2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

canım gittiğin psikolog 5 dk da anlamamış da olabilir iddia ettiği gibi

okuduklarımdan anladığım kadarıyla bu bir şizofreni

sen bu konunun üzerinde dur bence
çok üzgünüm inan

Kafayı yiyeceğim yaa.
Babanın durumu nasıl ki?
Tedavi görüyormu?
Annen nasıl?

Kusura bakma çok soru sordum ama...

Yarın birde Eminönü'ne gideceğiz...

babam şuan gayet iyi, hiçbir problem yok allaha şükür
ilaçlarını kullandığı sürece herşey normal
gençliğinde çok sancılı dönemler geççirmişler ama kolay değil

eftelya, ben felaket tellallığı yapmak istemiyorum ama çok üzülüyorum
yani ömrün böyle biriyle nasıl gececek
çok daha iyilerine layıksın sen

Çok teşekkür ederim canım.

Çok kötü hissediyorum kendimi.Onun içinde üzülüyorum.Topiğide iyice darmadağın ettim.Tekrar kusura bakmayın kızlar.Kaldığınız yerden ve heyecandan devam edin...

eftelya canım eskilerinide okumaya çalıştım okuyabildiğim kadarı ile..daha evlenmeden aile terapistine gitmek biraz saçma geldi bana düşünsene aynı eviniçinde daha önce beraber yaşamadığın bi insanla daha ne problemler yasayacaksın belkide şimdiden aile terapistine gitmenin ne faydası olabilirki bilemedim çk iyi düşünmen lazım evliilik bir kez olan birşey ve insan hayatı çok kıymetli hayatını nerede görmek istediğine karar vermen lazım.Şizofreni kolaylıkla oluşan bir hastalık değil size şizofreniyi düşündüren neydi? ne tür davranışları vardı onu tam anlayamadım ? Ama sürüsüyle hastalık var psikiyatride hepsinin bulguları birbirine benzer.. içine kapanık bir insana direk şizofreni diyemezsin ya da halüsinasyon bile görüyor olsa direk şizofreni diyemezsin bunun birçok kriteri var ve birçok tetkik yapılıyor çünkü çok ciddi bir hastalık. Şizofreni olabilir diyorsunuzda okadar basit değil.şizofren olabilir,şizoaffekif bozukluk olabirlir,kişilik boozukluğu olabilir,mani olabilir,depresyon olabilir olabilirde olabilir ihimaller üzerine karar verme sen Sen yanında olmaktan huzur duyuyor musun ömrünü geçirebilir misin bu insanla onu düşün sadece.

Canım benim gittiğim terapist bireysel görüşme yapıyordu sadece.O yüzden grup terapisti,aynı zamanda aile terapistine yönlendirdi,o şekilde gittik.

Şizofreniyi düşündüren olayları şimdi tam olarak hatırlamıyorum ama doktorumda görmeden birşey diyemem dedi.Aynen dediğin gibi bir sorun birkaç psikolojik hastalığın özelliği olabilir dedi.Kişilk bozukluğuydu sanırım evet koyduğu teşhis.Tabii sadece 5 dakikalık bir görüşmeyle...

Yanında olmaktan huzur duyuyor muyum? Son birkaç haftadır duymuyorum.Çok ağır sözleri oldu,bunu yediremiyorum kendime.Aslında yanındayken içten gülsem,yanımda olduğundan mutluluk duysamda bunu ona yansıtmıyorum.Çünkü çok kırıyor beni,bunun karşılığında da hiç birşey olmamış gibi davranmamam gerektiğini düşünüyorum.

Babam ne diyecek yanlız kaldığımızda onu düşünüyorum,çekiniyorum...

nişanlısı aşırı kıskanç canım Eftelyayı farklı şekillerde hayal ediyo ve o hayallerine resmen doğruymuşcasına inanıp eziyet ediyo arkadaşımıza
ben okuduklarımı okuyunca çok üzüldüm
az çok annemin gençliğinde yaşadklarına benzettim
o yüzden çok etkilendim zaten

eftelya,
Rabbim sana hayr ve huzur dolu bir ömür versin
bir an bile sıkıntıya koymasın
bu zor günlerden en güzel şekilde kurtarsın seni
dua edicem hep aklımdasın inan
seni Allah için çok seviyorum...

eftelya,
Rabbim sana hayr ve huzur dolu bir ömür versin
bir an bile sıkıntıya koymasın
bu zor günlerden en güzel şekilde kurtarsın seni
dua edicem hep aklımdasın inan
seni Allah için çok seviyorum...

Çok çok çok teşekkür ederim canım.Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ama...
Uyu uyuyabilirsen şimdi

eftelya sana tüm samimiyetimle söylüyorum
kalk yerinden, bi güzel abdest al hem serinlersin hem de huzurlu hissedersin bir nebze
sonra aç avuçlarını dua et...
ağla hatta, Rabbine dök içini, O senin halini senden iyi görüyor
Ona el aç, O'ndan iste, hayrlı olana ilet beni diye yalvar
Bak görürsün herşey çok güzel olacak

benim annem de babamın kıskançlıklarından çok çekmiş gençliğinde,
annem bize hiç anlatmaz üzülmeyelim diye, çok güçlü kadındır
ama bazen içinden "ahh" eder, az buçuk bişeyler anlatır, biz de ağlarız

ben bu sebeple çok etkilendim eftelya, bu sebepten dolayı bu kadar üzüldüm
ve inan bu saat oldu hala uykum yok
oturdum sana dua ediyorum
sen de dua et lütfen

günaydın kızlar
ne gece uyuyabildim ne de sabah
bugün içimde bi tuhaflık var
bişeyler kopup duruyo sanki yüreğimde

lemlem benim görüştüğüm gelinlikçiler hep
"istediğinz zaman teslim ediyoruz, isterseniz biz de saklayabilirz" falandediler
yani senin üzerine dikilen gelinlik ilk olarak sana ait oluyo
başkası kullanamaz

dün gittik gelinlikçiye, beğendiğim gelinliğin siparişini verdik.. ama kadın bir ağırdan satıyor kendini bir ağırdan satıyorki o gelinliği çok beğendim başka yerde bulabileceğimi bilsem ordan almazdım.. duvakda olacak dimi diyoruz, mırın kırın ediyor, el çiçeği, kese gibi şeylere ofluyor pofluyor kirada olmaz onlar diyor, gelinliğin arkasını birit istedim (çapraz çapraz bağlamalı) ona bile kırk nazla ikna ettik, kiralıklarda birit yapmıyorum diyor.. düğünün kesin salonda olacak diiimi bak kır düğünü flansa vermem diyor... ayy çıldırttı ama en sonunda bizim istediğiimiz herşey oldu tabiii..

kızlar hani benim kırmızı oturma odamdaki puf kırmızı siyah büyük büyük kare desenli ya hani
işte tam o desende halı bulduk :)

Eki Görüntüle 227514

halın çok güzelmiş canım yaaa, acayip uymuş hemde... güle güle kullan..

cnm istediğin zaman eve götürüyormuşsun.. bide senin üzerine göre yeni dikilmese bile ayarladıkları için başkasına verilmezmiş..

walla teslim tarihini düğünden iki gün önce olur dedi.. daha erken veremezmiş.. ama bu gelinlik senin arkaya kaldıracam ne zamn istersen gel bak, kafana takılan yerleri olursa söyle dedi..

İyi akşamlarr kızlarrrrrrrrrr , gelinlik ayakkabımı albümüme eklediimm , bakarsanız sevinirimmm :118::118:

zvycımm hayırlı olsun ayakkabın, henüz albümüne bakmadım ama rahat edeceğin istediğin gibi bir ayakkabı bulmuş olmana çok sevindim.

kredi için bankaları araştırdım hemen hemen hepsi aynıymışş.. akbankta haziran ayına kadar süren bir kampanya yapmışlar ama bitmiş.. sıfır faizle 5.000tl ye kadr verip 12 taksitle ödeme yapıyolarmış ama bitmiş o kampanya yaa çok üzüldüm..

hayırdır inşaAllah
bir problem yok dimi?

nişanlıma kırgınım.. kızgınım, üzgünüm, hevesim kalmadı hiç bişeye.. dün çok beğendiğim gelinliğin siparişini verdik ona bile sevinemedim. bilmiyorum. ruhum daralıyor, alıp başımı gidesim var çok uzaklara...

günaydın kızlar hayırdır neden kırdılar sizin cici kızları bakıyım...

günaydın kızlar,

ben de gece garip garip rüyalar gördüm. düğün günü kabusları şeklinde... size de oluyor mu? birkaç arkadaşım daha var evlenecek onlar da yaşıyormuş bazen. o an çok korkunç rüyalar ama kalkınca gülüyorum kendime... dün geceki maceramda kuaföre makyajımı yapıp gidiyormuşum gelinliğimi giyip falan... orda uğraşıyorlar makyajımı silmeye üzerimde gelinlik sonra kızıyorum kendime niye salak gibi gelinliği giyip geldiysem diye =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…