2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

teşekkür ederim canım, oohh ne güzel evinizin eşyalarını tamamlamışsınız siz de hayırlı olsun
bir bir oluyor hepsi yaa telaş yapmaya gerek yok

kızlar noolur akıl verin yaaaaaa
benim kırmızı siyah odama hangi renk duvar gider
nasıl kombin etcem ya

lemlem gelinliğin çok güzel, mululukla giy inş

heroş, ayakkabıların ne kadar şık ya çok rahat bişeye benziyo hem de

tatlım sağol:) evet çok yüksekler ama çok rahat platformdan dolayı.. o kadar yüksek almamın nedeni ancak aynı boya erişebilmem nişanlımla :) normalde topuklu çok giyen bir insan değilim ama düz giyemezdim çok boy farkı oluyor o zaman aramızda.

canım hemşerim gelinliğin çok şık eminim sana da çok yakışacak hangi gelinlikçi de diktiriyorsun canım provana geleyim bari üzerinde göreyim sende benimkine gel uygun olursan

nasıl kombin etcem ya

canım bence beyaz ya da fildişi rengi odayı ferah gösterir çünkü siyah ve kırmızı daraltacaktır odayı...

ben de platform aldım ve yine yetişemedim

canım bence beyaz ya da fildişi rengi odayı ferah gösterir çünkü siyah ve kırmızı daraltacaktır odayı...

siyah yoğunlukta değil
daaha çok kırmızı var
ama dediğin gibi ya fildişi ya da ıslak kum rengi falan olacak

canım ayakkabıların çok şıkmış güle güle giy...

siyah yoğunlukta değil
daaha çok kırmızı var

açık renk duvar evi çok ferahlatıyo canım.çabuk kirlenmeyeceğini bilsem bütün evi bembeyaza boyatırdım ben şahsen..

siyah yoğunlukta değil
daaha çok kırmızı var

canım kum rengi olabilir ya da vanilya çiçeği daha açık bi renk hoş olur

canım marshall ın kendieviniyarat diye bir sitesi var duvarlarda deniyosun renkleri mobilyaların da rengini değiştirerek bir bak istersen. belki yardımcı olur ben de açık renk seviyorum duvarlarda. marshall mum ışığı veya kum beji benim favorilerim arasında... bizim de açık bir renk oldu duvarlar ama hatırlamıyorum şimdi tam rengini.

ewt onu gördüm bebem
ama bizim duvarlar saten olduğu için ben filli boyayı tercih ediyorum
machall saten boyayı tüm renklerde çıkarmıyor malesef

canım benim inan hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ben de bu hafta sonu bitiriyodum nerdeyse, kendimce de çok haklıyım aslında ama ya sabır diyorum,kendini üzmemeye çalış içini ferah tut, Allah hepimize yardım edicek inşallahh,atlatıcaz bu sıkıntıları:))

ben bu saç rengine bayılıyorum!!! bence çok güzel, gelinliğinede çok yakışır canlı canlı olur:))

keşke bende gelinliğimin fotosunu ekleyebilsem ama maalesef yok öyle bi kabiliyetim:) ben de bugün 2. provama gittim, ayakkabılarımı aldım,üstelik platformlu 12 cm yükselicem bi çılgınlık yaptım,annemin aklına uyup hadi bakalım hayırlısı:))

ay birazdan masada uyuya kalacağım saat geçmiyor bugün bana .... lemlem kuzum saç rengini gelinliğine bakarkende gördüm çok güzel ben hayatta cesaret edemem öyle renklere benimki bildiğin kömür karası

Son düzenleme:
kızlar problemleriniz ne kadar büyük ki bitirmeyi düşünecek seviyeye geliyosunuz?
bi kaç kere benim de aklımdan geçti ama söylemedim ona
kızlar bence siz de dillendirmeyin, çok yıpratıcı olur

nasıl kombin etcem ya

benimde yatak odamda bu kırmızı sevdam yüzünden kötü bi görünüm oldu.
perdeler kırmızı halı kırmızı falan.. duvar toz pembe ama şimdi değiştiricem gri düşünüyorum
en nefret ettiğim uyumdur pembe ile kırmızı

Son düzenleme:

Merhaba güzel hatunlarrrr

size bir şey danışmak istiyorum..

şu kadeh takımını almayı düşünüyorum misafir takımımın yanına sizce nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…