2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

sen bankadan öğren yinede aklına takılan birşey olursa yardımcı olurum.

eftelya geçmiş konuşmalarınızı bilmiyorum çok ama inşallah herşey hallolur.

bu arada kızlar nette maillerime bakarken sürkli alışveriş yaptığım bir sitede tül gördüm aslında aradığım gibi şeylere benziyor. sipariş vereceğim fikriniz lazım :)

Son düzenleme:
eftelya amcana neden bahsedemiyosun?

Yakın zamanda kalpten ameliyat oldu.Zaten çok stresli,çok kafaya takan bir yapısı var,ki bu kalbi tetikleyen şeyde düğünü nasıl yapacağım stresi de etkili oldu.1 yıldan fazladır gözünde sorun var.Tik gibi sürekli atıyor,sinir ilacı vermişler.Babamda işte hasta,üzülmesin diye konuşmayın diyor.Elbet karşısına alıp konuşacaktır çok ciddi bir şekilde.Çünkü babamın böyle sinirleneceğini tahmin etmemiştim...

hayırlısı olsun eftelya ne diyeyim
bu kadar üzgünken düğün hazırlığı ağır gelebilir sana
nişanlından emin olabilsen keşke

Eftelya canım, düğün konuşulurken mutlu değilim diyorsun ne kadar sıkıntında olsan da sanki bu konular konuşulurken içinin kıpırdaması gerekir di güzelim ya,

Evet,birçok istediğim,düşündüğüm şey vardı.Belki hala tarihe karar verilemediğinden bilmiyorum.Sanki yapılan konuşmalar sadece benim içinmiş gibi,hiç nişanlımla evlenecekmişim gibi bir düşünce olmadı bende.Şöyle birşey,sanki tek başıma bir eve çıkma merasimi gibi :))) Komik ama böyle...

Belki yarın akşam gelecek o da.Bakalım o gelince nasıl olacak...

canım arkadaşım şu anda böyle bir boşlukta olman çok normal gerçi nişanlınla aranızda olan sorunları bilmiyorum ama bazen sıkıntılar sevginin üzerine geçiyor...

inşallah en kısa zamanda herşey gönlünce olur veee karnında uçuşan kelebekler geri döner

görmedim canım kaçırdım heralde divriğili yim ben de siz en iyisi düğün adı altında davet edin herkesi bi ara kına merasimi yapın

Şöyle bi süre olan herşeyi kırgınlıkları bi kenara at bakalım, bi oyun oyna kendi kendine, nişanlınla hiç bi sorun yaşamamış gibi konuş planlar yap şu şöyle bu böyle olsa gibi, kendinin ve nişanlının duygularını sevincini bi tart bakalım, hala da içinde bi kıpırtı yoksa, kendine yazık etme evlendiğin de daha farklı olmayacaktır.
arkadaşlık başka, bi aile kurmak çok başka, olmuyorsa ilerde düzelirlerle bi yuva kurmak doğru bi karar değil,
Hakkında hayırlısı olsun güzelim,

eftelya özürdileyerek araya giriyorum bitanem,canımsın...

kızlarhalımıalmaya gidiyorumbuna karar verdimyatakodasıiçin
nasıl sizce?
yatakörtüm koyu mor,mobilyalarım beyaz

İnşallah canım,inşallah :)

görmedim canım kaçırdım heralde divriğili yim ben de siz en iyisi düğün adı altında davet edin herkesi bi ara kına merasimi yapın

Evet Divriği'li olduğunu görmüştüm bir yerde ama,hangi köyünden?
Bende dedim onu,babam da dedi.Mesela burada kına ve düğün ayrı şehirlerde olacaksa kına gecesi yazılıp parantez içinde kına gecesi düğün gibi olacaktır şeklinde belirtildiğinide görmüştüm bazı davetiyelerde...

Aslında bende çok fazla kafaya takan,düşünüp düşünüp kendi kendimi yiyen biriyim.Gurur yapıyorum,bana bunları dedi,ben hala nasıl onunla beraberim diye düşünüyorum bir yandan,diğer yandan da ayrılınca ne olacak diye düşünüp duruyorum.

Bu dediğini yapmak mantıklı geldi,birden gözlerim büyüdü.Yapabilirsem tabii :))

Şimdi hemen burada başlayabilirim sanırım oyuna

bence köyde kına gecesi olsun sen orda gelinliğini de giyersin hem herkes seni öyle de görmüş olur sonrada salon da düğününüz olur daha mantıklı gibi geldi bana,yani aslında sen en doğrusunu düşünmüşsün:)

Aslında bende çok fazla kafaya takan,düşünüp düşünüp kendi kendimi yiyen biriyim.Gurur yapıyorum,bana bunları dedi,ben hala nasıl onunla beraberim diye düşünüyorum bir yandan,diğer yandan da ayrılınca ne olacak diye düşünüp duruyorum.

Bu dediğini yapmak mantıklı geldi,birden gözlerim büyüdü.Yapabilirsem tabii :))

Şimdi hemen burada başlayabilirim sanırım oyuna

[/QUOTE]

Bol şans o zaman, valla canım hangimiz kendimizden ödün vermiyoruz ki, sevince yapmam dediğin şeyleri yapıyosun, ama sürekli bana bunu dedi, bunu yaptı diye düşünür durursak valla gözüme batan çok şeyini bulabilirim,
işin özünde seviyormuyum, sevilip değer görüyormuyum bu yani olay

eski adıyla söyliim babam timisi li (bayırüstü) annem anzahar lı (eğrisu)

kızlar size iyi sohbetler bana müsade bankalara gidip ödemeleri halletmem lazım bu sıcaktada hiç çekilmez ama akşama görüşrüz öptüm herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…