günaydın kızlar,
ben de gece garip garip rüyalar gördüm. düğün günü kabusları şeklinde... size de oluyor mu? birkaç arkadaşım daha var evlenecek onlar da yaşıyormuş bazen. o an çok korkunç rüyalar ama kalkınca gülüyorum kendime... dün geceki maceramda kuaföre makyajımı yapıp gidiyormuşum gelinliğimi giyip falan... orda uğraşıyorlar makyajımı silmeye üzerimde gelinliksonra kızıyorum kendime niye salak gibi gelinliği giyip geldiysem diye =))
ben de rüyalarımda hep nişanlımın öldüğnü, onu kaybettiğimi ya da başka biriisyle evlendiğimi ve çoookk pişman olduğumu görüyorum, çok ağlıyorum rüyalarımda
he gecen gün ciguliyi görmüştüm bi de
komikti :))
dün gittik gelinlikçiye, beğendiğim gelinliğin siparişini verdik.. ama kadın bir ağırdan satıyor kendini bir ağırdan satıyorki o gelinliği çok beğendim başka yerde bulabileceğimi bilsem ordan almazdım.. duvakda olacak dimi diyoruz, mırın kırın ediyor, el çiçeği, kese gibi şeylere ofluyor pofluyor kirada olmaz onlar diyor, gelinliğin arkasını birit istedim (çapraz çapraz bağlamalı) ona bile kırk nazla ikna ettik, kiralıklarda birit yapmıyorum diyor.. düğünün kesin salonda olacak diiimi bak kır düğünü flansa vermem diyor... ayy çıldırttı ama en sonunda bizim istediğiimiz herşey oldu tabiii..
[
walla teslim tarihini düğünden iki gün önce olur dedi.. daha erken veremezmiş.. ama bu gelinlik senin arkaya kaldıracam ne zamn istersen gel bak, kafana takılan yerleri olursa söyle dedi..
zvycımm hayırlı olsun ayakkabın, henüz albümüne bakmadım ama rahat edeceğin istediğin gibi bir ayakkabı bulmuş olmana çok sevindim.
kredi için bankaları araştırdım hemen hemen hepsi aynıymışş.. akbankta haziran ayına kadar süren bir kampanya yapmışlar ama bitmiş.. sıfır faizle 5.000tl ye kadr verip 12 taksitle ödeme yapıyolarmış ama bitmiş o kampanya yaa çok üzüldüm..
hera msj attım sana aynı otelde balayı yapıcağız diyehemde aynı tarihlerde
yavrular gelinliğimin resmini ekledim hadi bakın hadi bakın.....
Not: gelinlik üstümdeyken çektirmedi kadın, anlaşmayı yapalım öyle çekersin diyo, yaa tamam alacaz işte diyoruz yok, neyse baktım anlaşma uzun sürüyo detaylar vs konuşuluyo falan, işten çıkmışım 1 saat babamla takım elbise baktık falan çok yorulmuştum artık, çıkardım gelinliği üstümden foto çekmeyi unuttuğum sonradan aklıma geldi, mankenin üstünde çektim bende...
günaydın kızlar,
ben de gece garip garip rüyalar gördüm. düğün günü kabusları şeklinde... size de oluyor mu? birkaç arkadaşım daha var evlenecek onlar da yaşıyormuş bazen. o an çok korkunç rüyalar ama kalkınca gülüyorum kendime... dün geceki maceramda kuaföre makyajımı yapıp gidiyormuşum gelinliğimi giyip falan... orda uğraşıyorlar makyajımı silmeye üzerimde gelinliksonra kızıyorum kendime niye salak gibi gelinliği giyip geldiysem diye =))
teşekkürler kızlar, hera ayakkabıların çok güzelmiş güle güle giy canım..
kızlar bende bu kötü rüyalardan çok görüyorum, nişanlımın beni aldattığını gördüm kaç kere..birde görmen iyi oldu falan deyip sallamadığını görüyorum başka bi kızla ilgileniyodu falan.. rüyalarımda ben hep ağlıyorum veya üzülüyorum ama nişanlımıda hep umursamıyor olarak görüyorum.. hoş normalde de pek umursayan bi tip değildir zaten ama rüyamda daha fazla oluyor..
sonra düğüne yetişemiyorum, düğüne gidiyoruz bi bakıyorum aaaaa kuaföre gitmeyi unutmuşum darmadağınık bi saçla duruyorum, üzülüyorum ben nasıl unuttum kuaföre gitmeyi yaaa diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?