iyi geceler kızlar
işçinin durumu biraz kritik
bi kaç ay yatabilirmiş
off ya bu ara herşey de bizi buluyo
işçi için de çok dua ettim, bişey olsaydı çok üzülürdüm bi tane çocuğu varmış
Rabbim her türlü kazadan korusun
eftelya, nişanlın (afedersin) öküzlük yapmamış, kabul etmiş psikologa gitmeyi
bunu kabul etmeyip iyice saçmalaybilirdi
hem bak "hata bende de olabilir" diyomuş ne güzel
umarım çözülür canım ne diyeyim
eşyaların nasıl bu arada? içine sindi mi aldıkların?
bekar sanırım görümcen...
bende de öyle bir abla var ama ben onu altedebiliyorum:)
belki de kötü niyetli değildir, benim ablamdan biliyorum çünkü
bie an önce herşeyin halledilmesini istiyo
bencede ona düşmez canım sonucta sen yasıcaksın o evde senın secıp begenmen lazım hıc tavız verme sakın!
nişanlım büyük bir şirkette çalışıyor
ve adamlar en ufak bi hatada kapıya koyuyolr, isterse kıdemli müdür olsun, hiç farketmiyo, gözünün yaşına bkamıyolar
şöyle ki, nişanlım bilgi işlem sorumlusu olduğundan aynı zamanda şirket içerisindeki elektronik olan diğer mevzulardan da sorumlu oluyor
firmadaki güvenlik kameraları değişecekmiş, nişanlım bir şirkete referans oldu ve kamera işi o şirkete verildi
dolayısıyla bu işle alakalı herşeyden kendisi sorumlu oldu, yani sorumlu tutuldu
bu tğr iş kazalarında şirket direkt depertman sorumlusunun başını ağrıtıyor ve genelde işten çıkarıyor:)
çok saçma ama öyle, şuan işten çıkma durumu bile var ama nedense içim rahat öylebişey olacak gibi hissetmiyorum
yalnız ben ne zaman böyle hissetsem kesin sonucu kötü olur tövbe tövbe
neyse çokuzattım, istediğin mobilyaları aldığına sevindim
gelinliğini koy bakalım fikir veririz sana
4 bin lira da bayagı uçukmuş yalnız
4 bin liralaık gelinlik giydim dersin ne güzel
psikoloğa ise beraber gitseniz bile doktor seni dışarı çıkartacaktır, çünkü birebir görüşmeyi daha doğru buluyolar
ama sen önce girip azcık özet gecersen iyi olabilir
o herşeyi anlatmaz çünkü :)
iyi geceler kızlar
hayır evli 40 gelmiş hevesini alamamış heraldedelirtti beni
bilmiyorum benimki herşeyi ben hallediyim havasında
aynen kesinlikle taviz verememhemen cevabı yapıştırdım abla yatak örtüm daha alınmadı alınınca ona uygun perdeyi ben secerim :87:
GÜNAYDIN GÜZEL GELİNLERRRRR
nasılsınız bakalım sevdiceğimize kavuşmaya yaklaştıran bir haftanın ilk gününde....
kızlar benim sevdiceğim asker ve bugün şafağımız 16 olduuuuuu
ben sizler gibi büyük hazırlıklar yapamıyorum ama kendimce güzel güzel mutfak eşyaları alıyorum
ama sizlerin hazırlıklarını okudukça çoook mutlu oluyorum...
iyiki bu topiki bulmuşum ve iyiki sizleri tanımışım çünkü son şafak günlerim sizin güzel hazırlıklarınızı okurken daha hızlı gidiyooooo....
düğüne sooonnn 74 güüünn...:82:
günaydın hemşerim.. ne güzel çok az kalmış kavuşmanıza, hayırlı tezkereler dilerim... 16 gün sonra sizinde büyük koşturmacalarınız başlayacak o zaman, mobilyaları falan almadınız daha dimi? eski sanayiye gitmenizi tavsiye ederim biz ordan aldık herşeyimizi.. ayrıca yapı marketten alınacak türde şeyler içinde banioyu tavsiye ederim en uygun fiyatlı yer orası çünkü..
bu arada sen çalışıyormusun?
Merhaba kızlar... bütün işlerimizin su gibi aktığı çook güzel huzurlu bi hafta geçiririz işallah...
Semerta canım dualarım seninle.
Eşyalarını alan güzeller hayırlı olsun hepinizin, resim bekliyorum hee
Bende c.tesi günü ewimizin kaba temizliğini yaptım annemlerle beraber. Ew o kadar kötü durumdaydıki kızlar parmak uçlarım hala acıyo. Ve yarısı bile bitmedi temizliğinewde çeyizlerim çok yer kaplıyodu,heryerde eşyalarım vardı.Onların birazını kendi ewime getirdik, küçük odaya koyduk. Bi an önce hepsini yerine koymak istiyorum. C.tesi yatak odası takımımı aldık,beöbeyaz.İçime çok sindi. Oturma odası için tv sehpası, tablolar,bikaç dekoratif eşya aldık ewiimize.Ayy yerleşse artık ewceğizim görsem. Çok merak ediyorum yaa nasıl olucak acaba..
Vee dün imam nikahımızı yaptık kızlar artık Allah katında ewliyiz çok şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?