2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ben bazen kendi hevesimi kendim kırıyorum
"evlenince napam?" evlenip de nolcak?" "ne var heyecanlanack?" gibi düşünceler geliyo beynime
size de oluyo mu ya

aynen canım ya bende var bu hatta kendı kendıme erken olduğunu bile düşünüyorum bazen sonra tabı neyse nasıp boyleymıs deyıp gecıyorum

ben vazgeçme raddesine bile geliyorum kızlarr... ailemi nasıl buralarda bırakıp gitcem diye düşünüp üzülüp hevesim kaçıyo...

uff gelinlikte hiç indirim yapılmamış ya 1050tl adam yapabileceğim tek şey isterseniz aynı fiyata satarım demiş hem gelinliğimi çok sevdim hemde kıyamadım ya

1050tl uygun bir fiyat bence ben 1050 tl deseydim beğendiğim gelinliği uçarak alırdı bnmki :)) 2500tlydi 2000tlye indi ancak 150 de duvak 2150 daha çiçeği var ayakabısı var varda var

allah pişman etmesin bizleri inşş bir ömür mutlu oluruz :) çok garip ya yuvadan uçmaya az kaldı..bende düşünüyorum bazen acaba eşimiz annemiz babamız gibi kahrımızı çeker mi ? ..

allah pişman etmesin bizleri inşş bir ömür mutlu oluruz :) çok garip ya yuvadan uçmaya az kaldı..bende düşünüyorum bazen acaba eşimiz annemiz babamız gibi kahrımızı çeker mi ? ..

çeker çekmesine ama kimse ana baba gibi olmaz
hani kaba bir tabir vardır, çok afedersinz, "karı bulunur ama ana bulunmaz!"
aynı hesap işte

elim ayagım kalkmıyor bugün sanki uyumak istiyorum yada uykuya sığınıp kaçarım sanıyorum. galiba ben korkmaya başladım :) zaman daralıyor sinirler geriliyor. allahım şu iki ay geçsinde kurtulayım istiyorum. eşimle konuştum dün. ben söylemeden o anladı zaten. tamamen haklısın diyo ama yinede herkes yaptığından utansın büyüklük bizde kalsın boşver diyor. en iyisi beş dakika gidip yabancı birisi gibi sadece görüp gelmek.

zahter hayırlısı olsun, nişanlın öyle istiyosa öyle yap bakalım
çok sevinsim senin tamamen haklı olduğunu kabul etmesine
inan bana o kadar şanslısın ki ben bu sitede neler neler okudum

kızlar bugün belgrata gittik ailecek
nişanlım da geldi
herşey çok güzeldi ama bir telefon bütün morelimizi bozdu ve eve geldik
nişanlımın çalıştığı şirkette bir işçi kamera elektrk tessatı için çatıya çıkmış ve düşmüş
ilk baş ayaklarını hissetmemiş ama şuan ayaklarını oynatabiliyomuş çok şükür
felç olucak diye ödümüz koptu
sorumluluk tamamen nişanlımın üzerinde
yarın müdürler fena halde başını ağrıtacak
nolur dua edin

canım ya çok geçmiş olsun

ocwmays geçmiş olsun inşallah kazasız belasız atlatırsınız olayı

benimde bu gün sinirlerim tepemde görümceciğim aramış beni yatak örtünün ne renk ona göre perdenin siparişini verelim diye delirdim kudurdum yaaa ona ne benim perdemden sanki kendi evi onamı düştü benim perdemi seçmek sanki ben onun beğendiğini beğnecem ne yapacam ben bu görümceyle

merhaba kızlar bende eylül gelini olacağım rabbim nasip ederse az kaldı şimdiden stres oluyorum sizde yokmu heyecan stres :)

bekar sanırım görümcen...
bende de öyle bir abla var ama ben onu altedebiliyorum:)
belki de kötü niyetli değildir, benim ablamdan biliyorum çünkü
bie an önce herşeyin halledilmesini istiyo

merhaba kızlar bende eylül gelini olacağım rabbim nasip ederse az kaldı şimdiden stres oluyorum sizde yokmu heyecan stres :)

hayırlı olsun canım
valla heyecan strest maximum hayatım

bencede ona düşmez canım sonucta sen yasıcaksın o evde senın secıp begenmen lazım hıc tavız verme sakın!

bızdede var canım ama ben anı yasamaya calısıyorum cunku dusundukce cok heyecanlanıyorum bir yandan sevınıyorum bır yandan aılem yalnız kalıcak dıye uzuluyorum.

canım ınsallah işçi daha ıyı olur eskı halıne doner.Nişanlınada bısey demezler umarım.Allahtan daha kotu seyler olmamıs

Tatlışlar iyi geceler hepinize,

cumartesi günü beyaz eşyalarım gelicekti bildiğiniz üzere. ben bir heves hepsi bi solukta monte edilicek cici cici olucak diye hayal ederken bir sürü aksilik oldu. eşyalar gelmesine geldi ancak, buzdolabı ile termosifonun faturası ayrı isme kesildiği için onları unutmuşlar bi kere. sonra bulaşık makinesinin hortumları dolap içinden geçecek mobilyacı mutfak dolabından hortum deliği açmamış. bulaşık mak. takılamadı. davlumbaz takılınca davlumbaz ile ocak arasındaki mesafede 2 sıra fayans eksik arası boya kalıyo sanki taş yetmemiş gibi. davlumbaz takılırsa fayans döşenemezdi o da takılamadı. bulaşık makinesi ocağın altında olucaktı haliyle onun da tüpe bağlanan yerini aynı delik yerden geçmesi gerek eee delik yok bulaşık makinesi de takılamadı. fırının takılacağı yerde elektrik sorunu çıktı falan.. velhasıl kelam sadece çamaşır makinem monte edildi diğer eşyalar düdük gibi ortada kaldı. şimdi haftaiçi o yapılması gereken işler yapılacak bir dahaki cmt. gününe buzdolabı ile termosifon gelecek montaj yapılcak. çalıştığımız için direk bir hafta attı işler görüldüğü üzere... offff bakalım daha nelerde ne noksanlıklar olacak. bazen çok mu hızlı hareket ediyorum diyordum ama yok hiç değilmiş... hiç bişey planlandığı tarihte olmuyor... bugün de banyo çöp kovalarımızı diş fırçalık sıvı sabunluk vs setlerini aldık. tuvalet kağıtlığı havluluk gibi bir sürü ıvır zıvır aldık gene bir ton para tuttu... bu borçlar nasıl bitecek bakalım.. Allah hepimizin yardımcısı olsun... şimdilik benden bu kadar....

iyi geceler, şimdiden herkese iyi haftalar...

iyi geceler kızlar, yarın iş günü oluğu için bu saatte kimse yok haliyle, bende ancak girebildim :)

bugün köşe takımıızı aldık sayılır, salı günü beğendiğimiz rengin kumaş örneği gelecek ona bakıp renk konusunda son kararımızı verecez, kırmızıdan vazgeçtik gibi...

nişanlımın papyon, kuşak ve kol düğmelerini aldık, kına için kırmızı gravat beğenemedik birtürlü..

sonraa bugün avizelere baktık bayaa, bikaç beğendiğimiz oldu ama almadık, sadece holümüze aldık iki tane avize onlar çok hoşumuza gitti dayanamadık hemen aldık..

sonra teknosa gibi yerleri gezip tv modellerine baktık, onda da iki tane tv belirledik, bu hafta iyice araştırıp onlarıda alacaz inşallah..

birde C sehpalardan beğendik ama onuda almadık, evi yerleştirdikten sonra alalım diye düşündük..

benden bu kadaaaar, yarın görüşmek üzere, öptüm hepinizi....

sağol tatlım
dua et bişey olmasın

canım dua ediyorum inşallah hem düşen adama bişey olmamıştır hemde nişanlının başı derde girmez inşallah...

Canım geçmiş olsun.İnşallah birşey olmaz...

Bizde bugün koltuk takımı,tv ünitesi,yemek masası ve sandalyelerini aldık.Daha önce yatak odası takımızı aldığımız yerdi.Babam yatak opdası takımını 3100 liraya aldı.Bunlara yine indirim yapılmış haliyle 3700 dendi önce.Sonra 3500 oldu.Babamı tanıdıkları için 3100 oldu.Ve amcamın ısrarlı pazarlığıyla 2900 lira oldu.Ama var ya ömrümden ömür gidiyor amcam pazarlık yaparken :)

Nişanlımla da az önce yine tartışmamız oldu.Kimsenin karışmasını istemiyorum diyor başka birşey demiyor.Babamın dedikleride zoruna gitti tabii.Bende sinirlendim kardeşime laf yaptığın gibi babamada laf yapıyorsun diye.Moralim bozuluyor,böyle olmasını istemiyorum,laf söyletmekte istemiyorum... Nişanlıma da hak vermelimiyim bilmiyorum.Ama haklıda olsa konuşması,dile getiriş şekli benim hoşuma gitmiyor.En son özür diledi,kimseye birşey demeyeceğim diyerek kapattı.Sonra mesaj attıbirlikte psikoloğa da gidelim,konuşalım.Sorun bende ise tarafsız birinden duymak istiyorum gerçekten dedi.En çok hoşuma gidende bu oldu...

sıkma canını haftaya olur hepsi moralini iyi tut herşey olsun bitsin kafamız rahat olsun istiyoruz ama kısmet canım olduğu kadar yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…