2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bugun bitermi kızlar ya delirmek üzereyim.. ne tuhaf müşteriler geliyo ya yok dan anlamıyorlar anca kavga istiyolar ..bi gün birini ya yolucam yada iyi bi dayak yiycam offfffffffffff

bilmemki güzel gibi seçim yapmak zor, aslında eldivenden daha iyi olabilir, o gün tırnaklarımıza fransız manikürü yapılacak, eldivenden ne tırnak ne yüzüğümüz görünmeyecek.. amaa her ikiside olabiliiiir, foto çekimlerinde ikisinide ayrı ayrı farklı pozlarda kullanırız, nikah kıyılırken eldiven, oynarken de eldiveni çıkarıp koldaki süsü takabiliriz heheee çok mu abartmış oluruz acabaa

eee söylesene markasını, benimde kardeşim almanyada, ayın 18inde geliyor, nerden almış ne kadara almış, ayy orda uygun fiyatlı bişiler oluyosa söylede bende kardeşime aldırayım yaaa..aslında düdüklü tencerem var ama sevmedim ben onu, kayınvalidem hediye almış eski zaman işi 20 yıl öncesininkilerden.. bende güzel bişi almayı düşünüyorum zaten. birde bıçak seti hala alamadım..

Lemlem...
Annemın kendıne aldıgının markası PERFECT
Benım kı SİLİT...
Netten de arastırablırsın...

2 tane duduklu tencereye tek kapak kullanılıyor bırı 3 lıtre dıgerı 4,5 lıtre...
Harıka bısey gormenız lazım...
Mercımek corbasını 3 dakkada yaptı annem boyle kaldım

2 sı 1 arada olunca bıaraz pahalı fıyatı canım ben teyzeme 6 ay onceden sıparısını vermıstım ındırıme gırınce aldı turkıyedı fıyatı 2sı ıcın 600 cıvarı sanırım ama deger...
Kardesın ordaysa bır sorsun 200 euro cıvarında falan satılıyor galıba orda...
Bana kuzenım hedıye gonderdı...
BI sor bakalım kardesıne de...
Bızım ordakı akrabalar da alacakmıs ama ındırıme gırmesını belıyorlarmıs, kacırmasın zamanını kardesın...

Bıcak setı almayı dusunuyormusun kı?
Ben almıycam karar verdım, evdekıler normal bıcaklardan gayette ısımızı goruyor, guvenemıyorum o stantlı bıcaklara...
Sanırım sen de kararsızsın...

of 200€ çok pahalıymış ya, almam öyleyse şu an çok masraflarımız var, napim o eski modeli kullanırım veya daha uygun fiyatlı bişi alırım.. yinede bu markaları söyleyecem kardeşime bi baksın fiyatlarına..
evet o standlı bıçak setlerine de karar veremiyorum, her markanın bıçağı var, tabak yapan firma bıçakta yapıyor anlamıorum.. aralarında uçurumlar oluyor eline alıyosun inceliyosun fark göremiyosun.. zaten yarı parası sırf o standları için veriliyor, tezgahın üstünde hep bi köşede yer kaplayacak diyorum bi yandan kii dağınık tezgahları hiç sevmiyorum.. çekmecede dursa 3-4 tane farklı boyutlarda ayrı ayrı alsam daha mı iyi diyorum.. bu gidişle ben bıçaksız evlenecem, evlendiğimiz sabah farkederimde bi koşu gider marketin birinden bi bıçak kapar gelirim peynir domates kesmeye...

benimde hala bıçağım yok. standlı istemiyorum bende ya tezgahın üzerinde kocaman hiç hoşuma gitmiyo. Birde kızlar benim misafir için çay takımım yok hala!!!! Çelik takım alayım diyodum ilk zamanlar çok özeniyodum. Ama pahalı geliyo fiyatları. Ucuz olanları da var ama onlarda kararıcak,leke olucak gibi geliyo güwenip alamıyorum. Ufacık yerde oturduğum için hiçbi konuda seçeneğim yok çok sinir oluyorum. İzmire istanbula gittiğimdede hiç aklıma gelmiyo Amaaan eksik bitmiyoki yahuu

Sor bakalım canım bı ara 125 euroya kadar dusmus cunku, haberını alırsam sana da soylerım...
Bıcak konusunda kararsız olmakta haklısın...
Ay bulsam ben aldıklarımı resmını koyacam arsıvıme bakayım bı...
2lısı 3 lıramıydı neydı muthıs kesıyor evde ondan baska kullanamıyoruz...
Ben de onlardan aldım ama fena kaptırmısım kendımı sapları mor sarı beyaz kırmızı mavı
12 tane almısım
Annem dun onlarla doğruyordu benı az kalsın esyaları yerlestırırken

kızlar şimdi geldim
Fatih'deydik gelinlik provası için
gelinliğim harika oluyo bir an önce bitse keşke
kına kıyafetimi aldım nar çiçeği renginde, önden kısa arkadan uzun kuyruklu bi model
kınamda erkek olmaacak kızkıza eglenicez o yüzden saçım da açık olacak
ayy geçmişi okuyup gelcem

ooh bebişim işallah bittiğinde içine sinen, kendini harikaaaaa hissettiğin bi gelinliğin olur.. Ay herşey bitiyo yaawaş yawaş. Rabbim utandırmasın ya bu kadar hazırlık,hewes,özen,masraf.. İşallah çoooook mutlu bi ewliliğimiz olsun hepimizin bütün bu uğraşlara değsin. AMİİİİNNN

amanın lemlem bir sürü şey halletmişsin aferin sana
elif hayırlı olsun avizeler bayagı uguna gelmiş
beyz eşyaları almadan önce çok araştırma yaptım, vestel hakkında %70 kötü yorumlar okudum hep
profilo almak daha mantıklı, zaten bosch ve siemensle aynı fabrikada üretiiliyor

amin canım ya en önemlisi o zaten
gerisi boş
herşeye özeniyoruz yapıyoruz ediyoruz ama 1 sene sonra bunları anımsamak bile zor olacak
huzur mutluluk sadakat güven özveri ve aşk dolu olsun yuvalarımız inş

Bizde aynenn öle yaptık bebişim. profilo aldık tüm beyaz eşyalarım profilo oldu. Hemde çam.mak bulaşık mak. 1.550 taksitli fiyatı.. Çok şükür o işte aradan çıktı. Büyük eşya olarak sadece mutfak,koridor,yatak odası halılarım kaldı. Diğer herşey ewime gelmeyi yerleşmeyi bekliyoo

aman ben almadım onlardan
misafir için aldığım bardak takımlarında çay bardağı ve tabakları var zaten
bi tane güzel çelik tepsi aldım sadece

amin elifcim inşallah hepimizin koşturmacalarına değecek mutlu huzurlu yuvalarımız olsun.. bende nişanlıma diyorum şimdi bir amacımız var düğünümüz güzel olsun evimiz güzel olsun şöyle olsun böyle olsun koşturuyoruz zaman akıp gidiyor, acaba evlendikten sonra napacaz bi amacımız kalmamış olacak dedim.. oda o zamanki amacımız da o yuvayı mutlu bir şekilde yürütmek olacak dedi:44: , bilmiyorum ben sıkılırım gibime geliyor..

aman ben almadım onlardan
misafir için aldığım bardak takımlarında çay bardağı ve tabakları var zaten
bi tane güzel çelik tepsi aldım sadece

ahsenim ben öyle misafire bardak takımıda almadım işte=) nişanlım bisürü bardak takımı almış. Süslü değil ama olsun gerek duymadım bende. o yüzden çay bardağım,tabağım,tepsim yok şuan..

bende misafir için ayrıca çay takımı almadım... normal çay bardakları, çcam çay tabakları ve deri tepsi aldım.. amaaan ne gerek var sanki kim gelecek çok lazım olursa evlendikten sonra alırım..

bende misafir için ayrıca çay takımı almadım... normal çay bardakları, çcam çay tabakları ve deri tepsi aldım.. amaaan ne gerek var sanki kim gelecek çok lazım olursa evlendikten sonra alırım..

Dimi kız bende mi öyle yapsam.. Benimde var deri tepsim. Koyu renk çay tabakları alırım bide normal çay bardağı tamamdır dimi

Öyle ayrı pasta takımıda almadım. Yemek takımımın içinde var diye hatırlıyorum varsa onları kullanıcam yoksa da sonra alırım.

mm o zaman begendigin bi çay bardağı ve çay tabagı al
tepsiyi de ayrieten al
o takımların içerisinde gereksiz şeyler oluyor, fiyatları pahalı oluyo o üzden

ben de evlendikten sonra napıcam ne iiçin heyecanlanıcam diyorum ya
şimdi gün sayıyorum
o zaman neye gün sayıcam ki
böylesi çok zevkli

evet pasta takımıda almadım, misafir yemek takımımda var zaten, hem ben pasta börek servisinde servis tabaklarını kullanırım geniş oluyo daha güzel oluyor.. hem bernardodan aldığım misafir yemek takımında servis tabaklarını 24 tane yapmışlar diye bayıla bayıla almıştım zaten.. benim çay tabaklarım ve bardaklarım güralların zen modeli... ince uzun bardaklar ve kare cam bardak tabakları.. bence çokda güzel, başka şeye gerek yok.:89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…