lemlem gelinliğin cuk oturmuş boyda var galiba yakışmış hatta sana balık model cok yakısırmış saçlar söyle yandan toplanınca:)
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/400761-balperisinin-yeni-evine-hosgeldiniz.html
kızlar bu ewe bayıldım sizde görün istedim..
işte benim de rüyalarım hep böyle... adam tutmuş başka birini getiriyor benim gözümün önünde sarılıyor falan ben ağlıyorum. ağlama alışırsın diyor bana... kuaföre gidiyorum adam saçlarımı yapmıyor. gelinlik provasına gidiyorum mor bir abiye denettiriyorlar bu değil gelinliğim diyorum. siz bunu aldınız diyorlar... Allahımmm tam kabus
lemlemcim gelinliğin çoook güzel çok hoş durmuş üzerinde yakışmış
Lemlem gelinliğini gördüm , beğendim hayırlı olsun canım, eminim çok güzel bir şekilde taşıyacaksındır
Eki Görüntüle 227739
zyv kuzummm senin de aya<kkabıların çok hoşmuş yaa fındık topuk sayesinde düğün günü en çok rahat edecek olan sensin aramızdaaa
bu arada kızlar dün nişanlım internette ben internette,telefonla davetiye seçelim dedik beceremedik ama şu davetiyedeki kızın bana benzediğini söyledi niaşnlım hiçbirşey olmazsa bu kız sana benziyor bunu yaptıralım dedioda burdaki damadın çekik gözlüsü işte
teşekkür ederim canım , topiğimizin tek fındık topuk ayakkabı giyecek olan gelini benim sanırım, yok muu bana eşlik edecek olannn
canım davetiye çok şirinmiş gerçekten, ama dün gösterdiğin de çok tatlıydı, şu halay çeken var yaa çok sempatikti, bu da çok şirin
benimde içime en çok sinen o ama nişanlım habire değişi,k olsun farklı olsun diyip duruyor ya buda değişik diyorum bana dün bir liste yapmış 30 tane davetiye var neredeyse bunların arasından seç diyor ya 30 davetiyeden nasıl seçiyim kaldı bizim davetiye, ama kadının fenni erkeği yener gibi düşünüyorum halaylı grubu bizim davetiyey alırız zannediyorum
Eki Görüntüle 227741 bu nasıl kıızlar çok mu basit
teşekkür ederim canım , topiğimizin tek fındık topuk ayakkabı giyecek olan gelini benim sanırım, yok muu bana eşlik edecek olannn
canım davetiye çok şirinmiş gerçekten, ama dün gösterdiğin de çok tatlıydı, şu halay çeken var yaa çok sempatikti, bu da çok şirin
Eki Görüntüle 227742
bu nasıl kızlarrr
ben de fındık topuk düşünüyorum canım benim boyum 1,70 nişanlım benden birkaç cm uzun topuklu giyersem ya aynı boyda oluyoruz ya da daha yüksek topukta ben uzun oluyorum saç falan da var hem de çok oynayan bi toplumuz oturmayı hiç düşünmüyorum rahat etmem lazım
bencede halay çekenler çok güzel.. bulunduğun şehirde matbaa yokmu canım, herhangi bir matbaaya git davetiye bakacam de, birsürü kataloglar oluyor zaten otur incele tek tek, böyle int den beğenmek çok zor olur.. sonra beğendim nişanlımlada geliriz de çık git nolacak..
bu saç bencede çok güzel, duracağını bilsem yaptırırım. ama benim saçık çok çabuk bozuluyor bukle falan uzun süre kalmıyor, o yüzden topuz düşünüyorum (tabii birde 40 derecelik sıcakta dış mekan çekimlerini düşünerek)
saç rengi çok açık bence, yada fotoda mı öyle çıkmış bilmiyorum.. model fena değil ama düğünden sonraki bi resim galiba biraz tiftiklenmiş gibi :)
zyv canım ev bulabildin mi haftasonu oradaydım birazcık gezdik ama kriterlerinin ne olduğunu bilmediğim için yardımcı olamadım.
bu arada hepinize selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?