bebişden bahsetmişsiniz ben korkuyorummmmmmmmmmmm asla anne olamam diye düşünüyorum o sorumluluğu alamam ya bençok samimi arkadaşımın şimdi 3 aylık şirinmi şirin bi bebişi varr ama arkadaşım dünyadan koptu bende öyle olurum diye düşünüyorum ve korkuyorum çokda istiyorum arada bi poff bilmiyorum ama 2 sene yapmam galiba nişanlımda hemen istiyodu ama borcumuz olduğu için oda lafıma geldi
herkese iyi akşamlar
başlığa baktıkça oh oh diyorum ne güzel herkes birsürü şeyleri hallediyor :) ben bugün eminönüne gttim. güya kına için kıyafet bakmaya. yok ya birkaç mağazada sadece bindallı buldum 500 tl dedi kadın. nasıl çıktım bilmiyorum. gelinliğime 1350 verdim ben herşey dahil bu para bindallı için acıyorum. ya şu hürremin elbisesi gibi hem ağır hem abiye acaba fatihte varmıdır? hiç gözüne çarpan varmı
günaydın kızlaaarr:)) bikaç gündür giremiyordum,en sonunda evdeki tadilat işleri bitti bizde hemen temizliğe başladık,kaç gündür sıcaklarda mahvolduk,sizi çok özledim ama neler yazdınız merak ediyorum geçmişi okumam lazım:)) bugün gelinlik ayakkabısı almam lazım ama bu sıcakta nasıl çıkıcam bilemiyorum yarın provam var o yüzden bugün ayarlamam lazım sizler ayakabılarınızı nasıl aldınız, arkası açık mı yoksa kapalı mı?? geçmişi okuyup geliyorum birazdan:))
çok büyük bi sorumluluk canım en güzeli düğün telaşını birazcık borçları bitirdikten sonra
aynen öyle canım katılıyorum
şu borçlar nasıl bitecek bilmiyorum
sonrada şööööyle bebişe bir yatırım
bu aradada evliliği rayına oturttuk mu gerisi gelir inşallah
tabi hayırlısıyla bence
ay kızlar inanamıyorum ya daha kaç zaman önceye kadar gelinlikti bindallıydı konuşan biz düğünleri hallettikte bebek konuşuyoruz, alemiz walla
bu arada kızlar biz kredi çekecez, araştırıyoruz bankaları, çekeniniz varmı 5000tl falan yeter galiba.. hangi banka iyidir falan hiç bi fikrimiz yok
benim nişanlm bankacı canım şuanda krediler yüksek bildiğim kadarı ile
e yüksekte lazım mecburen çekecez, daha bir sürü eksiğimiz var borçlarımızda var.. birde benim yıllardır akbanktan kredi kartım var, yaklaşık 7 yıldır falan kullanıyorum, ona bi msj gelmiş geçen gün, nakit avans limitiniz 6800 diyor.. bu kredi kart limitim değil, avans limiti ne oluyor, yani o parayı çekersek aylık taksite böldürüp ödeyebilirmiyiz, hem dosya masrafı falan olmaz mı? bilgin varmı? kredi gibi mi oluyor o zaman, ve faizi daha düşük olabilir mi acaba? aslında bankaya gidip görüşmem lazım hiç anlamıyorum bu işlerden, ama sıra beklemekten nefret ediyorum...
benim nişanlm bankacı canım şuanda krediler yüksek bildiğim kadarı ile
nişanlınmı :) yeni gelin alışamadın demi daha eşim demeye :)
nişanlınmı :) yeni gelin alışamadın demi daha eşim demeye :)
heheeeeheee hala nişanlım diyooobende uzun bi süre nişanlım derim heralde...
özdn canım nişanlıma iç çamaşırı almayı düşünüyorum, orda temsilciye özel diye bi bölüm varya hani orda crs diye bir marka var, fiyatları baya uygun geldi, sen hiç aldın mı bayan ürünleride var o markanın, nasıl acaba biliyomusun? içeriğini yazmamış pamuk mu akrilik mi ne acabaa?
canım bankacı değilim ama krediler konusunda az buçuk bilgi sahibiyim sana tavsiyem sakın ama sakın nakit avans çekme faiz oranaları daha fazla,dosya masrafı uygun bişiler bulabilirsine yüksekte lazım mecburen çekecez, daha bir sürü eksiğimiz var borçlarımızda var.. birde benim yıllardır akbanktan kredi kartım var, yaklaşık 7 yıldır falan kullanıyorum, ona bi msj gelmiş geçen gün, nakit avans limitiniz 6800 diyor.. bu kredi kart limitim değil, avans limiti ne oluyor, yani o parayı çekersek aylık taksite böldürüp ödeyebilirmiyiz, hem dosya masrafı falan olmaz mı? bilgin varmı? kredi gibi mi oluyor o zaman, ve faizi daha düşük olabilir mi acaba? aslında bankaya gidip görüşmem lazım hiç anlamıyorum bu işlerden, ama sıra beklemekten nefret ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?