ayy kızlar yatakodamın halısını alayım dedim
bütün halıları alıp geldim
Allahım bu borçlar nasıl bitecek
Hayırlı uğurlu olsun tatlım.Güle güle eskit :))
[ı][sıze=3]ve sanırım düğün tarihimiz belli oldu.salonun sahibi akrabamız ya,dolmadan önce sorayım demiş ne zamana düşünüyorsunuz diye de,öyle bi konuştular,okullar açılmadan yapalım dediler.ayın 17'si düğün,1 hafta öncesi köyde de kına dediler.henüz kesin değil ama hesaplamalar bu yönde...[/sıze][/ı]
Ve sanırım düğün tarihimiz belli oldu.Salonun sahibi akrabamız ya,dolmadan önce sorayım demiş ne zamana düşünüyorsunuz diye de,öyle bi konuştular,okullar açılmadan yapalım dediler.Ayın 17'si düğün,1 hafta öncesi köyde de kına dediler.Henüz kesin değil ama hesaplamalar bu yönde...
benim kiralıktı ama baştan dikildi üzerime oturtuldu. daha önce hiç giyilmemiş vitrin ürünüydü kadının gözüne kirli geldi diye komple baştan yaptı.
düğünden 1 hafta falan önce aldık kadın önce ne zaman aldığın önemli değil demişti.ama düğünden sonra 1 hafta içinde gelmesi gerekiyor dedi
birisine giydirmişmidir sanmıyorum çünkü son bitti o güne hemen ellerinden aldım öyle yapabilirisn
hımm teşekkür ederim canım, benimde öyle olacakmış, yani vitrindeki modelin aynısını benim üstüme göre tekrar dikeceklermiş, ve ilk ben giyecekmişim.. eğer şimdiden başlarlarsa erken bitirirler belki ve onlarda duracağına bende dursavermezlermi acaba 3 hafta falan önceden..
ooo hayırlı olsun ahsenciiiim, güle güle eskit halılarını.. birgünde çıkıp nasıl beğenip alabiliyorsunuz yaa bravo size.. ben bi eşya alırken en az 7-8 yer gezmem lazım, ya daha güzeli varsa, ya değişik bi model varsa, ya aynısı başka yerde daha hesaplıysa diye..
hadi bakalım hayırlısı olsun canım.. pekii senin içine en çok sıkıntı ettiğin konulardan biri düğün tarihinin belli olmama meselesiydi dimi, şimdi belli olunca heyecan var mı heyecan?
birde düşündüm de bazı şeyleri konuşmazsan içine atarsan kimsenin ruhu duymuyor sen kendi kendini sıkıntıya soktuğunla kalıyorsun.. bak mesela bizim düğün tarihide belli değildi ve hiç gelip bu konuda bişey söylemiyorlardı ben çok kızmıştım ve nişanlıma anlatmıştım böyle şey olur mu vs diye, nişanlımda ailesine söyledi ve hemen gelmişlerdi.. yani belkide ben söylemesem hala düğün tarihi bekleyecektik. yani bu böyle maalesef illaki herşeyi bizim söylememiz lazım..
bu yüzden aklına gelen sıkıntı ettiğin şeyleri nişanlınla paylaşmalısın, olmadı babasıyla paylaşmalısın bence hem amcanmış ne de olsa yabancı biri de değil. güzel dille anlat bence..
ohh iyi olmuş boşwer hepsi aradan çıkmış İŞte hayırlısı olsun canım hemen paylaş bakem bizimle
annem ve çevre hep bana "allah evlenene yardım eder" diyor
bende sana diyorum canım
allah yardımcımız olsun napalaım biter elbet
ooo hayırlı olsun ahsenciiiim, güle güle eskit halılarını.. birgünde çıkıp nasıl beğenip alabiliyorsunuz yaa bravo size.. ben bi eşya alırken en az 7-8 yer gezmem lazım, ya daha güzeli varsa, ya değişik bi model varsa, ya aynısı başka yerde daha hesaplıysa diye..
kızlar hani benim kırmızı oturma odamdaki puf kırmızı siyah büyük büyük kare desenli ya hani
işte tam o desende halı bulduk :)
Eki Görüntüle 227514
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?