2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Ben çok seviyorum o şarkıyı, çok romantik bir iki ay önce nişanlıma da dinletmiştim o da beğendi ve bizim dans şarkımız olacak caponum

ayy evet ya harika bizimde mi ols aacaba bakalım benimki ne dicek off nişanlım uzakta ya herşey zorrrr gece nöbetteydi şimdede fosur fosur uyuyor

lemlemcim tv almadıysanız eğer kesinlikle samsung alın biz öyle yaptık

evet samsung alacaz zaten ama modeline karar veremiyoruz, bizim evimizdeki de samsung, zaten nişanlım sony veya samsungtan başka marka almam tvde diyor.. led var lcd var, heryerde fiyatlar farklı onları araştıracaz işte..

evet samsung alacaz zaten ama modeline karar veremiyoruz, bizim evimizdeki de samsung, zaten nişanlım sony veya samsungtan başka marka almam tvde diyor.. led var lcd var, heryerde fiyatlar farklı onları araştıracaz işte..

bizim evde samsung lcd var çeyizimizde samsung led var tabiki uygun bulursanız led alın derim nişanlım teknısa da çalıştığı için kampanyalardan haberi oluyo herşeyi ucuzluktan aldık

hayırlı olsun canım.. güle güle kullan inşallah bende balayıı istiyorum ama daha nereye gidicemizi bulamadık

bizim evde samsung lcd var çeyizimizde samsung led var tabiki uygun bulursanız led alın derim nişanlım teknısa da çalıştığı için kampanyalardan haberi oluyo herşeyi ucuzluktan aldık

ne güzel şanslıymışsın cnm bizde baktık ama o kadar özellik saydılar ki kapamız allak bullak bullak oldu ne kadara aldınız cnm siz..

dün baktık teknosada bi tane led tvde indirim vardı hemde iyi indirimdi yani, lcd fiyatına led tv hemde samsung 40 inç ve fiyatı 1499 du...

Tünaydın kızlar Hepimizin işleri yolunda gitsin, kolayca halledelim..

Ya biz de tv araştırmasındaydık. Bugün yarın alırız derken; bellonadan yatak odası alınca 82 ekran grundig lcd hediye etmişler Biz led ve daha büyük ekran düşünüyorduk aslında. Ama bunca masraf arasında havadan tv gelince de hayır diyemedik tabi. Grundig tv için yorum yapabilecek olan varsa sevinirim.

Son düzenleme:
kızlar selaaammm
hayırlı haftalar olsuuunn :)))

canım hayırlı olsun aldıklarınız...
modesadaki hangi magazadan aldınızmerak ettim?
bi de benim yatağımın etrafı da deri
harika duruyo
ve çok kaliteli olduğu için asla yırtılmaz yani inşaAllah
hem neden yırtılsın ki
derinin öyle bir riski olsa millet sürekli oturduğu koltukları deri yapmaz
ki bizim evde de oturma odasının kenarları deri, çoluk çocuk tepinip duruyo
hiç bişey olmadı
deri olsun canım

eskiden grundig tvler çok yaygındı güzeldi şimdi bilmiyorum ama nişanlıma sorucam
ayrıca havadan gelmiş madem markanın ne önemi var ilerde daha iyisini zaten alırsınız bu da yedek olur biz 3 boyutlu istiyoruz daha sonra

102 ekran led 1500 e aldık die hatırlıyorum

artena bizde mobilyalarımızı bellona mağazasından aldık ama bize hediye falan vermediler, gerçi bizimkiler bellonanın kendi ürünleri değilde mağaza sahibinin inegölden getirttiği mobilyalardı acaba ondan mı? verseler çok iyi olurdu yaa, biz iki tane almayı düşünüyoruz, birini salona birinide kendi tv odamıza koymak için.. aslında bana göre iki tane tv çok gereksiz ama nişanlım illada alacam diyor..

o 1500 olan led çok iyi aslında ya özellikleride iyiymiş nişanım bakmış.. işte biz fiyat araştırması yaptık ama beyaz eşyaları aldığımız yere para ödediğimiz için, hem fırınlı ocak iadesi yerine olacak hemde tv içinde para ödemiş nişanlım modeli sonra seçeriz demiş.. adam o fiyattan verecekmi acaba merak ediyorum.

Bizimde çeyizimden getirme küçük televizyonumuz var büyük tvyi evlendikten sonra alacağız acık idare edecez artıkın

Nişanlının yorumunu merakla bekliyorum canım. Çok sağol şimdiden

lemlem, ne zaman aldınız mobilyaları? Bu yeni bir kampanya sanırım. 6500 liralık alışverişe 1 adet, 13000 liralık alışverişe 2 adetmiş hatta

biz alalı baya oluyor yaa tarihini hatırlamıyorum gerçi ama sanırım 2 ay geçmiştir.. toplamda ne kadar ödediğimizide hatırlamıyorum nişanlıma sormam lazım, yarın gidecez bakalım hem daha yatak alacaktık onuda ordan almayı düşünüyoruz, öyle bir kampanya varsa, sonuçta hala teslim almadık, bi şansımızı deneyelim

Teşekkür ederim canım daha güzellleri hepinizin olsun inşallah
Tatlım biz modern tasarım adlı mağazadan aldık, modesada ider mobilyanın birkaç mağaza ilerisinde bu bizim aldığımız yer.
Baza konusunda da mağaza sahibi dedi kumaş ömürlük olur, deri taşınırken ederken çizilir, yırtılır diye :44: aman banane deri alcam ben daha güzel duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…