Ben çok seviyorum o şarkıyı, çok romantikbir iki ay önce nişanlıma da dinletmiştim o da beğendi ve bizim dans şarkımız olacak caponum
lemlemcim tv almadıysanız eğer kesinlikle samsung alın biz öyle yaptık
evet samsung alacaz zaten ama modeline karar veremiyoruz, bizim evimizdeki de samsung, zaten nişanlım sony veya samsungtan başka marka almam tvde diyor.. led var lcd var, heryerde fiyatlar farklı onları araştıracaz işte..
hayırlı olsun canım.. güle güle kullan inşallah bende balayıı istiyorum ama daha nereye gidicemizi bulamadıkMerhaba kızlar çok yorgunum haftasonu perdelerim geldi asıldı çok güzel olmışlar evi perde gösteriyormuş perdeler takılınca çok farklı güzel göründü gözüme,bir kere daha evi silip süpürdüm dış kapıyı sildim daha iç kapıların jelatinlerini sökmedim mobilyalar gelsin öyle yaparım diyorum daha çok iş var yapıcağım,artık alışverişten de sıkıldım onu al bunu al ay bu kalmıştı, halı almadım daha bakıcam fiyatları öğrendim sadece Allah hepimize kolaylık versin şu an tek düşünmek istediğim şey balayı bodruma gidicez kısmetse şöyle havuz,deniz,kum ve güneş eşliğinde kokteyller içerek koca birgün geçirmek istiyorum
bizim evde samsung lcd var çeyizimizde samsung led var tabiki uygun bulursanız led alın derim nişanlım teknısa da çalıştığı için kampanyalardan haberi oluyo herşeyi ucuzluktan aldık
bizim evde samsung lcd var çeyizimizde samsung led var tabiki uygun bulursanız led alın derim nişanlım teknısa da çalıştığı için kampanyalardan haberi oluyo herşeyi ucuzluktan aldık
Şimdi ekleyemedim resimleri ama en yakın zamanda ekleyeceğim inşallahh kızlar daha iyileri sizlerin olsun
Şimdi size birşey danışacağım, bazamın dışı deri kaplı mı olsun yoksa kumaş mı karar veremedim? Satıcı deriyi tavsiye etmiyorum yırtılıyor dedi, kumaş yapalım dedi, siz nasıl aldınız ya deri mi kumaş mı fikirlerinize ihtiyacım var :44:
ne güzel şanslıymışsın cnm bizde baktık ama o kadar özellik saydılar ki kapamız allak bullak bullak oldu ne kadara aldınız cnm siz..
dün baktık teknosada bi tane led tvde indirim vardı hemde iyi indirimdi yani, lcd fiyatına led tv hemde samsung 40 inç ve fiyatı 1499 du...
Tünaydın kızlarHepimizin işleri yolunda gitsin, kolayca halledelim..
Ya biz de tv araştırmasındaydık. Bugün yarın alırız derken; bellonadan yatak odası alınca 82 ekran grundig lcd hediye etmişlerBiz led ve daha büyük ekran düşünüyorduk aslında. Ama bunca masraf arasında havadan tv gelince de hayır diyemedik tabi. Grundig tv için yorum yapabilecek olan varsa sevinirim.
102 ekran led 1500 e aldık die hatırlıyorum
eskiden grundig tvler çok yaygındı güzeldi şimdi bilmiyorum ama nişanlıma sorucam
ayrıca havadan gelmiş madem markanın ne önemi var ilerde daha iyisini zaten alırsınız bu da yedek olur biz 3 boyutlu istiyoruz daha sonra
artena bizde mobilyalarımızı bellona mağazasından aldık ama bize hediye falan vermediler, gerçi bizimkiler bellonanın kendi ürünleri değilde mağaza sahibinin inegölden getirttiği mobilyalardı acaba ondan mı? verseler çok iyi olurdu yaa, biz iki tane almayı düşünüyoruz, birini salona birinide kendi tv odamıza koymak için.. aslında bana göre iki tane tv çok gereksiz ama nişanlım illada alacam diyor..
o 1500 olan led çok iyi aslında ya özellikleride iyiymiş nişanım bakmış.. işte biz fiyat araştırması yaptık ama beyaz eşyaları aldığımız yere para ödediğimiz için, hem fırınlı ocak iadesi yerine olacak hemde tv içinde para ödemiş nişanlım modeli sonra seçeriz demiş.. adam o fiyattan verecekmi acaba merak ediyorum.
Nişanlının yorumunu merakla bekliyorum canım. Çok sağol şimdiden
lemlem, ne zaman aldınız mobilyaları? Bu yeni bir kampanya sanırım. 6500 liralık alışverişe 1 adet, 13000 liralık alışverişe 2 adetmiş hatta
kızlar selaaammm
hayırlı haftalar olsuuunn :)))
canım hayırlı olsun aldıklarınız...
modesadaki hangi magazadan aldınızmerak ettim?
bi de benim yatağımın etrafı da deri
harika duruyo
ve çok kaliteli olduğu için asla yırtılmaz yani inşaAllah
hem neden yırtılsın ki
derinin öyle bir riski olsa millet sürekli oturduğu koltukları deri yapmaz
ki bizim evde de oturma odasının kenarları deri, çoluk çocuk tepinip duruyo
hiç bişey olmadı
deri olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?