2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

eklediğim fotoya baktıysanız sileyim kızlar, bana ait değil ne de olsa, vebal almayayım

27 yıldır istanbuldayım ama istanbul özürlüsüyüm sütlüce taksim taraflarındamı_? yakınmıyız acaba dedim ama ben anadolu yakasındayım göztepede

Evet canım kadıköy tarafındasın sanırım sen bende miniatürk var ya oralardayım işte gerisindeyim. olurda gelir bu tarafa geçersen beklerim özellikle de gelebilirsin tabi :82:

kızlar albümüme ekledim, buraya eklediğimde silemiyorum çünkü... ordan bakın dağınık topuz gelin saçı..

Evet canım kadıköy tarafındasın sanırım sen bende miniatürk var ya oralardayım işte gerisindeyim. olurda gelir bu tarafa geçersen beklerim özellikle de gelebilirsin tabi :82:

[COLOR=""]aa ben miniatürke gitmiştim ama maltepeden oraya gitmiştik, istanbulun bir ucu gibi gelmişti bana çok uzaktı[/COLOR]

27 yıldır istanbuldayım ama istanbul özürlüsüyüm sütlüce taksim taraflarındamı_? yakınmıyız acaba dedim ama ben anadolu yakasındayım göztepede

ay göztepe benim çok hoşuma gitmişti, halamın kızı oturuyor orda, bulgurlu muydu neydi orda, ismi çok komiğime gider hep, bulgurlunun

ya bende silmek istiyorum ama nasıl zyv yardımcı olsan canım
canım kontrol paneli var sağ üst köşede , oraya gir , sonra orada sol taraftaki seçeneklerin en altında eklentiler var oraya gir, sonra silmek istediğin eklentiye tik atıp en altta seçilenleri sil butonunu tıkla,

ya speedy yokmu basşka yoluu yaa,bu arada lemlem ben böle bişi istiyorumm dağınık ama tepeden değill

hayır canım sonra silecekseniz eğer özel album yapın lütfen.

e ama herkes yapıyo, 2011 gelinlerinin topiğinde görüyordum ben devamlı, yazıyolar siliyor resim ekliyolar siliyolar. şikayet etmek gibi olmasın amaaaa

orayı da elimden geldiği kadar takip ediyorum. ama yetişebildiğim kadarı ile öyle bişey gördüğünde direk özel mesaj ile bildirebilirsin. önce uyarı yapmak zorundayım ama cezaya kadar gidecek artık canım gereken yapılır

Lemlem eklediğin saç modeli de güzelmiş, işte böyle birşey olsun yeter yaa, dağınık salaş bir topuz , bir de kuaförle konuşmak lazım

Lemlem eklediğin saç modeli de güzelmiş, işte böyle birşey olsun yeter yaa, dağınık salaş bir topuz , bir de kuaförle konuşmak lazım

evet aslında internetlerde gezip kafa patlatıp model aramaya gerek yok bütün iş kuaföre kalmış, sen istediğin modeli götür yapamadıktan sonra yapamaz yaniii. bende dağınık bi topuz yap al bide şu tacı biyere monte et yeter dicem..
benim asıl kafama takılan saçımın rengi, annem diyor böyle turuncu saçlı gelin mi olurmuş, sarıya veya açık kumrala boyat diyor.. ama ben böyle istiyorum.. gelinlikçi bu renk saç gelinliklede çok güzel uydu dedi, ama kına kıyafetimi aldığım yerde sana sarı yakışır bu rengi değiştir demişti, kafam allak bullak oldu..

saçımın rengini ekleyeyim kızlar, sizcede kötü mü olur acaba? siiznde fikirlerinizi almak istiyorum, şu an ki rengi biraz açıldı ama ben düğünden önce tekrar boyatıp canlı bir hale getirmeeyi düşünüyordum, albüme ekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…