2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Çok teşekkür ederim sofistike.Valla sayenizde biraz daha ısındım gelinliğe :)

O sehpalardan bende almayı düşünüyorum.Galeri İrfan diye bir yer var,duyan var mı bilmiyorum.Orada çiçek şeklinde zigon görmüştüm ben.C sehpalar daha kullanışlı gibi ama diğerlerininde farklı şekilleri var.Şöyle ki;

Eklentiler

• $images.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 40
  • $1.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 49
teşekkür ederim canm ata caddesi taraflarındaymış inş güzel bir yerdir

Balçova güzel bir yer bildiğim kadarıyla.Yani bildiğim yeride zaten Ata caddesi ve sahil kesimi,İnciraltı.Amcamın Ata caddesi üzerinde dükkanı vardı,kapattı,yine o caddenin bir sokağında elektrik dükkanı açtı.Evide orada tabii.O sebepten biliyorum.Güzel ve hareketli bir yer...

aa evet ben bunlara benzer görmüştüm beğenmiştimde hattaa gg de. galiba caponumda almıştı onlardan yalnış hatırlamıyosam.. güzellerler canım ama ben son günlere bırakacan zigon sehpa işini belki ankaraya gidince ordan alırım eksik bitmiyo paracıklar kalmadııı

hayırlısı olsun bende orda oturuyorum ata caddesi güzel ve rahat bi yerdir genel olarak balçova öyle zaten birçok avm var

canım bişi daha sormak istiyorum ısınma galiba jeotermalle oluyormuş orada onun hakkında biraz bilgi verir misin yani doğal gaz gibi ne kadar kullanırsak o kadar mı ödüyoruz bir de
ocakta tüp mü kullanılıyor teşekkür ederim

Belki daha sonra alırım bende.Ucuz birşeyde değil anam.Neyse aldığım koltuk takımınında köşelerindeki yer kızaklı mı diyorlar ne,öyle.Orayı kullanırlar idareten :)

ata caddesinin orta kısmına hala gelmedi jeotermal bi nevi doğalgaz gibi bir farkı ocakta kullanılmıyo sadece sıcak su ve ısınma için kullandığın kadar ödüyorsun ancak kullanan arkadaşlarım çok memnun kışın arkadaşım ortalama 100 ödüyordu zaten tek odayı açsalar yetiyordu tüm apartman öyle olduğu için binada bir sıcaklık oluyo zaten :)

Valla benim hissettiğim kadarıyla uzun sürmedi.2 gidip geldi o kadar.Bende hissettim ama kardeşimden tepki gelmeyince birşey demedim.Meğer gerçekten depremmiş :))

Can kaybı olmamıstır umarım.Allah daha buyuklerınden korusun.Sıcaklarda artıyor tedbirli olmak lazım

bende koçtaştan avize baktım ama eski işyerinden bir arkadaşım bütün aldıklarını iade etti. hepsinde duyları bozuktu galiba. lambalar hiç yanmamış.

ben yorgunluktan sersem gibiyim depremi anlayana kadar deprem bitti. bugün mutfak malzemelerini yıkadım. daha misafir içn olan bardak tabak vs hiç koliden çıkmadı. yarın beyaz eşyamı kurmaya servis gelecek. inşallah aksilik çıkmaz. ramazan gelmeden biraz kolaylarım işleri inşallah. susuz hiç duramıyorum ben

Kızlar ya..Çok oldu yazamadım hiiç
Nişanım oldu.Çok ta güzel oldu Gelinlik alışverişi bu hafta.Kuzenim de bu hafta evlendi.Günler saniyeler gibi çabuk geçiyor 1 ay gibi bir zamanımız kaldı neredeyse

[sıze=2][/sıze]kızlar bi ara iç çamaşırı-gecelikle ilgili bi arkadaşımız siteyi ve kullanıcı bilgilerini veriyordu,baya bi sayfa baktım bulamadımmmmm.hatırlıyomusunuzzzzzz

ahahahhaaaa ahsencim o kına taçlarını bende yaptığımda birini babama birini anneme birinide kendime taktım, babam hiç çıkarmadıda öyle tv izledi bakıp bakıp gülüyorduk

ayy inanmıyorum zvy cidden uyudun mu yaaaa, süpersin Allah iyiliğini vermesin

şu iççamaşırı konusunda bende kararsızım,jartiyel büstiyeri bide üstüne gelinlik bana daral gelcek gibi geliyo,ama güzel duruyo tabi,bide onun altı hep tanga,rahat olmaz,siz ne giyceksiniz

bende çok istiyordum jartiyer giymeyi ama sıcak olacak rahatsız olacak sonra terleyecez eve gelince çıkaracaz hiç bir anlamı olmayacak, alacam ama ben eve gelip duş aldıktan sonra giymeyi düşünüyorum temiz temiz

walla bilmiyorum zigon şeklindedir inşaallah yoksa tekliyi napim ben, eftelyanın resimde gösterdiğide çok güzel, ben bunları görmüştüm ama bunlar tam olarak C sehpa gibi değil, yani koltukların altına girmiyor ben C sehpa istediğim için vazgeçmiştim.. resmini eklediğim sehpayıda int den gg dan buldum ama tükenmiş yazıyor.. yarın bakacam işte..

sofistikeciim sebzeliğin hayırlı olsun güzel günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…