2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

hehehe iki gün izinleri kopardım kızlar... yarın nikah işlemleri için gidicez kalan vakitte de evde ustalar olucak yine tadilat işleri için... onlarla ilgilenicem... of çalışırken de bunları idare etmek ne zor ya... şimdi haftaya da gelinlik provam var cuma günü de mobilyalarım gelicek ve nişanlım şehir dışında olduğundan benim orda olmam gerek... gne izin alıcam ama prova saatini geçe aldım mobilyacılar de öğleden sonra gelirmiş... yarım gün daha alıcaz artık izin o günler için de...

Yatak odasına hazırlıyoruz şu an. Mutfak dolaplarına da hazırlayacaktı annem ama ben zor engel oldum. Mutfak dolaplarına ikeadan şeffaf dolap içi örtüsü düşünüyorum.

ya benim annem anlamaz o işlerden uğraşmayı da sevmez, siz kenarlarına nasıl bişey çeviriyorsunuz canım, bende bi ara oturup onları ayarlasam çok iyi olacak gerçekten.

bak o mevzuu bizdede var, benim annem dantelden iyi anlar, ben bebekkenden başlamış salon takımı yatak odası takımı vs işlemeye.. o kadar dantel nolacak bilmiyorum ama bende hayatta örtmem.. anneme her seferinde söyüyorum merak etme boşa gitmeyecek ben onları dekoratif amaçlı değerlendirecem diye oda kızıyor

Dantel konusuna hiç girmeyelim canım :) Gecen anne dedim almıcam dantelleri, yok ben ne emeklerle ördüm onları,öle böle söylenip durdu. Dedim annecim hoş durmaz,kızdım biraz, baktım gözleri doldu. İyi dedim iyi alıyorum , baktım gülümsüyor :)

İnşallah kaparsınız televizyonu

Ölçülerin uyacağını bilsem, annemin he diyeceğini bilsem, al benimkiler senin olsun diyeceğim vallahi ya biz kapitone aldık, bi de kenar çevirmek için özel satılan kurdela gibi bir şey var. 2 top o kurdelamsı şeyden aldık. Kolay oluyor. Önce kapitonenin etrafına iğneledik, sonra teğelledik, en son da makineden geçtik işte.

2. çok güzelmiş, ne kadarmış canım yaaa?

canım ya en pahalısını seçtin Benimde içim ona gidiyo ama cok pahalı.140 lira Diğerleri onun yarısı kadar. Birileri diğerlerini beğenirse, bende cayarmıyım diye düşünmüştüm, ama anlaşılan o içimde kalcak.

tamam canım çok sağol, bu gazla ben bu hafta oturur kapitonelerimi ölçülerine göre kesip teyellerim sonrada babama makinadan geçirtirim..

yaa kızlar avize sormuştum alanınız varmı? ne kadar tuttu ve resimleri varmı, varsa eklermisiniz?

140 tl miiiiiii? boyutu ne kadar kiiii? yaa bence eğer büyükse fiyatı gayet iyiymiş, biz hafta sonu şöyle bir tablolarada göz gezdirdik ama 300den aşağı görmedim ben :44:

Kızlaar kapitone muhabbetinizin arasına dalıyorum ama şu yatak mevzusu artık benim de gündemimdee, çok rahat edeceğimiz bir yatak almak istiyoruz , var mı araştıran hangi marka hangi model,
bellonaya baktım ama şuan için pek bi bilgim yok, şu stress serisine baktım da bi yatak benim stresimi nasıl alır pek anlayamadım:44: , başka hangi markalara bakabiliriz ki lemlem sen bu konuyu araştırıyodun canım bi özetlesen bizee araştırma sonucunu tatlım ya

Son düzenleme:
:13:
Canım foto yokta, bizim tüm ev 500 gibi tuttu avizeler.

Ahsencim nişanlınla ilgili sonuç ne oldu? Kızmışlar mı bugün?

Bu arada kızlar albüme gelinliği ekledim.Ben askılarını beğenmiyorum.Acaba straplez olsa daha mı iyi durur.Sinir oluyorum,göğüsler büyük olunca........... Sizlerde birşey söyleyin.Yoksa kendime başka bir gelinlikmi diktirsem...
Tabii birde gelinlik iç çamaşırıyla denemek lazım.Dün kuzene gidince öyle hemen bir giyeyim bakayım artık dedim.Evde bir yere sığdıramadık diye kuzene göndermiştim...

140 tl miiiiiii? boyutu ne kadar kiiii? yaa bence eğer büyükse fiyatı gayet iyiymiş, biz hafta sonu şöyle bir tablolarada göz gezdirdik ama 300den aşağı görmedim ben :44:

EBATLAR
3 Parçalı Asimetrik Tablolar
2 Adet 30x50 cm
1 Adet 30x70 cm

Kapladığı Alan
90x70 cm

böyle diyo ölçüleri canım?

canım hayırlı olsun askılı gayet hoş kalsın bence böyle

Canım ilk öncelikle gelinliğin arkası cok hoş. Gelinliğinide sade ve güzel seçmişsin bence. Askı konusuna gelince,bence askılar gayet güzel duruyor, senin dediğin gibi seninkiler biraz büyükler galiba, askısız bence biraz problem yaşabilirsin... İç çamaşırlarını giyip bence öyle karar ver canım...

Eftelya; Gelinlik üzerinde çok hoş durmuş tatlım. Çok yakışmış vücuduna gerçekten. Askılarını da bence çıkarma hoş durmaz. Zaten kötü askı deilki gayet güzel gözüküyo. Dediğin gbi göğüslerin büyük ya problem yaşayabilirsin.

canım altıntaşın çizgileri benim çok hoşuma gitti bide tanıdık olduğu için çok hesaplıya geldi bize ama özdoğanlara bakmadım hiç çünkü biz direk gidip seçtik beğendik ve aldık

Lemlem ve elif fikirleriniz için teşekkür ederim kızlaar
sanırım güzelliğine aldanıp bazanın kenarını deri yaptıracağım, inşallah pişman olmam

canım benim yatağımın bazası da deri ama deri kumaşa göre çok farklı duruyo bence de deri olsun canım...

ah ah o kapitonelerle benim de başım dertte ama şimdi gri simli gibi çıkmış galiba onlara razı olmak zorunda kalıcam.

bu arada benim yatağım idaş marka çok rahat görünüyodu tabii şimdilik sadece mağazada üzerine oturdum

bu arada bizde beyaz eşyalarımızı aldık kızlaaaar...

kızlar evet bu yatak ve avize konusunda alanlar veya araştıranlar fikir verirse süper olur... bir de kına için kullanacağınız duvakları kendiniz mi yaptınız hazır mı aldınız... İzmirde bunları yapmak için nerden temin edeceğiz malzemeleri bilen varsa bilgi versin lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…