2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Aynen güzelim daha denize girmedim bronzlaşmam lazımdı yaa,
bende acayip halsizim hemen yoruluyorum ee kafa yorgun güzelim herşeyi düşünmekten bi de iş te verimli olmaya çalışıyoruz, uyuduğum uykudan bile bişi anlamıyorum

Tatlım rabbim büyük hiiiç sıkıntı yapma herşey öle bi yoluna giriyo ki şaşıp kalıyosun. Ben o kadar olumsuzlukların içinde bu hale geldimki şükrediyoruz sürekli nişanlımla. Ewin seni bekliyo merak etme, zamanı gelince bulucaksın onu. İşallah temiz bi ew bulursan 1 günde biter temizliğin canım.
Ewet otomasyon değişmesi felaket bişeydir. Oyy bütün işleri kayıtları sil baştan yapıosunuzdur dimi. Allah kolaylık versin tatlım. Eğitimi filan sizmi vericeksiniz peki çalışanlara?

Şimdi ekleyemedim resimleri ama en yakın zamanda ekleyeceğim inşallahh kızlar daha iyileri sizlerin olsun
Şimdi size birşey danışacağım, bazamın dışı deri kaplı mı olsun yoksa kumaş mı karar veremedim? Satıcı deriyi tavsiye etmiyorum yırtılıyor dedi, kumaş yapalım dedi, siz nasıl aldınız ya deri mi kumaş mı fikirlerinize ihtiyacım var :44:

valla canım bana hiç deri mi kumaşmı olsun diye sormadı. Sadece çelik baza, sunta değil dedi. Açıkcası benim aklıma hiç öle sormak gelmedi. Ama sorsaydı kumaşı tercih ederdim. Deri kullanışlı değil çünkü. Annemin koltuklarının kenarları deri, bikaç yerinden ufak yırtılma olmuş. Çok dikkat etmek gerekiyo deriye.

Merhaba kızlar çok yorgunum haftasonu perdelerim geldi asıldı çok güzel olmışlar evi perde gösteriyormuş perdeler takılınca çok farklı güzel göründü gözüme,bir kere daha evi silip süpürdüm dış kapıyı sildim daha iç kapıların jelatinlerini sökmedim mobilyalar gelsin öyle yaparım diyorum daha çok iş var yapıcağım,artık alışverişten de sıkıldım onu al bunu al ay bu kalmıştı, halı almadım daha bakıcam fiyatları öğrendim sadece Allah hepimize kolaylık versin şu an tek düşünmek istediğim şey balayı bodruma gidicez kısmetse şöyle havuz,deniz,kum ve güneş eşliğinde kokteyller içerek koca birgün geçirmek istiyorum

herkese tünaydınnn çooooooook yorgunumm,sabah izmirden geldim zaten düğünde vardı koşturmaca ama herşey mükemmeldi,sabah kahvaltıları akşam yemekler,i ve dün çeşmedeydim denize girdim akşam atladım ankaradayım şimdi düşüp bayılacağım dayak yemiş gibiyim

eşyalarını alanlar hekese hayılrkı uğurlu olsun cuma sizi güzel parçalarla başbaşa bırakmıştım,kasveti dağıtmıştım sanki yine toplanmış gibi o zaman açıyoruz müzikleri ve kendimize geliyoruz hoş benim halim yok ama sizler eğlenin

bu aşkımla bizim parçalardan biri üniversite yıllarında daha birlikte değilken nişanlım müzik kutusuna habire bunuı atardım birde senin aşkın bana xl atardım hey gidi günler heyyyyyyyy

Sanki o putmuş gibi
Hayat sırf buymuş gibi
Hem aç hem tokmuş gibi
Hem var hem yokmuş gibi
Ben ona resmen aşığım
Onu benden almasınlar
Bize bulaşmasınlar
Arayıp sormasınlar
Kıskandırıp durmasınlar
Ben ona resmen aşığım
Hem ilk hem sonmuş gibi
En güzeli oymuş gibi
Bunca yıl beklemiş gibi
Beklediğime değmiş gibi
Ben ona resmen...
Şeytanla bir olmuş gibi
"Küt!" diye gidecek gibi
Her yöne sapacak
Ne yap desen yapacak gibi
Ben ona resmen aşığım
İyi ki yapmışım!

Ahhh ahh aynen biran önce düğün geçsinde balayına gitsek modundayım. Şöööle güzel bi tatile çok ihtiyacımız varrrrrrr

İnş güzelim o ev biran önce karşımıza çıksın inş.
canımcım bu kafayla önce biz eğitim alıyoruz:) sonra bizlerde gereken yerlerde eğitim vericez de kimse benden hayır beklmesin yaa ben evlenicem işim gücüm var,
ya sanki bu dünyada bi tek ben evleniyorum

aa bizde altıntaşın yanındaki özdoğanlardan aldık mobilyalarımızı , yarında köşemizin rengini seçmeye gittiğimizde tekrar uğrayacaz hem altıntaşa hemde özdoğanlara :))

aaamiiiin inşallah bu hafta biçok işimizide halletmiş oluruz, kızlar siz avizelerinizi aldınız mı? biz hafta sonu o kadar baktık ama karar veremdik, alanlar resimlerini de eklermisiniiiiiiiiz?

nikahınız da hayırlı uğurlu olsun,Allah bir yastıkta kocatsın

benimki kenarları mobilya canım, deri veya kumaş değil... ama deri neden yırtılsın ki, sonuçta orası yatak odası çoluk çocuğun gireceği biryer değil.. bence deri daha güzel duruyorsa öyle kalsın..

semerta ve sofistike ikinize de kolaylıklar diliyorum kızlar..

bu arada kızlar ben acayip stres omuş durumdayım, 37 gün kalmııış , geçtiğimiz hafta sonundan çok umutluydum bir sürü iş planı yapmıştım ama evdeki hesap çarşıya uymadı, hemen hemen hepsini yarım yamalak halledebildik, bugün sabahtan beri 37 gün diye sayıklıyorum, karnıma kramplar girmeye başladı, sanki yetişmeyecek, mobilyalar gelemeyecek falan gibi geliyor... çok gerginim huzursuzum korkuyorum

lemlem yaa lütfen sakin oll bak aramızda zaten 2 gün var , sen panik oldukça ben de panik oluyorum :18: :18: :18:

Lemlem ve elif fikirleriniz için teşekkür ederim kızlaar
sanırım güzelliğine aldanıp bazanın kenarını deri yaptıracağım, inşallah pişman olmam

günaydın yoktum 2 gündür::) neler baktınız bir bakayım geçmişe bizde haftasonu kaçamağı yaptık önbalayı

Çok haklısın bunları düşünmekte evdeki hesap uymuyor hiç inanki benimde bir dolu planım vardı ama bi çoğunu hızlandırmak zorunda kalıcaz sanırım hepimiz ben hiç strese girmem niye giriyimki ne var sanki diyordum şimdiden stres oldum:18: mobilyalar ve beyaz eşyalarda aksilik olursa tam bir hafta atar çünkü sadece haftasonları müsaitlik durumumuz var evi komple yerleştirip biran önce balayı alışverişine çıkıcam,sonra cilt bakımlarım falan birazda kendimize vakit ayırmamız gerek bilmiyorum bu kadar iş nasıl yetişicek

daha köşemizin siparişini vermedik yarın renk belirleyeceğiz,
tuttuğumuz evde fırın, ocak, aspiretör olduğu için beyaz eşyalarımızdan fırınlı ocağı iptal ettirmemiz gerekiyor, ve evdekiler inox olduğu için bulaşık makinesinide değiştireyim dedim onuda inox alayım uysun dedim, bulaşık makinesi araştırmasına girdim boschtan...
tv alacağız, onun kararını vermemiz gerekiyor, beyaz eşyacıda samsung tvde satıldığı için, iptal edeceğimiz fırınlı ocak yerine onu alalım belki para iadesi olmaz diyoruz tv araştırıyoruz..
daha evimiz iskan almadığı için teslim edilmedi bize ve ne zaman teslim edileceği belli değil
ev tam anlamıyla tutulmuş gibi olmayınca halı perde vs alamıyoruz, dolayısıyla temizlikte yapamadık..
haftaya ramazan giriyor 37 gün kalmış ben bunları ne ara yapacam bilmiyorum...
daha düğün şarkılarımızıda belirlemedik,
annem düğün için kendine kıyafet bakacak bu kadar sıkışık arada birde annemle kıyafet için dolaşacam kafadan bir günüm gitti zaten, e dolaşmasamda olmaz gücenir...
kardeşime takım elbise alacaz ona kim bakacak yine ben bakacam, kafadan bir günde onun kıyafeti ayakkabısı gömleğiydi derken gider..
avize almadık, bulamıyoruz isteidiğimiz gibi bişeyler birde çok pahalı, kafamın bir köşesinide onlar doldurmuş durumda :18:
ve şu an aklıma gelmeyen bir sürü şey var
napacam ben yaaaa...

kızlar günaydın benim de 2 aydan düştü artık takvimim ama hala panik yok sakin olun siz de nasıl olsa bitecek daha eşyalarımız yok ama hafta sonuboş boş gezdik cumartesi akvaryuma gittik pazar ıkea ya ıvır zıvır çerçeve filan aldık nişanlım dalga geçio evimize eşya olarak ilk çerçeve aldık die :))

yapılacak ne çok şey var daha yaaa, sen yazınca aklım başıma geldi :18:
tül - perde - avize - kına için hazırlık -anne kıyafeti -damatlık - ayakkabı /kemer -

lemlemcim tv almadıysanız eğer kesinlikle samsung alın biz öyle yaptık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…