2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydın kızlar evet hepimize geçmiş olsun allah hepimizi korusun annem hafta sonu tekirdağa gitmişti akşam deprem olunca aradı dedim yavaş gittiğin yeri sallıyosun....gülüyo....annem 2 hafta kalacak önümüzdeki hafta çarşamba da ben gidicem pazar dönücez düğünden önce 4 gün bronzlaşsam yeter yaaa....

ben bronzlaşmaktan köşe bucak kaçıyorum sizde bronzlaşmak istiyorsunuz.. gerçi ben bronz olmuyorum kara sarı tuhaf bir renk oluyorum :2:

Günaydın herkese,uykum varrrr benim yaaaa((
Dün banyo seti baktım kemeraltından içime sinen bişi gene bulamadım ya

herkese günaydın kızlarrrr herkes iyidir inşaallha deprem olmuş sizden öğrendim şimcik,benim çoook uykum var hadftasonunu atamadım hala

kuzum doğru hatırlıyorsun ben aldım nişanlım çok kullanışlı diyor birde istememişti gıcık,yalnız bu annelerimizin evlerindeki gibi büyük olmuyor ama sende tayincisin bize yeter bence,benimki yuvarlak olandan bu çiçek daha güzeldi ama param yuvarlapğa yetmişti o gün nişanlıma dedim oda sonra alırız ne gerek var gibi bişiler dedi mobilya parasından 150 tl artmıştı bunlarada 200 demişti yanlış hatırlamıyorsam 150 ye verirsen alırım dedim adamda verdim gitti dedi,yalnı gelen sehpaların boyası kurumadan paketlemişler hep iz olmuş üstü söyledikde bu ay yenisini yapacakalar

HAyırlısı olsun canım, iyi günlerde kullan, koltugun altına giriyo mu sehpa canım?

kızlar dun bi gelinlik denedim süperr bayıldım yaa
hazır tadilatı bile yok sadece askıda duracağına bir gece üzerimde duracak 1500tl istiyooooooo

sizce deçok değil mi? Allah'ım yoksa ben mi pintiyimmm

Günaydın herkese hergün biraz daha yaklaşıyoruz sayılı günlerimiz geçiyoo,dün akşam beyaz eşyacıya uğradık teslim tarihi için bu hafta değil haftaya cumartesiye istedik tamam dediler,bir sonraki haftada mobilyalar gelicek asıl o zaman yorulucam yatak odasını temizle yerleştir,salonu temizle yerleştir olsun sonu güzel olucak temiz temiz eşyalarımı yerleştirip sonucuna şöyle bi kahva yapıp keyfine vara vara bakıcam
Kızlar tv almadıysanız Teknosa'da Sony Led Tv 2000Tl kampanyası varmış biz bunu almaya karar verdik bilginiz olsun

kızlar dun bi gelinlik denedim süperr bayıldım yaa
hazır tadilatı bile yok sadece askıda duracağına bir gece üzerimde duracak 1500tl istiyooooooo

sizce deçok değil mi? Allah'ım yoksa ben mi pintiyimmm

Bence fiyatı gayet iyi ben satın aldım 1.400Tl'ye tabi baya pazarlık sonucu bu fiyat daha yeni dikilmişti katalog için hazırlanmış denedim oldu biraz yanlardan alındı sadece ama iyi fiyat bence beğendiysen işte bu içime sindi diyosan gelinlik bu sonuçta özel bişiy

ohhh ne güzelll plan program hazır
ben daha yatak odası secemedim yaaa
canım bizde sony bakıyoruz internet sayfasında var mı kampanyalı olan hmn bi koşu bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…