kızlar ramazan ayın kaçında başlıyo
Teşekkür ederim canım daha güzellleri hepinizin olsun inşallah
Tatlım biz modern tasarım adlı mağazadan aldık, modesada ider mobilyanın birkaç mağaza ilerisinde bu bizim aldığımız yer.
Baza konusunda da mağaza sahibi dedi kumaş ömürlük olur, deri taşınırken ederken çizilir, yırtılır diye :44: aman banane deri alcam ben daha güzel duruyo
Ramazan gelmeden çeyizleri götürelim dedik biz kızlar,pazar günü çeyiz taşıcaz... Bu hafta sonuna kadar çeyizimi tamamlamalıyım
ev hazırsa bence de götürün hayatım
çeyiz gittkten sonra da bkaç şey alabilirsin ayrıca
ev hazırsa bence de götürün hayatım
çeyiz gittkten sonra da bkaç şey alabilirsin ayrıca
Canım senle benim aramda 1 gün var, sen naptın hazırlıkları? Ev falan tuttunuz mu siz?
evet canım evimizi tuttuk, gelinliğim dikiliyor, dün mobilyalarımı aldım, bugün akşam nişanlım beyaz eşyalarımızı alacak, fotoğrafçım hazır, şimdilik hazırlıklarım bunlardan ibaret :97:
sen ne durumdasın?
biz alalı baya oluyor yaa tarihini hatırlamıyorum gerçi ama sanırım 2 ay geçmiştir.. toplamda ne kadar ödediğimizide hatırlamıyorum nişanlıma sormam lazım, yarın gidecez bakalım hem daha yatak alacaktık onuda ordan almayı düşünüyoruz, öyle bir kampanya varsa, sonuçta hala teslim almadık, bi şansımızı deneyelim
Evimiz hazır,mobilyalar geldi,perde ve halılar geldi.Gelinlik ve kına gecelik dikiliyor.Ayakkabılarımıda aldık, fotolarını 1-2 güne çekip yüklücem fındk topuk :)
Kuaför,fotocu,bi kaç mutfak eşyası,banyo seti,paspas, bulaşıklık,damatlık falan kaldı...
Çok az günümüz kaldı,stres olmaya basladım ben
Aa teslim almadıysanız süper. Yatakla birlikte yeni tarihli fatura falan keserse size de havadan tv gelmiş olurBizim yatak odasının kendi yatağı bazalı değildi, biz münferit baza aldık. Başlığı bazaya monte edecekler. Yatak antistres özelikliymiş (negatif enerjiyi alıyormuş) , yıkanabilir pedli. Mağaza çalışanı öve öve bitiremedi, bakalım nasıl çıksın. :44:
Ya kızlar bir şey sorcam; dolap içlerine kapitoneli veya başka bir kumaştan örtü kullananız, hazırlayanınız veya hazırlayacak olanınız var mı? Annem sabahtan beri esir aldı beni. Kumaşı ölçüye göre kesip kenar çeviriyoruz. Anneme "bunlar kayar, kullanamam ben" desem de; "olmaz öyle çıplak mobilya. alışırsın. kaydıkça düzeltirsin" diyor. :84:
mutfak dolaplarına mı canım?
Tatlım sizin ev işi ne oldu, kiracılar çıkıyor mu başka ev mi bakıyorsunuz
kiracı ev arıyor şuan
biz hiç sıkıştırmıyoruz, aramıyoruz
annemin onlara çok iyiliği dokundu, madur etmezler bizi
Yatak odasına hazırlıyoruz şu an. Mutfak dolaplarına da hazırlayacaktı annem ama ben zor engel oldum. Mutfak dolaplarına ikeadan şeffaf dolap içi örtüsü düşünüyorum.
Aa teslim almadıysanız süper. Yatakla birlikte yeni tarihli fatura falan keserse size de havadan tv gelmiş olurBizim yatak odasının kendi yatağı bazalı değildi, biz münferit baza aldık. Başlığı bazaya monte edecekler. Yatak antistres özelikliymiş (negatif enerjiyi alıyormuş) , yıkanabilir pedli. Mağaza çalışanı öve öve bitiremedi, bakalım nasıl çıksın. :44:
Ya kızlar bir şey sorcam; dolap içlerine kapitoneli veya başka bir kumaştan örtü kullananız, hazırlayanınız veya hazırlayacak olanınız var mı? Annem sabahtan beri esir aldı beni. Kumaşı ölçüye göre kesip kenar çeviriyoruz. Anneme "bunlar kayar, kullanamam ben" desem de; "olmaz öyle çıplak mobilya. alışırsın. kaydıkça düzeltirsin" diyor. :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?