walla benim çeyizlerin yarısı gitti bile evime... biz öyle çeyiz merasimi yapmıycaz çnkü evde yer kalmadı koyacak.. aldığımı ben evime götürüyorum artık...
eksiğin varmı peki?
ya benim ıvır zıvır eksiklerim var hala.mesela tarak almadm,tırnak makası vb..gibi ufak ama gıcık şeyler.
Halılarını alan yada alıcak olanlar bana tavsiye ediceğiniz bir marka varmı ben gri halı arıyorum netten bakıyorum mağazasına gidiyorum çok farklı görünüyor gözüme en beğendiğim halı Pierre cardinde buldum iki halıya 750Tl dediler nakit bir hole birde salona iki halı ihtiyacım var
canım benim halıma baksana dinarsu benimki albümde var fiyatıda uygun yanar dönerli ve hafif simli
tam hatırlamıyorum ama
yatak odasındaki kırmızı halımızı 100 TL.
Mutfaktakini 120 TL
holdekiler 220 TL 3 tane vardı
oturma odası ve salon 350 TL aldık
tam hatırlamıyorum ama
yatak odasındaki kırmızı halımızı 100 TL.
Mutfaktakini 120 TL
holdekiler 220 TL 3 tane vardı
oturma odası ve salon 350 TL aldık
Speedim çok iyi fiyata almışsın bu kadar çok halı olmasına rağmen,ben hole bi tane bi tanede salona ikisininde aynı desen olmasını istiyorum çok yüksek fiyatlar söylüyorlar
yatak odası hariç hepsini aynı yerden aldık canım adam güzel indirim yaptıg.osmanpaşadan almıştık
Caponumm baktım albümüne bayıldım halılarına ve mobilyalarına çok güzelleryanlız özellikle turkuaz mavisi halı çok süpermiş ben mutfak masama turkuaz mavisi runner aldım birde turkuaz mavili lamba aldım,bu halı tam mutfağıma uyar ne kadara aldın hatırlıyomusun
yatak odası hariç hepsini aynı yerden aldık canım adam güzel indirim yaptıg.osmanpaşadan almıştık
Çok iyi fiyata almışsın gerçi sen herşeyini çok iyi fiyatlara ve güzellerini almışdın gördümhalı için biraz piyasa araştırması yapsam iyi olucak,mutfağım kreme haki yeşil çok abartı koyu değil lake dolaplarım,hep turkuaz mavisi aksesuarlar kullanmak istemiştim ve mutfak halısını turkuaz arıyorum caponummun albümünde gördüm büyük ihtimal aynısı alırım,salon ve hol içinde gezerim biraz teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
tatlım bir tek turkuazlar merinos gerisi dinarsu o gördüklerinin tamamını 750 tl ye aldım ama yatak odam yok,benim koltuklarım beyaz siyah kırmızı tatlım kırmızı alsam nişanlım istemedi rahatsız eder dedi içinde az kırmız geçen jhalı bulamadım buda yanar dönerli ya bir yerinden bakınca siyahda var bir yern bakınca füme oluyor diğer taraftan bakınca gri oluyor rengarenk gibi geldi aldım sende merinosa bak kaçırm 3 ayrı boyutu olduğunu hatırlıyorum ama tam fiyatını bilmiyorum
sağol canım evet bende çok araştırdım.
bu arada sakın mutfağa açık renk almayın benimki krem kahve keşke koyu kahve alsaymışım diyorum devamlı mutfakta olunca kirleniyor
İlk başta merinosa gidiyim bu turkuaz halıyı alıyım ben,sonra dinarsuya giderim canım gerçekten güzel fiyatlara almışsın gerçekten çok güzel duruyorlar evin yerleşsin halılarını ser mobilyana ne kadar uyumlu seçimde aldığını görüceksin
Evet annemde söyledi bunu elinden bişey düşer falan uğraşamazsın açık renklere bakmada almada dedi,teşekkür ederim uyarın için sende yıkatabilirsin çıkar lekeleri illaki ama yine dökülür bişeyler bir süre kullan olmazsa hani makinada yıkanan bazı kilim tarzı halılar var yedek bundan alırsın
evet yaa 100hz olmalı deniyor ama uff ya herşeyin sürekli bir üstü ,yenisi çıkıo :)İnternete bağlanma olayı bazı siteleri açıyomuş(fac,You,twi) ekstra internetten film falan için ayrıyetten aparat almak gerekiyomuş bazı modellerde böyleymiş iyice araştırın birde alıcağınız tv mutlaka en az 100Hz olsun
bak bide o aşamaları var ben daha oralarına gelmediğim için bişey diyemiyrmBen artık kimseyi almayı düşünmüyorum 2 iş yapılıyo 1 saat kahve molasıartık tek başıma gidicem temizliğim bitti ama gidip gelip biraz daha silmem lazım evdeki toz daha tam gitmedi,annem kırdıysa sorun olmaz iyiki başkası kırmamış bişey olmaz kırılsın napalım Allah can sağlığı versin
ama belli kuzum güzel krisal kullanılmış parıldıo flnaynen öyle bana 4000 TL aldım deseler salak mısın derim bende vermem asla.üst kısımda 1 kg kristal boncuk mu ve vardı ondan sanırım
bende tv bıraktım ona canım nasıl isterse öyle aldı işte
ya bende sehba fln bakıyorum sanıyorum c sehbadan bahsediyosunuzçokk sağolun kızlar yenileri gelirse kullanacağım işte darısı ve i,yileri sizlere olsun,bu arada lemlem haklı koltuğa c ler gibi girmiyor biraz dibinde duruyor iki farklı şekilde koyabiliyorsun resimde göstermilerdi heralde biri büyük bir sehpa oluyor diğeride iç içe zigon gibi,levrek canım bu arada hayırlı olur inşallah pazarlık sünnettir inşallah biraz daha inerler,
bizde böyle bohça adeti yoktur el öpmeye gidince onlar sana altın takarlar yada para verirler,bizim adet böleee
aanaaa birde halı var yaaHalılarını alan yada alıcak olanlar bana tavsiye ediceğiniz bir marka varmı ben gri halı arıyorum netten bakıyorum mağazasına gidiyorum çok farklı görünüyor gözüme en beğendiğim halı Pierre cardinde buldum iki halıya 750Tl dediler nakit bir hole birde salona iki halı ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?