canım gittiğin psikolog 5 dk da anlamamış da olabilir iddia ettiği gibi
okuduklarımdan anladığım kadarıyla bu bir şizofreni
sen bu konunun üzerinde dur bence
çok üzgünüm inan
babam şuan gayet iyi, hiçbir problem yok allaha şükür
ilaçlarını kullandığı sürece herşey normal
gençliğinde çok sancılı dönemler geççirmişler ama kolay değil
eftelya, ben felaket tellallığı yapmak istemiyorum ama çok üzülüyorum
yani ömrün böyle biriyle nasıl gececek
çok daha iyilerine layıksın sen
eftelya canım eskilerinide okumaya çalıştım okuyabildiğim kadarı ile..daha evlenmeden aile terapistine gitmek biraz saçma geldi bana düşünsene aynı eviniçinde daha önce beraber yaşamadığın bi insanla daha ne problemler yasayacaksın belkide şimdiden aile terapistine gitmenin ne faydası olabilirki bilemedim çk iyi düşünmen lazım evliilik bir kez olan birşey ve insan hayatı çok kıymetli hayatını nerede görmek istediğine karar vermen lazım.Şizofreni kolaylıkla oluşan bir hastalık değil size şizofreniyi düşündüren neydi? ne tür davranışları vardı onu tam anlayamadım ? Ama sürüsüyle hastalık var psikiyatride hepsinin bulguları birbirine benzer.. içine kapanık bir insana direk şizofreni diyemezsin ya da halüsinasyon bile görüyor olsa direk şizofreni diyemezsin bunun birçok kriteri var ve birçok tetkik yapılıyor çünkü çok ciddi bir hastalık. Şizofreni olabilir diyorsunuzda okadar basit değil.şizofren olabilir,şizoaffekif bozukluk olabirlir,kişilik boozukluğu olabilir,mani olabilir,depresyon olabilir olabilirde olabilir ihimaller üzerine karar verme sen Sen yanında olmaktan huzur duyuyor musun ömrünü geçirebilir misin bu insanla onu düşün sadece.
eftelya,
Rabbim sana hayr ve huzur dolu bir ömür versin
bir an bile sıkıntıya koymasın
bu zor günlerden en güzel şekilde kurtarsın seni
dua edicem hep aklımdasın inan
seni Allah için çok seviyorum...
günaydın kızlar
ne gece uyuyabildim ne de sabah
bugün içimde bi tuhaflık var
bişeyler kopup duruyo sanki yüreğimde
lemlem benim görüştüğüm gelinlikçiler hep
"istediğinz zaman teslim ediyoruz, isterseniz biz de saklayabilirz" falandediler
yani senin üzerine dikilen gelinlik ilk olarak sana ait oluyo
başkası kullanamaz
kızlar hani benim kırmızı oturma odamdaki puf kırmızı siyah büyük büyük kare desenli ya hani
işte tam o desende halı bulduk :)
Eki Görüntüle 227514
cnm istediğin zaman eve götürüyormuşsun.. bide senin üzerine göre yeni dikilmese bile ayarladıkları için başkasına verilmezmiş..
İyi akşamlarr kızlarrrrrrrrrr , gelinlik ayakkabımı albümüme eklediimm , bakarsanız sevinirimmm :118::118:
hayırdır inşaAllah
bir problem yok dimi?
günaydın kızlar hayırdır neden kırdılar sizin cici kızları bakıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?