kızlar dun bi gelinlik denedim süperr bayıldım yaa
hazır tadilatı bile yok sadece askıda duracağına bir gece üzerimde duracak 1500tl istiyooooooo
sizce deçok değil mi? Allah'ım yoksa ben mi pintiyimmm
Bence fiyatı gayet iyi ben satın aldım 1.400Tl'ye tabi baya pazarlık sonucu bu fiyat daha yeni dikilmişti katalog için hazırlanmış denedim oldu biraz yanlardan alındı sadece ama iyi fiyat bence beğendiysen işte bu içime sindi diyosan gelinlik bu sonuçta özel bişiy
Levrekcim ben özel diktirdim 1700 TL çift duvak+taç vardı içinde.bence çok iyi fiyatı yine de pazarlık yapmak sünnettir
jeloooo 1 güne beyaz eşyaları 1 güne mobilyaları falan ayarlayabilirsiniz ikisi de büyük yük çakışmasınlarrahat rahat hallolsun biz öyle yapmıştık
bide tv için Vestel HD kullanıyoruz inanılmaz güzel normal tv ne kadar berbat gösteriyor aradaki fark belli oluyore HD bakın derim. çok fark yok ise öyle alın pişman olmazısnız..
yavaşta çok giymediğiniz kıyafetlerinizi falanda ayarlayabilirsinizben erkenden başladım hiç dokunmadı bana
Kızlar evlendikten sonra büyüklere el öpmeye giderken bohça götürülüyomus?
Kendi ailemize (ananene, babaannemize) falanda bohça hazırlanıyor mu? Nler konuyor içine?
sipidimmm çift duvak ne işe yarar kii ?
senin fiyat oldukça iyiymiş kuzum bizde akşam bi deneyeceğiz şansımızı inş. istediğimiz gibi olur yaa
canım bizde hd bakıyoruz full hd diyorlar baktığımz modellere birde baktığımz tvde internte bağlanma özelliği fln var oturduğumz yerden internetten film fln seyredebiliyormusuz yada internette ne yapmak istersek bakalım inş.gönlümüzdeki gibi bişiler bulabiliriz
Levrekcim ben özel diktirdim 1700 TL çift duvak+taç vardı içinde.bence çok iyi fiyatı yine de pazarlık yapmak sünnettir
jeloooo 1 güne beyaz eşyaları 1 güne mobilyaları falan ayarlayabilirsiniz ikisi de büyük yük çakışmasınlarrahat rahat hallolsun biz öyle yapmıştık
bide tv için Vestel HD kullanıyoruz inanılmaz güzel normal tv ne kadar berbat gösteriyor aradaki fark belli oluyore HD bakın derim. çok fark yok ise öyle alın pişman olmazısnız..
yavaşta çok giymediğiniz kıyafetlerinizi falanda ayarlayabilirsinizben erkenden başladım hiç dokunmadı bana
işine yaramıycak kimseyi götürme yanında canım işine yarayacakları al yeter sana bi an önce bitsin gitsin işte.İşte mobilyacı ancak o zaman müsaitmiş İnegölden aldım İstanbul olsa problem olmazdı gelirdi hemen,birde yardım edenim yok yani gelenler sadece ortalıkta dolaşıyolar çok soru soruyolar bunu nerden aldın,şunu nerden aldın bizide götür beraber gidelim bizde alalım,o gün iki tane saklama kabım kırıldı büyük boylardan annem elinden düşürdü çünkü kadın yoruldu çok üzüldü kırdı diye nelerle aldın diye,dedim annem üzülme yenisini alırız,birde habire çay kahve muhabbeti uzuyo bende bi işimi halledemiyorum
sipidimmm çift duvak ne işe yarar kii ?
senin fiyat oldukça iyiymiş kuzum bizde akşam bi deneyeceğiz şansımızı inş. istediğimiz gibi olur yaa
canım bizde hd bakıyoruz full hd diyorlar baktığımz modellere birde baktığımz tvde internte bağlanma özelliği fln var oturduğumz yerden internetten film fln seyredebiliyormusuz yada internette ne yapmak istersek bakalım inş.gönlümüzdeki gibi bişiler bulabiliriz
biz hazırladık ama adetimiz şöyleydi. gizliden yaptık onlarda bize yapmasın diye eşim bile bilmiyrdu
anne ve babasına
* çorap
* seccade
* pijama
* yazma
* gecelik eşortman
böyle basit şeyler işte
:
işine yaramıycak kimseyi götürme yanında canım işine yarayacakları al yeter sana bi an önce bitsin gitsin işte.
benimde vitrin takç kırıldı bardağı Allahtan annem kırdı yoksa kavga çıkardışaka bi yana üzülmeyin böyle kırılan şeyleri Allah beterinden korusun
hım tamam canım, peki kendi ailene yapmıs mıydın canım?
hayır tatlım erkek tarafına yapılıyor bizde teşekkür amaçlı
öyle çok abartılı bişeyde olmuyor zaten :111:
biz hazırladık ama adetimiz şöyleydi. gizliden yaptık onlarda bize yapmasın diye eşim bile bilmiyrdu
anne ve babasına
* çorap
* seccade
* pijama
* yazma
* gecelik eşortman
böyle basit şeyler işte
ben 1 tane duvakta uzun istedim dış çekimden sonra çıkarttım canımbizim baktığımız yer biraz lüks bi yerdi bize göre tabi
gelinliğe satılık 4000 civarı dedi öyle böyle ancak indirdik iştekısmet oldu bana da giymek
bizimde full hd bi çok özelliği var internet,usb falan ama evde int olması lazım kablosuz yoksa bağlanamazsın
bide izlenim kalitesi mükemmel oluıyr ses sistemi falanda ilk başta kızdım eşime 1 düşük modelini almıştık neden yükselttin diye şimdi farkı görünce
benim babaannem falan bişiler bekliyomusta, ondan sordum canım.
2-3 gündür gelmiyodun buraya, arada bir ugra canım senden öğrencek cok sey oluyor...
hıııımmms anlaladım cnm
vuuhuuu 4000tl he? ben gereksiz buluyorm o kadar para vermeyi yaa ne bilimm
evet evet kablosuz int.olmalı bende ilk başlarda ne gerek var fln dedim ama araştırdıkça böyle konuştukça sesimi çıkarmıyorum ne alırsa alsın diorum onunda bi istediği o var
Kızlar evlendikten sonra büyüklere el öpmeye giderken bohça götürülüyomus?
Kendi ailemize (ananene, babaannemize) falanda bohça hazırlanıyor mu? Nler konuyor içine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?