aaaa ciddi miiii, demek akbankta çalıştın.... yaa evet bizde istemezdik kredi çekmeyi ama napalım, herşeyi tek başımıza yapıyoruz ve paraya ihtiyacımız var. mecbur kaldık yanii, düşük faizlerle kredi veriyolarmış sanırım, uzun vade yapmayacaz hem 12 ayda geri ödemeyi planlıyoruz.. akbankın temmuz kampanyası gibi bişi var sitesinde onun hakkında bilgin varmı? gerçi ben yinede bi bankaya gitsem iyi olacak, en detaylı bilgiyi ordan alırım, teşekkürler canım
eftelya amcana neden bahsedemiyosun?
Eftelya canım, düğün konuşulurken mutlu değilim diyorsun ne kadar sıkıntında olsan da sanki bu konular konuşulurken içinin kıpırdaması gerekir di güzelim ya,
eftelya geçmiş konuşmalarınızı bilmiyorum çok ama inşallah herşey hallolur.
Evet,birçok istediğim,düşündüğüm şey vardı.Belki hala tarihe karar verilemediğinden bilmiyorum.Sanki yapılan konuşmalar sadece benim içinmiş gibi,hiç nişanlımla evlenecekmişim gibi bir düşünce olmadı bende.Şöyle birşey,sanki tek başıma bir eve çıkma merasimi gibi :))) Komik ama böyle...
Belki yarın akşam gelecek o da.Bakalım o gelince nasıl olacak...
Kına gecesi deyince orada öyle gelen olmazmış,gelende düğün olmadığı için takıyı az takarlarmış.Ya önceden takıda neymiş derdim.Hala kendi adıma öyle diyorum ama babam da amcam da hiç bir düğünde az miktar takmamışlardır.Hele ailedekilere hep bilezik.Şimdi birde akrabayız ya,babamda amcamda birine bilezik takmış olsa da onlardan bize 1 bilezik bile gelmeyecek belki.Onlar adına üzülüyorum sadece...
Demetcim bundan uzun zaman önce bende senin Sivas'lı olmanla ilgili burada sana bi mesaj yazdığımı hatırlıyorum ama senden cevap gelmedi,görmedin herhalde :))
Yıldızeli'liyim ben...
Evet,birçok istediğim,düşündüğüm şey vardı.Belki hala tarihe karar verilemediğinden bilmiyorum.Sanki yapılan konuşmalar sadece benim içinmiş gibi,hiç nişanlımla evlenecekmişim gibi bir düşünce olmadı bende.Şöyle birşey,sanki tek başıma bir eve çıkma merasimi gibi :))) Komik ama böyle...
Belki yarın akşam gelecek o da.Bakalım o gelince nasıl olacak...
canım arkadaşım şu anda böyle bir boşlukta olman çok normal gerçi nişanlınla aranızda olan sorunları bilmiyorum ama bazen sıkıntılar sevginin üzerine geçiyor...
inşallah en kısa zamanda herşey gönlünce olur veee karnında uçuşan kelebekler geri döner
görmedim canım kaçırdım heralde divriğili yim ben de siz en iyisi düğün adı altında davet edin herkesi bi ara kına merasimi yapın
Şöyle bi süre olan herşeyi kırgınlıkları bi kenara at bakalım, bi oyun oyna kendi kendine, nişanlınla hiç bi sorun yaşamamış gibi konuş planlar yap şu şöyle bu böyle olsa gibi, kendinin ve nişanlının duygularını sevincini bi tart bakalım, hala da içinde bi kıpırtı yoksa, kendine yazık etme evlendiğin de daha farklı olmayacaktır.
arkadaşlık başka, bi aile kurmak çok başka, olmuyorsa ilerde düzelirlerle bi yuva kurmak doğru bi karar değil,
Hakkında hayırlısı olsun güzelim,
Kızlar size bir soru;
Düğün 2 kez olacak.2 kez derken,biri kına gecesi adı altında biride düğün.Ancak önce nerede hangisi olacak karar verilemiyor.Sivas'ta köy düğünü ve burada salon.Çok karışık oldu,her kafadan bir ses.Kimi diyor önce burada kına gecesi olur salonda,düğün gibi,sonra köye gidilir.Ben diyorum olmaz,biz burda oturacağız sonuçta,ne işimiz var köyde,önce orda olsun,sonra burda.Kına gecesi köyde olmaz deniyor bi.Bir türlü karar verilemedi :))
Amcam tek oğlum,en güzel düğünü ben yapacağım diyordu ama maddi sebeplerden dolayıda köy düğününün ağır geleceğini düşünüyor şimdide bir taraftan.Öyle karışık işler hala...
eftelya özürdileyerek araya giriyorum bitanem,canımsın...
kızlarhalımıalmaya gidiyorumbuna karar verdimyatakodasıiçin
nasıl sizce?
yatakörtüm koyu mor,mobilyalarım beyaz
Eki Görüntüle 227399
eftelya özürdileyerek araya giriyorum bitanem,canımsın...
kızlarhalımıalmaya gidiyorumbuna karar verdimyatakodasıiçin
nasıl sizce?
yatakörtüm koyu mor,mobilyalarım beyaz
Eki Görüntüle 227399
İnşallah canım,inşallah :)
Evet Divriği'li olduğunu görmüştüm bir yerde ama,hangi köyünden?
Bende dedim onu,babam da dedi.Mesela burada kına ve düğün ayrı şehirlerde olacaksa kına gecesi yazılıp parantez içinde kına gecesi düğün gibi olacaktır şeklinde belirtildiğinide görmüştüm bazı davetiyelerde...
Aslında bende çok fazla kafaya takan,düşünüp düşünüp kendi kendimi yiyen biriyim.Gurur yapıyorum,bana bunları dedi,ben hala nasıl onunla beraberim diye düşünüyorum bir yandan,diğer yandan da ayrılınca ne olacak diye düşünüp duruyorum.
Bu dediğini yapmak mantıklı geldi,birden gözlerim büyüdü.Yapabilirsem tabii :))
Şimdi hemen burada başlayabilirim sanırım oyuna
eski adıyla söyliim babam timisi li (bayırüstü) annem anzahar lı (eğrisu)
Toprağım benim yaa,Timisi'li demeeeeeekkkk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?