oyyy hayırlı olsun eviniz bol bol mutluluklar
benim daha gelinlik başlamadı valla
bizimde evimiz tamam perdelerimizin siparişini verdik
koltuk tk,tv ünitesini fln aldık bir tek yemek masa ve sandalyeleri kaldı
heee birde fotoğrafçıyı ayarladım bir arkadaşın tanıdığı gelecek belgesel çekimi yapacak
lemlem gelinliğin çok güzel, mululukla giy inş
heroş, ayakkabıların ne kadar şık ya çok rahat bişeye benziyo hem de
yavrular gelinliğimin resmini ekledim hadi bakın hadi bakın.....
Not: gelinlik üstümdeyken çektirmedi kadın, anlaşmayı yapalım öyle çekersin diyo, yaa tamam alacaz işte diyoruz yok, neyse baktım anlaşma uzun sürüyo detaylar vs konuşuluyo falan, işten çıkmışım 1 saat babamla takım elbise baktık falan çok yorulmuştum artık, çıkardım gelinliği üstümden foto çekmeyi unuttuğum sonradan aklıma geldi, mankenin üstünde çektim bende...
kızlar noolur akıl verin yaaaaaa
benim kırmızı siyah odama hangi renk duvar gider
nasıl kombin etcem ya
tatlım sağol:) evet çok yüksekler ama çok rahat platformdan dolayı.. o kadar yüksek almamın nedeni ancak aynı boya erişebilmem nişanlımla :) normalde topuklu çok giyen bir insan değilim ama düz giyemezdim çok boy farkı oluyor o zaman aramızda.
canım bence beyaz ya da fildişi rengi odayı ferah gösterir çünkü siyah ve kırmızı daraltacaktır odayı...
tatlım sağol:) evet çok yüksekler ama çok rahat platformdan dolayı.. o kadar yüksek almamın nedeni ancak aynı boya erişebilmem nişanlımla :) normalde topuklu çok giyen bir insan değilim ama düz giyemezdim çok boy farkı oluyor o zaman aramızda.
ben de platform aldım ve yine yetişemedim
siyah yoğunlukta değil
daaha çok kırmızı var
ama dediğin gibi ya fildişi ya da ıslak kum rengi falan olacak
ben de platform aldım ve yine yetişemedim
siyah yoğunlukta değil
daaha çok kırmızı var
ama dediğin gibi ya fildişi ya da ıslak kum rengi falan olacak
nasıl kombin etcem ya
canım kum rengi olabilir ya da vanilya çiçeği daha açık bi renk hoş olur
canım kesinliklee açıık bi renge boyayın odayı, kum beji diye bir renk var , çok ferah gösteriyo eviii tavsiye ederim
canım marshall ın kendieviniyarat diye bir sitesi var duvarlarda deniyosun renkleri mobilyaların da rengini değiştirerek bir bak istersen. belki yardımcı olur ben de açık renk seviyorum duvarlarda. marshall mum ışığı veya kum beji benim favorilerim arasında... bizim de açık bir renk oldu duvarlar ama hatırlamıyorum şimdi tam rengini.
slm kızlaaaar
yarım saattir geçmiş okuyorum dün akşamdan beri neler olmuş
lemlemcim gelinliğin çok güzel çok yakışmış canım hayırlısı olsun fıstık gelin!!!!
zyv cim ayakkabı konusunda bende dün öğlen karşımızdaki mağazadan ayakkabı bakayım dedim ay o platformları giymeye bile cesaret edemedim, benimde gelinlik haftaya başlanacağı için bakınıyorum ama yokya babet giycem anasını satayım napıyım giysem bile dansdan sonra kesin çıkarırım çünkü dayanamıyorum o topuklulara, çok güzel sade bir babet buldum incili ve taşlı gelinliğede uyar diye düşündüm, bırak fındık topuğu ben babet alıcam walla
satıcı adamda baya gaza getirdi topuklu şart değil canım ben 2seri bitirdim gelinlere çok sattım falan, bakalım bide yüksek merci anneme danışıcam
kızlar ya çok kötü bir hafta geçiriyorum, burda pek anlatmıyorum çünkü burda kafamı dağıtmak istiyorum, cumartesi mobilyalarım gelecek ama biz hala karar aşamasındayız, yani ben bitirdim desem evdekiler düğünden daha çok sevinecek, bir haftadır ağlamaktan halim kalmadı, birde sizde böyleri rüyaları gerginlikleri okuyunca daha kötü oldum, geçen ay yanımda çalışan arkadaşım evlenmişti o da bir hafta kala ayrılmayı falan düşünmüştü (şimdi evlendi ve çok mutlu, aptalmışım diyor o gerginlikler için), acaba gerçekten düğün stresi mi yoksa gerçekler mi diye kafam allak bullak, toparlanamıyorum bir türlü, bir sürü gerginlik var konuşmalarımızda pişmanlığından bahsediyo nişanlım ama ayrılalaım o zaman diyince lafını bile etmiyo, hemen değiştiriyo lafı, ne yapıcam bilmiyorum, hazırlıklar aldı başını gidiyor, aynı eftelya gibiyim bir yandan hazırlanıyorum bir yandan da karar vermeye çalışıyorum nasıl bişey bu anlamadım
Allahım tez zamanda hepimize huzura kavuştursun inşallah, pişmanlıklar yaşamayalım, hayırlıysa olsun, hayırsızsa bir yerden çıksın artık diyorum
sizi çok seviyorum güzel şeyler yazın yaaaaaaa çok ihtiyacım var, sizler iyi olun bari
saçımın rengini ekleyeyim kızlar, sizcede kötü mü olur acaba? siiznde fikirlerinizi almak istiyorum, şu an ki rengi biraz açıldı ama ben düğünden önce tekrar boyatıp canlı bir hale getirmeeyi düşünüyordum, albüme ekliyorum.
ay göztepe benim çok hoşuma gitmişti, halamın kızı oturuyor orda, bulgurlu muydu neydi orda, ismi çok komiğime gider hep, bulgurlunun
nasıl kombin etcem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?