- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
ayrıca sinirimi bozan bir başka şey de etrafımda çok yakınım dediklerimin haset fesat hareket etmesi, gelinlik provama amcamın kızını da götürmüştüm, modelini de görmüştü haliyle gitmiş diğer yengeme sölemiş o da yememiş içmemiş gelinlikçime gitmiş gelinliğime bakmış ve cumartesi günü bir diğer amcamın kızının nişanında herkesin içinde gelinliğim için '' hiç beğenmedim çok çirkin beğene beğene onu mu beğenmiş demiş'' annem de kalakalmış kadın ne desin, çok sinir oldum bu da benim yengem yani!!!!!
evet canım muhtemelen ağusto 15 gibi ben mobilyalarımı dizerim o zaman daha çok belli olacak eklerim b akarız beraber,dinarsu ve merinos aynı fabrikadan üretiliyor ankarada koca bir showrommda ikiside vardı bakmak kolay oldu bulunduğun yerde varsa fabrika showrommlarına git çeşit bol oluyor
ayrıca sinirimi bozan bir başka şey de etrafımda çok yakınım dediklerimin haset fesat hareket etmesi, gelinlik provama amcamın kızını da götürmüştüm, modelini de görmüştü haliyle gitmiş diğer yengeme sölemiş o da yememiş içmemiş gelinlikçime gitmiş gelinliğime bakmış ve cumartesi günü bir diğer amcamın kızının nişanında herkesin içinde gelinliğim için '' hiç beğenmedim çok çirkin beğene beğene onu mu beğenmiş demiş'' annem de kalakalmış kadın ne desin, çok sinir oldum bu da benim yengem yani!!!!!
sillince hemen çıkıyor ama devamlı uğraşmakta zor oluyor işte
bide ilk zamanlar tüyleri çok dökülüyor hergün açsan açarsın yani süpürge eve 2*3 çocuk çağırın onlar koşturdukça tüm tüyler çıkssın 1 kere de
Hımm yeni halı olunca elbette olur hergün süpürmek lazımevet aslında çocukları toplayalım oda oda halıların üstünde tepişsinler anneleri dur çocuğum yapma evladım yok yok yapsın bırak çocuk onlar
nişanlığımı yaptrıken kimseye göstermedim bi tek nişanlım vardı yanımda
gelinliğimde de öyle 1 defa son prova da annem gelmişti benimle o kadar. bence böyle şeylerde sinir bozan kişilerden uzak dur.
sonuçta yengeni amcanın kızını biliyorsun tanıyorsun yanında götürmemek en doğrusu idi uzak tut sinirlenmez üzülmezzin
çok haklısın aslında bende hiç istemedim ama eğer götürmeseydim küslük çıkaracaklardı daha önce de yaptılar çünkü yapıcak bişey yok Allah bize de böyle akraba vermiş napalım:)
sipidiiiim nereden bakıyoruz evinespeddy tekrar evine baktım :) hepsi cok güzel... İyi günlerde kullan... Sebzeliğini nerde aldıgın canım?ekmek teknesi olmayan öle sebzelik bakıyorum bende.
hımmmm sipididen bi tecrübe dahaaasağol canım evet bende çok araştırdım.
bu arada sakın mutfağa açık renk almayın benimki krem kahve keşke koyu kahve alsaymışım diyorum devamlı mutfakta olunca kirleniyor
selam arkadaşlar:)) şöle bi yazdıklarınızı okudum öncelikle, ve ne kadar çok eksiğim var onu anladım(( bunalıma girdim resmen ( daha salona ve oturma odasına avize alınacak, mutfağa masa, perde-halı,bardak takımı ıvır zıvır... nişanlıma damatlık bana kına elbisesi o kadar sıcak ki yerimden kıpırdamaya halim yok anneme abiye bakmak için bakırköye gitmemiz lazım ama sıcağa dayanamıyor o yüzden bişey yapamıyoruz birde kendime el çiçeği almam lazım ayyyy ağlicam sanırım sinirlerim bozuldu ( bu kadar işi ne zaman yapıcam ben ((
sillince hemen çıkıyor ama devamlı uğraşmakta zor oluyor işte
bide ilk zamanlar tüyleri çok dökülüyor hergün açsan açarsın yani süpürge eve 2*3 çocuk çağırın onlar koşturdukça tüm tüyler çıkssın 1 kere de
haha aynen öyle bende 15 kişilik misafirimde farkettim tüylerin döküldüğünü bi gittiler heryer mahvolmuş
aman napalım ama onlarda dökülecek ve geçecek
speddy tekrar evine baktım :) hepsi cok güzel... İyi günlerde kullan... Sebzeliğini nerde aldıgın canım?ekmek teknesi olmayan öle sebzelik bakıyorum bende.
çeyiz giderken kartonlarda bişi götürmediniz mi canım? Kartonlarıda beyaza mı kapladınız?
15 kişi misafirof curcuna olmuştur evde onlar gitti sen elinde süpürge dolan bütün odaları of çok zor bizimde başımıza gelicek napalım olsun gelsinlerde huzurla mutlulukla ağırlarız
Ben İstanbuldayım vardı burada görmüştüm akşam geçerken bir bakıyım,ğustos 15 gibi herşeyini yerleştirirsen eğer geriye eksiğin varsa görmüş olursun,benimde 13 ve 14 arası yerleşicek hepsi ama eminim bir dolu eksiğim çıkıcak,bu arada halılarımıda alıyım diyorum çıksın aradan birde salon avizem kaldı dün bir avizeciye girdik nişanlımla fiyat sormaya başladık bu ne kadar 500,şu model ne kadar 500 peki bu 500çıktık dedimki nişanlıma bugün adama tam 500tl naki lazım demekki
hadi bakalım kuzum kolay gelsin sana,ayın 20 de ortalama evlerimiz şekillenecek desene,ben avizeler bi baktım senin hesap o kadar pahalı ki nişanlımda dedi alalım diye boşver dedim eve geçince alırız şuanda fuzuli geldi bana paramız zatenb kısıtlı bir tek yatak odasına çok hoş 15 tl ye avize buldum onu aldım geriside kalsın napalımÇok iyi fiyata almışsın gerçi sen herşeyini çok iyi fiyatlara ve güzellerini almışdın gördümhalı için biraz piyasa araştırması yapsam iyi olucak,mutfağım kreme haki yeşil çok abartı koyu değil lake dolaplarım,hep turkuaz mavisi aksesuarlar kullanmak istemiştim ve mutfak halısını turkuaz arıyorum caponummun albümünde gördüm büyük ihtimal aynısı alırım,salon ve hol içinde gezerim biraz teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
cidden çook sinir bozucu birşey ya birde böle yakınının yapması daha sinir bozucuayrıca sinirimi bozan bir başka şey de etrafımda çok yakınım dediklerimin haset fesat hareket etmesi, gelinlik provama amcamın kızını da götürmüştüm, modelini de görmüştü haliyle gitmiş diğer yengeme sölemiş o da yememiş içmemiş gelinlikçime gitmiş gelinliğime bakmış ve cumartesi günü bir diğer amcamın kızının nişanında herkesin içinde gelinliğim için '' hiç beğenmedim çok çirkin beğene beğene onu mu beğenmiş demiş'' annem de kalakalmış kadın ne desin, çok sinir oldum bu da benim yengem yani!!!!!
Kızlar evlendikten sonra büyüklere el öpmeye giderken bohça götürülüyomus?
Kendi ailemize (ananene, babaannemize) falanda bohça hazırlanıyor mu? Nler konuyor içine?
Günaydın herkese hergün biraz daha yaklaşıyoruz sayılı günlerimiz geçiyoo,dün akşam beyaz eşyacıya uğradık teslim tarihi için bu hafta değil haftaya cumartesiye istedik tamam dediler,bir sonraki haftada mobilyalar gelicek asıl o zaman yorulucam yatak odasını temizle yerleştir,salonu temizle yerleştir olsun sonu güzel olucak temiz temiz eşyalarımı yerleştirip sonucuna şöyle bi kahva yapıp keyfine vara vara bakıcam
Kızlar tv almadıysanız Teknosa'da Sony Led Tv 2000Tl kampanyası varmış biz bunu almaya karar verdik bilginiz olsun
Kızlar evlendikten sonra büyüklere el öpmeye giderken bohça götürülüyomus?
Kendi ailemize (ananene, babaannemize) falanda bohça hazırlanıyor mu? Nler konuyor içine?
selam arkadaşlar:)) şöle bi yazdıklarınızı okudum öncelikle, ve ne kadar çok eksiğim var onu anladım(( bunalıma girdim resmen ( daha salona ve oturma odasına avize alınacak, mutfağa masa, perde-halı,bardak takımı ıvır zıvır... nişanlıma damatlık bana kına elbisesi o kadar sıcak ki yerimden kıpırdamaya halim yok anneme abiye bakmak için bakırköye gitmemiz lazım ama sıcağa dayanamıyor o yüzden bişey yapamıyoruz birde kendime el çiçeği almam lazım ayyyy ağlicam sanırım sinirlerim bozuldu ( bu kadar işi ne zaman yapıcam ben ((
Çok güzel olmuş herşeyin canım güle güle eskitin hepsini
Bizde de var bu adet.Ne kadar saçma şeyler bunlar yaa.Birde bizde düğüne davet ederken gömlek havlu falan verilir.O kadar paraya biz bir çok eksiğimizi giderirdik.Yine evlendikten sonrada el öpmeye giderken havlu,patik,yazma gibi şeylerle gidiliyor...
QUOTE]
aynen canım cok ama cok saçma. Ben sadece nişanlımın annesine babasına abisine ve yengeye vericem diye düşünüyodum.
Babaannem, yiyenlerim evlenirken ben bi çok sey gördüm, torunumdan bakalım neler gelcek demiş...
Bir maaşıda benim için gitsin ne olcak demiş kardeşime:S
Biraz sinirim bozuldu ona. Onca alıcagımız var nasıl alacagız diye düşünüyorum, bide her kafadan böyle seyler cıkmıyo mu iyiden deliriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?