bu arada o güllerden ben bir tek kendime aldım kızlar burda tuvaletler çok pahalı ben kına için tuvalet giymek istiyodum abiye aldım haftaya gelinlik provasına gittiğimde onuda götürcem kına gecemde gelinliğin tarlatanını giycem ve kendim ce tuvalet havası vercem sizede belki bir fikir olur
ne güzel cnm ya bende bakıyorum kına malzelerine... kadehlerden mumluk yapıcaz arkadaşlarımın tutması için el gülünü falan da kuzenim yapıcaz dedi çerez keseleri de ucuzmuş pazar günü sordum 100 tanesi 10tl dediler..ay zaman geçtikçe gerçekten evleniyormuşum gibime geliyo .. eftelyacım gelinliğine bakamadım ama hayırlı olsun kızlar sevdiye süperdir zaten:)güle güle kullan bitanem:)Bende kına gecesi için ne alacağıma karar veremedim.Aklımda hiç birşey yok.
Kına sepeti,tepsisi,100 tane dağıtmak için kına,çerez kesesi,el gülü,kına eldiveni,birde tülü aldık...
lemlemcim zaten büstiyerler olmadı işte bana ben normal südyen aldım ,kadın toparlayıcılı dedi ok dedim ölçü alınırken baktım abartı geldi ölçüm ,gelinlikçime dedim,oda dediki birdaha ki provaya sen kendi toparlayıcınıda getir ölçüp bakalım olmazsa bunu değiştirelim dedi,yani büstiyer olayı zaten benim için bitti kuzum
ya ne bilim ark. arıyor aldınmı bizede diyolar bende yok almadım dedim ama hepside sorunca acaba almam mı gerek diye düşündüm
o mumlu olanlar nasıl ki ben onalrı görmedim
aaa el mumu nasıl bişiymiş canım?
eftely gelinliğin gayet güzel bebeğim,
özellikle arka kısmına bittim,
prşembe günü provam var, söylicem arka kısmını ben de öyle istiyorum
benim modelime de çok yakışır hem
bak bana da vesile oldun
lemlemtooşş, o sehbaları internetten mi satın alacaksın ya
ben o kadar baktım hiçbiyerde bulamadım
bana da beyazı lazım
bu arada kızlar ben kına taçlarımı yapmaya başladım çoktan
hatta evde anneme babama ve dayıma takıp güzellik yarışması düzenledik
ayy gecenin 1 inde attığımz kahkalar taaa nerelerden duyulmuştur kimbilir
Bugün sıcaktan işyerinde uyuyakalmışım hem de nerdeyse bir saatbi uyandım ki sağ kolum bacağım uyuşmuş, Allah tan yalnızdım rezil olacaktım millete
En son uyumadan önce eftelyanın gelinliğine bakmıştım , eftelyacım gelinliğin askılarıyla çok hoş bence , hiç değiştirme derim, mutlu mesut giy inşallah canım
ne güzel cnm ya bende bakıyorum kına malzelerine... kadehlerden mumluk yapıcaz arkadaşlarımın tutması için el gülünü falan da kuzenim yapıcaz dedi çerez keseleri de ucuzmuş pazar günü sordum 100 tanesi 10tl dediler..ay zaman geçtikçe gerçekten evleniyormuşum gibime geliyo .. eftelyacım gelinliğine bakamadım ama hayırlı olsun kızlar sevdiye süperdir zaten:)güle güle kullan bitanem:)
eftelyaa gelinliğin nerde bende bakcammm
güzelmiş cnm boyuyla falan biraz oynattırdın mı süper olur...
walla benim çeyizlerin yarısı gitti bile evime... biz öyle çeyiz merasimi yapmıycaz çnkü evde yer kalmadı koyacak.. aldığımı ben evime götürüyorum artık...
walla benim çeyizlerin yarısı gitti bile evime... biz öyle çeyiz merasimi yapmıycaz çnkü evde yer kalmadı koyacak.. aldığımı ben evime götürüyorum artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?