2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

tabi ki cnm zamanı yoksa yada uğraşmak istemezse senin dediğin daha mantıklı bende tam tersi böyle şeylerle uğraşmayı sevdiğim için direk aklıma yaptırmaktan önce yapmak geliyor

Ne güzel el becerin var uğraşmayıda seviyosun bizde nerde beceri yok çok şanslısın bu yüzden

bizde baktık teknosaya samsungun led tvsi vardı 40'' ve 1499 tl.. özellikleri de baya iyiydi bide ona bakın bence, yoksada bitmiş olabilir bi sorun..

bende salonuma grili siyahlı beyazlı bir halı düşünüyorum, bulursan banada haber ver

canım benim halıma baksana dinarsu benimki albümde var fiyatıda uygun yanar dönerli ve hafif simli

canım halılarına tekrar alıcı gözüyle bir baktım gerçekten çok güzel hepside.. ama özellikle o turkuaz halıya bayıldım, o halıya uyacak hiçbiyerim yok ama acaba o halının yollukları varmıdır, bende koridorlarıma alsam ferah ferah olur

tam hatırlamıyorum ama

yatak odasındaki kırmızı halımızı 100 TL.
Mutfaktakini 120 TL
holdekiler 220 TL 3 tane vardı
oturma odası ve salon 350 TL aldık

speedy ne kadar uyguna almışsın öyleeeeee, güle güle kullan canım..

biz düğünden sonra iki gün evdeyiz. 1. günü dinlencez, 2. günüde balayı için alışveriş yaparız dedik nişanlımla, ilk veya son balayımız olcak tabiki güzel olmamız lazım :)

bizde düğünden sonra iki gün evdeyiz eğer yetişmezse muhtemelen bizde düğünden sonra yapacaz balayı alışverişimizi... inşallah yetişir..

kızlar uzun uğraşlar sonucu mobilyalarımızı aldık...kırmızı olan takımın sadece iki büyük olanı aldıık oturma odası için, o yemek odası olanında masa sandelye ve tv sehpasını aldık sadece nasıl sizce?

kızlaaarr ben geldiimm,

canım çıktı sıcaktannnn.... fotoğrafımı çekildim ama hiç beğenmedim defalarca çektirdim fotoğrafçıya.... en sonunda aldım artık bi tanesini... neyse ki güzel olmuş... sonra çarşıya gittiimmm kına taçları için gerekli malzemeleri almaya... aldık tülü taçları ve üstlerine kırmızı çiçekler aldık yapıştırmak için...

sonra bir tane de kaftan denedim. ben bindallı takım giymiycem abiyemin üzerine sadece kaftanı giyicem... denedim beğendim uygundu da fiyatı.. bir dahaki gidişimize alırız artık... sonra kendime yine yatak örtüleri, masa örtüsü takımları havlular falan aldım bi sürü... bişey almaya gidince bir sürü şey alıp geliyorum.... bu arada haftaiçi de çarşıya gitmek müthiş keyifliydi her ne kadar sıcak da olsa... kimsecikler yok kalabalık yok... süper ...

lemlem canım zaten onlar koridorluk tatlım benim de iki küçük koridorum var onlarA ALDIM eve girince içim açılsın diye birde turunculu turkuazlı çini ayna aldım antreme ve etrafınada 4 tane balık aldım çiniden girişteki antrem böle olacak,öbürünede bişi aldım ama unuttum ay o kadarçok şey alınca kafam karışıyor unutuyorum:26::26::26::26:

Ebruuu mobilyalarını almışsın... Güle güle kullannnn.... Böylece mobilya derdinde de kurtulmuş oldun canım çok sevindim senin adına...

Selam kızlarrrr
pazar günü çeyizimi yıkadık sonrada dün bütün gün ütü yaptık hurçlara yerleştirip kaldırdık bittiğindede yamulmuş haldeydim tabiii. Kayın validem ve kayın pederim için bohça hazırladık bağlayıp sarıp sarmaladık el öpmeye giderken bana kolaylık olsun diye ıvır zıvır herşeyimi koliledim yaklaşık 20 koli falan oldu. Bu sabah annemle kendimizi dışarı bi attık az önce geldik suyumuz çıktı valla :76: önce gelin ayakkabımı aldık sonrada gelinlikçiye boy provasına gittik. Duvak, kese, taç, çiçek seçtim. Ayyyy bu gelinlik olayı ne kadar büyülü bişi ya insan hiç çıkarmak istemiyorrrr sonrada kına gecesi için abiye baktım ama beğenemedim, onuda bu hafta halletmek istiyorum ramazanda çok zor olacak dolaşmakkkkkk

Ebruuu mobilyalarını almışsın... Güle güle kullannnn.... Böylece mobilya derdinde de kurtulmuş oldun canım çok sevindim senin adına...

cok saol canım kavga dövüş aldık sonunda perdeleride yaptırdık bir tek halı kaldı..evide tuttuk düzeliyor galiba yavaş yvaş

cok saol canım kavga dövüş aldık sonunda perdeleride yaptırdık bir tek halı kaldı..evide tuttuk düzeliyor galiba yavaş yvaş

Kavga dövüşsüz olmuyor galiba bu iş Ebrucum... Biz de beğendik mobilyalarımızı da hala mırın kırın ediliyor... Hiç mobilyalarımı almışım gibi hissetmiyorum sevinemedim bile daha... Aynı telaşlardayız canım ben de işte şu mobilyaları almış gibi hissetmiyorum ya daha perdelerin fonları için biraz daha bekliyorum halı işi ise hepten yarım hatta yok
Olsun canım işin zor kısmını haletmişsiniz bundan sonrası kolay....

ebr hayırlı olsun mobilyaların,
heroş ben taçlarımın 4 tanesini bitirdim bile

ohhh süpersiin... ben kardeşimin kız arkadaşı silikon tabancası getiricek onu bekliyorum... haftasonu başlarız yapmaya... kaçar tane yapıcaksınız. ben malzemeyi fazla fazla aldım ama karar veremedim kaç tane yapsam... bir de gelir gelmez anneme kızdım... neden aldın onları şimdiden daha çok var demez mi! sanki ben oturup bu geceden yapacam hepsini sanki başka hiç bi işim yokmuş gibi... bir de erken de olsa heves ediyorum hevesimi kırıyor.. kızdım kavga ettik.. bu aralar herkese bağırıp çağırıyorum sonra da üzülüyorum zaten...

heroş kesinlikle önceden almakla iyi yapmışsın
ben bir haftada 4 tane ancak yaptım ki ablam da yardım etti
çok sıkılgan bir tipim, iki dk uğraşsam bırakıveriyorum

heroş kesinlikle önceden almakla iyi yapmışsın
ben bir haftada 4 tane ancak yaptım ki ablam da yardım etti
çok sıkılgan bir tipim, iki dk uğraşsam bırakıveriyorum

aynen ben de hiç gelemem sıkıntıya... uğraşamam keyfim gelmezse...

bu arada kına için davetli listesi yapıyorum da şimdi aman yaaa ne çok kalabalık oldu üfff

Bugün hiç giremedim kızlaar , anca okudum yazdıklarınızı
mavi superisi nişanın hayırlı olsun tatlım
Ebru mobilyalarını almışsın, hayırlı olsun, Allah güle güle mutlulukla oturmanızı nasip etsin canım
Ben de bugün mobilyacımızı aradım, bazamın kenarları beyaz deri olsun dedim, tamam dedi, bi dee yatak başımı mobilyadan değil de kumaş ya da deri istiyorum dedim ona da olur dedi, haftasonu gidip kumaşını seçicem
yarın da gelinlik provasına gidiyorum , inşallah güzel geçer

Balayı alışverişi safhasına gelsek artık

Kızlar az önce geldim eve bernardoya gittim ikinci ürüne %50 indirim yapmışlar aslında çok ihtiyacım olan şeyler almadım mumluk,kupa ve amerikan servis tarzında ıvır zıvırlar aldım artık almamam lazım ama gezmeye çıkınca mutlaka bişeyler alıyorum

canım yatagının kenarları deri olduğuna göre
yatak başlığı da deri olmalı görünüm açısından
sen gelinliğini ne zaman teslim alacaksın bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…