2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Canım kemeraltında kumaşçılardan metreyle tül al, metresi 2 liraydı. Çankaya tarafına doğru git, orda toptan tokacılar var. 10 tane taç paket halinde 3 liraydı galiba, bide işte tülün üstüne yapıştırmak için küçük minik gül gibi şeylerden aldık.Ama sen boncukla falan da yapabilirsin.

EBATLAR
3 Parçalı Asimetrik Tablolar
2 Adet 30x50 cm
1 Adet 30x70 cm

Kapladığı Alan
90x70 cm

böyle diyo ölçüleri canım?

walla iyiymiş canım yaa, int den mi buldun pekiii? hangi site link vermeden yazarmısın sitenin adını? bende bi bakayım bakalım, bide emin olamadım öçüleri nasıl acaba? evde mezroyla bi ölçeyim bakalım..

birde kızlar oturma odamız için şu sehpaları beğendim nasıl sizce? bunun beyazını düşünüyorum

canım bi önceki sayfada sana cevap yazmıştım görmedin galiba

bende bunları köşeli ve ayakları metal olanlarından düşünüyorum canım kullanışlı gibi görünüyo

eftelyacıım gelinlik çok güzelmiş, askılarını bencede çıkarmamalısın çok hoş durmuş ayrıca oynarken kollar havaya yaptığında sorun yaşayabilirsin straplez olursa

canım bi önceki sayfada sana cevap yazmıştım görmedin galiba

bende bunları köşeli ve ayakları metal olanlarından düşünüyorum canım kullanışlı gibi görünüyo

ay evet görmemişim şimdi okudum, bizde bakmıştık altıntaşa, şu an modelleri çok hatırlamıyorum ama orda bir yemek odası takımını çok beğenmiştik ama fiyatı çok pahalı gelmişti, sehpada değişik bişeydi, iç içe geçmelimiydi neydi, ben çok hatırlamıyorum ama onuda nişanlım çok beğenmişti yarın tekrar bakarız, beğenirsek almayalımda senin tanıdığınsa birde sen fiyat al olur mu

yatak konusunu evet çok araştırdım, hatta bi topic açmıştım yatakla ilgili, bi sn linkini ekleyeyim araştıranlar orayıda okusun

tamam canım sen bi bak ben görüşürüm gerekirse ayy biz kına alışverişini de mi birlikte yapsak:81:

http://www.kadinlarkulubu.com/yatak...odasi-takimimizi-aldik-peki-yataklarimiz.html

kızlar burda yataklarla ilgili araştırmalarım var, hoş bi sonuca varamadım ama yinede okumanızı tavsiye ederim fikir olabilir

günde 6-8 saat arasında uyuduğumuzu düşünürsek buda nerden baksanız ömrümüzün dörtte biri veya bazıları için 3te biri yapıyor... yani yatak konusu aslında gerçekten çok önemli bir konu...

tamam canım sen bi bak ben görüşürüm gerekirse ayy biz kına alışverişini de mi birlikte yapsak:81:

ben sabırsız lemlem olarak bindallımı aldım, geçen günde kendi başıma nerdeyse kınalarımı alıyordumda tuttum kendimi , sepet falanda baktım hatta.. evet olabilir canım, çerez keseleri, kınalar, kına tepsisi, çerez dağıtma sepeti, başka ne alınacaktııı? beraber gidebiliriiz güzel olur walla

heyyooo teşekkürlerrr.. çankaya da kızlarağası hanı taraflarında mı bu toptan tokacılar? bir de onları taca ne ile yapştırıcazzz yani silikonla falan mı olucak normal yapıştı ile mi ??

tabii alacAKsın canım senin düğünün benden 1 ay önce hadi güle güle huzurla giy bindallını bende kışlahana abiye ve kaftana bakıcam sevdiceğim bi gelsinde askerden bi oturup durum değerlendirmesi yapalım sonra çıkıp bakabiliriz bunların hepsini damat beyin tarafı alıyo demi adetlerde ben pek bilmem de adetleri

canım hayırlı olsun askılı gayet hoş kalsın bence böyle

eftelyacıım gelinlik çok güzelmiş, askılarını bencede çıkarmamalısın çok hoş durmuş ayrıca oynarken kollar havaya yaptığında sorun yaşayabilirsin straplez olursa

Kızlar sağolun.Üst kısmı pek içime sinmedi ama artık toparlayıcı birşeyler almam lazım herhalde.Beğenmeyen yok gelinliği ama hiç heyecanını yaşamadım ya,ondan galiba,kardeşimde diyor emanet gibi duruyor üstünde diye :) Zaten öyle diyorum.Ama tabii artık benim.Kısaltsam modeli bozulur.Bilemedim...

Bende kına gecesi için ne alacağıma karar veremedim.Aklımda hiç birşey yok.

Kına sepeti,tepsisi,100 tane dağıtmak için kına,çerez kesesi,el gülü,kına eldiveni,birde tülü aldık...

hımm bizde kışlahandan aldık, birde hani eski hamam var ya kalekapısının karşısında orası bindallı mağazası olmuş, o kadar çok reklamını duydumki radyoda gittim baktım ama hem hiç bir modeli beğenmedim hemde giydiklerim acayip derecede yaktı beni, heryerime battı sanki içindeki dikişler, nasıl çıkaracağımı bilemedim yani, acayip huzursuz olmuştum bindallıdan soğumuştum ama kışlahanda giydiğim çok rahat geldi yumuşacıktı kumaşı falan.. burdada markasını söylemiştim seyranlı moda diye bak intten modelleri görürsün... kışlahandan kına kıyafetimi aldığım yerden aldım abiyemide, hatta istersen kına kıyafetimi göstereyim beğenirsen sende al canım adamlada baya ahbap olduk iyi indirim yaptırdık.. bindallımın resmide albümümde var

heyyooo teşekkürlerrr.. çankaya da kızlarağası hanı taraflarında mı bu toptan tokacılar? bir de onları taca ne ile yapştırıcazzz yani silikonla falan mı olucak normal yapıştı ile mi ??

Normal yapışkanla tam tutmuyo canım. tül ile taçı dikip, sonra yapıştırınca biraz daha iyi gibi. Silikon varsa tabi daha iyi olur.
İkiçeşmelik yoluna dogru ara sokaklarda canım toptancılar.

kalekapısının orayı hiç duymamıştım ama kışlahanda bi sürü yer var ayrıca bindallın çok hoş huzurla giy inş.

ben kırmızı istiyorum ve uzun direk abiyemin içine giymek için abiyen nasıl bu arada bide seyranlı moda mı kışlahandaki mağazanın adı ?

Bende kına gecesi için ne alacağıma karar veremedim.Aklımda hiç birşey yok.

Kına sepeti,tepsisi,100 tane dağıtmak için kına,çerez kesesi,el gülü,kına eldiveni,birde tülü aldık...

hayırlı olsun canım aladıklarınız, biz nişanlımın ailesiyle falan çıkmıyoruz nişanlımla çıkıyoruz genellikle alışverişe aslında daha iyi oluyor.. ama kına alışverişine miracle ile çıkabiliriz bak eldiven aklıma gelmemişti güllü olanlardan alayım bende, başka bişey benimde aklıma gelmiyor hepsini almışsınız sizde zaten..

yok abiyecinin adı yıldırım abiye, bindallının markası seyranlı moda int den arat bulursun... bindallını mı giyeceksin abiyenin altına , yanar ölürsün canım yaaa çok sıcak olmaz mıı? bindallının kaftanı var zaten, kına kıyafetini ayrı bir elbise al bence... ben abiyeyi kırmızı aldığım için bindallıyı başka renk almak istedim.. resmi yok ama kıyafet evde, bigün üşenmezsem giyerim resmini çeker koyarım

Normal yapışkanla tam tutmuyo canım. tül ile taçı dikip, sonra yapıştırınca biraz daha iyi gibi. Silikon varsa tabi daha iyi olur.
İkiçeşmelik yoluna dogru ara sokaklarda canım toptancılar.

bende dikmiştim, hiç yapıştırıcı kullanmadım hatta, üstüne parlak kalpler almıştım onlarıda ucundan diktim.. ama ben tülün metresini 1 tl den almıştım onu ucuz almışımdaaaa taçları sen 10 tanesini 3tl ye almışsın ben 1 tanesini 1 tl ye aldım.. sen bana ordan taç gönder ben sana tül

kızlar selam,

haftasonu koçtaşdan ve praktikerden avizelere baktık ama içime sinen bişey olmadı. Beğendiklerim de mesela salon için 200-300 civarı, sonra ben ankarada olduğumdan dolayı istanbul yolunda avizeciler var çok güzel şeyler var ama onlar da 400-500. Son çare Ankarada olanlar için ulusta avizeciler çarşısı varmış oraya bakıcaz. Çok çeşit ve ucuz avizeler varmış...

evet evet birlikte gidicezzzzz

yok canım normalde abiyeyle duracağım sadece kına yakılırken kaftanı abiyenin üzerine giyicem ben o gece herşeyim kırmızı olsun istiyorum belki abiye mercan rengi yada nar çiçeği olur yıldırım abiyeyi aklımda tutucam gelinlik provana gittiğimizde bakarız vaktin olursa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…