2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

sen bakma onlara
derinin maliyeti fazla diye söylemiştir
derinin silinmesi falan çok daha kolay

abooo 8 buçukta açıcaz orucu biz
gecen sene susuzluk falan çekmemiştim pek ama aşırı acıkıyodum ya
ezan okunduğunda masadakiler bana yetmeyecek gibi geliyodu
bi çorbayla doyuyodum o ayrı

Ramazan gelmeden çeyizleri götürelim dedik biz kızlar,pazar günü çeyiz taşıcaz... Bu hafta sonuna kadar çeyizimi tamamlamalıyım

ev hazırsa bence de götürün hayatım
çeyiz gittkten sonra da bkaç şey alabilirsin ayrıca

Hazır hazır canım, mobilyalarda geldi,perdeler de takıldı, evide güzelce temizledim.
Ama işte bi kaç mutfak eşyası, salon için süs eşyaları, paspas ve banyo seti gibi alcaklar kaldı

Canım senle benim aramda 1 gün var, sen naptın hazırlıkları? Ev falan tuttunuz mu siz?

evet canım evimizi tuttuk, gelinliğim dikiliyor, dün mobilyalarımı aldım, bugün akşam nişanlım beyaz eşyalarımızı alacak, fotoğrafçım hazır, şimdilik hazırlıklarım bunlardan ibaret :97:
sen ne durumdasın?

Evimiz hazır,mobilyalar geldi,perde ve halılar geldi.Gelinlik ve kına gecelik dikiliyor.Ayakkabılarımıda aldık, fotolarını 1-2 güne çekip yüklücem fındk topuk :)
Kuaför,fotocu,bi kaç mutfak eşyası,banyo seti,paspas, bulaşıklık,damatlık falan kaldı...

Çok az günümüz kaldı,stres olmaya basladım ben

Aa teslim almadıysanız süper. Yatakla birlikte yeni tarihli fatura falan keserse size de havadan tv gelmiş olur Bizim yatak odasının kendi yatağı bazalı değildi, biz münferit baza aldık. Başlığı bazaya monte edecekler. Yatak antistres özelikliymiş (negatif enerjiyi alıyormuş) , yıkanabilir pedli. Mağaza çalışanı öve öve bitiremedi, bakalım nasıl çıksın. :44:

Ya kızlar bir şey sorcam; dolap içlerine kapitoneli veya başka bir kumaştan örtü kullananız, hazırlayanınız veya hazırlayacak olanınız var mı? Annem sabahtan beri esir aldı beni. Kumaşı ölçüye göre kesip kenar çeviriyoruz. Anneme "bunlar kayar, kullanamam ben" desem de; "olmaz öyle çıplak mobilya. alışırsın. kaydıkça düzeltirsin" diyor. :84:

Son düzenleme:

çoğunu halletmişsin canım ya hiç stres yapma, inşallah hepsi zamanıyla yetişecek

bi fındık topuklu gelin dahaa merakla bekliyorum ayakkabı fotonu

mutfak dolaplarına mı canım?

kiracı ev arıyor şuan
biz hiç sıkıştırmıyoruz, aramıyoruz
annemin onlara çok iyiliği dokundu, madur etmezler bizi

iyi canım ya sevindim, o ev olacağına göre bütün hazırlıklarını bitirebilirsin, tüldür perdedir oranın ölçüsüne göre yaptırabilirsin , herşeyini hazırlar , kiracılar çıknca da hemencecik yerleştiriverirsin

kızlar ramazan ayın kaçında başlıyo

evet daha fatura almadıkta zaten, ama nişanlıma söyledimde bizimkilerin markası bellona olmadığı için olmaz dedi, ama aynı mağaza aslında yaaa, ben yinede soracam, gerçi hiç sanmam öyle bişey yapma ihtimali varsada yapacak bi adam değil sahibi...

yatağı bende daha önceden araştırmıştım galiba bizde o antistresten alacaz :13:

o dediğin kapitone örtü meselesi de bizde tam tersi oldu canım, ben bazanın içine ve çekmecelere faan kapitone örtü dikmek istedim, yatak odası takımımızın tüm ölçülerini aldım gittim krem rengi kapitone aldım, çok heveslendim ama annem ne gerek var, bide onla mı uğrşacaksın sanki görünecekmi, falan diyerek tüm hevesimi kırdı, aldığım kapitonelerde evde duruyor öyle babamın elinden dikiş gelir, ona diktirmeyi düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…