2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar ya bişi sorcam. Benim küçük boyasız bir sandığım var. Bu hafta sonu çeyizim gitcek.Sandıga falan gerek demiştim.Aklıma geldi, o sandığımı ben kumaşla kaplasam,nasıl olur? Kumaşı tahtaya nasıl yapıştırabilirim?

Eklentiler

• $phoca_thumb_l_nisan-sandigi-kadife-beyaz-sn535.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 43
  • $phoca_thumb_l_SADNIK%20DER%20BEYAZ%20S-90-D-12.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 34
  • $pr_01_2663_max.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:

Bence yakınlarında koltukçu döşemeci varsa götür deri kaplasınlar havalı zımba tabancası ile kaplıyorlar hemen fazla bişeyde tutucağını sanmıyorum

harikasın sen arkadasım :) Aksama hemen gidiyorum :)

Rica ederim ne demek bu arada yatak örtünün yastık kılıflarına boncuk silikon doldurt birde nevresim takımlarında 4 yastık varsa iki yastığı normal yastıklardan daha büyük bunlarında kılıflarına silikon doldurt bu tarz ıvır zıvır işlerini sona bırakma

kumaşla sandık arasına elyaf yerleştirmelisin bence
elyafı silikonla fln sandığa yapıstırıp sonra kumaşla kaplar bunlara yakın bi görüntü elde edebilirsin

Bence yakınlarında koltukçu döşemeci varsa götür deri kaplasınlar havalı zımba tabancası ile kaplıyorlar hemen fazla bişeyde tutucağını sanmıyorum

evet buda mantıklı yakaınlarında böle bi yer varsa onlarada yaptırabilirsin

evet buda mantıklı yakaınlarında böle bi yer varsa onlarada yaptırabilirsin

Bu hafta çeyizi gidicekmiş bu telaşta uğraşmasın döşemeciye yaptırsın diye dedim,ama senin dediğin mantıklı araya elyaf üstüne deri kaplama benim böyle marifetlerim yok genelde annem yapar yada yaptırır ben bitmişini görürüm

kızlaaarrrrr hayırlı günleerr hepiciğinize
ayy kına taçlarımla uğraşıyorum bugün
bi de bir sürü ekstra işim çıktı

çok büyük sandık eğer ki almadıysanız ve eviniz belli değilse hiç almauın zaten.
yatak odam biraz daha küçük olsa herhalde birisdine verirsim bide Allahtan gardolabım sürgü kapılı

tabi ki cnm zamanı yoksa yada uğraşmak istemezse senin dediğin daha mantıklı bende tam tersi böyle şeylerle uğraşmayı sevdiğim için direk aklıma yaptırmaktan önce yapmak geliyor

hoşgeldin cnmmm
kolay gelsinnnn
ne renk yaptın taçlarını?

kırmızı yaptım bebişim
bi de krem rengi çiçekler diktim üst kısmına
ya benim alınacak çok fazla şeyim var
bugün duvar boyalarını almaya gidicez kızlar
filli boya alıcaz, siz hangi boyayı kullandınız?

bende kırmzı yapmayı planlıyorum kuşum
bizim duvarlar fln bitti fiili boya kese kağıdı tonlarında yapıldı

ben bitirdikten sonra resimlerini koyucam inş
uff ya hayırlısıyla atlatsak şu günleri
zaman daraldıkça ben kötü oluyorum

Son düzenleme:
mobilyacıyı aradık 3 hafta sonra teslim edebiliriz demiş.. cnm sıkıldı yaakşamda düğün varmış sünnet nişanlımın iş arkadaşlarını falan ilk kez görücem çok güzel olmam lazım ama işten çıkıp nasıl yetişicem bilmiyorum.....

süper olur canım valla bende bugun kart limititmi arttırdım yoksa düğüne yetiştiremiycektim..borçsuz girelim dedik ama ne kadar zormuş bu ev dizmek falan ya ha bire eksik çıkıyo..

borçsuz girmek o ne yenirmi bana rüya gibi geliyor,düğün borcu bi,ter mi diye düşünmeye başladım artıkın,
allahım nasıl birşey bu kilo vermek ben anlamıyorum yaaaa acıkda ben versemmm ne olur sankiiii

ohohohoho ne güzel benimkileride sana yolluyorum bir el atsan bacımmm,bu arada benim nişanlım eski boyacı ustası marshal yaptı bizim evi bir duvarıda ikiye ayırmış gösterem size kızlarrr
buryay televizyon konacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…