2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

nişanlığımı yaptrıken kimseye göstermedim bi tek nişanlım vardı yanımda
gelinliğimde de öyle 1 defa son prova da annem gelmişti benimle o kadar. bence böyle şeylerde sinir bozan kişilerden uzak dur.
sonuçta yengeni amcanın kızını biliyorsun tanıyorsun yanında götürmemek en doğrusu idi uzak tut sinirlenmez üzülmezzin

Ben İstanbuldayım vardı burada görmüştüm akşam geçerken bir bakıyım,ğustos 15 gibi herşeyini yerleştirirsen eğer geriye eksiğin varsa görmüş olursun,benimde 13 ve 14 arası yerleşicek hepsi ama eminim bir dolu eksiğim çıkıcak,bu arada halılarımıda alıyım diyorum çıksın aradan birde salon avizem kaldı dün bir avizeciye girdik nişanlımla fiyat sormaya başladık bu ne kadar 500,şu model ne kadar 500 peki bu 500 çıktık dedimki nişanlıma bugün adama tam 500tl naki lazım demekki

çok haklısın cnm ya bi yandan gelsinler istiyo insan bi yandan da laf ederler diye istemiyo.. dün de benim annemi sıkıştırmışlar çeyiz göstermiycen mi niye evi göstermiyorsunuz falan diye bende iyi gelsinler dedim..cuma günü kalan mobilyalarım gelecek zaten..onlarda gelsinlerde rahat etsinler hem kendileri kaşındılar bari temizlik yaptırıyım birazda onlara:)

Hımm yeni halı olunca elbette olur hergün süpürmek lazım evet aslında çocukları toplayalım oda oda halıların üstünde tepişsinler anneleri dur çocuğum yapma evladım yok yok yapsın bırak çocuk onlar

haha aynen öyle bende 15 kişilik misafirimde farkettim tüylerin döküldüğünü bi gittiler heryer mahvolmuş
aman napalım ama onlarda dökülecek ve geçecek

çok haklısın aslında bende hiç istemedim ama eğer götürmeseydim küslük çıkaracaklardı daha önce de yaptılar çünkü yapıcak bişey yok Allah bize de böyle akraba vermiş napalım:)

çok haklısın aslında bende hiç istemedim ama eğer götürmeseydim küslük çıkaracaklardı daha önce de yaptılar çünkü yapıcak bişey yok Allah bize de böyle akraba vermiş napalım:)

yalnız sende değil herkeste vardır böyle akraba
artık olmuş bundan sonra dikkatli davranırsın bırak üzülsünler salla
zaman uymuyor de nişanlımla tek gidiyorum de falan fistan işte

speddy tekrar evine baktım :) hepsi cok güzel... İyi günlerde kullan... Sebzeliğini nerde aldıgın canım?ekmek teknesi olmayan öle sebzelik bakıyorum bende.
sipidiiiim nereden bakıyoruz evine
çatlarımm vallaaa

sağol canım evet bende çok araştırdım.
bu arada sakın mutfağa açık renk almayın benimki krem kahve keşke koyu kahve alsaymışım diyorum devamlı mutfakta olunca kirleniyor
hımmmm sipididen bi tecrübe dahaaa
iyiki varsınn kuzummm

cnm hiç canını sıkma gün doğmadan neler doğuyor inan bakk
şöyle bir düşün çok daha zorda olanlar var belkide hiç bişeyi olmadan bu yolda olanlar var
o yüzden hiç can sıkmaya gerek yok üzülme en güzel zamanlarında
derim ben :)

yaaa bide onu dicem arkadaşım dediki aldığın gibi halıları yıkamaya ver tüyleri başka türlü çıkmıo fln dedi
sizin bu konuda fikirleriniz nelerdir kızlarr

haha aynen öyle bende 15 kişilik misafirimde farkettim tüylerin döküldüğünü bi gittiler heryer mahvolmuş
aman napalım ama onlarda dökülecek ve geçecek

15 kişi misafir of curcuna olmuştur evde onlar gitti sen elinde süpürge dolan bütün odaları of çok zor bizimde başımıza gelicek napalım olsun gelsinlerde huzurla mutlulukla ağırlarız

speddy tekrar evine baktım :) hepsi cok güzel... İyi günlerde kullan... Sebzeliğini nerde aldıgın canım?ekmek teknesi olmayan öle sebzelik bakıyorum bende.

yaa görmemişim mesajını kusura bakma eminönünden aldım canım orada çok var böyle model.

çeyiz giderken kartonlarda bişi götürmediniz mi canım? Kartonlarıda beyaza mı kapladınız?

evet annemle babamın işi beyaza kapladılar tüm kolileri tüm çeyizlerim bembeyazdı

15 kişi misafir of curcuna olmuştur evde onlar gitti sen elinde süpürge dolan bütün odaları of çok zor bizimde başımıza gelicek napalım olsun gelsinlerde huzurla mutlulukla ağırlarız

evet canım öyle oldu bide ilk evlendiğimiz zaman düşünemiyorum bile tam bi delilikti.

Levrekcim açtığım konudan bulabilirsin yıkamaya gelince biraz kullanıur öyle verieim bana boşa masraf gibi geliyor yemeğe gidiyorum hemen gelicem öptüm sizi

hadi bakalım kuzum kolay gelsin sana,ayın 20 de ortalama evlerimiz şekillenecek desene,ben avizeler bi baktım senin hesap o kadar pahalı ki nişanlımda dedi alalım diye boşver dedim eve geçince alırız şuanda fuzuli geldi bana paramız zatenb kısıtlı bir tek yatak odasına çok hoş 15 tl ye avize buldum onu aldım geriside kalsın napalım
cidden çook sinir bozucu birşey ya birde böle yakınının yapması daha sinir bozucu

levrek canım geçmiş sayfalarda resmi var bugün yazılanlara bak sadece

kızlar ben gelinliğimi ve bindallımı sadece ablama enişteme cve annem gösterdim zaten hep birlikteydik onun dışında kimse görmedi hatta nişanlım hiç birinin nasıl olacağını dahi bilmiyor bugün diyorki çatladım bari anlat diyor bende süprizzzzzzzz dedimm düşünsenize kuaförden çıkınca görecek benii

herkesin akrabasında böyle oluyormus demek ki :) Valla aynı durumlar bizde de var. Bizde gelelim bakalım falan diyolar, bende olur diyorum ama kimseyi de çağırmıyorum. Kardeşim ve annem bana yeter de artar bile. Annem yengeme "krediyle ev aldılar" demiş yengemin ilk dediği cümle : Kimin üzerine yapmıslar evi...
Hayırlısı olsun, allah içlerine sindirsin cümlelerini söyleme gereğinde bulunmamış bile. Herkesle mesafeli olmak lazım ben bunu anladım...

Kızlar evlendikten sonra büyüklere el öpmeye giderken bohça götürülüyomus?
Kendi ailemize (ananene, babaannemize) falanda bohça hazırlanıyor mu? Nler konuyor içine?

Bizde de var bu adet.Ne kadar saçma şeyler bunlar yaa.Birde bizde düğüne davet ederken gömlek havlu falan verilir.O kadar paraya biz bir çok eksiğimizi giderirdik.Yine evlendikten sonrada el öpmeye giderken havlu,patik,yazma gibi şeylerle gidiliyor...

Bu arada speedy,ben yatak odasının nasıl durduğunu çok merak ediyorum.Aynı ya hani,önceden bir göreyim istedim ama resmi yok galiba o şekilde :)

canım bu kaç ekranmış merak ettim.sony diğerlerinden daha fazla fiyat verir genelde 2000e düşmesi çok iyi olmuş

Kızlar evlendikten sonra büyüklere el öpmeye giderken bohça götürülüyomus?
Kendi ailemize (ananene, babaannemize) falanda bohça hazırlanıyor mu? Nler konuyor içine?

biz bohça yapmıyoruz canım.

canım ya üzme kendini.Hemen bi liste yap ve tek tek alınca karala üzerlerini.
benim çok sevdiğim bir söz vardır.Birçok şeyi hemen yapmanın yolu,bunlardan birini hemen yapmaktır diye

Çok güzel olmuş herşeyin canım güle güle eskitin hepsini

kızlar nişanlım aradı yemek odamın siparişini vermek için nişanlım malatyaya gidecekti amiride izin vermemiş düğündede zaten alacaksın demiş offff nişanlımda diyorki sen oralardan bak alalım alternatifimiz olsun diyor,burdada daha önce baktım çok pahalı ve öle içime sinen bişi yok zaten tayinciim ben büyük bişiler almak istemiyorum,nişanlımda özel yaptıracaktı ondan gidecektineyse bende şimdi inegöl mobilyayay baktım orda armoni yatak odası var bi baksanıza kızlar beğenecekmisiniz koltuklar siyah kırmızı ve dışları beyza deri bi bakın yardım edin bu bacınıza birde böyle netten mobilyasını alan varmı memnunmusunuz onuda söyleyiverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…