tabi ki cnm zamanı yoksa yada uğraşmak istemezse senin dediğin daha mantıklı bende tam tersi böyle şeylerle uğraşmayı sevdiğim için direk aklıma yaptırmaktan önce yapmak geliyor
Günaydın herkese hergün biraz daha yaklaşıyoruz sayılı günlerimiz geçiyoo,dün akşam beyaz eşyacıya uğradık teslim tarihi için bu hafta değil haftaya cumartesiye istedik tamam dediler,bir sonraki haftada mobilyalar gelicek asıl o zaman yorulucam yatak odasını temizle yerleştir,salonu temizle yerleştir olsun sonu güzel olucak temiz temiz eşyalarımı yerleştirip sonucuna şöyle bi kahva yapıp keyfine vara vara bakıcam
Kızlar tv almadıysanız Teknosa'da Sony Led Tv 2000Tl kampanyası varmış biz bunu almaya karar verdik bilginiz olsun
Halılarını alan yada alıcak olanlar bana tavsiye ediceğiniz bir marka varmı ben gri halı arıyorum netten bakıyorum mağazasına gidiyorum çok farklı görünüyor gözüme en beğendiğim halı Pierre cardinde buldum iki halıya 750Tl dediler nakit bir hole birde salona iki halı ihtiyacım var
canım benim halıma baksana dinarsu benimki albümde var fiyatıda uygun yanar dönerli ve hafif simli
tam hatırlamıyorum ama
yatak odasındaki kırmızı halımızı 100 TL.
Mutfaktakini 120 TL
holdekiler 220 TL 3 tane vardı
oturma odası ve salon 350 TL aldık
biz düğünden sonra iki gün evdeyiz. 1. günü dinlencez, 2. günüde balayı için alışveriş yaparız dedik nişanlımla, ilk veya son balayımız olcak tabiki güzel olmamız lazım :)
canım benim özel mesaj atmışsın ama atmadaım 100 olmamış mesaj sayım çember yani oyalı başörtü yani bildiğimiz çemberbenim babaannem falan bişiler bekliyomusta, ondan sordum canım.
2-3 gündür gelmiyodun buraya, arada bir ugra canım senden öğrencek cok sey oluyor...
canım benim özel mesaj atmışsın ama atmadaım 100 olmamış mesaj sayım çember yani oyalı başörtü yani bildiğimiz çember
Ebruuu mobilyalarını almışsın... Güle güle kullannnn.... Böylece mobilya derdinde de kurtulmuş oldun canımçok sevindim senin adına...
cok saol canım kavga dövüş aldık sonunda perdeleride yaptırdık bir tek halı kaldı..evide tuttuk düzeliyor galiba yavaş yvaş
ebr hayırlı olsun mobilyaların,
heroş ben taçlarımın 4 tanesini bitirdim bile
heroş kesinlikle önceden almakla iyi yapmışsın
ben bir haftada 4 tane ancak yaptım ki ablam da yardım etti
çok sıkılgan bir tipim, iki dk uğraşsam bırakıveriyorum
bizde baktık teknosaya samsungun led tvsi vardı 40'' ve 1499 tl.. özellikleri de baya iyiydi bide ona bakın bence, yoksada bitmiş olabilir bi sorun..
Teknosaya bakarım mutlaka fiyat çok iyiymiş
bende salonuma grili siyahlı beyazlı bir halı düşünüyorum, bulursan banada haber ver
Bende bu renklerde almam lazım bir iki yere baktım ama çok beğendiğim olmadı halı çok önemli çünkü perde fonlarımı gri yaptım buna uygun olmalı bulursam haber veririm
canım halılarına tekrar alıcı gözüyle bir baktım gerçekten çok güzel hepside.. ama özellikle o turkuaz halıya bayıldım, o halıya uyacak hiçbiyerim yok ama acaba o halının yollukları varmıdır, bende koridorlarıma alsam ferah ferah olur
Ben turkuaz halısına bayıldım resmen ben mutfakta turkuaz aksesuarlar kullandım halıda turkuaz olursa süper uyumlu olucak,sende koridorda kullansan çok cici olur bence
speedy ne kadar uyguna almışsın öyleeeeee, güle güle kullan canım..
bizde düğünden sonra iki gün evdeyiz eğer yetişmezse muhtemelen bizde düğünden sonra yapacaz balayı alışverişimizi... inşallah yetişir..
Bugün hiç giremedim kızlaar , anca okudum yazdıklarınızı
mavi superisi nişanın hayırlı olsun tatlım
Ebru mobilyalarını almışsın, hayırlı olsun, Allah güle güle mutlulukla oturmanızı nasip etsin canım
Ben de bugün mobilyacımızı aradım, bazamın kenarları beyaz deri olsun dedim, tamam dedi, bi dee yatak başımı mobilyadan değil de kumaş ya da deri istiyorum dedim ona da olur dedi, haftasonu gidip kumaşını seçicem
yarın da gelinlik provasına gidiyorum , inşallah güzel geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?