Evettt süper olucak deniz,kum,güneş romantik akşam yemekleri kumsalda yürüme falan :86:
kızlar ya bişi sorcam. Benim küçük boyasız bir sandığım var. Bu hafta sonu çeyizim gitcek.Sandıga falan gerek demiştim.Aklıma geldi, o sandığımı ben kumaşla kaplasam,nasıl olur? Kumaşı tahtaya nasıl yapıştırabilirim?
Bence yakınlarında koltukçu döşemeci varsa götür deri kaplasınlar havalı zımba tabancası ile kaplıyorlar hemen fazla bişeyde tutucağını sanmıyorum
harikasın sen arkadasım :) Aksama hemen gidiyorum :)
kızlar ya bişi sorcam. Benim küçük boyasız bir sandığım var. Bu hafta sonu çeyizim gitcek.Sandıga falan gerek demiştim.Aklıma geldi, o sandığımı ben kumaşla kaplasam,nasıl olur? Kumaşı tahtaya nasıl yapıştırabilirim?
Bence yakınlarında koltukçu döşemeci varsa götür deri kaplasınlar havalı zımba tabancası ile kaplıyorlar hemen fazla bişeyde tutucağını sanmıyorum
evet buda mantıklı yakaınlarında böle bi yer varsa onlarada yaptırabilirsin
Bu hafta çeyizi gidicekmiş bu telaşta uğraşmasın döşemeciye yaptırsın diye dedim,ama senin dediğin mantıklı araya elyaf üstüne deri kaplama benim böyle marifetlerim yok genelde annem yapar yada yaptırır ben bitmişini görürüm
kızlaaarrrrr hayırlı günleerr hepiciğinize
ayy kına taçlarımla uğraşıyorum bugün
bi de bir sürü ekstra işim çıktı
biz düğünden sonra iki gün evdeyiz. 1. günü dinlencez, 2. günüde balayı için alışveriş yaparız dedik nişanlımla, ilk veya son balayımız olcak tabiki güzel olmamız lazım :)
hoşgeldin cnmmm
kolay gelsinnnn
ne renk yaptın taçlarını?
kırmızı yaptım bebişim
bi de krem rengi çiçekler diktim üst kısmına
ya benim alınacak çok fazla şeyim var
bugün duvar boyalarını almaya gidicez kızlar
filli boya alıcaz, siz hangi boyayı kullandınız?
süper olur canım valla bende bugun kart limititmi arttırdım yoksa düğüne yetiştiremiycektim..borçsuz girelim dedik ama ne kadar zormuş bu ev dizmek falan ya ha bire eksik çıkıyo..
borçsuz girmek o ne yenirmi bana rüya gibi geliyor,düğün borcu bi,ter mi diye düşünmeye başladım artıkın,Kilo verdinmi bir ben veremiyorum sanırımiki kilo verseydim bari ama yok yemiyorumda öyle fazla,sende kendine dikkat et bu sıcaklarda valla orucu düşünüyorum ben hazırlıklar evi yerleştir nasıl tutarız bilemem artık
kırmızı yaptım bebişim
bi de krem rengi çiçekler diktim üst kısmına
ya benim alınacak çok fazla şeyim var
bugün duvar boyalarını almaya gidicez kızlar
filli boya alıcaz, siz hangi boyayı kullandınız?
ohhh ne güzelll plan program hazır
ben daha yatak odası secemedim yVaaa
canım bizde sony bakıyoruz internet sayfasında var mı kampanyalı olan hmn bi koşu bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?