2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Evet 20si gibi herşeyimiz yerleşmiş olur inşallah avizeler çok pahalı ben mutfağa,yatak odasına birde oturma odasına aldım avize,holde zaten komple spot tavan var sadece salonu bıraktım sonraya araştırır alırım dedim ama çok pahalı bizimde paralar bitti nerdeyse ona para buna para hesabımızı şaşdık biraz

canım o dediğin yataık odasının resmini yüklesen

jelo bu şarkı ikimize gelsin param yok ,pulum yok varsın olsun olmasın ziyanı yok aşk dolu bu kalbim şişte benim bütün servetimmmmm

jelo bu şarkı ikimize gelsin param yok ,pulum yok varsın olsun olmasın ziyanı yok aşk dolu bu kalbim şişte benim bütün servetimmmmm

Cuk diye oturdu bu şarkı valla süpersin ben anca halı ve avizeyide alırım anca bu kadar kaldı,daha balayı için alışverişe çıkıcam artık k.kartından alırım birazda kendimizi şımartalım dimi ama

off kredi kartından alışveriş yapmamak için zor tutuyorumm kendimi ve hazırlıkkk yapmakkkk istiyorum herşeyi atlayıp direk balayına geçmek istiyorummmm

off kredi kartından alışveriş yapmamak için zor tutuyorumm kendimi ve hazırlıkkk yapmakkkk istiyorum herşeyi atlayıp direk balayına geçmek istiyorummmm

K.kartlarım şu an sıfır borç yok kapadım hepsini balayı alışverişi için saklıyorum yeni ciciler almak lazım dimi bi dünya para tutucak 6 gün için ama değer hergün güzel görünmek gerek balayında benimde kafam şu an tamamen balayına odaklanmış durumda

bana uyar vallahi şöle bakıyorum anne hiç bişim yok diyorum yani böçle şık bişilerim yok diyorum annem çok kızıyor sanki ömür boyu balayında olacaksın diye ama napıyim güzel görüneyimm misss gibi olayımmm

biz düğünden sonra iki gün evdeyiz. 1. günü dinlencez, 2. günüde balayı için alışveriş yaparız dedik nişanlımla, ilk veya son balayımız olcak tabiki güzel olmamız lazım :)

Balayı bu güzel ve şık bişiler almak eşlerimizin üstümüzde hiç görmedikleri bişiyler giymek lazım ah ah yine bakırköy yolları göründü bana ramazanda geliyo nasıl alışveriş yapıcaz ayrıca bu sene bu kadar telaşta nasıl oruç tutucaz hiç bilmiyorum

valla öle canım, telaş,stres,sıcak insanı mahvediyor, ben simdiden 3 kilo verdim. Haftasonu alışveriş yaparken bayılcak gibi oldum. Bu sene oruç bizi zorlucak gibi gözüküyor...

biz düğünden sonra iki gün evdeyiz. 1. günü dinlencez, 2. günüde balayı için alışveriş yaparız dedik nişanlımla, ilk veya son balayımız olcak tabiki güzel olmamız lazım :)

İki gün evdeyseniz bu arada yaparsınız alışverişiiyi fikir,biz birgün evdeyiz ertesi sabah gidicez ama ankaradan akrabalar gelicek o birgünde onlarla vedalaşırız pek vaktimiz olmaz alışverişe

valla öle canım, telaş,stres,sıcak insanı mahvediyor, ben simdiden 3 kilo verdim. Haftasonu alışveriş yaparken bayılcak gibi oldum. Bu sene oruç bizi zorlucak gibi gözüküyor...

Kilo verdinmi bir ben veremiyorum sanırım iki kilo verseydim bari ama yok yemiyorumda öyle fazla,sende kendine dikkat et bu sıcaklarda valla orucu düşünüyorum ben hazırlıklar evi yerleştir nasıl tutarız bilemem artık

süper olur canım valla bende bugun kart limititmi arttırdım yoksa düğüne yetiştiremiycektim..borçsuz girelim dedik ama ne kadar zormuş bu ev dizmek falan ya ha bire eksik çıkıyo..

Vallahi bende düğünden daha fazla balayına odaklandım.O kadar koşuşturmadan sonra deniz, kum, güneş süper olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…