zyv canım ev bulabildin mi haftasonu oradaydım birazcık gezdik ama kriterlerinin ne olduğunu bilmediğim için yardımcı olamadım.
bu arada hepinize selam
speedy sen nerede oturuyorsun _? istanbuldaysa neresinde:)
Evet istanbuldayım. ben sütlücedeyim canım..
ama kayınvalidem gop ta.
27 yıldır istanbuldayım ama istanbul özürlüsüyüm sütlüce taksim taraflarındamı_? yakınmıyız acaba dedim ama ben anadolu yakasındayım göztepede
eklediğim fotoya baktıysanız sileyim kızlar, bana ait değil ne de olsa, vebal almayayım
Evet canım kadıköy tarafındasın sanırım sen bende miniatürk var ya oralardayım işte gerisindeyim. olurda gelir bu tarafa geçersen beklerim özellikle de gelebilirsin tabi :82:
ya bende silmek istiyorum ama nasıl zyv yardımcı olsan canım
[COLOR=""]aa ben miniatürke gitmiştim ama maltepeden oraya gitmiştik, istanbulun bir ucu gibi gelmişti bana çok uzaktı[/COLOR]
Mesajlarınızı silmek yada boşaltmak yasaktır bilginiz olsun
Mesajlarınızı silmek yada boşaltmak yasaktır bilginiz olsun
27 yıldır istanbuldayım ama istanbul özürlüsüyüm sütlüce taksim taraflarındamı_? yakınmıyız acaba dedim ama ben anadolu yakasındayım göztepede
canım kontrol paneli var sağ üst köşede , oraya gir , sonra orada sol taraftaki seçeneklerin en altında eklentiler var oraya gir, sonra silmek istediğin eklentiye tik atıp en altta seçilenleri sil butonunu tıkla,ya bende silmek istiyorum ama nasıl zyv yardımcı olsan canım
ya speedy yokmu basşka yoluu yaa,bu arada lemlem ben böle bişi istiyorumm dağınık ama tepeden değill
e ama herkes yapıyo, 2011 gelinlerinin topiğinde görüyordum ben devamlı, yazıyolar siliyor resim ekliyolar siliyolar. şikayet etmek gibi olmasın amaaaa
Selam canım, evi bulduk çok şükür, yine de ilgilendiğin için saol tatlım
Lemlem eklediğin saç modeli de güzelmiş, işte böyle birşey olsun yeter yaa, dağınık salaş bir topuz , bir de kuaförle konuşmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?