evet aslında internetlerde gezip kafa patlatıp model aramaya gerek yok bütün iş kuaföre kalmış, sen istediğin modeli götür yapamadıktan sonra yapamaz yaniii. bende dağınık bi topuz yap al bide şu tacı biyere monte et yeter dicem..
benim asıl kafama takılan saçımın rengi, annem diyor böyle turuncu saçlı gelin mi olurmuş, sarıya veya açık kumrala boyat diyor.. ama ben böyle istiyorum.. gelinlikçi bu renk saç gelinliklede çok güzel uydu dedi, ama kına kıyafetimi aldığım yerde sana sarı yakışır bu rengi değiştir demişti, kafam allak bullak oldu..
teşekkür ederim canım , topiğimizin tek fındık topuk ayakkabı giyecek olan gelini benim sanırım, yok muu bana eşlik edecek olannn
fındık topuk giymeyeceğim ama gelinliğimi uygun almak için üstüme göre diktirmedik. aysiranın kalıpları neyse ondan yaptılar. o yüzden babet giyeceğim. sıfır boyda kalıyor çünkü :) allahtan boyum uzun
bizde dün güya bankalara ödeme filan yaptık. hava çok sıcaktı hadi kapalı yerde dolaşalım diyip gebzedeki alışveriş merkezine gittik. DS damattan damatlığımızı aldık çıktık. ne alakaysa :))) bizim her işimiz böyle oldu bitti plansız oldu. hayırlısı artık
gelinliğimin resmini albüme ekledim. yüzünü kestim çünkü teyzemin üstündeki hali bu ben resim çekmedim.
teşekkür ederim canım , topiğimizin tek fındık topuk ayakkabı giyecek olan gelini benim sanırım, yok muu bana eşlik edecek olannn
fındık topuk giymeyeceğim ama gelinliğimi uygun almak için üstüme göre diktirmedik. aysiranın kalıpları neyse ondan yaptılar. o yüzden babet giyeceğim. sıfır boyda kalıyor çünkü :) allahtan boyum uzun
bizde dün güya bankalara ödeme filan yaptık. hava çok sıcaktı hadi kapalı yerde dolaşalım diyip gebzedeki alışveriş merkezine gittik. DS damattan damatlığımızı aldık çıktık. ne alakaysa :))) bizim her işimiz böyle oldu bitti plansız oldu. hayırlısı artık
gelinliğimin resmini albüme ekledim. yüzünü kestim çünkü teyzemin üstündeki hali bu ben resim çekmedim.
hayırıl olsun zahter, mutlu mutlu giy inşallah
ya canım o eklentinin karşısında silme butonu yok offff
selamlar kızlarrr
canım eklentinin karşısında tik atacağın bir kutucuk yok mu?
bu arada mesajları yazmamızdan itibaren ilk yarım saat içinde silebiliyoruz diye biliyorum, yarım saati geçtiyse o tik kutucuğu kalkmıştır :18: bir daha bak istersen
ya baktım dünkü davetiyeler için bile var onda yok allahım yaaa offffffffff kimse görmez inşallahhh
selam levrekcimm hoşgeldinn, nerelerdesin, göremiyordum seni kaç zamandır? nasıl gidiyor hazırlıklar
sorma cnm çok yoğunum ya hem iş hem diğer taraftan evlilik telaşıı :))
sen nasılsın neler yaptın neler kaldıı ben yetişemicem die acayip telaş yapıorumm ya
canım, gelinliğim şuan dikiliyor, gelinlik ayakkabımı aldım, fotoğrafçıyla anlaştık, veee evimizi tuttuk,
pazar günü mobilyamızı alacağız şimdilik gelişmeler bu şekilde
sen ne durumdasın neleri hallettiniz
levrek cim hoş geldin özlettin kendini ilk zamanlar hiç çıkmazdın neredeyse şimdi uğradığın yok
slm kızlaaaar
yarım saattir geçmiş okuyorum dün akşamdan beri neler olmuş
lemlemcim gelinliğin çok güzel çok yakışmış canım hayırlısı olsun fıstık gelin!!!!
zyv cim ayakkabı konusunda bende dün öğlen karşımızdaki mağazadan ayakkabı bakayım dedim ay o platformları giymeye bile cesaret edemedim, benimde gelinlik haftaya başlanacağı için bakınıyorum ama yokya babet giycem anasını satayım napıyım giysem bile dansdan sonra kesin çıkarırım çünkü dayanamıyorum o topuklulara, çok güzel sade bir babet buldum incili ve taşlı gelinliğede uyar diye düşündüm, bırak fındık topuğu ben babet alıcam walla
satıcı adamda baya gaza getirdi topuklu şart değil canım ben 2seri bitirdim gelinlere çok sattım falan, bakalım bide yüksek merci anneme danışıcam
kızlar ya çok kötü bir hafta geçiriyorum, burda pek anlatmıyorum çünkü burda kafamı dağıtmak istiyorum, cumartesi mobilyalarım gelecek ama biz hala karar aşamasındayız, yani ben bitirdim desem evdekiler düğünden daha çok sevinecek, bir haftadır ağlamaktan halim kalmadı, birde sizde böyleri rüyaları gerginlikleri okuyunca daha kötü oldum, geçen ay yanımda çalışan arkadaşım evlenmişti o da bir hafta kala ayrılmayı falan düşünmüştü (şimdi evlendi ve çok mutlu, aptalmışım diyor o gerginlikler için), acaba gerçekten düğün stresi mi yoksa gerçekler mi diye kafam allak bullak, toparlanamıyorum bir türlü, bir sürü gerginlik var konuşmalarımızda pişmanlığından bahsediyo nişanlım ama ayrılalaım o zaman diyince lafını bile etmiyo, hemen değiştiriyo lafı, ne yapıcam bilmiyorum, hazırlıklar aldı başını gidiyor, aynı eftelya gibiyim bir yandan hazırlanıyorum bir yandan da karar vermeye çalışıyorum nasıl bişey bu anlamadım
Allahım tez zamanda hepimize huzura kavuştursun inşallah, pişmanlıklar yaşamayalım, hayırlıysa olsun, hayırsızsa bir yerden çıksın artık diyorum
sizi çok seviyorum güzel şeyler yazın yaaaaaaa çok ihtiyacım var, sizler iyi olun bari
sorma canım yaa çok yoğunum çokkkk
bide bunların üzerine bi hastalık çıktı başıma yaz günü nezle oldum
sen nasılsın neler yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?