidecekler yeniden yapılmuış odalar dedi ben bir bakayım yine geçen seneki gibiyse adınızı yazdırıp gelirim dedi sende bir araştır istersen bende sakinliği istediğim için ve tesisi bildiğimden ayrıca ucuz olduğundan gidiyorum tatlım

hepsi çook güzel bence gelinliğin hiç birini bozma hepsi harrika
kızlar gelin hamamı yapacak olan var mııı
ben arkadaşlarımla gitmek istiyorum
ben yapacağım tatlım ama kınadan önceki gün mü gidilsin yoksa kına günü mü bilemedim önceki gün olursa cumaya geliyor ondada arkadaşalrım çalışıyor gelemezler,kuzenlerde öle,kına günü yaptırsama caba o gün uyurmuyum diyorum genelde hamamdan sonra tüm gün uyurum ben mis gibi masaj filanda yaptırcan köpük köpük ohhhhhhhhhh

Caponummm
senden özelden mesaj istiyorum canım
bende araştırıcam
gideceğiniz yer kesinleşirse adını yerini falan
benm öle otellerde falan gözüm yok sadece sakin bir yerde dinlenmek istiyorum
çoooook bunaldım yoksa sonrası zorlıycak beni
haberleşelim canım

GELİNLİĞİME BAKIP YORUM YAPAN HERKESEDE TEŞEKKÜR EDERİM
HİÇ HAYALİMDEKİ GİBİ OLMADIĞINDAN SOĞUMUŞTUM
AMA MORAL OLDU BANA

Son düzenleme:
ayy ben yazarken bebiş konusuna değinilmiş biz ikimizde 28 yaşındayız hemen olmasını istiyoruz doğuda görev yaparken olsun diyoruz ama borçlar bizi engelliyor ve tabiki evlilik hayatı 8 yılduır birlikteyiz bu şiekilde bile her yıl değiştik huyumuz suyumuz evlenince kim bilir neler neler çıkacak,birde evliliği iyice özümsemek gerek iyice anlamak sonrasında o devasal sorumluluğu alabilmek öenmli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…