2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ben kabarık hiçbişeyi sevmiyom. Ama dediğin gibi kına gecesi için kabarık isteyenler için güzel bi çözüm canım.

eftely gelinliğin gayet güzel bebeğim,
özellikle arka kısmına bittim,
prşembe günü provam var, söylicem arka kısmını ben de öyle istiyorum
benim modelime de çok yakışır hem
bak bana da vesile oldun

lemlemtooşş, o sehbaları internetten mi satın alacaksın ya
ben o kadar baktım hiçbiyerde bulamadım
bana da beyazı lazım

bu arada kızlar ben kına taçlarımı yapmaya başladım çoktan
hatta evde anneme babama ve dayıma takıp güzellik yarışması düzenledik
ayy gecenin 1 inde attığımz kahkalar taaa nerelerden duyulmuştur kimbilir

Bugün sıcaktan işyerinde uyuyakalmışım hem de nerdeyse bir saat bi uyandım ki sağ kolum bacağım uyuşmuş, Allah tan yalnızdım rezil olacaktım millete

En son uyumadan önce eftelyanın gelinliğine bakmıştım , eftelyacım gelinliğin askılarıyla çok hoş bence , hiç değiştirme derim, mutlu mesut giy inşallah canım

Bende kına gecesi için ne alacağıma karar veremedim.Aklımda hiç birşey yok.

Kına sepeti,tepsisi,100 tane dağıtmak için kına,çerez kesesi,el gülü,kına eldiveni,birde tülü aldık...

ne güzel cnm ya bende bakıyorum kına malzelerine... kadehlerden mumluk yapıcaz arkadaşlarımın tutması için el gülünü falan da kuzenim yapıcaz dedi çerez keseleri de ucuzmuş pazar günü sordum 100 tanesi 10tl dediler..ay zaman geçtikçe gerçekten evleniyormuşum gibime geliyo .. eftelyacım gelinliğine bakamadım ama hayırlı olsun kızlar sevdiye süperdir zaten:)güle güle kullan bitanem:)

şu iççamaşırı konusunda bende kararsızım,jartiyel büstiyeri bide üstüne gelinlik bana daral gelcek gibi geliyo,ama güzel duruyo tabi,bide onun altı hep tanga,rahat olmaz,siz ne giyceksiniz

aaa el mumu nasıl bişiymiş canım?

El mumu da aynı el gülü gibi,gül yerine mum koymuşlar hani küçük süs mumları olur ya yuvarlak,öyle birşey...

Canım benim,beğenmene ve vesile olmama sevindim :)

Çok teşekkür ederim canım...

Şimdi bakabilirsin sanırım canım :)

güzelmiş cnm boyuyla falan biraz oynattırdın mı süper olur...

bu arada kızlar perde işinden ve beyaz eşya işinden kurtuldum .. bi arada gidip nişanlımla hallettik 1300 e tüm odalarımı yaptırıyoruz..ama hala gelinlik konusunda nişanlımı ikna edemedim bi insan bu kadar inatçı olur mu yabenim gelinliğim bu...

güzelmiş cnm boyuyla falan biraz oynattırdın mı süper olur...

Boyuyla da oynatsam alt kısımları düz değil dantel.O zaman nasıl olur bilmiyorum.Neyse yaa,iyi bir gelinlikçi bulup sormam lazım.Teşekkürler...

Valla moralim nedense düzeldi burada paylaşınca :)) Durun mobilyalarıda ekliyim bari bir ara :)

eftelyacım gelinliğin çok hoş.özelliklede arkası..

kızlar benim çeyizim cuma günü gitcek hayırlısyla,ve ben acayip stresliyim,hala biçok eksik varmış gibi geliyo bana.avizeler takılmadı hala salonunkimi bekliyrz hala gelmedi..sizin çeyizleriniz nezaman gitcek,biz ramazandan önceye aldık mecburen

walla benim çeyizlerin yarısı gitti bile evime... biz öyle çeyiz merasimi yapmıycaz çnkü evde yer kalmadı koyacak.. aldığımı ben evime götürüyorum artık...

walla benim çeyizlerin yarısı gitti bile evime... biz öyle çeyiz merasimi yapmıycaz çnkü evde yer kalmadı koyacak.. aldığımı ben evime götürüyorum artık...

eksiğin varmı peki?
ya benim ıvır zıvır eksiklerim var hala.mesela tarak almadm,tırnak makası vb..gibi ufak ama gıcık şeyler.

eksiğin varmı peki?
ya benim ıvır zıvır eksiklerim var hala.mesela tarak almadm,tırnak makası vb..gibi ufak ama gıcık şeyler.

eftelya canım gelinliğin çok hoş kolları özelliklede gelinliğin modelini göstermiş bence. toparlayıcı bi sütyenle göğüs kısmındaki sorunuda halledersin. hayırlı olsun tatlım

kızlar bende bugün mutfak için sebzelik aldım umarım koyacak bi yer bulabilirm çünkü mutfağım minicikkkkk dar mutfak hiç sevmediğim şey ama başa gelince çekilecek galiba...
lemlem o sehpa çok güzel yaaa nerden alabilirz acabaa?? teklimi yoksa zigon şeklindemi acaba?

Eklentiler

• $mbadorktv130.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 18
bnm çeyizm gitmesi için önce evimin yapılması lazımm daha varr yani.ya ben daha çamaşır kurutmalıkla ütü masasıda almadım çok pahalı elio bana ya onlar :)

iyi akşamlar kızlar aranızda izmirli var mı balçova nasıl bir yer nişanlım ordan ev tutcakmış da cevap verin acil lütfen...

canım balçova güzel yerdir ama semtide önemli tam olarak,fakat rahat bi yerdir,hayırlı olsun,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…