kızlar hani benim kırmızı oturma odamdaki puf kırmızı siyah büyük büyük kare desenli ya hani
işte tam o desende halı bulduk :)
Eki Görüntüle 227514
merhabalar kızlar, bankaları dolandım geldim ayyy ne sıcak bir hava var yaaa... akşam çıkışta gelinlikçiye gidecez bakalım, gelinliğim belli zaten, detayları flan konuşacaz, duvak falan seçerim, hazırda ellerinde yoksa siparişi verecez gelsin bir an önce dimi yaaa, peki aklıma takılan şeyler var benim, gelinliğini kiralayan var mı aranızda? mesela düğünden kaç gün önce almamız gerekiyor gelinliği? ve üstüme göre dikildi diyelimki orda beni bekleyecek gelinlik, peki ya benden önce başkasına giydirirlerse falan? olur mu acaba öyle bişey kii ben kkda okumuştum biri yazmış, gelinliği denedim beğendim parasını da ödedik bana yenisini dikeceklerdi ama düğünden önce almaya gittiiğimde teşhirdekini vermeye kalktılar faln yazmış, gelinliğin içi milletin terinden krem rengi falan olmuş kir içindeydi yazmış kız.. şok olmuştum ve bak şimdi beni de bir korku bastı.. düğünden 3-5 gün önce böyle bişi olursa walla yıkarım o dükkanlarının camını çerçevesini
çok güzelmiş canım hem yatak odan hem de köşe takımın halıların çok uyumlu olmuş yatak örtün nasıl bi model aldın canım?
sağol bebişim
yatakörtüm koyu mor, deniz yıldızı motifleeri var
ve mobilyam gibi taşlı
İyi akşamlarr kızlarrrrrrrrrr , gelinlik ayakkabımı albümüme eklediimm , bakarsanız sevinirimmm :118::118:
Canlarım geçmişi okudum şimdii,
eftelya canım, düğün tarihiniz netleşmiş, inşallah hakkında hayırlısı olur ve nasıl mutlu olacaksan öyle olsun canım benim,
Ahsencim canım halılarını gördüm çok beğendim, ama ne yazıkki seni yine göremedim kaldırmışsın fotonu
Lemlemcim biz de bugün yarın kredi çekeceğizyarın ben de bankaları şöyle bir dolaşmayı düşünüyorum, inşallah tez zamanda bitiririz borçlarımızı
Caponum ne şirin davetiyeler onlar öyylee, ben sizi biraz geriden takip ediyorum sanırım, davetiyeye gelene kadar yapmam gerekeen çoook işiim varr
iyi akşamlar canan
hayırlı olsun ayakkabıların::)
Canım hayırlı olsun,demek gelinlik ayakkabılarıda alınmaya başlandı.Zevk meselesi,herkesin zevki farklıdır.Benim boy kısa olduğundan yüksek topuklulara bakıyorum,o yüzden topuksuz görünce biraz şaşırdım :)) Boy uzun olunca tabii diye hava atma şimdi bak
Çok teşekkür ederim zyv'cim...
Bende şimdi aşırı kıskançlıkla ilgili yazılar okuyordum,yazıcıdan çıkardım birkaç makale,yarın gelince eline tutuşturacağım,tehdit edeceğim ciddiye almazsan şimdi değil nikah masasında HAYIR diyeceğim sana diye :))
Ya kızlar birde yarın Eminönü'ne gidecekmişiz,düğün daveti için bizde gömlek,etek,bluz falan filan dağıtılır,onları alacaklar.Birde bana alışveriş yapılacakmış.İhtiyacın olan ne varsa dedi amcam da,ne aldırsam bilemedim :)
bak hade bak çabuk:)))
hera aynı oteldeyizselam kızlarrrrr,
wallaha oku oku bitiremedim ve yarım bıraktım okumayı :) bugün izinliyim ben kaytardım işten=) dişçiye gittim..şimdi evde oturuyorum klimanın altında. İzmir çok sıcak.... balayından falan konuşmuşsunnuz... biz de cornelia diamond a gidiyoruzzzz =)
ya bu arada dün mobilyalarımızın taksidini ödemeye gittik o aldığımız mobilyaları sanki ben beğenmemişim gibi hiç hoşuma gitmedi görünce iyi mi( ve bu durum canımı sıkmaya başladı... koltuğumun rengini falan baktım perdemin rengi ile aynı tonda değil kahvenin farklı tonları sanki... üfffff düdük gibi olmaz inşallah mobilyalar perdeler ((
Kızlaaaaarrrr inanamıyoruuuuuum;
Nişanlıma sinirlenmiştim,annem görünce anladı,söylenmeye başladı.O sırada babam da duydu kapıdan,bekledi bekledi kayboldu ortadan.Amcamda biraz rahatsızlanmış,yatıyordu adam içerde.Annem onada söyleyemiyoruz,ne yapacağız deyip duruyor hala.Babamada demişti biz düğün hazırlığı yapıyoruz onlar kavga ediyor diye...
Neyse,babam nerde diye bakalım dedik,sesi geliyordu uzaktan.Nişanlımı aramış,bağırıyorduuuuu...
Kızlaaaaarrrr inanamıyoruuuuuum;
Nişanlıma sinirlenmiştim,annem görünce anladı,söylenmeye başladı.O sırada babam da duydu kapıdan,bekledi bekledi kayboldu ortadan.Amcamda biraz rahatsızlanmış,yatıyordu adam içerde.Annem onada söyleyemiyoruz,ne yapacağız deyip duruyor hala.Babamada demişti biz düğün hazırlığı yapıyoruz onlar kavga ediyor diye...
Neyse,babam nerde diye bakalım dedik,sesi geliyordu uzaktan.Nişanlımı aramış,bağırıyorduuuuu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?