2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ben de rüyalarımda hep nişanlımın öldüğnü, onu kaybettiğimi ya da başka biriisyle evlendiğimi ve çoookk pişman olduğumu görüyorum, çok ağlıyorum rüyalarımda

he gecen gün ciguliyi görmüştüm bi de
komikti :))

GÜNAYDIN benimde ruh halim gayet iyi nedense bugün halbuki en melankoli ben olurdum bu aralar o kadar kırgınlıklar oluyorki alttan almak en iyisi ama karşılıklı olmak sartıyla erkek içinde kolay değil bayan içinde yeni yuva yeni hayat bir dönüm noktası ama en güzelinden

suan burada beni düşündüren tek gelin eftalya hepinizi azçok tanıyorum ama eftalyanın durumu farklı nişan bile atamaz amcasının oğlu peşinide bırakmaz sanırım ...

Günaydın kızlaarr, sizin yaşadığınız burukluğu, hüznü ben de yaşıyorum, ben de biraz kırgınım nişanlıma, gece de doğru düzgün uyuyamadım, şimdi de eftelyanın yazdıklarını okudum hepten kötü oldumm, Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin...

ayy Allah korusun.. ben de bazen beni aldattığını başka biri ile gittiğini falan görüyorum çok kötü oluyorum sonra gördüğümde yanıma geline sarılıyorum bazen gözlerim doluyor bir garip oluyorm.

Cüguli iyimiş ama=))) galiba ruh durumlarımızda sıkıntı var :=)

günaydın kızlar..
ya tek değilmişimm gece çok kötüydü hiç uyuyamadım içimde bi öküz oturuyomuş gibi hissettim durdum bi türlü kalkmadıişe biraz espri katıyım dedim ama gerçekten çok stresliyim ve nişanlım beni hiç rahatlatmıyor aksine geriyor bile.bugün gelinlik provam var saat 12 de. en samimi arkadaşım gelicek başka bi şehirden sırf bu yüzden ama nedense dün nişanlım ablamı ara onla gidin diye tutturdu anlam veremedim sonra da trip attı kısa sürdü ama moralimi bozdu. nişanlım o arkadaşıma arada bi takıyo... bu da beni düşündürüyo evlendikten sonra abartırmı diye
neysee kızlar ben çıkıyom ancak hazırlanırım daha sütyen alıcamm provaya gitmeden umarım herşey yolunda gider dua edin. bide foto çekebilsemmm gizliden felan

Teşekkür ederim canım, benim ayakkabılarımı aldığım adam öyleydi , sinir oldum tavrına, elinde benim numaram yoktu getirtecektii, o yüzden pazarlık bile yaptırmadı ama ben de çok beğendiğim için almak zorunda kaldım
gelinlik konusunda için rahat olsun canım, senden önce başkasına vermezler, ama sen de yine ara sıra bahane bulup gelinliğine bakmaya git ki için rahat olsun
Aaa ne iyi krediymiş o öyle hiç duymamıştım ben, bugün öğleden sonra da ben bi gideyim bakalım ne kadar faiz istiyolar

Günaydın.. Herkes aynı durumdaymış kırgınlıklar sıkıntılar... bizde dün nişanlımla tartıştık.. Benim çabalarımla barıştık tabi ama bugünlerde çok kırıyoruz birbirimizi.. Kafam allak bullak. Hiçbişeye karar weremiyorum kararsızlıklarım sinir ediyo ve geriyo beni. Yatak odası perdelerimi sipariş wermiştim,iptal ettirdim. Nasıl bişey yaptırıcam karar weremiyorum. çamaşır mak. bulaşık mak. yatak odası almadık hala..
Nişanlıma halaaaa bi iş bulamadık....
Öff az öncede elimi kapıya sıkıştırdım çok acıyoo

yavrular gelinliğimin resmini ekledim hadi bakın hadi bakın.....

Not: gelinlik üstümdeyken çektirmedi kadın, anlaşmayı yapalım öyle çekersin diyo, yaa tamam alacaz işte diyoruz yok, neyse baktım anlaşma uzun sürüyo detaylar vs konuşuluyo falan, işten çıkmışım 1 saat babamla takım elbise baktık falan çok yorulmuştum artık, çıkardım gelinliği üstümden foto çekmeyi unuttuğum sonradan aklıma geldi, mankenin üstünde çektim bende...

lemlem senin gelinlikcide tam sopalıkmış

yine site bakımda diyor, kadınlar kulubu olduğu için durmadan temizlik yapılıyor bakıma alınıyor site... eee bu kadar kadının bulunduğu bir sitede normal sanırım..

benimde içim sıkılıyo midem ağrıyo, Şükür nişanlımla problemim yok, Eftelyaya üzülüyodum bide geçmiş konularını okudum içim şişti resmeni
Rüyalarda bi türlü peşimi bırakmıyo benim, düğün bi türlü olmuyo gelinliğimi giyemiyorum elimde tek bi resim kalmıyo falan kabus gibi rüyalarr, neyse rüyalar tersine çıkarmış,

Lemlem gelinliğin hayırlı olsun güzelim,

lemlemmm gelinliğin hayırlı olsun canım... kızlaaarr artık benim de bi albümüm var gelinlik papalarımı ekledim ben de .. bakın bakalımmm =))

lemlem gelinliğin cuk oturmuş boyda var galiba yakışmış hatta sana balık model cok yakısırmış saçlar söyle yandan toplanınca:)

teşekkürler kızlar, hera ayakkabıların çok güzelmiş güle güle giy canım..

kızlar bende bu kötü rüyalardan çok görüyorum, nişanlımın beni aldattığını gördüm kaç kere..birde görmen iyi oldu falan deyip sallamadığını görüyorum başka bi kızla ilgileniyodu falan.. rüyalarımda ben hep ağlıyorum veya üzülüyorum ama nişanlımıda hep umursamıyor olarak görüyorum.. hoş normalde de pek umursayan bi tip değildir zaten ama rüyamda daha fazla oluyor..

sonra düğüne yetişemiyorum, düğüne gidiyoruz bi bakıyorum aaaaa kuaföre gitmeyi unutmuşum darmadağınık bi saçla duruyorum, üzülüyorum ben nasıl unuttum kuaföre gitmeyi yaaa diyorum..

işte benim de rüyalarım hep böyle... adam tutmuş başka birini getiriyor benim gözümün önünde sarılıyor falan ben ağlıyorum. ağlama alışırsın diyor bana... kuaföre gidiyorum adam saçlarımı yapmıyor. gelinlik provasına gidiyorum mor bir abiye denettiriyorlar bu değil gelinliğim diyorum. siz bunu aldınız diyorlar... Allahımmm tam kabus

Lemlem gelinliğini gördüm , beğendim hayırlı olsun canım, eminim çok güzel bir şekilde taşıyacaksındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…