ay ne güzel nerden buldunuz böyle bi hediyeyi size verecek insanı canım.
ayrıca çok teşekkürler cevap verdiğin için...
nedemek canım yazarım tabi
Bizim düğün baya ballıya geldi vallabir çok şeyimiz kişilerden direk hediye aysiranın ortaklarından birisi nişanlımın arkadaşı sağolsun bize düğün hediyesi olarak seç beğen al dedi :) resim olayı da hayat foto başka arkadaşının akrabası % 50 indirimli çekim yapılacak, çiçekçi ise nişanlımın arkadaşı araba süslemesi beleş naşanlım matbaacı davetiye ennn basiti :) balayımızı da indirimli olarak yapıyoruz. falan filen işte
aslında en büyük problem beni hiçbir zaman gelin olarak istemediler. sürekli bir yabancı gibi davrandılar. en son çeyizimi evden almaya geldiğinde annemin üstüne yürüdü bize sataştı. ben eline yüzüğü verdim. iyi dedi alır giderim filan. çok kırıldım. ogünden beri konuşmuyorum hiç umurunda değil. ben yokum gibi davranıyor. öyle birşeyki bana düğünde altın bile almayacak o noktaya geldi. kayınvalidemde orta yol bulmaya çabalamıyor bile. ben sanki kaçarak evleniyorum. seviyorum ya kocamı herşeyi razı olup gel mantıkları var.
masallah canım ne kısmetlısınız sız oyleay ne güzel nerden buldunuz böyle bi hediyeyi size verecek insanı canım.
ayrıca çok teşekkürler cevap verdiğin için...
nedemek canım yazarım tabi
Bizim düğün baya ballıya geldi vallabir çok şeyimiz kişilerden direk hediye aysiranın ortaklarından birisi nişanlımın arkadaşı sağolsun bize düğün hediyesi olarak seç beğen al dedi :) resim olayı da hayat foto başka arkadaşının akrabası % 50 indirimli çekim yapılacak, çiçekçi ise nişanlımın arkadaşı araba süslemesi beleş naşanlım matbaacı davetiye ennn basiti :) balayımızı da indirimli olarak yapıyoruz. falan filen işte
ayy harika olmuş canım yaa bizde seninle mi akraba olsak acaba
valla hepsi süper oldu, çok daha iyi kısmetler sizi bulsun canımmcanım hıc kafna takma bosver.Sen eşini, esın senı sevdıkten sonra, onlarda saygı duymak zorunda.Baya ıpler kopmus sızde umarım herşey yoluna gırer.
masallah canım ne kısmetlısınız sız oyle
gel şekerim kız kardeşim ol :)
valla hepsi süper oldu, çok daha iyi kısmetler sizi bulsun canımm
bana da ütüm düdüklü ve çatal bıçağım hediye edildi umarım devamı geliiiiiiiiirrrrrrrr yaşlarımız nasıl bilmiyorum ama sana abla diyebilir miyim?
inşallahhh gelir canımm ben çeyizime hediye gelince pek bi sevindirik oluyorumben yanlış hatırlamıyorsam topiğin en yaşlısıydım 6 ağustosta 27 oluyorummmmm
off kızlar kafayı yemek üzereyimmm!! çok mutsuzum evliliğine bukdar vakit kalmış bir insanın yaşaması anormal şeyler yaşıyorum bıktım artık ya bitsin şu düğün de evde çeyiz de valla bıktım ömrüm gitti yaşlandım yaa 22 yaşından 29 yaşına atladım ruhum yaşlandı hiç bir heves mutluluk koymadı bu düğün olayı bende..evimizi tuttuk şükürler ola bu kezde eşya sorunu var benim beğendiğimi eşim beğenmez onun beğendiğini ben beğenmem bizim beğendiğmizi aileler beğenmez başlarım ben böle işe be
şimdi herkes çekildi nişanlım diyor ki ben karışmıyorum ne alıyorsanız alın annem diyor ben karışmıyorum ne alıyorsanız alın anam ortada kaldım yabende diyorum onlar karışmıyorsa ben hiç karışmam şurda kalmış bir ay mobilyacılar diyorki 4 5 hafta sürer mobilyanın gelmesi bende kozandan alıcam da mobilyayı sivasa götürcem o vakitten sonra ev dizicem düğün günü off offf allahım geçsin artık şu günler evimde oturmak ve KOCAMLAN YAŞLANMAK İSTİYORUM...
aslında en büyük problem beni hiçbir zaman gelin olarak istemediler. sürekli bir yabancı gibi davrandılar. en son çeyizimi evden almaya geldiğinde annemin üstüne yürüdü bize sataştı. ben eline yüzüğü verdim. iyi dedi alır giderim filan. çok kırıldım. ogünden beri konuşmuyorum hiç umurunda değil. ben yokum gibi davranıyor. öyle birşeyki bana düğünde altın bile almayacak o noktaya geldi. kayınvalidemde orta yol bulmaya çabalamıyor bile. ben sanki kaçarak evleniyorum. seviyorum ya kocamı herşeyi razı olup gel mantıkları var.
ahsenim gelmiş hooooş gelmiş msn e gelsen de iki laflasak
Bende kafayı yemek üzereyim.Bugün Eminönü'ne gittik,buzdolabı,çamaşır makinesi,setüstü ocak,televizyon ve blender setimi aldık.Tabii söylediğim kadar basit olmadıç.Sonra babam işi nedeniyle bizi bıraktı orada.Nişanlım,amcam,kardeşim ve ben kına malzemeleri için dolaştık.Bir yerde fiyat pahalı diye bıraktılar.Başka bir yerde de el mumu yüzünden nişanlım kardeşime çıkıştı biraz.Oda bayağı üzüldü tabii.Az öncede tartışlar yine.Araya babam girdi,o da nişanlıma kızdı.Çünkü alındı o da,mum yüzünden mi bu kalp kırma diye.
Şimdi kısaca böyle anlatabildim.
Birde yarın eşya bakalım demişlerdi spotçularda.Hiiiiiiiiiiççççççç gitmek istemiyorum.Karışmayacağımda.Kendi beğensin alsın ne istiyorsa diyorum...
yani bir yandan evlilik için hazırlıklar hızlanmış görünüyo, seviniyorum ama
bir yandan da düşünmeden edemiyorum seni
eftelya, hep mutlu ol emi
Rabbim yüzünü güldürsün, kalbini ferahlatsın her daim
Çok teşekkür ederim canım benim.Bakalım yarın nasıl geçecek...
off kızlar kafayı yemek üzereyimmm!! çok mutsuzum evliliğine bukdar vakit kalmış bir insanın yaşaması anormal şeyler yaşıyorum bıktım artık ya bitsin şu düğün de evde çeyiz de valla bıktım ömrüm gitti yaşlandım yaa 22 yaşından 29 yaşına atladım ruhum yaşlandı hiç bir heves mutluluk koymadı bu düğün olayı bende..evimizi tuttuk şükürler ola bu kezde eşya sorunu var benim beğendiğimi eşim beğenmez onun beğendiğini ben beğenmem bizim beğendiğmizi aileler beğenmez başlarım ben böle işe be
şimdi herkes çekildi nişanlım diyor ki ben karışmıyorum ne alıyorsanız alın annem diyor ben karışmıyorum ne alıyorsanız alın anam ortada kaldım yabende diyorum onlar karışmıyorsa ben hiç karışmam şurda kalmış bir ay mobilyacılar diyorki 4 5 hafta sürer mobilyanın gelmesi bende kozandan alıcam da mobilyayı sivasa götürcem o vakitten sonra ev dizicem düğün günü off offf allahım geçsin artık şu günler evimde oturmak ve KOCAMLAN YAŞLANMAK İSTİYORUM...
kızlar merhabaaa, iyi akşamlar hepiinize, yaa böyle evlerini temizleyenleri eşyalarını yerleştirenleri gördükçe ben panik olmaya başladımağustosun 1i dedi mi eve koşup iskan durumunu sormamız lazım, nasıl yetişecek o kadar şey yaaa...
yarında köşe koltuğumuzu almaya gidiyoruz kızlar, oturma odamız belli olduğuna göre yönünü söyleyebiliriz ve rengini seçecez. inşallah indirim yaparlar :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?