Yatak odasına hazırlıyoruz şu an. Mutfak dolaplarına da hazırlayacaktı annem ama ben zor engel oldum. Mutfak dolaplarına ikeadan şeffaf dolap içi örtüsü düşünüyorum.
Yatak odasına falan bence gerek yok canım ya...
Bi de bunu anneme anlatsana canım, sevabınaBen kundaktayken ördüğü danteller konusuna hiç girmiyorum.. Emeği var diye kıyamıyorum, sesimi de çıkartamıyorum ama o neredeyse 25 senelik şeyleri istemiyorum evimde
Bi de bunu anneme anlatsana canım, sevabınaBen kundaktayken ördüğü danteller konusuna hiç girmiyorum.. Emeği var diye kıyamıyorum, sesimi de çıkartamıyorum ama o neredeyse 25 senelik şeyleri istemiyorum evimde
evet daha fatura almadıkta zaten, ama nişanlıma söyledimde bizimkilerin markası bellona olmadığı için olmaz dedi, ama aynı mağaza aslında yaaa, ben yinede soracam, gerçi hiç sanmam öyle bişey yapma ihtimali varsada yapacak bi adam değil sahibi...
yatağı bende daha önceden araştırmıştım galiba bizde o antistresten alacaz :13:
o dediğin kapitone örtü meselesi de bizde tam tersi oldu canım, ben bazanın içine ve çekmecelere faan kapitone örtü dikmek istedim, yatak odası takımımızın tüm ölçülerini aldım gittim krem rengi kapitone aldım, çok heveslendim ama annem ne gerek var, bide onla mı uğrşacaksın sanki görünecekmi, falan diyerek tüm hevesimi kırdı, aldığım kapitonelerde evde duruyor öyle babamın elinden dikiş gelir, ona diktirmeyi düşünüyorum..
2. çok güzelmiş, ne kadarmış canım yaaa?
İnşallah kaparsınız televizyonu
Ölçülerin uyacağını bilsem, annemin he diyeceğini bilsem, al benimkiler senin olsun diyeceğim vallahiya biz kapitone aldık, bi de kenar çevirmek için özel satılan kurdela gibi bir şey var. 2 top o kurdelamsı şeyden aldık. Kolay oluyor. Önce kapitonenin etrafına iğneledik, sonra teğelledik, en son da makineden geçtik işte.
canım ya en pahalısını seçtinBenimde içim ona gidiyo ama cok pahalı.140 lira Diğerleri onun yarısı kadar. Birileri diğerlerini beğenirse, bende cayarmıyım diye düşünmüştüm, ama anlaşılan o içimde kalcak.
tamam canım çok sağol, bu gazla ben bu hafta oturur kapitonelerimi ölçülerine göre kesip teyellerim sonrada babama makinadan geçirtirim..
yaa kızlar avize sormuştum alanınız varmı? ne kadar tuttu ve resimleri varmı, varsa eklermisiniz?
140 tl miiiiiii? boyutu ne kadar kiiii? yaa bence eğer büyükse fiyatı gayet iyiymiş, biz hafta sonu şöyle bir tablolarada göz gezdirdik ama 300den aşağı görmedim ben :44:
Ahsencim nişanlınla ilgili sonuç ne oldu? Kızmışlar mı bugün?
Bu arada kızlar albüme gelinliği ekledim.Ben askılarını beğenmiyorum.Acaba straplez olsa daha mı iyi durur.Sinir oluyorum,göğüsler büyük olunca........... Sizlerde birşey söyleyin.Yoksa kendime başka bir gelinlikmi diktirsem...
Tabii birde gelinlik iç çamaşırıyla denemek lazım.Dün kuzene gidince öyle hemen bir giyeyim bakayım artık dedim.Evde bir yere sığdıramadık diye kuzene göndermiştim...
Ahsencim nişanlınla ilgili sonuç ne oldu? Kızmışlar mı bugün?
Bu arada kızlar albüme gelinliği ekledim.Ben askılarını beğenmiyorum.Acaba straplez olsa daha mı iyi durur.Sinir oluyorum,göğüsler büyük olunca........... Sizlerde birşey söyleyin.Yoksa kendime başka bir gelinlikmi diktirsem...
Tabii birde gelinlik iç çamaşırıyla denemek lazım.Dün kuzene gidince öyle hemen bir giyeyim bakayım artık dedim.Evde bir yere sığdıramadık diye kuzene göndermiştim...
aa bizde altıntaşın yanındaki özdoğanlardan aldık mobilyalarımızı, yarında köşemizin rengini seçmeye gittiğimizde tekrar uğrayacaz hem altıntaşa hemde özdoğanlara :))
aaamiiiin inşallah bu hafta biçok işimizide halletmiş oluruz, kızlar siz avizelerinizi aldınız mı? biz hafta sonu o kadar baktık ama karar veremdik, alanlar resimlerini de eklermisiniiiiiiiiz?
nikahınız da hayırlı uğurlu olsun,Allah bir yastıkta kocatsın
benimki kenarları mobilya canım, deri veya kumaş değil... ama deri neden yırtılsın ki, sonuçta orası yatak odası çoluk çocuğun gireceği biryer değil.. bence deri daha güzel duruyorsa öyle kalsın..
semerta ve sofistike ikinize de kolaylıklar diliyorum kızlar..
Lemlem ve elif fikirleriniz için teşekkür ederim kızlaar
sanırım güzelliğine aldanıp bazanın kenarını deri yaptıracağım, inşallah pişman olmam
Aa teslim almadıysanız süper. Yatakla birlikte yeni tarihli fatura falan keserse size de havadan tv gelmiş olurBizim yatak odasının kendi yatağı bazalı değildi, biz münferit baza aldık. Başlığı bazaya monte edecekler. Yatak antistres özelikliymiş (negatif enerjiyi alıyormuş) , yıkanabilir pedli. Mağaza çalışanı öve öve bitiremedi, bakalım nasıl çıksın. :44:
Ya kızlar bir şey sorcam; dolap içlerine kapitoneli veya başka bir kumaştan örtü kullananız, hazırlayanınız veya hazırlayacak olanınız var mı? Annem sabahtan beri esir aldı beni. Kumaşı ölçüye göre kesip kenar çeviriyoruz. Anneme "bunlar kayar, kullanamam ben" desem de; "olmaz öyle çıplak mobilya. alışırsın. kaydıkça düzeltirsin" diyor. :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?