hadi bakalım kuzum kolay gelsin sana,ayın 20 de ortalama evlerimiz şekillenecek desene,ben avizeler bi baktım senin hesap o kadar pahalı ki nişanlımda dedi alalım diye boşver dedim eve geçince alırız şuanda fuzuli geldi bana paramız zatenb kısıtlı bir tek yatak odasına çok hoş 15 tl ye avize buldum onu aldım geriside kalsın napalım
cidden çook sinir bozucu birşey ya birde böle yakınının yapması daha sinir bozucu
levrek canım geçmiş sayfalarda resmi var bugün yazılanlara bak sadece
kızlar nişanlım aradı yemek odamın siparişini vermek için nişanlım malatyaya gidecekti amiride izin vermemiş düğündede zaten alacaksın demişoffff nişanlımda diyorki sen oralardan bak alalım alternatifimiz olsun diyor,burdada daha önce baktım çok pahalı ve öle içime sinen bişi yok zaten tayinciim ben büyük bişiler almak istemiyorum,nişanlımda özel yaptıracaktı ondan gidecekti neyse bende şimdi inegöl mobilyayay baktım orda armoni yatak odası var bi baksanıza kızlar beğenecekmisiniz koltuklar siyah kırmızı ve dışları beyza deri bi bakın yardım edin bu bacınıza birde böyle netten mobilyasını alan varmı memnunmusunuz onuda söyleyiverin
canım bu kaç ekranmış merak ettim.sony diğerlerinden daha fazla fiyat verir genelde 2000e düşmesi çok iyi olmuş
Sony Led Tv Hd 101 ekran yani 40inç dün akşam vatanda baktık kampanyası varmış çözünürlük falan çok iyiydi 3d istemiyoruz zaten, biz ekstra oturma odamızı film odası yapıcaz perde alıcaz birde ses sistemi tamamdır, sony sonuçta en kötü modeli bile olsa
Evet 20si gibi herşeyimiz yerleşmiş olur inşallahavizeler çok pahalı ben mutfağa,yatak odasına birde oturma odasına aldım avize,holde zaten komple spot tavan var sadece salonu bıraktım sonraya araştırır alırım dedim ama çok pahalı bizimde paralar bitti nerdeyse ona para buna para hesabımızı şaşdık biraz
Eki Görüntüle 230339
sabahtan beri uğraşıyorum bu sefer olmuştur inşallahEki Görüntüle 230340 Eki Görüntüle 230342 Eki Görüntüle 230343
jelo bu şarkı ikimize gelsin param yok ,pulum yok varsın olsun olmasın ziyanı yok aşk dolu bu kalbim şişte benim bütün servetimmmmm
Cuk diye oturdu bu şarkı valla süpersin ben anca halı ve avizeyide alırım anca bu kadar kaldı,daha balayı için alışverişe çıkıcam artık k.kartından alırım birazda kendimizi şımartalım dimi ama
off kredi kartından alışveriş yapmamak için zor tutuyorumm kendimi ve hazırlıkkk yapmakkkk istiyorum herşeyi atlayıp direk balayına geçmek istiyorummmm
off kredi kartından alışveriş yapmamak için zor tutuyorumm kendimi ve hazırlıkkk yapmakkkk istiyorum herşeyi atlayıp direk balayına geçmek istiyorummmm
bende bende, direk böle tatil yapmak istiyorum :)
bana uyar vallahi şöle bakıyorum anne hiç bişim yok diyorum yani böçle şık bişilerim yok diyorum annem çok kızıyor sanki ömür boyu balayında olacaksın diye ama napıyim güzel görüneyimm misss gibi olayımmm
bana uyar vallahi şöle bakıyorum anne hiç bişim yok diyorum yani böçle şık bişilerim yok diyorum annem çok kızıyor sanki ömür boyu balayında olacaksın diye ama napıyim güzel görüneyimm misss gibi olayımmm
Balayı bu güzel ve şık bişiler almak eşlerimizin üstümüzde hiç görmedikleri bişiyler giymek lazım ah ah yine bakırköy yolları göründü bana ramazanda geliyo nasıl alışveriş yapıcaz ayrıca bu sene bu kadar telaşta nasıl oruç tutucaz hiç bilmiyorum
biz düğünden sonra iki gün evdeyiz. 1. günü dinlencez, 2. günüde balayı için alışveriş yaparız dedik nişanlımla, ilk veya son balayımız olcak tabiki güzel olmamız lazım :)
valla öle canım, telaş,stres,sıcak insanı mahvediyor, ben simdiden 3 kilo verdim. Haftasonu alışveriş yaparken bayılcak gibi oldum. Bu sene oruç bizi zorlucak gibi gözüküyor...
süper olur canım valla bende bugun kart limititmi arttırdım yoksa düğüne yetiştiremiycektim..borçsuz girelim dedik ama ne kadar zormuş bu ev dizmek falan ya ha bire eksik çıkıyo..off kredi kartından alışveriş yapmamak için zor tutuyorumm kendimi ve hazırlıkkk yapmakkkk istiyorum herşeyi atlayıp direk balayına geçmek istiyorummmm
K.kartlarım şu an sıfır borç yok kapadım hepsini balayı alışverişi için saklıyorum yeni ciciler almak lazım dimibi dünya para tutucak 6 gün için ama değer hergün güzel görünmek gerek balayında benimde kafam şu an tamamen balayına odaklanmış durumda
Vallahi bende düğünden daha fazla balayına odaklandım.O kadar koşuşturmadan sonra deniz, kum, güneş süper olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?