hoşbuldum kızlar
evet daha zamnanım varzor beğnen ve herşey konturolümde olsun diyen biri olduğum için çok telaş yapıyorum
bu gün mutfak eşyalarım ayenileri eklendi :86: heycanım giderek artıyo
hoşgeldin aynur.. hayırlı olsun aldıkların... güle güle kullan canım.
kızlar bende dün bambo ekmeklik aldım, elma şeklinde, katlanıp dümdüz olabiliyo, değişik bişey.. çok hoşuma gitti.
uff gelinlikte hiç indirim yapılmamış ya 1050tl adam yapabileceğim tek şey isterseniz aynı fiyata satarım demişhem gelinliğimi çok sevdim hemde kıyamadım ya
hoşgeldin aynur.. hayırlı olsun aldıkların... güle güle kullan canım.
kızlar bende dün bambo ekmeklik aldım, elma şeklinde, katlanıp dümdüz olabiliyo, değişik bişey.. çok hoşuma gitti.
Eki Görüntüle 229253 Eki Görüntüle 229254 Eki Görüntüle 229255
ekmeklik olarak almıştım ama üstündeki kağıtta meyvelerde var, meyve sepeti olarakta kullanabilirim
şeker bişeymiş canım
güle güle kullan
gerçekten uygun mu cnm ya ..çok taktım ben bugun herşeyecanım gayet uygun fiyatı...
hayırlı olsun şimdiden
gerçekten çok güzelmiş cnm ya istemezsen katla kaldır sevdim bunu:)Eki Görüntüle 229253 Eki Görüntüle 229254 Eki Görüntüle 229255
ekmeklik olarak almıştım ama üstündeki kağıtta meyvelerde var, meyve sepeti olarakta kullanabilirim
selam güzel gelinlerrrrr
ben geldiiiiimmm
kızlar sizler gelinliğinize ne kadar ücret ödediniz?
Eki Görüntüle 229253 Eki Görüntüle 229254 Eki Görüntüle 229255
selam güzel gelinlerrrrr
ben geldiiiiimmm
bızde cok erken tutanlardanız canım keske bıraz erken davransaydınız cunku bazen hıc bulunamıyor tabı senın elınde olan bısey degıl anladıgım kadarıyla umarım gonlunue gore bır ev bulursun en yakın zamandaslm kızlar çok moralim bozuk sinirimden çıldırmak üzereyim şöyle ki kayınbabamın cimriliği yüzünden 1 ay fazla kira vermeyelim dediği
için şuan evsiz kalmış durumdayım 3 gündür bakıyoruz kiralık ev çok az iki tane var elimde onlarda çok kötü 3 semt gezdim sonuç hüsranmecburen artık istemediğim semtlere bakacağız 1 ay kira vermek istemeyen kayınbabam düğün arifesinde 20 milyarlık arabaalıyor kendisine daha bir sürü eksik varken ben bu gidişle sinir hastası olacağım.korunma konusunda bende eşime bıraktım ama yeni
evli çiftlere önerilmediğini bende duydum başka birşeyde kullanamam zaten her ay vuruldugum bır ıgne var offffff offfffff
selam güzel gelinlerrrrr
ben geldiiiiimmm
selamlar herkese
mobilyalarım hafta içi gelebilirmiş evimi toparlamaya gittim yarında gideceğim. Allahım nolur ramazan gelmeden şu işler bitsin.
Gelinlikleri soran arkadaş ben herşey dahil 1350ye aldım aysiradan. kiralık olsa 100 tl düşeceklerdi sadece.kocacım al senin olsun dedi. belki ilerde ihtiyacı olan birisi çıkar sevabına veririz dedi. uygun almamın sebebi bedenime göre dikilmedi. teşhir diye sayılan kendi kalıplarında diktiler. babetle giyersem problem olmuyor :)
ya kızlar önümüz bayram ve bu akşam konuşurken birden tuhaf oldum. ben eşimin babasıyla konuşmuyorum. hatta düğünüme iki ay kalmasına rağmen hala annesine bile siz diyorum. ve hiç içimden gelmiyor anne filan demek. geçen bayramda nişanlısınız siz diyip evine çağırdı beni. sonra bütün mahallede komşulara tek tek dolaştım. hatta nazara inanırım o gece sabaha kadar başım ağrıdan çatladı. bu yıl hem bu olayın tekrarlanmasını istemiyorum hemde adamla konuşmuyorum. asla elini filan öpmek evine girmek istemiyorum. bana akıl verin.
slm kızlar çok moralim bozuk sinirimden çıldırmak üzereyim şöyle ki kayınbabamın cimriliği yüzünden 1 ay fazla kira vermeyelim dediği
için şuan evsiz kalmış durumdayım 3 gündür bakıyoruz kiralık ev çok az iki tane var elimde onlarda çok kötü 3 semt gezdim sonuç hüsranmecburen artık istemediğim semtlere bakacağız 1 ay kira vermek istemeyen kayınbabam düğün arifesinde 20 milyarlık arabaalıyor kendisine daha bir sürü eksik varken ben bu gidişle sinir hastası olacağım.korunma konusunda bende eşime bıraktım ama yeni
evli çiftlere önerilmediğini bende duydum başka birşeyde kullanamam zaten her ay vuruldugum bır ıgne var offffff offfffff
Hoşgeldin canımm
Benim gelinliğim normalde 2.500 TL idi ama bize hediye edildi
Pek tatlıymışEkmeklik ve meyve sepeti dışında, kapalı halini nihale olarak da kullanabilirsin sanki..
Merhaba canım.
Benim gelinliğimin 2700 satılık, 2400 kiralık fiyatı. Gelin çiçeği ve taç hariç. Kiralık mı satılık mı olacağına karar vermedik henüz.
selamlar herkese
mobilyalarım hafta içi gelebilirmiş evimi toparlamaya gittim yarında gideceğim. Allahım nolur ramazan gelmeden şu işler bitsin.
Gelinlikleri soran arkadaş ben herşey dahil 1350ye aldım aysiradan. kiralık olsa 100 tl düşeceklerdi sadece.kocacım al senin olsun dedi. belki ilerde ihtiyacı olan birisi çıkar sevabına veririz dedi. uygun almamın sebebi bedenime göre dikilmedi. teşhir diye sayılan kendi kalıplarında diktiler. babetle giyersem problem olmuyor :)
ya kızlar önümüz bayram ve bu akşam konuşurken birden tuhaf oldum. ben eşimin babasıyla konuşmuyorum. hatta düğünüme iki ay kalmasına rağmen hala annesine bile siz diyorum. ve hiç içimden gelmiyor anne filan demek. geçen bayramda nişanlısınız siz diyip evine çağırdı beni. sonra bütün mahallede komşulara tek tek dolaştım. hatta nazara inanırım o gece sabaha kadar başım ağrıdan çatladı. bu yıl hem bu olayın tekrarlanmasını istemiyorum hemde adamla konuşmuyorum. asla elini filan öpmek evine girmek istemiyorum. bana akıl verin.
zahter, neden konuşmuyosunuz?
ben de nişanımda görümcemle küstük ve o gelmemişti
inan o kadar sıkıntı o kadar gereksiz dertler yaşadık ki
iyilik sende kalsın davetlerine icabet et
tekrardan komşulara götürmezler sanırım, çünkü o tanışmak için bir kere olur
ağızlarına laf verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?