2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Bence de iş kuaförde bitiyor, oyüzden güvendiğiin bi kuafaörle anlaşıp istediğin modeli söyleyeceksin gerisini ona bırakacaksın
ekle de bi bakalım rengine ,
benim de aklıma takılan, taç mı kullansam yoksa saçımın yanına çiçek mi kullansam, kararsızım :26:

ya canım o eklentinin karşısında silme butonu yok offff

canım eklentinin karşısında tik atacağın bir kutucuk yok mu?

bu arada mesajları yazmamızdan itibaren ilk yarım saat içinde silebiliyoruz diye biliyorum, yarım saati geçtiyse o tik kutucuğu kalkmıştır :18: bir daha bak istersen

Son düzenleme:

ya baktım dünkü davetiyeler için bile var onda yok allahım yaaa offffffffff kimse görmez inşallahhh

selam levrekcimm hoşgeldinn, nerelerdesin, göremiyordum seni kaç zamandır? nasıl gidiyor hazırlıklar

sorma cnm çok yoğunum ya hem iş hem diğer taraftan evlilik telaşıı :))
sen nasılsın neler yaptın neler kaldıı ben yetişemicem die acayip telaş yapıorumm ya

sorma cnm çok yoğunum ya hem iş hem diğer taraftan evlilik telaşıı :))
sen nasılsın neler yaptın neler kaldıı ben yetişemicem die acayip telaş yapıorumm ya

canım, gelinliğim şuan dikiliyor, gelinlik ayakkabımı aldım, fotoğrafçıyla anlaştık, veee evimizi tuttuk,

pazar günü mobilyamızı alacağız şimdilik gelişmeler bu şekilde

sen ne durumdasın neleri hallettiniz

levrek cim hoş geldin özlettin kendini ilk zamanlar hiç çıkmazdın neredeyse şimdi uğradığın yok

slm kızlaaaar
yarım saattir geçmiş okuyorum dün akşamdan beri neler olmuş

lemlemcim gelinliğin çok güzel çok yakışmış canım hayırlısı olsun fıstık gelin!!!!

zyv cim ayakkabı konusunda bende dün öğlen karşımızdaki mağazadan ayakkabı bakayım dedim ay o platformları giymeye bile cesaret edemedim, benimde gelinlik haftaya başlanacağı için bakınıyorum ama yokya babet giycem anasını satayım napıyım giysem bile dansdan sonra kesin çıkarırım çünkü dayanamıyorum o topuklulara, çok güzel sade bir babet buldum incili ve taşlı gelinliğede uyar diye düşündüm, bırak fındık topuğu ben babet alıcam walla
satıcı adamda baya gaza getirdi topuklu şart değil canım ben 2seri bitirdim gelinlere çok sattım falan, bakalım bide yüksek merci anneme danışıcam

kızlar ya çok kötü bir hafta geçiriyorum, burda pek anlatmıyorum çünkü burda kafamı dağıtmak istiyorum, cumartesi mobilyalarım gelecek ama biz hala karar aşamasındayız, yani ben bitirdim desem evdekiler düğünden daha çok sevinecek, bir haftadır ağlamaktan halim kalmadı, birde sizde böyleri rüyaları gerginlikleri okuyunca daha kötü oldum, geçen ay yanımda çalışan arkadaşım evlenmişti o da bir hafta kala ayrılmayı falan düşünmüştü (şimdi evlendi ve çok mutlu, aptalmışım diyor o gerginlikler için), acaba gerçekten düğün stresi mi yoksa gerçekler mi diye kafam allak bullak, toparlanamıyorum bir türlü, bir sürü gerginlik var konuşmalarımızda pişmanlığından bahsediyo nişanlım ama ayrılalaım o zaman diyince lafını bile etmiyo, hemen değiştiriyo lafı, ne yapıcam bilmiyorum, hazırlıklar aldı başını gidiyor, aynı eftelya gibiyim bir yandan hazırlanıyorum bir yandan da karar vermeye çalışıyorum nasıl bişey bu anlamadım

Allahım tez zamanda hepimize huzura kavuştursun inşallah, pişmanlıklar yaşamayalım, hayırlıysa olsun, hayırsızsa bir yerden çıksın artık diyorum

sizi çok seviyorum güzel şeyler yazın yaaaaaaa çok ihtiyacım var, sizler iyi olun bari

oyyy hayırlı olsun eviniz bol bol mutluluklar
benim daha gelinlik başlamadı valla
bizimde evimiz tamam perdelerimizin siparişini verdik
koltuk tk,tv ünitesini fln aldık bir tek yemek masa ve sandalyeleri kaldı
heee birde fotoğrafçıyı ayarladım bir arkadaşın tanıdığı gelecek belgesel çekimi yapacak

levrek cim hoş geldin özlettin kendini ilk zamanlar hiç çıkmazdın neredeyse şimdi uğradığın yok

sorma canım yaa çok yoğunum çokkkk
bide bunların üzerine bi hastalık çıktı başıma yaz günü nezle oldum
sen nasılsın neler yaptın?

Canım yaa şu gerginlikler hepimizde oluyor malesef, şahsen ben şu süreci en az sorunla atlatmak için fazla uzun muhabbetlere girmiyorum, sonu tartışmayla bitebiliyor çünkü, az ve öz konuşmak iyi geliyor,
ama öyle bir hafta boyunca seni ağlatan sorun ne onu bilmediğim için yorum yapamıyorum minacım, yani bazı sorunlar vardır ki o anın stres ve gerginliğiyle alakalıdır, onlar için üzülmeye değmez
ama mesela eftelyanın yaşadığı sorunlar böyle anlık sorunlar değil, seninki hangi boyutta onu iyi tahlil etmek lazım minacım

sorma canım yaa çok yoğunum çokkkk
bide bunların üzerine bi hastalık çıktı başıma yaz günü nezle oldum
sen nasılsın neler yaptın?

geçmiş olsun canım biz de evimizi aldık kına kıyafeti hazır gelinlik siparişi verdik mobilya alıcaz ama daha ev için bekliyoduk 1-2 haftaya onları da hallederiz

lemlem gelinliğin çok güzel, mululukla giy inş

heroş, ayakkabıların ne kadar şık ya çok rahat bişeye benziyo hem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…