2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ayy harika olmuş canım yaa bizde seninle mi akraba olsak acaba

canım hıc kafna takma bosver.Sen eşini, esın senı sevdıkten sonra, onlarda saygı duymak zorunda.Baya ıpler kopmus sızde umarım herşey yoluna gırer.
masallah canım ne kısmetlısınız sız oyle

ayy harika olmuş canım yaa bizde seninle mi akraba olsak acaba
gel şekerim kız kardeşim ol :)

canım hıc kafna takma bosver.Sen eşini, esın senı sevdıkten sonra, onlarda saygı duymak zorunda.Baya ıpler kopmus sızde umarım herşey yoluna gırer.

masallah canım ne kısmetlısınız sız oyle
valla hepsi süper oldu, çok daha iyi kısmetler sizi bulsun canımm

inşallah dediğiniz gibi düzelir herşey pek umudum olmasada neyse tamam karamsarlık yok ay yüzdük kuyruğuna geldik bukadar şeyin şimdi benim mutlu olmam lazım en çok istediğim şeyi yapıyorum

gel şekerim kız kardeşim ol :)

valla hepsi süper oldu, çok daha iyi kısmetler sizi bulsun canımm

bana da ütüm düdüklü ve çatal bıçağım hediye edildi umarım devamı geliiiiiiiiirrrrrrrr yaşlarımız nasıl bilmiyorum ama sana abla diyebilir miyim?

bana da ütüm düdüklü ve çatal bıçağım hediye edildi umarım devamı geliiiiiiiiirrrrrrrr yaşlarımız nasıl bilmiyorum ama sana abla diyebilir miyim?

inşallahhh gelir canımm ben çeyizime hediye gelince pek bi sevindirik oluyorum ben yanlış hatırlamıyorsam topiğin en yaşlısıydım 6 ağustosta 27 oluyorummmmm

inşallahhh gelir canımm ben çeyizime hediye gelince pek bi sevindirik oluyorum ben yanlış hatırlamıyorsam topiğin en yaşlısıydım 6 ağustosta 27 oluyorummmmm

aynen bende öyle oluyorum canım yaa...

peki o zaman san aplaaaaa diyeyim bariii

ben 23 yaşımdayım....

off kızlar kafayı yemek üzereyimmm!! çok mutsuzum evliliğine bukdar vakit kalmış bir insanın yaşaması anormal şeyler yaşıyorum bıktım artık ya bitsin şu düğün de evde çeyiz de valla bıktım ömrüm gitti yaşlandım yaa 22 yaşından 29 yaşına atladım ruhum yaşlandı hiç bir heves mutluluk koymadı bu düğün olayı bende..evimizi tuttuk şükürler ola bu kezde eşya sorunu var benim beğendiğimi eşim beğenmez onun beğendiğini ben beğenmem bizim beğendiğmizi aileler beğenmez başlarım ben böle işe be
şimdi herkes çekildi nişanlım diyor ki ben karışmıyorum ne alıyorsanız alın annem diyor ben karışmıyorum ne alıyorsanız alın anam ortada kaldım ya bende diyorum onlar karışmıyorsa ben hiç karışmam şurda kalmış bir ay mobilyacılar diyorki 4 5 hafta sürer mobilyanın gelmesi bende kozandan alıcam da mobilyayı sivasa götürcem o vakitten sonra ev dizicem düğün günü off offf allahım geçsin artık şu günler evimde oturmak ve KOCAMLAN YAŞLANMAK İSTİYORUM...

Bende kafayı yemek üzereyim.Bugün Eminönü'ne gittik,buzdolabı,çamaşır makinesi,setüstü ocak,televizyon ve blender setimi aldık.Tabii söylediğim kadar basit olmadıç.Sonra babam işi nedeniyle bizi bıraktı orada.Nişanlım,amcam,kardeşim ve ben kına malzemeleri için dolaştık.Bir yerde fiyat pahalı diye bıraktılar.Başka bir yerde de el mumu yüzünden nişanlım kardeşime çıkıştı biraz.Oda bayağı üzüldü tabii.Az öncede tartışlar yine.Araya babam girdi,o da nişanlıma kızdı.Çünkü alındı o da,mum yüzünden mi bu kalp kırma diye.

Şimdi kısaca böyle anlatabildim.

Birde yarın eşya bakalım demişlerdi spotçularda.Hiiiiiiiiiiççççççç gitmek istemiyorum.Karışmayacağımda.Kendi beğensin alsın ne istiyorsa diyorum...

bu kadar ucuz
bu kadar ucube
bu kadar basit ve çirkin
bu kadar aşağılık bi aile görmedim ben
ne demek ya annenin üzerine yürümek? bu ne saygısızlık?
ayy ben ilk baş yapıcı ol falan dedim ama sözümü geri alıyorum
asla aileni de kendini de ezdirme çünkü iş saygısızlığa varmış
ayy ben çok sinirlendim ya ne insanlar var şu dünyada ya Rabbim!

ahsenim gelmiş hooooş gelmiş msn e gelsen de iki laflasak

balım, geldiğim gibi çıktım ya bi dahaki sefere inş

yani bir yandan evlilik için hazırlıklar hızlanmış görünüyo, seviniyorum ama
bir yandan da düşünmeden edemiyorum seni
eftelya, hep mutlu ol emi
Rabbim yüzünü güldürsün, kalbini ferahlatsın her daim

ay zahter ayaküstü bayagı hakaret ettm sizin dünürlere ama ne yapayım valla çok sinirlendim
bir kız annesinin kalbi kırılır mı ya o durumda

Çok teşekkür ederim canım benim.Bakalım yarın nasıl geçecek...

ay ebru hepimizin işi birbirinden zor valla
allah kolaylığını versin ne ddiyeyim

kızlar merhabaaa, iyi akşamlar hepiinize, yaa böyle evlerini temizleyenleri eşyalarını yerleştirenleri gördükçe ben panik olmaya başladım ağustosun 1i dedi mi eve koşup iskan durumunu sormamız lazım, nasıl yetişecek o kadar şey yaaa...

yarında köşe koltuğumuzu almaya gidiyoruz kızlar, oturma odamız belli olduğuna göre yönünü söyleyebiliriz ve rengini seçecez. inşallah indirim yaparlar :97:

iyi geceler tatlım
kesin almaya gittiğinizi çakarsa pek indirim yapmaz
ev meselesine gelince
bence herşey hazır olduktan sonra 15 güne bile sığar
tabi mobilyaların gelmesi,beyaz eşyaların nakli vs. uzamazsa

evet canım 15 günde yerleştirme temizlik halı perde hepsi biter ama işte gelmeleri gecikir diye korkuyorum... beyaz eşyaları ankaradan almıştık onlar ordan gelcek mesela, aslında yarın köşe koltuğumuz için gittiğimizde diğer aldığımız mobilyacıyada uğrasak iyi olacak, çünkü biz iki takımın karışımı bişey yaptırmıştık desenlerini falan koltuğun desenlerinden yapacaklardı, onları sormak lazım mutlaka..

38 gün kalmııııış

günaydınlar iyi pazarlar kızlar.. tabi herkes çalışmış yorulmuş ve bugünüde iyi değerlendiriyo.
ebrucum, eşya olayında bu durumlar normal canım çok sıkma canını. zaten eşya alırken aileler karışmasın bence nişanlınla da zevkleriniz uyuşmadıysa sana bırakmış işte git gönlünce seç beğen al şurda ne kalmış düğün günlerimizee kendini çok yıpratma tatlım
zahter, çok kötü olaylar yaşamışsın çok üzüldüm ne yazıkki insanın başına geliyor bu tür olaylar sen ne kadar iyiysen karşındaki de o kadar kötü olabiliyor... bence bayramda ne yapacam diye kendine dert edinme çünkü annene ve doğal olarak sanada çok büyük bi saygısızlık yapmışlar bu yüzdende hiç bişey yapmak zorunda değilsin kendini mecbur hissetme..
eftelya canım yaa okudum tüm yazdıklarınıda doğru düzgün bişey yazamaadım sana affet beni hakkımızda herşeyin hayırlısı canım umarım kendin için en doğru kararı verirsin ama şuanda mutsuzsan sakın düzelir diyerekten bişeylere kalkışma lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…