kıvılcım davetiye 5303 bakar mısınız kopyalayamadım
kıvılcım davetiye 5303 bakar mısınız kopyalayamadım
ozdn bişiler seçtim sepete baktım bi baktım sepette bi sürü şey vaaaaargecelikler falan, ayy bende geri sildim kendi attıklarımı, sanırım biri alışveriş yapıyo kızlardan ben akşam alırım canım
davetiye de hangisi en ucuz ise onu tercih edin kızlar extra son dk masrafları çok çıkıyor en azından onları karşılarsınız ilk baştakini beğendim bende
tecrübe konuşuyor dikkate almalıyızhaklısın canım düğün günü özellikle bayağı para saçılıyomuş sağa sola. ay yaa borçsuz evlenen varmıdır acaba
davetiye tamamen boşa giden para bence ama insan yinede ay şu olsun diye iç geçiriyo
lemlemcim ben de bankacıyım sakın nakit avans deme ınun bi gecelik faizi dierlerinin neredeyse 5 6 katı gibi oluyor..şöyleki dosya masrafı tamamen bankanın keyfiyetine kalmış bişey sürekli çalıştığın banka varsa kesinlikle oraya git ve masrafsız istiyorum diye diret=)
davetiye de hangisi en ucuz ise onu tercih edin kızlar extra son dk masrafları çok çıkıyor en azından onları karşılarsınız ilk baştakini beğendim bende
kızlar bende 5303 beğendim ve onda kesin karalıyım ama nişanlım görmedi o bunlar arasında seçim yapacak bugün belli olacak davetiye konusunda rahatım grafiker arkadaşım var davetiyelr benden dedi sağolsunn bu halaylıyıda o seçtii birde benim davetiye gittiğinde biraz eğlenceli bişi olsun babamdan dolayı bu düğünü herkes yaslı geçecek diye düşünüyor ama ben babamın istediği gibi yapacağım ,bu yüzden ellerine alınca suratları asılmasın gelsin halay çekelimmm
bakın ozaman canım akşama ortak karar verin arkadaş var ise sizin içinde iyi olacak
sanmam borçsuz evlenen zordur yaaaama şunu diyebilirim kendi adıma en az para harcayarak evlendim herşeyimi normalden epey ucuza aldım
bunun için size de yardımcı olmak isterimbişey pahalı geliyorsa mutlaka sorun kızlar..
davetiye de kesinlikle saklayanlar olsun taş çatlasın 20 kişi diğerleri atıyor napsınlar onuın için abartmaya gerey yok bencee
evet canım şanslıyım o konuda matbada çalıştığı için maliyetine yapacakmış dilediğini seç dedi ama dediğin gibi fazla masrafa gerek yok arkadaşımada yasıkkkkk
ya mobilya, beyaz eşyadan ziyade diğer şeyler daha pahalınasıl az para harcadın yaa ben işte bunu beceremiyorum
ama bu çeyiz yüzünden kednime bi kumbara yapmıştım burdan bi topik vasıtasıyla iyi para biriktirdim ilk defaaa demekki başarabiliyorum tutumlu olmayı umut var bendeee
dün gece düşünüyorum hala birsürü eksiğim varr artık evlenince bi kısmınıda tamamlarım napiimm erken yaşlanacam bu gidişle düşün düşünn
Kızlar kesinlikle borçsuz düğün olmuyo, tabii paracıklar çok bolsa ayrıı,
biz kredi çektik parada suyunu çekti, Allah sonumuzu hayır etsin, davetiye bizimde masrafsız olacak nişanlımın ağbisi grafiker ve matbaada çalışıyo davetiyer ondan,
bebiş konusuna gelinde 2 -3 yıl bekleriz, az önce en yakın arkadaşımın bebiş haberini aldım hemen bebişim olsun istedimm:)
tabi canım yine de ama ona çok fazlaya mal olmaz
denk getirdim canım hepsini çok araştırdım bi sürü tanıdık akraba buldum
beyaz eşyalarımızı 3200 TL falan aldık + tv hediyeliydi
avizelerimizi 5 tanesini 400 TL aldık tek salon avizesi 450 TL idi adam girişinden bile aşşağısına verdi
yengem bayan kuaförü zaten onu hiç söylemeyim.
avizelerimizi aldığımızın diğer kardeşi davetiyeci onu da ona bastırdık.
tüllerimizi hepsi güneşlik+fonlar+tüller 800 TL yaptırdık bunların hepsi de düz hesapher zaman diyrm yaa birisi yönlendirdi mi daha ucuza alırsınız istanbul taksime yakın yerlere gelebilecek herkese yardım edebilirim. :44:
çok fazla eksikleri düşünme önce ana eksiklerini bitir incik boncuk en son ana eşyalar bile çok geliyor zaten benim herşeyden az az vardır o bile fazla bnana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?