2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ayy canım yaaa belki bana kızacaksın ama çok iyi oluyor babanın nişanlınla konuşması hatta bağırması, nişanlın bi silkelenip kendine gelir belki , bu kadar üstüne gelmez bi daha senin de, hadi bakalım inşallah hayırlı olur bu telefon görüşmesi.

Son düzenleme:

ben de aynı şeyi düşünüyorum
senin bu duygularla bu kırgınlıklarla evlenmeni doğru bulmuyorum
herşey netleşmeli eftelya
konuşun

ay tatlışlaaarrr
benim kına için alacak bir sürü şeyim var
eminönüne gidebilirm yarın
şu bindallılara da bi bakınıcam

ay tatlışlaaarrr
benim kına için alacak bir sürü şeyim var
eminönüne gidebilirm yarın
şu bindallılara da bi bakınıcam

sen çalışmıyormusun ocwmays ne güzel bol bol vaktin vardın o zaman dolasırsın benim öyle bir sansım yok malesef:26:

sen çalışmıyormusun ocwmays ne güzel bol bol vaktin vardın o zaman dolasırsın benim öyle bir sansım yok malesef:26:

yok bebeğim şuan çalışmıyorum ama
bitirme tezimle cebelleşiyorum,çok vaktim olduğu da söylenemez yani
bi de aşırı bir sıcak var, gündüz halıları almaya gittik, öldüm resmen
eve bi geldim başörtü bi yerde kıyafetler bi yerde ben bi yerde
aşırı bi nem varya nefes alınmıyo

evlemeden biticek gibimi tezin sonra başka tezler başlıyor biliyorsun

evlemeden biticek gibimi tezin sonra başka tezler başlıyor biliyorsun

bitirmeye çalışıyorum işte ama fazla mükemmelliyetçiyim çok zaman kaybediyorum
bi de bölümüm arapça olduğu için sürekli arapça kitaplarla dergilerle cebelleşiyorum
kafam patlıyo bazen

ben de aynı şeyi düşünüyorum
senin bu duygularla bu kırgınlıklarla evlenmeni doğru bulmuyorum
herşey netleşmeli eftelya
konuşun

Ay kafayı yiyeceğim artık.Biliyorum,ileride bende ağır ilaçlar kullanacağım.Gayet net yani.
Bu çocuğun psikolog değil,psikiyatriye gitmesi lazım.

Öff,konuyuda 2 gündür meşgul ediyorum böyle.Kusura bakmayın...

sen bile bile lades deme öteki konularınıda biliyorum burası eylül gelinleri ama çek kurtar kendini :26:

ters birşey mi dedi babana? neler oldu?
ay tam çıkıyodum senin mesjını gördüm
eftelya burayı meşgul edeceksin tabiki, birbirimize anlatıp rahatlamak için doğru karar verebilmek için burdayız
öyle düşünme rica ediyorum
bbanla konuştuktan sonra ne oldu anlatır mısın?

sadece ikimiz varız :)

valla onun için bekliyorum yaa
ayy daha bakım yapcam saçıma başıma

off eftelya az önce senin bi konunu okdum nişanlınla ilgili
ben çok endişeliydim senin hakkında
ama onu okuyunca endişem bin kat arttı
çok üzülüyorum, inceldiği yerden kopmalı belki de
çok ağlatıyo çok hırpalıyo seni
bebek gibi yüzün pırırl pırıl kalbin var
değmez ya değmez

valal eylül gelinleri topiğine bu yorum yakışmıyor ama eftalya üzülecek bu evlilikte nişanlısı tuaf biraz:26: arkasından konusuyor gibiyiz eftalya gel :)

rabbim hayırlısını versin

burası bizim topiğimiz, sadece mutluluklar ve hazırlıklar yok malesef hayatımızda
böyle tatsızlıkları da yaşadığımz için dolaısıyla bunları da paylaşıyoruz...

Babamın bazı sözlerini duydum.O kıskandığın kişileri değilde seni seçtiği için gurur duyup alnından öpmelisin falan dedi.Baya bir bağırdı ama.Sonra baban içerde rahatsız kapatıyorum dedi kapattı.Bu kez iyice sinirlerimi bozacak diye korktum ama öyle kötü şeyler yazmamış.Neden böyle oldu,niye ağladında amcam aradı diye sormuş.En sonda uzun bi mesaj yazmış.İşte ben hastayım,suçluyum,benden eş olmaz,kabul ediyorum böyle.Bundan sonra karışmayacağımdan emin olabilirsin falan demiş.Dedim bende öyle karışmıyorum demekle olmaz.Her kavgadan sonra söylüyorsun bunu.Sinirle bende söylerim dedim.Hayır sinirli değilim,ben inanıyorum kendime yaparım demiş...

Yarın akşam gelecekti,bu durumda gelebileceğini sanmıyorum...

valal eylül gelinleri topiğine bu yorum yakışmıyor ama eftalya üzülecek bu evlilikte nişanlısı tuaf biraz:26: arkasından konusuyor gibiyiz eftalya gel :)

İşte ben bunu söyledim kendisine evlenince çok kötü olacağız,şöyle böyle diye.O da ben öyle dedikçe çıldırıyor olmadan birşeyleri olacakmış gibi düşünüyorsun,suçluyorsun beni diye.

neden böyle davranıyo ya niye bu kadar hırpalıyo seni
eftelya şizofren olabilir senin nişanlın haberin olsun
bu konuda kafadn konuşmam, gayet bilgiliyimdir
çünkü benim babacığım da bir şizofren...

neden böyle davranıyo ya niye bu kadar hırpalıyo seni
eftelya şizofren olabilir senin nişanlın haberin olsun
bu konuda kafadn konuşmam, gayet bilgiliyimdir
çünkü benim babacığım da bir şizofren...

Canım ben çok araştırdım,şizofren mi diye çok korktum.Ben psikoloğa gidiyordum,anlattıkça o da dedi şizofreninin tedavisi yok ama başka bir isim daha söyledi,onun tedavisi var dedi.Sen nişanlınla gel bir gün,sadece 5 dakika yeter bana,bir göreyim dedi.Eğer durumu kötüyse,istemem gelmesinide,sanada söylerim.Danışanımı da ateşe atamam dedi.

Büyük bir korkuyla götürdüm nişanlımı.Onun haberi yok tabii,normalde aile danışmanına gidecektik benim psikoloğun tavsiyesiyle,önce bi kendi doktorumla tanıştırayım seni diyerek götürdüm.Pek konuşmadı,garip geldi tabii,güldü biraz.Neyse ordan çıkıp aile terapistine gittik.Birkaç gün sonra en büyük korkuyla kendi doktoruma gittim.Cesaret de edemedim sormaya hatta.Kendi dedi,korkulacak ve yola gitmeyecek bir çocuk değil merak etme dedi.Ama tabii aile terapistine de gitmeniz gerek dedi.Ama işi sebebiyle gidemiyoruz tabii.Ben aslında beraber değilde o tek gitsin istiyorum.
Bu konuda ne yapabilirim bilmiyorum...

canım gittiğin psikolog 5 dk da anlamamış da olabilir iddia ettiği gibi

okuduklarımdan anladığım kadarıyla bu bir şizofreni

sen bu konunun üzerinde dur bence
çok üzgünüm inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…