2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Maşallah hepinize...
Hazırlarınız harika, telaşlarınız hat safhada...
Hadi artık evlenın de sıra bana gelsın

evet canım bizde baktık koçtaşa ama karar veremedik birtürlü, salona iki tane almak gerekiyor en ucuzu 150 tl ve iki tanesi 300 yapıyor, o kadar paraya değer mi bilmiyoruz, heleki kumandalılar var ledli falan onlar 200-400 arası değişiyor. bizde bulamadık bir türlü yaa.. nişanlıma sürekli diyordum avize bakalım avize bakalım diye, o basit bişey sanıyormuş hatta ben kendi başaımada bikaç yer gezip fotolarını çekmiştim, dikkatli bakmamıştı bile, haftasonu gezince anladı anyayı konyayı, yaa bu avizeye karar vermek ne zor şeymiş yaaa diyor..

tabii bakarız ikisi çok yakın zaten.. hem adam artık bizi tanıyor, benimde bindallımın duvağıyla fesi gelmemişti zaten onları almaya gidecem gelmiştir şimdiye kadar.

lemlem abiyen nasıl canım?

canım kırmızı renkli, üstünde siyah tül var, altındaki kırmızı straplez üstündeki tülü boyna kadar, tarlatanla giyiliyor, resmini çeker eklerim albümüme..

O TÜLLERDEN BENDE İSTİYORDUM SAĞOLUN KIZLAR işten çıkınca oturayım onları yapayım bende birde el gülünden kaçtane aldınız benim ark. o kadar çokki ankarada 2 tl tanesi ne yapsam herkese mi alsam ben 6 tane aldım sadece

eftelyacım şimdi görebildim gelinliğini hiç ama hiç bozma bence de çok saqde ve şık hele arkasına bittim sende bendensin bu arada göğüslerim 95 benimde içime büstiyer bulamadım normal südyen ve aldtımada korse aldım,aldığım südyende sanki toparlayıcı özelliği yok gibi eğer benim durmuma düşersen dikkat et diye söylüyorum canım benim

Gerçekten tarlatanlı mı? Bunu duyduğuma nasıl mutlu oldum anlatamam.Çünkü bi tane beğendim internetten.Tabii nerden bulacağım,nasıl alacağım bilmiyorum.Bayıldım.Dedim böyle birşey istiyorum.Bu kez de abartılı diyenler oldu.Sade bir abiye al diyorlar...

Şu;

walla canım benimkine benziyor sanki, benimkide böyle etekleri dümdüz iniyor, sadece bunun üstünde birde siyah tül var desenli bir tül... hemde çok uyguna aldım ben, normal abiyeler bile 500 falandı ben bunu 200 küsüre aldım

birde ilerde de kulanabilirm ben bu abiyeyi, içindeki tarlatanı çıkarıp etek uçlarından kestirecem ve boynundaki tülüde çıkaracam o zaman birinin düğününe falan giyebilicek normal bir abiye oluyor, hatta miracle senin düğüne geleyim ben, bak kıyafetimde hazır heheeeee

Beğenmenize sevindim kızlar ama işte oynarken çok sorun yaşayacağım bu şekilde de.Nişanımda hiç oynayamamıştım.Oysa ki ben her düğünde oynayan,hiç oturmayan biriyim.Millet çağırıyor,ben kalkıp oynayamıyorum kıyafet yüzünden.Ahdım vardı,düğünümde hiç oturmayacağım dedim.Aynı şu kırmızı kıyafet gibi bir gelinlik düşündüm.Tabii biraz daha kabarık olabilir.Rahat oynamak için sırf :))

Benide çok düşündürüyor o iç çamaşırı.Bana büstiyer al demişti bir abiyeci.İyice kafam karıştı...

Herkese gül mü dağıtcan canım sen. Ben sadece bende olsun istiyom o güllerden :)

Yıldırım abiye miydi?

Bu resmi ben yazıcıdan çıkarayım,mağaza mağaza dolaşayım en iyisi :) Üstüne de bir bindallı atarım kına yakılırken,tamam :)

caponum ve eftelya yanlış biliyorsam bağışlayın ama şimdi dapdar bir büstiyer alırsanız dahada büyük durmayacak mı? alttan ne kadar sıkarsanız o kadar yukarı çıkacak sonuçta, şayet ben küçük göğüslerim için düşünüyordum büstiyer giymeyi, hani sıkı sıkı giyeyimde biraz üste çıksınlar diye gerçi arkası ipli açık olacağı için giyemeyeceğim ama... siz toparlayıcı sütyen alın bence, anneme almıştık walla iyi toparlıyor gerçekten..

aaa tabi geleceksin canım benim kıyafetinde hazır şimdi hiç bi mazeret yokkk

Herkese gül mü dağıtcan canım sen. Ben sadece bende olsun istiyom o güllerden :)

Ben 2 tane aldım,beyazından aldım birde.Eldiven kırmızı olduğu için o beyaz olsun istedim.Birde el mumları var.Bende ilk defa gördüm.El gülünden ziyade kına getirilirken kızlar onunla geliyormuş mesela.Zaten kardeşim ve nişanlım arasında sorun bu mum yüzünden yaşandı :))

Evet öyle olduğunu biliyorum,ve şekil a'da belli oluyor zaten.İçimde toparlayıcı straplez sütyen vardı.Triump hemde :)
Bunun bir çözümü olmalı ama ne.Gelinlikçiye sormak lazım galiba...

lemlemcim zaten büstiyerler olmadı işte bana ben normal südyen aldım ,kadın toparlayıcılı dedi ok dedim ölçü alınırken baktım abartı geldi ölçüm ,gelinlikçime dedim,oda dediki birdaha ki provaya sen kendi toparlayıcınıda getir ölçüp bakalım olmazsa bunu değiştirelim dedi,yani büstiyer olayı zaten benim için bitti kuzum

ya ne bilim ark. arıyor aldınmı bizede diyolar bende yok almadım dedim ama hepside sorunca acaba almam mı gerek diye düşündüm
o mumlu olanlar nasıl ki ben onalrı görmedim

aaa el mumu nasıl bişiymiş canım?

Evet öyle olduğunu biliyorum,ve şekil a'da belli oluyor zaten.İçimde toparlayıcı straplez sütyen vardı.Triump hemde :)
Bunun bir çözümü olmalı ama ne.Gelinlikçiye sormak lazım galiba...
canım3 ağustos provam var kara verceğiz südyen olayına,paylaşırım burdan kuzum sende bir sor istersen,birde aldığım südyen kenarları silikonlu oluyorda askısız kullanılanlardan benim askılarım tülden olacak tenim gözükecek,gelinlikçimde dediki seninkiler olursa eğer dedi mecburan altına astar diikeriz dedi buda benim canımı sıktı gelinliğimin modeli bozulacakhep bu koca bombalar yüzünden

kızlar şimdi ilk sayfaya baktım beni yazmamışsınız 30 ağustosta kınam 31 de düğünüm var yakalayabildiğim yerden okumaya çalışıyorum evim halen bitmedi ve sürekli alışveriş halindeyiz ondan zor takip ediyorum inşallah üstesinden gelcez ben pekmez olayını anlamadım arkadaş pekmez yiyerek adet mi olmuş

bu arada o güllerden ben bir tek kendime aldım kızlar burda tuvaletler çok pahalı ben kına için tuvalet giymek istiyodum abiye aldım haftaya gelinlik provasına gittiğimde onuda götürcem kına gecemde gelinliğin tarlatanını giycem ve kendim ce tuvalet havası vercem sizede belki bir fikir olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…