- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
- 158
canım balçova güzel yerdir ama semtide önemli tam olarak,fakat rahat bi yerdir,hayırlı olsun,
eftelya canım gelinliğin çok hoş kolları özelliklede gelinliğin modelini göstermiş bence. toparlayıcı bi sütyenle göğüs kısmındaki sorunuda halledersin. hayırlı olsun tatlım
kızlar bende bugün mutfak için sebzelik aldım umarım koyacak bi yer bulabilirm çünkü mutfağım minicikkkkkdar mutfak hiç sevmediğim şey ama başa gelince çekilecek galiba...
lemlem o sehpa çok güzel yaaa nerden alabilirz acabaa?? teklimi yoksa zigon şeklindemi acaba?
teşekkür ederim canm ata caddesi taraflarındaymış inş güzel bir yerdir
Çok teşekkür ederim sofistike.Valla sayenizde biraz daha ısındım gelinliğe :)
O sehpalardan bende almayı düşünüyorum.Galeri İrfan diye bir yer var,duyan var mı bilmiyorum.Orada çiçek şeklinde zigon görmüştüm ben.C sehpalar daha kullanışlı gibi ama diğerlerininde farklı şekilleri var.Şöyle ki;
teşekkür ederim canm ata caddesi taraflarındaymış inş güzel bir yerdir
hayırlısı olsun bende orda oturuyorum ata caddesi güzel ve rahat bi yerdir genel olarak balçova öyle zaten birçok avm var
hayırlısı olsun bende orda oturuyorum ata caddesi güzel ve rahat bi yerdir genel olarak balçova öyle zaten birçok avm var
aa evet ben bunlara benzer görmüştüm beğenmiştimde hattaa gg de. galiba caponumda almıştı onlardan yalnış hatırlamıyosam.. güzellerler canım ama ben son günlere bırakacan zigon sehpa işini belki ankaraya gidince ordan alırım eksik bitmiyo paracıklar kalmadııı
canım bişi daha sormak istiyorum ısınma galiba jeotermalle oluyormuş orada onun hakkında biraz bilgi verir misin yani doğal gaz gibi ne kadar kullanırsak o kadar mı ödüyoruz bir de
ocakta tüp mü kullanılıyor teşekkür ederim
ben hıssetmedım arkadasım telefon actı cok mu salladı
Valla benim hissettiğim kadarıyla uzun sürmedi.2 gidip geldi o kadar.Bende hissettim ama kardeşimden tepki gelmeyince birşey demedim.Meğer gerçekten depremmiş :))
bende koçtaştan avize baktım ama eski işyerinden bir arkadaşım bütün aldıklarını iade etti. hepsinde duyları bozuktu galiba. lambalar hiç yanmamış.kızlar selam,
haftasonu koçtaşdan ve praktikerden avizelere baktık ama içime sinen bişey olmadı. Beğendiklerim de mesela salon için 200-300 civarı, sonra ben ankarada olduğumdan dolayı istanbul yolunda avizeciler var çok güzel şeyler var ama onlar da 400-500. Son çare Ankarada olanlar için ulusta avizeciler çarşısı varmış oraya bakıcaz. Çok çeşit ve ucuz avizeler varmış...
Bugün sıcaktan işyerinde uyuyakalmışım hem de nerdeyse bir saatbi uyandım ki sağ kolum bacağım uyuşmuş, Allah tan yalnızdım rezil olacaktım millete
En son uyumadan önce eftelyanın gelinliğine bakmıştım , eftelyacım gelinliğin askılarıyla çok hoş bence , hiç değiştirme derim, mutlu mesut giy inşallah canım
şu iççamaşırı konusunda bende kararsızım,jartiyel büstiyeri bide üstüne gelinlik bana daral gelcek gibi geliyo,ama güzel duruyo tabi,bide onun altı hep tanga,rahat olmaz,siz ne giyceksiniz
eftelya canım gelinliğin çok hoş kolları özelliklede gelinliğin modelini göstermiş bence. toparlayıcı bi sütyenle göğüs kısmındaki sorunuda halledersin. hayırlı olsun tatlım
kızlar bende bugün mutfak için sebzelik aldım umarım koyacak bi yer bulabilirm çünkü mutfağım minicikkkkkdar mutfak hiç sevmediğim şey ama başa gelince çekilecek galiba...
lemlem o sehpa çok güzel yaaa nerden alabilirz acabaa?? teklimi yoksa zigon şeklindemi acaba?
iyi akşamlar kızlarr
ayy yine sallandık yine girdi içime korku:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?