canım benim inşallah
benim şansım inan çok araştırdım bide hep kendim aldım.
herşeyin uygununa kaçtım. önce ihtiyacım olanı aldım gereksiz dediklerimi hep en sonra bıraktım halada öyleyim
benimde annem aldı. bizde mutfak eşyasını erkek tarafı alır yarısını kız yarısını erkek kuru bakliyatı falan filan hep biz aldık ama.
onlarda dedi siz balayından gelmeden alırız bozulmasın eve bi geldik full dolmuş hala da kahvaltılıklarını yiyorzdiyorum diğerlerini alamadık diye fena abarmışsınız
Senindemi annen aldı kıyamıyolar ne güzelmasraf etmemiş oldunuz aileler sayesinde,kuru bakliyatları falan annem alıcam diye tutturdu biz alıcaktık ama bu deterjanlar çok tuttu nerdeyse altı yedi ay yeticek deterjanlarım,kuru bakliyatlarıda son haftası alırız denildi, bence çok iyi olmuş senin alışveriş bir süre idare edersiniz sonra bittikçe alırsın
evet canım yaaagerçekten çok iyi oldu böyle hala bi sürü şeylerim var kolay kolayda bozulmuyor yaa uzun zaman idare eder bizi bittikçe alırız
bide sanırım mesajı 2 kez yazmışşsın 1 tanesini editlemişsin canım bu durumda editlemezsen sevinirim ben görüp hemen birleştiriyoum :81::81:
İyi olmuş hepsinden fazla fazla artı masraf etmezsiniz bu aralaryanlışlıkla iki kez yazmışım düzenliyim dedim olmadı öyle yaptım bilgilendirdiğin için saol ellemem bir daha
evet canım. ama biz pascart ile market alışverişi yapıyoruz ayın 1 i gelse de yapsak yaaa
Ay ne güzel bizim öyle bi imkanımız yok,ne güzel herşeyini alabilirsin bununla
heryerde geçmiyor işte yaa kötü, yanı o işte. bu arada size bi öneri daha şimdiden yemek tarifi depolamaya başlayın
Evet bazı marketlerde geçiyor ama olsun,evet yemek tarifi en zor olan kısmı toplamak lazım şimdiden doğru söylüyosun ee sadece mutfak eşyalarını güzel güzel dizip bakıp ay ne güzel oldular demekle olmuyor
Yemek yapmayı çok sewerim bende. Dediğin gibi hele birileri beğenince daha güzel oluyo. Ama en zor kısmı ne yapacağını bulmak. Bugün ne yapsam , bunun yanına ne yapsam. Ayy zaten kadının ne yapsam derdi yaşlandırırmış.
kızlar ben düğünde dantel eldiven takmak istiyorum,bulabilirmiyim bilmiyorum, nikah kıyılırken ve foto çekimlerinde güzel olur diye düşünüyorum... bakın aşağıdaki linkteki gelin süper olmuş çok hoşuma gitti... saçındaki taçta tam benim istediğim gibi.. sizce nasıl?
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/458296-dis-mekan-cekimlerimiz.html
günaydın herkese
canım karışmak gibi olmasın ama vestel çok iyi değil diye biliyorum yine de sen bilirsin beyaz eşya biraz da şans işi aslında
kızlar çok mutluyum çok mutluyum, dün bir sürü plan kurdum ve bu sefer evdeki hesabı çarşıya uyduracam dedim.. uydurdumda sonunda, nişanlımı sürükledim resmenama birsürü işi hallettik
önce babamın bir hafta önce verdiği altın paraları vardı düşer düşer diye beklemekten alamamışım bitürlü, baktım düşeceği yok çıktıkça çıkıyor, iş çıkışı hemen kuyumcuya gittim altın işlerini hallettim..
sonra evimize koştum, ev sahibimiz çıkmış tlfla aradım, eve su bağlatmış geçici olarak temizlik falan yapılabilirmiş, bu cumartesi-pazar geleceğimizi söyledim tamam dedi..
sonra salon takımımızı ve yemek odası takımımızı aldığımız yere gittik, mobilyalarımız gelmiş depoda bizi bekliyorlarmış, haftaya cumartesi teslim tarihini belirledik, ordan birde cam orta sehpa almıştık, sonra düşünüp salonumda orta sehpa kullanmamaya karar verdim gereksiz diye iade etmek istedim tamam dediler.. bellonadan yatağımızı aldık, novadream modeli, yatağımıza yükseklik olarak uygun olan ve de bize rahat gelen bir yatak oldu... ödemelerin bir kısmını daha yaptık.
sonra yatak odası takımımızı aldığımız yere gidip haftaya cuma olarak teslim tarihini belirledik.. orda çok güzel abajurlar vardı onlara baktık nişanlımla beğendiklerimin fotosunu çektim..
sonra köşe koltuğumuzun rengini belirlemeye gittik, kargoda beklediğimiz renk gelmemiş yokmuş öyle bir renk.. bizde renk kartelasını alıp eve götürdük, evde annem babam nişanlım hepberaber koltuğumuzun rengine karar verdik. mor olacak
sonra bosch bayisine gidip, değiştireceğimiz bulaşık makinasının modelini belirledik, adam çok yardımcı oldu sağolsun, daha önce beyaz aldığımız bul. mak. mutfağa uymayınca çelik olanlardan daha üst model bir şey beğendik.. modelini yazdık bugün nişanlım beyaz eşyalarımızı aldığımız yere gönderecek, onunda siparişini vereceğiz.
eve geldik yemeimizi yedik, hemen vatan bilgisayara koştuk, neyseki mağaza kapanmadan yetiştik, tv modellerine falan baktık araştırdık beğendiklerimizi not aldık, eve geri geldik, beğendiğmiz tvleri nişanlım intden araştırdı onlarıda belirledik..
bu arada yolda oraya buraya giderken bir yandan da nişanlım evimizi temizletmeye bir kadın araştırdı, bugün haber gelecek birinden.. ama annemde ev o kadar pis değil gerek yok biz temizleriz dedi... nişanlım boşverin yorulmayın diyor ama bende düşündüm o paraya bir avize alırız dedim vazgeçtik...
bu kadar işi resmen koşa koşa yaptık, canımız çıktı ama eğer bunları yapmasaydık bugün yine stresten ölüyor olacaktım..demekki planlı programlı bir şekilde koşturunca oluyormuş..
Selam, işelerinizde kolay gelsin kızlarBiz ne temizlik ne de eşya yerleştirmeye girişemedik henüz
demet, nişanlına grundig için sorabildin mi canım?
Bir günde bu kadar iş halletmek.. Maaşallah size lemlemSanırım Bellona'dan televizyonu alamadınız..:26: Beğendiğiniz televizyon nasıl peki?
Kızlar merhaba...
Oh ne guzel her yazdıgımda daha da bıtırmıs oluyorsnuz ıslerınızı...
Telaslarınızı okudukca benı de ates bastı
Ben ramazanı sakin sakin gecırecegım ınsallah...
Sonra da bayram kapıdan ben bacadan...
Doğum kontrolle ılgili konu gecmıs...
Dun doktora gıttım sıcagı sıcagına anlatayım sızlere dedım...
Bende polıkıstık over sendromu var ama aktıf degıl duragan yıllardır...
Doktor muayene ettı, hıc bır sorun yok dedı...
Ekım sonu evlenecegımı soyledım, korunma yontemlerınden bana uygun olanını sordum...
Hap tavsıye edıyorum dedı...
10 ay bebek düşünmedıgımı soyledım...
İlaç kullanman sana fayda bıle sağlar, ilaç daha da duzenledıgı ıcın bıraktıktan sonra daha cabuk hamıle kalırsın dedı...
Ne zaman başlayım, tam korumayı ne zaman sağlar dedım...
Eylul adetınle bırlıkte baslaman yeterlı dedı...
Herkesın bunyesı farklı tabıkı de ogrendıklerımı aktarayım dedım...
Peki herhangi bir test yapılıyormu muaynede,benimde doktora gitmem gerek d.k hapı kullanmak istiyorum birkaç ay fakat bende varis var ve sigara kullanıyorum, kullanımın uygun olmadığını duymuştum tereddütteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?