2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

hoşbuldum kızlar
evet daha zamnanım var zor beğnen ve herşey konturolümde olsun diyen biri olduğum için çok telaş yapıyorum
bu gün mutfak eşyalarım ayenileri eklendi :86: heycanım giderek artıyo

korunma konusu konuşuluyo ben ilaç kullanacam 1 sene kullanım yumurtalıklara zaarar vermiyormuş doktorum söyledi ama 1 sene sonrasında yumurtalıkların dengesi bozuluyormuş
prezervatiri yeni evli çiflere önermiyoruz dedi doktorum :)

Son düzenleme:
hoşbuldum kızlar
evet daha zamnanım var zor beğnen ve herşey konturolümde olsun diyen biri olduğum için çok telaş yapıyorum
bu gün mutfak eşyalarım ayenileri eklendi :86: heycanım giderek artıyo

hoşgeldin aynur.. hayırlı olsun aldıkların... güle güle kullan canım.

kızlar bende dün bambo ekmeklik aldım, elma şeklinde, katlanıp dümdüz olabiliyo, değişik bişey.. çok hoşuma gitti.

kızlar bende dün bambo ekmeklik aldım, elma şeklinde, katlanıp dümdüz olabiliyo, değişik bişey.. çok hoşuma gitti.

tşk ederim canım sende güle güle kullan
bende kendime fincan takımı ve kurabiyelik aldım bir eksik daha ekmeklik merak ettim seninkini :)

mutfagıma bişey almayalı bayagı uzun zaman oldu
eksik kalmadı gibi geliyo ama vardır kesin
hayırlı olsun

şeker bişeymiş canım
güle güle kullan

teşekkür ederim canım... bugün yine cumartesi, geçen hafta cumartesi yaşadıklarımı yaşamamak için nişanlımı arayıp bugün sakın bi plan yapma çok kötü bozuşuruz dedim.. biliyordum o arkadaşı arar biyerlere çağırırdı kesin ve nitekimde öyle oldu, benden bir saat sonra o aramış, tabii gitmeyecek nişanlım. ama bu seferde bende hiçbir plan yok. dün zaten birlikteydik, bu arada damatlık ayakkabımızıda aldık... bugün akşam bizemi çağırsam acaba, annemde yok yemek yapmam lazım ne yapsam acabaaa? puff ben çıkayım kızlar.

selam güzel gelinlerrrrr

ben geldiiiiimmm

kızlar sizler gelinliğinize ne kadar ücret ödediniz?

slm kızlar çok moralim bozuk sinirimden çıldırmak üzereyim şöyle ki kayınbabamın cimriliği yüzünden 1 ay fazla kira vermeyelim dediği
için şuan evsiz kalmış durumdayım 3 gündür bakıyoruz kiralık ev çok az iki tane var elimde onlarda çok kötü 3 semt gezdim sonuç hüsran mecburen artık istemediğim semtlere bakacağız 1 ay kira vermek istemeyen kayınbabam düğün arifesinde 20 milyarlık arabaalıyor kendisine daha bir sürü eksik varken ben bu gidişle sinir hastası olacağım.korunma konusunda bende eşime bıraktım ama yeni
evli çiftlere önerilmediğini bende duydum başka birşeyde kullanamam zaten her ay vuruldugum bır ıgne var offffff offfffff

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 229253 Eki Görüntüle 229254 Eki Görüntüle 229255

ekmeklik olarak almıştım ama üstündeki kağıtta meyvelerde var, meyve sepeti olarakta kullanabilirim

Pek tatlıymış Ekmeklik ve meyve sepeti dışında, kapalı halini nihale olarak da kullanabilirsin sanki..

selam güzel gelinlerrrrr

ben geldiiiiimmm

Merhaba canım.

Benim gelinliğimin 2700 satılık, 2400 kiralık fiyatı. Gelin çiçeği ve taç hariç. Kiralık mı satılık mı olacağına karar vermedik henüz.

selamlar herkese
mobilyalarım hafta içi gelebilirmiş evimi toparlamaya gittim yarında gideceğim. Allahım nolur ramazan gelmeden şu işler bitsin.
Gelinlikleri soran arkadaş ben herşey dahil 1350ye aldım aysiradan. kiralık olsa 100 tl düşeceklerdi sadece.kocacım al senin olsun dedi. belki ilerde ihtiyacı olan birisi çıkar sevabına veririz dedi. uygun almamın sebebi bedenime göre dikilmedi. teşhir diye sayılan kendi kalıplarında diktiler. babetle giyersem problem olmuyor :)

ya kızlar önümüz bayram ve bu akşam konuşurken birden tuhaf oldum. ben eşimin babasıyla konuşmuyorum. hatta düğünüme iki ay kalmasına rağmen hala annesine bile siz diyorum. ve hiç içimden gelmiyor anne filan demek. geçen bayramda nişanlısınız siz diyip evine çağırdı beni. sonra bütün mahallede komşulara tek tek dolaştım. hatta nazara inanırım o gece sabaha kadar başım ağrıdan çatladı. bu yıl hem bu olayın tekrarlanmasını istemiyorum hemde adamla konuşmuyorum. asla elini filan öpmek evine girmek istemiyorum. bana akıl verin.

zahter, neden konuşmuyosunuz?
ben de nişanımda görümcemle küstük ve o gelmemişti
inan o kadar sıkıntı o kadar gereksiz dertler yaşadık ki
iyilik sende kalsın davetlerine icabet et
tekrardan komşulara götürmezler sanırım, çünkü o tanışmak için bir kere olur
ağızlarına laf verme

bızde cok erken tutanlardanız canım keske bıraz erken davransaydınız cunku bazen hıc bulunamıyor tabı senın elınde olan bısey degıl anladıgım kadarıyla umarım gonlunue gore bır ev bulursun en yakın zamanda

selam güzel gelinlerrrrr

ben geldiiiiimmm

canım bende aysiradan aldım.Satılık 1600 kıralık 1375 lira.Ben kıralık olarak anlastım ama sımdı satın almayı dusunuyorum kıyamıcam sanırım geri vermeye :)

oh ne guzel canım bıtıyor senın ıslerın ramazan olmadan bızım ev var ama ne temızlık yapıldı ne esyalar geldi :)

nişanlımın annesıne bende sız dıyorum ama gergınlıkten degıl cekındıgım ıcın canım kayınederınle sorunun nedır

aslında en büyük problem beni hiçbir zaman gelin olarak istemediler. sürekli bir yabancı gibi davrandılar. en son çeyizimi evden almaya geldiğinde annemin üstüne yürüdü bize sataştı. ben eline yüzüğü verdim. iyi dedi alır giderim filan. çok kırıldım. ogünden beri konuşmuyorum hiç umurunda değil. ben yokum gibi davranıyor. öyle birşeyki bana düğünde altın bile almayacak o noktaya geldi. kayınvalidemde orta yol bulmaya çabalamıyor bile. ben sanki kaçarak evleniyorum. seviyorum ya kocamı herşeyi razı olup gel mantıkları var.

canım merhaba sıkma o tatlı canını nasibinizdeki ev sizi bir yerde bekliyor mutlaka siz aramaya devam edin inş en hayırlı semtte en hayırlı evi en kısa zamanda karşınıza çıkarsın rabbimm

Hoşgeldin canımm
Benim gelinliğim normalde 2.500 TL idi ama bize hediye edildi

ay ne güzel nerden buldunuz böyle bi hediyeyi size verecek insanı canım.

ayrıca çok teşekkürler cevap verdiğin için...

arada çok fiyat farkı yokmuş canım eğer imkanlar uygunsa senin olsun gelinliğin...

bende 2000 liraya anlaştım

canım öncelikle gelinlik konusunda şanslıymışsın ayrıca çokta yakışmış maşallah resimlerine bakmıştım

bayram konusuna gelince sen o ailenin içine gireceksin bu bayram gitmesen bi sonraki bayram yada daha sonra gitmen gerekecek ki olması gereken de bu o yüzden düğün arefesinde boşver yaşananları yapılması gereken neyse yapıver sadece yarım gününü alır...

ahsenim gelmiş hooooş gelmiş msn e gelsen de iki laflasak

ay ne güzel nerden buldunuz böyle bi hediyeyi size verecek insanı canım.

ayrıca çok teşekkürler cevap verdiğin için...

nedemek canım yazarım tabi
Bizim düğün baya ballıya geldi valla bir çok şeyimiz kişilerden direk hediye aysiranın ortaklarından birisi nişanlımın arkadaşı sağolsun bize düğün hediyesi olarak seç beğen al dedi :) resim olayı da hayat foto başka arkadaşının akrabası % 50 indirimli çekim yapılacak, çiçekçi ise nişanlımın arkadaşı araba süslemesi beleş naşanlım matbaacı davetiye ennn basiti :) balayımızı da indirimli olarak yapıyoruz. falan filen işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…