2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

lemlemcim gelinliğin çoook güzel çok hoş durmuş üzerinde yakışmış

lemlem gelinliğin cuk oturmuş boyda var galiba yakışmış hatta sana balık model cok yakısırmış saçlar söyle yandan toplanınca:)

boy yok canım yaa 1.65 im. ama ince olunca uzun gibi duruyorum :)) balık etek giymeyi kına için çok istemiştim, hatta bi tane de denedim çok yakışmıştı ama sonra daha güzel bi kına kıyafeti bulunca balıktan vazgeçtim. tabii balık içimde kaldı, ama hepsi bir arada olmuyo :)) iki tane erkek kardeşim var daha sırada, onların düğününde giyerim balık etekli bişey, tabii fiziğim hala bozulmamış olursa

ben görmüştüm bu evi daha önce, çok güzel rahatlatıcı bir havası var... yazlığım olsa böyle döşemeyi isterim ama evimin böyle olmasını istemem..

ay o mor gelinliği bende gördüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm... diyorum ben bunu mu beğenmiştim adam evet diyor.. böyle beyazlı morlu kabarık bişey.. ama düğün sabahı gitmişim gelinliği almaya, diyorum değiştirme şansım yok mu, adam diyor yok artık bu saatten sonra olmaz diyor, etrafa bakıyorum bembeyaz gelinlikler var bir üzülüyorum bir üzülüyorum, içime bişey oturuyor kalıyor ne yaptım ben böyle diye.. kabus ki ne kabus..

herkese günaydıneylülül ayının en güzel gelinleri
gününüz aydım gönlünüz şen olsun
tüm şerler sizden uzak tüm hayırlar sizinle olsunnnn
acık içiniz açılsın sıkıntılar birikmiş sıkın dişinizi vermeyin canınızı
bir çoğunuz eftelyadanda etkilenmiş durumdayız allahım onada hayırlısını verir inşallah,üzülmicek gibi değil ama dua edelim haklarında hayırlısı olsun
ben nişanlımda kavga edince aklıma düğün günü ve balayımız sonra evimiz geliyor içim açılıyor arıyorum bişi olmamış gibi o zaten hiç büyütmez sorunları unutup gidiyorumm aman hayatta kafaya takacak ne sorunlar var kızlar siz bugünün tadını çıkarın
bugün kankamın nikahı var ve ben nikah şahidiyim beyaz elbise giyeceğim ne renk makyaj yapacağımı düşünüyorum
lemlemcim gelinliğin çook güzellll bayıldımm keşke benimkide olsa bende şöle yayınlayıversem,heracım seninde ayakkabıların çok güzelll allahım en güzel gününüzde ağız tadıyla giydirversin inşallah

Eki Görüntüle 227739
zyv kuzummm senin de aya<kkabıların çok hoşmuş yaa fındık topuk sayesinde düğün günü en çok rahat edecek olan sensin aramızdaaa
bu arada kızlar dün nişanlım internette ben internette,telefonla davetiye seçelim dedik beceremedik ama şu davetiyedeki kızın bana benzediğini söyledi niaşnlım hiçbirşey olmazsa bu kız sana benziyor bunu yaptıralım dedi oda burdaki damadın çekik gözlüsü işte

kızlar düğününde açık saç isteyenler vardı, ben düşünmüyorum ama bu kız çok hoşuma gitti.. resmini nerden bulduğumu hatırlamıyorum arşivimi gezerken buldum, sanırım fotoğrafçı araştırırken bi siteden bulmuştm. ekleyeyim fikir olsun size belki beğeneniniz olur..

alıntıdır..

teşekkür ederim canım , topiğimizin tek fındık topuk ayakkabı giyecek olan gelini benim sanırım, yok muu bana eşlik edecek olannn

canım davetiye çok şirinmiş gerçekten, ama dün gösterdiğin de çok tatlıydı, şu halay çeken var yaa çok sempatikti, bu da çok şirin

benimde içime en çok sinen o ama nişanlım habire değişi,k olsun farklı olsun diyip duruyor ya buda değişik diyorum bana dün bir liste yapmış 30 tane davetiye var neredeyse bunların arasından seç diyor ya 30 davetiyeden nasıl seçiyim kaldı bizim davetiye, ama kadının fenni erkeği yener gibi düşünüyorum halaylı grubu bizim davetiyey alırız zannediyorum
bu nasıl kıızlar çok mu basit

bencede halay çekenler çok güzel.. bulunduğun şehirde matbaa yokmu canım, herhangi bir matbaaya git davetiye bakacam de, birsürü kataloglar oluyor zaten otur incele tek tek, böyle int den beğenmek çok zor olur.. sonra beğendim nişanlımlada geliriz de çık git nolacak..

bu saç bencede çok güzel, duracağını bilsem yaptırırım. ama benim saçık çok çabuk bozuluyor bukle falan uzun süre kalmıyor, o yüzden topuz düşünüyorum (tabii birde 40 derecelik sıcakta dış mekan çekimlerini düşünerek)

ayyy korktum ya biri filan tanırda sonra kötü olrum diye kaldırdım arkadaşımla bozuşabiliriz keşke özel albüme koysaydım

Eklentiler

• $n629212860_1003595_5078.webp
    18 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:

ben de fındık topuk düşünüyorum canım benim boyum 1,70 nişanlım benden birkaç cm uzun topuklu giyersem ya aynı boyda oluyoruz ya da daha yüksek topukta ben uzun oluyorum saç falan da var hem de çok oynayan bi toplumuz oturmayı hiç düşünmüyorum rahat etmem lazım

Demetcim aynı durumdayız senleee , dediğin gibi bizim için en ideali fındık topuk tatlım :13:

ay aslında benim arkadaşım yaptırmıştı dağınık topuz, çokda güzel olmuştu.. albümüme ekleyeyim yüzüde çok güzeldir arkadaşımın ama yüzünü kapatmam lazım kusura bakmayın, haberi yok çünkü.. siz sadece saçına bakın :)) ekliyorum hemen

zyv canım ev bulabildin mi haftasonu oradaydım birazcık gezdik ama kriterlerinin ne olduğunu bilmediğim için yardımcı olamadım.

bu arada hepinize selam

saç rengi çok açık bence, yada fotoda mı öyle çıkmış bilmiyorum.. model fena değil ama düğünden sonraki bi resim galiba biraz tiftiklenmiş gibi :)

dün arkadaşım da dedi git matbacıdan bak diye olmadı bingöle gidince bakayım diyecem ben ayın 15 de gideceğim dönüşüm 20 olur basılmış dağııtılmış derken geç kalırım ayy bu arada çok az kaldığını farkettim yaaa
sen 40 derec sıcakda kesin topuz yap yoksa salona gitmeden düşer ben ankarada o konuda rahatım benim derdim eylülde yapğmur yağarmı diye,bu ikinci foto ark. eşinin resmi faceden çaldım görse parçalar beni düğünlerinide görmedim önler böyle olsun istiyorum,aşağıdan hafif dağınık bir topuz olsun diyorum,kuzum ben esmerim zaten boya yok benim saçlarımda bir resim daha var burda ki bir geklin olabilir bulayım size göstereyim

Kızlarr bu saç modeli çok hoşuma gidiyor ama bunun için postiş kullanmak lazım :26:
Alıntıdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…