günaydın fıstıklarrrr
öyle yorgunum kiii dün burda gençlik olimpiyatları açılışı vardı oraya gittikk çok güzeldi ama sefil oldumm resmenn eve zor düştümbugünde bankalarda işlerim var poffff...ramazan geldi doğru düzgün denize gidemedim... ay kızlar ya hiç bişeye halim yokk kolumu kaldırmaya mecalim yok sıcaklardan galibaa sizdede varmı bu üşengeçlik.. acaba vitamin takviyesimi yapmalıyım hap felan mı kullanmalıyım?? acilen toparlanmalıyımmmmmm
zyv canım hayırlı olsun mobilyalarınn güle güle otur inşallahhhh tatlım
Canımmm, hayırlı olsun artıkın sen de evlisinnn
senin adına çoook sevindim güzelim şuan benimde senin gibi evimin telaşında olmam gerekiyo du yaaa, hiç çalışasım da yok napcaz, az çok tahmin edersin otomasyonun değişmesi ne demek
resimlerini ekle olurmu yerleştirdiğinde, hafta sonu bi eve baktım bende o kadar küçüktü ki odaları sığmam imkansızdı o kadar çok eşyam olmadığı halde,
Şimdi ekleyemedim resimleri ama en yakın zamanda ekleyeceğim inşallahh kızlar daha iyileri sizlerin olsun
Şimdi size birşey danışacağım, bazamın dışı deri kaplı mı olsun yoksa kumaş mı karar veremedim? Satıcı deriyi tavsiye etmiyorum yırtılıyor dedi, kumaş yapalım dedi, siz nasıl aldınız ya deri mi kumaş mı fikirlerinize ihtiyacım var :44:
Merhaba kızlar çok yorgunum haftasonu perdelerim geldi asıldı çok güzel olmışlar evi perde gösteriyormuş perdeler takılınca çok farklı güzel göründü gözüme,bir kere daha evi silip süpürdüm dış kapıyı sildim daha iç kapıların jelatinlerini sökmedim mobilyalar gelsin öyle yaparım diyorum daha çok iş var yapıcağım,artık alışverişten de sıkıldım onu al bunu al ay bu kalmıştı, halı almadım daha bakıcam fiyatları öğrendim sadece Allah hepimize kolaylık versin şu an tek düşünmek istediğim şey balayı bodruma gidicez kısmetse şöyle havuz,deniz,kum ve güneş eşliğinde kokteyller içerek koca birgün geçirmek istiyorum
Tatlım rabbim büyük hiiiç sıkıntı yapma herşey öle bi yoluna giriyo ki şaşıp kalıyosun. Ben o kadar olumsuzlukların içinde bu hale geldimki şükrediyoruz sürekli nişanlımla. Ewin seni bekliyo merak etme, zamanı gelince bulucaksın onu. İşallah temiz bi ew bulursan 1 günde biter temizliğin canım.
Ewet otomasyon değişmesi felaket bişeydir. Oyy bütün işleri kayıtları sil baştan yapıosunuzdur dimi. Allah kolaylık versin tatlım. Eğitimi filan sizmi vericeksiniz peki çalışanlara?
ah ah tam 460 gün beklemiş olacağım sevdiceğimi hemşerim o kadar sancılı bi süreçtiki şükür bitiriyoruz...
bizde mobilyamızı eski sanayideki altıntaştan aldık canım..
gelinliğim de dikiliyo diğer işler ise sevdiceğimin gelmesini bekliyo
evet canım çalışıyorum ben şimdilik işe gidiyorum sonra laflarız yine canım arkadaşım
Merhaba kızlar... bütün işlerimizin su gibi aktığı çook güzel huzurlu bi hafta geçiririz işallah...
Semerta canım dualarım seninle.
Eşyalarını alan güzeller hayırlı olsun hepinizin, resim bekliyorum hee
Bende c.tesi günü ewimizin kaba temizliğini yaptım annemlerle beraber. Ew o kadar kötü durumdaydıki kızlar parmak uçlarım hala acıyo. Ve yarısı bile bitmedi temizliğinewde çeyizlerim çok yer kaplıyodu,heryerde eşyalarım vardı.Onların birazını kendi ewime getirdik, küçük odaya koyduk. Bi an önce hepsini yerine koymak istiyorum. C.tesi yatak odası takımımı aldık,beöbeyaz.İçime çok sindi. Oturma odası için tv sehpası, tablolar,bikaç dekoratif eşya aldık ewiimize.Ayy yerleşse artık ewceğizim görsem. Çok merak ediyorum yaa nasıl olucak acaba..
Vee dün imam nikahımızı yaptık kızlar artık Allah katında ewliyiz çok şükür..
Şimdi ekleyemedim resimleri ama en yakın zamanda ekleyeceğim inşallahh kızlar daha iyileri sizlerin olsun
Şimdi size birşey danışacağım, bazamın dışı deri kaplı mı olsun yoksa kumaş mı karar veremedim? Satıcı deriyi tavsiye etmiyorum yırtılıyor dedi, kumaş yapalım dedi, siz nasıl aldınız ya deri mi kumaş mı fikirlerinize ihtiyacım var :44:
bu arada kızlar ben acayip stres omuş durumdayım, 37 gün kalmııış, geçtiğimiz hafta sonundan çok umutluydum bir sürü iş planı yapmıştım ama evdeki hesap çarşıya uymadı, hemen hemen hepsini yarım yamalak halledebildik, bugün sabahtan beri 37 gün diye sayıklıyorum, karnıma kramplar girmeye başladı, sanki yetişmeyecek, mobilyalar gelemeyecek falan gibi geliyor... çok gerginim huzursuzum korkuyorum
bu arada kızlar ben acayip stres omuş durumdayım, 37 gün kalmııış, geçtiğimiz hafta sonundan çok umutluydum bir sürü iş planı yapmıştım ama evdeki hesap çarşıya uymadı, hemen hemen hepsini yarım yamalak halledebildik, bugün sabahtan beri 37 gün diye sayıklıyorum, karnıma kramplar girmeye başladı, sanki yetişmeyecek, mobilyalar gelemeyecek falan gibi geliyor... çok gerginim huzursuzum korkuyorum
daha köşemizin siparişini vermedik yarın renk belirleyeceğiz,
tuttuğumuz evde fırın, ocak, aspiretör olduğu için beyaz eşyalarımızdan fırınlı ocağı iptal ettirmemiz gerekiyor, ve evdekiler inox olduğu için bulaşık makinesinide değiştireyim dedim onuda inox alayım uysun dedim, bulaşık makinesi araştırmasına girdim boschtan...
tv alacağız, onun kararını vermemiz gerekiyor, beyaz eşyacıda samsung tvde satıldığı için, iptal edeceğimiz fırınlı ocak yerine onu alalım belki para iadesi olmaz diyoruz tv araştırıyoruz..
daha evimiz iskan almadığı için teslim edilmedi bize ve ne zaman teslim edileceği belli değil
ev tam anlamıyla tutulmuş gibi olmayınca halı perde vs alamıyoruz, dolayısıyla temizlikte yapamadık..
haftaya ramazan giriyor 37 gün kalmış ben bunları ne ara yapacam bilmiyorum...
daha düğün şarkılarımızıda belirlemedik,
annem düğün için kendine kıyafet bakacak bu kadar sıkışık arada birde annemle kıyafet için dolaşacam kafadan bir günüm gitti zaten, e dolaşmasamda olmaz gücenir...
kardeşime takım elbise alacaz ona kim bakacak yine ben bakacam, kafadan bir günde onun kıyafeti ayakkabısı gömleğiydi derken gider..
avize almadık, bulamıyoruz isteidiğimiz gibi bişeyler birde çok pahalı, kafamın bir köşesinide onlar doldurmuş durumda :18:
ve şu an aklıma gelmeyen bir sürü şey var
napacam ben yaaaa...
kızlar bora öztopraktan seni seviyorum nasıl dans müziği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?