uff gelinlikte hiç indirim yapılmamış ya 1050tl adam yapabileceğim tek şey isterseniz aynı fiyata satarım demişhem gelinliğimi çok sevdim hemde kıyamadım ya
allah pişman etmesin bizleri inşş bir ömür mutlu oluruz :) çok garip ya yuvadan uçmaya az kaldı..bende düşünüyorum bazen acaba eşimiz annemiz babamız gibi kahrımızı çeker mi ? ..
kızlar bugün belgrata gittik ailecek
nişanlım da geldi
herşey çok güzeldi ama bir telefon bütün morelimizi bozdu ve eve geldik
nişanlımın çalıştığı şirkette bir işçi kamera elektrk tessatı için çatıya çıkmış ve düşmüş
ilk baş ayaklarını hissetmemiş ama şuan ayaklarını oynatabiliyomuş çok şükür
felç olucak diye ödümüz koptu
sorumluluk tamamen nişanlımın üzerinde
yarın müdürler fena halde başını ağrıtacak
nolur dua edin
ocwmays geçmiş olsun inşallah kazasız belasız atlatırsınız olayı
benimde bu gün sinirlerim tepemde görümceciğim aramış beni yatak örtünün ne renk ona göre perdenin siparişini verelim diye delirdim kudurdum yaaa ona ne benim perdemden sanki kendi evionamı düştü benim perdemi seçmek sanki ben onun beğendiğini beğnecem ne yapacam ben bu görümceyle
merhaba kızlar bende eylül gelini olacağım rabbim nasip ederse az kaldı şimdiden stres oluyorum sizde yokmu heyecan stres :)
ocwmays geçmiş olsun inşallah kazasız belasız atlatırsınız olayı
benimde bu gün sinirlerim tepemde görümceciğim aramış beni yatak örtünün ne renk ona göre perdenin siparişini verelim diye delirdim kudurdum yaaa ona ne benim perdemden sanki kendi evionamı düştü benim perdemi seçmek sanki ben onun beğendiğini beğnecem ne yapacam ben bu görümceyle
merhaba kızlar bende eylül gelini olacağım rabbim nasip ederse az kaldı şimdiden stres oluyorum sizde yokmu heyecan stres :)
nişanlım da geldi
nişanlımın çalıştığı şirkette bir işçi kamera elektrk tessatı için çatıya çıkmış ve düşmüş
nolur dua edin
sağol tatlım
dua et bişey olmasın
nişanlım da geldi
nolur dua edin
iyi geceler kızlar, yarın iş günü oluğu için bu saatte kimse yok haliyle, bende ancak girebildim :)
bugün köşe takımıızı aldık sayılır, salı günü beğendiğimiz rengin kumaş örneği gelecek ona bakıp renk konusunda son kararımızı verecez, kırmızıdan vazgeçtik gibi...
nişanlımın papyon, kuşak ve kol düğmelerini aldık, kına için kırmızı gravat beğenemedik birtürlü..
sonraa bugün avizelere baktık bayaa, bikaç beğendiğimiz oldu ama almadık, sadece holümüze aldık iki tane avize onlar çok hoşumuza gitti dayanamadık hemen aldık..
sonra teknosa gibi yerleri gezip tv modellerine baktık, onda da iki tane tv belirledik, bu hafta iyice araştırıp onlarıda alacaz inşallah..
birde C sehpalardan beğendik ama onuda almadık, evi yerleştirdikten sonra alalım diye düşündük..
benden bu kadaaaar, yarın görüşmek üzere, öptüm hepinizi....
hayırlı olsun canım gene birsürü şey halletmişsin
cumartesi günü beyaz eşyalarım gelicekti bildiğiniz üzere. ben bir heves hepsi bi solukta monte edilicek cici cici olucak diye hayal ederken bir sürü aksilik oldu. eşyalar gelmesine geldi ancak, buzdolabı ile termosifonun faturası ayrı isme kesildiği için onları unutmuşlar bi kere. sonra bulaşık makinesinin hortumları dolap içinden geçecek mobilyacı mutfak dolabından hortum deliği açmamış. bulaşık mak. takılamadı. davlumbaz takılınca davlumbaz ile ocak arasındaki mesafede 2 sıra fayans eksik arası boya kalıyo sanki taş yetmemiş gibi. davlumbaz takılırsa fayans döşenemezdi o da takılamadı. bulaşık makinesi ocağın altında olucaktı haliyle onun da tüpe bağlanan yerini aynı delik yerden geçmesi gerek eee delik yok bulaşık makinesi de takılamadı. fırının takılacağı yerde elektrik sorunu çıktı falan.. velhasıl kelam sadece çamaşır makinem monte edildi diğer eşyalar düdük gibi ortada kaldı. şimdi haftaiçi o yapılması gereken işler yapılacak bir dahaki cmt. gününe buzdolabı ile termosifon gelecek montaj yapılcak. çalıştığımız için direk bir hafta attı işler görüldüğü üzere... offff bakalım daha nelerde ne noksanlıklar olacak. bazen çok mu hızlı hareket ediyorum diyordum ama yok hiç değilmiş... hiç bişey planlandığı tarihte olmuyor... bugün de banyo çöp kovalarımızı diş fırçalık sıvı sabunluk vs setlerini aldık. tuvalet kağıtlığı havluluk gibi bir sürü ıvır zıvır aldık gene bir ton para tuttu... bu borçlar nasıl bitecek bakalım.. Allah hepimizin yardımcısı olsun... şimdilik benden bu kadar....
iyi geceler, şimdiden herkese iyi haftalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?