2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Senindemi annen aldı kıyamıyolar ne güzel masraf etmemiş oldunuz aileler sayesinde,kuru bakliyatları falan annem alıcam diye tutturdu biz alıcaktık ama bu deterjanlar çok tuttu nerdeyse altı yedi ay yeticek deterjanlarım,kuru bakliyatlarıda son haftası alırız denildi, bence çok iyi olmuş senin alışveriş bir süre idare edersiniz sonra bittikçe alırsın

Son düzenleyen: Moderatör:

evet canım yaaa gerçekten çok iyi oldu böyle hala bi sürü şeylerim var kolay kolayda bozulmuyor yaa uzun zaman idare eder bizi bittikçe alırız
bide sanırım mesajı 2 kez yazmışşsın 1 tanesini editlemişsin canım bu durumda editlemezsen sevinirim ben görüp hemen birleştiriyoum :81::81:

İyi olmuş hepsinden fazla fazla artı masraf etmezsiniz bu aralar yanlışlıkla iki kez yazmışım düzenliyim dedim olmadı öyle yaptım bilgilendirdiğin için saol ellemem bir daha

İyi olmuş hepsinden fazla fazla artı masraf etmezsiniz bu aralar yanlışlıkla iki kez yazmışım düzenliyim dedim olmadı öyle yaptım bilgilendirdiğin için saol ellemem bir daha

evet canım. ama biz pascart ile market alışverişi yapıyoruz ayın 1 i gelse de yapsak yaaa

heryerde geçmiyor işte yaa kötü, yanı o işte. bu arada size bi öneri daha şimdiden yemek tarifi depolamaya başlayın

Evet bazı marketlerde geçiyor ama olsun,evet yemek tarifi en zor olan kısmı toplamak lazım şimdiden doğru söylüyosun ee sadece mutfak eşyalarını güzel güzel dizip bakıp ay ne güzel oldular demekle olmuyor

şimdi kızlar bugün biraz makyaj,saç konusunu araştırdım fotoları falan inceledim ve makyajın saçtan daha önemli olduğuna karar verdim.. saçı tarifle falan bi şekilde yaptırırız ama makyaj öyle değil işte... porselen makyaj baya kafama yattı, onunla ilgili yorumlarıda okudum hep...

ve porselen makyaj yapmayı bilen doğru dürüst kuaför yokmuş, normal bi makyaj yapıp yüzünüze bi sprey sıkarak sabitliyo ve bunada porseln makyaj diyorlarmış ve külliyen yalanmış, birde sıktıkları 20 liralık sprey için normal makyajdan 2-3 kat fazla para alıyolarmış...

ben bunun için öncelikle burda profösyonel porselen makyaj yapan biyer var, baya lüks ve uçuk fiyatların oluğu biryer, geçenlerde görmüştüm kryolan diye bi marka mı ne işte ondan varmış.. önce onlara gidip görüşeceğim, porselen makyaj hakkında en azından bilgi alırım, nasıl yapıyolar neyle yapıyolar falan onları öğrenirim ve sonra kuaför araştıracam... porselen yapıyoruz deyipte sadece normal makyaj malz olanlar kazıklayamayacak beni

evet canım, alışveriş yapmak bile çok keyifli eşlerle
yemek yapmakta aslında öyle yaa böyle yapıyorsun birileri beğeniyr falan inanlmaz güzel ama ne yapacağını bulmak zor

Yemek yapmayı çok sewerim bende. Dediğin gibi hele birileri beğenince daha güzel oluyo. Ama en zor kısmı ne yapacağını bulmak. Bugün ne yapsam , bunun yanına ne yapsam. Ayy zaten kadının ne yapsam derdi yaşlandırırmış.

AYNN öyle oluyor
sabahtan başlıyorum akşama ne yapabilirim diye bakmaya yada düşünmeye öyle sıkıcı ki bu durum

Kızlar merhaba...
Oh ne guzel her yazdıgımda daha da bıtırmıs oluyorsnuz ıslerınızı...
Telaslarınızı okudukca benı de ates bastı

Ben ramazanı sakin sakin gecırecegım ınsallah...
Sonra da bayram kapıdan ben bacadan...

Doğum kontrolle ılgili konu gecmıs...
Dun doktora gıttım sıcagı sıcagına anlatayım sızlere dedım...
Bende polıkıstık over sendromu var ama aktıf degıl duragan yıllardır...
Doktor muayene ettı, hıc bır sorun yok dedı...
Ekım sonu evlenecegımı soyledım, korunma yontemlerınden bana uygun olanını sordum...
Hap tavsıye edıyorum dedı...
10 ay bebek düşünmedıgımı soyledım...
İlaç kullanman sana fayda bıle sağlar, ilaç daha da duzenledıgı ıcın bıraktıktan sonra daha cabuk hamıle kalırsın dedı...
Ne zaman başlayım, tam korumayı ne zaman sağlar dedım...
Eylul adetınle bırlıkte baslaman yeterlı dedı...

Herkesın bunyesı farklı tabıkı de ogrendıklerımı aktarayım dedım...

Selam, işelerinizde kolay gelsin kızlar Biz ne temizlik ne de eşya yerleştirmeye girişemedik henüz

Süpperr eldivenler Ben de Eminönü ve Taksim'de arayacağım bu tarz bi eldiven. Umarım buluruz ikimiz de.

günaydın herkese
canım karışmak gibi olmasın ama vestel çok iyi değil diye biliyorum yine de sen bilirsin beyaz eşya biraz da şans işi aslında

demet, nişanlına grundig için sorabildin mi canım?

Bir günde bu kadar iş halletmek.. Maaşallah size lemlem Sanırım Bellona'dan televizyonu alamadınız..:26: Beğendiğiniz televizyon nasıl peki?

Son düzenleme:

canım o tv sadece bellona ürünlerinden 6.500tl lik alımlarda geçerliymiş, bizimki bellonanın ürünü olmadığı için olmuyomuş, bizde üstelemedik.. tv yide samsung beğendik.

Peki herhangi bir test yapılıyormu muaynede,benimde doktora gitmem gerek d.k hapı kullanmak istiyorum birkaç ay fakat bende varis var ve sigara kullanıyorum, kullanımın uygun olmadığını duymuştum tereddütteyim

Selam kızlar,

korunma yollarını konusmussunuz, bende en kısa zamanda doktora gidip, detaylı bilgi alıcam.

Benimde eldiven çok hoşuma gidiyo. Ama bide kola takılan süslerde hoşuma gidiyo. Her ikisinide takarsam güzel durmaz diye düşünüyorum. Abartmış olurum yani.

Eldiven mi yoksa aşağıdaki gidi kola takılan süs mü daha güzel duruyo sizce?

Kızlar bu arada sıze bır duduklu tencere tavsıye edıcem...
Annem gecen ay almanyaya gıttı...
Fıssler dıye duduklu tencere var bılıyorsunuz...
Ben onu cok ıstemıstım dedım gelırken al da gel...
Ondan daha da ıyı markalar varmıs, almıs annem hem kendıne hem bana...
Kızlar yok boyle bırsey almayan varsa tavsıye edıyorum...
Zamandan muthıs tasaruf edıyor, isteyen olursa markasını yazarım...

Örnek vereyım yaprak sarması 10 dakıkada pişiyor, corba 2 dakıka, patlıcan yemegı 4 dakıka, kurufasulye ustelık hasalamadan sadece 15 dakıka gibi...

Ve lezzetlerı mukemmel...
Ay satıcılar gıbı hıssettım kendımı bı an ama faydam dokunursa ne mutlu bana... :

Peki herhangi bir test yapılıyormu muaynede,benimde doktora gitmem gerek d.k hapı kullanmak istiyorum birkaç ay fakat bende varis var ve sigara kullanıyorum, kullanımın uygun olmadığını duymuştum tereddütteyim

jeloo...
Bana herhangı bır test yapılmadı zaten duzenlı olarak 6 ayda bır gıttıgım ıcın...
Sigara kullanımda durum degısırmı bılemıyorum arkadasım...

Kızlar Selam, Geçmişi okuyamadım çok ta kalamam zaten o kadar yoğunuz ki büyük ihtimal cumartesiye kadar eve dahi gidemicez, kendimi işe vermek istemiyorum şuanda benim sizler gibi ev telaşında olmam gerekiyordu, daha ev bulamadık kızlar dua edin noluuuur? bu kadar sıkıntı ve zamansızlık sonunda içimize sinen güzel uygun bir bulalım kızlar dua edin nolurrr,

Sizlerin de işleri rastgelsin herşey gönlünüzce olsun kızlar öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…