2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar hani benim kırmızı oturma odamdaki puf kırmızı siyah büyük büyük kare desenli ya hani
işte tam o desende halı bulduk :)

Eki Görüntüle 227514

çok güzelmiş canım yatak odası halını da çok beğendim güle güle huzurla kullan inş canım bu arada mobilyalarının resimleri var mı?merak ettim de benim de yatak odam beyaz ve mor tonları olacak inş.

cnm istediğin zaman eve götürüyormuşsun.. bide senin üzerine göre yeni dikilmese bile ayarladıkları için başkasına verilmezmiş..

İyi akşamlarr kızlarrrrrrrrrr , gelinlik ayakkabımı albümüme eklediimm , bakarsanız sevinirimmm :118::118:

Canlarım geçmişi okudum şimdii,
eftelya canım, düğün tarihiniz netleşmiş, inşallah hakkında hayırlısı olur ve nasıl mutlu olacaksan öyle olsun canım benim,

Ahsencim canım halılarını gördüm çok beğendim, ama ne yazıkki seni yine göremedim kaldırmışsın fotonu

Lemlemcim biz de bugün yarın kredi çekeceğiz yarın ben de bankaları şöyle bir dolaşmayı düşünüyorum, inşallah tez zamanda bitiririz borçlarımızı

Caponum ne şirin davetiyeler onlar öyylee, ben sizi biraz geriden takip ediyorum sanırım, davetiyeye gelene kadar yapmam gerekeen çoook işiim varr

İyi akşamlarr kızlarrrrrrrrrr , gelinlik ayakkabımı albümüme eklediimm , bakarsanız sevinirimmm :118::118:

Canım hayırlı olsun,demek gelinlik ayakkabılarıda alınmaya başlandı.Zevk meselesi,herkesin zevki farklıdır.Benim boy kısa olduğundan yüksek topuklulara bakıyorum,o yüzden topuksuz görünce biraz şaşırdım :)) Boy uzun olunca tabii diye hava atma şimdi bak

Çok teşekkür ederim zyv'cim...

Bende şimdi aşırı kıskançlıkla ilgili yazılar okuyordum,yazıcıdan çıkardım birkaç makale,yarın gelince eline tutuşturacağım,tehdit edeceğim ciddiye almazsan şimdi değil nikah masasında HAYIR diyeceğim sana diye :))

Ya kızlar birde yarın Eminönü'ne gidecekmişiz,düğün daveti için bizde gömlek,etek,bluz falan filan dağıtılır,onları alacaklar.Birde bana alışveriş yapılacakmış.İhtiyacın olan ne varsa dedi amcam da,ne aldırsam bilemedim :)

iyi akşamlar canan
hayırlı olsun ayakkabıların::)

Teşekkür ederim tatlım, fındık topukta istediğim model bulamam diye üzülüyordum ama çokşükür içime sinen bir ayakkabı buldum

hııı bu arada eklesene resminii de göriyim senii :78: :78:

yok canım hava atmam daaa topuklu giyersem hemm leylek gibi çook uzun olurum , hem de nişanlımın tepesinden bakarım oyüzden minnacıık topuklu ayakkabı istiyordum , bulunca da hemencik aldım , çokta rahatlarr
hımmm yarın kendine ayakkabı, çanta , bölee özel günlerde giyebileceğin pantolon veya etek üzerine güzel şık bir bluz aldırabilirsin tatlım

hera aynı oteldeyiz

Kızlaaaaarrrr inanamıyoruuuuuum;

Nişanlıma sinirlenmiştim,annem görünce anladı,söylenmeye başladı.O sırada babam da duydu kapıdan,bekledi bekledi kayboldu ortadan.Amcamda biraz rahatsızlanmış,yatıyordu adam içerde.Annem onada söyleyemiyoruz,ne yapacağız deyip duruyor hala.Babamada demişti biz düğün hazırlığı yapıyoruz onlar kavga ediyor diye...

Neyse,babam nerde diye bakalım dedik,sesi geliyordu uzaktan.Nişanlımı aramış,bağırıyorduuuuu...

eftalyacım ne tuaf bir ilişki bu o aman duymasın öbürü aman rahatsızlanmasın diye diye belkide istemediğin bir evliliğe gidiyorsun kim rahatsızlanırsa rahatsızlansın kim üzülürsede üzülsün bir an önce dökün eteğinizdeki taşları sana yazık olucak en sonunda :18:

ciddi misin:)
ayy bence iyi oldu ya kendine getirsin azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…