2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Benim yemek takımımı annem ben daha 8 yaşındayken kütahya porselenden almış.. 16 senelik takım artık nerdeyse antika olucak Ama bende yenisini almadım nasılsa var diye. Beyaz kenarları minik pembe çiçekli. Kullanıcam onları ihtiyacımı görür sonra ilerde alırım belki başka model. Aslında çoook beğendiğim modeller vardı ama kıyamadım parama ya onun yerine eksiklerimi alırım dedim.

akşama öyle çok işim varki..

yatak odamız yapılacak gardolabı boşaltmam lazım.
3 sepet falan ütüm var onları yapmam lazım inanılmaz birikti. haftasıonu 2 günlük tatil felç etti
yeniden çamaşır yıkamam lazım
pazara gidip bişeyler almam lazım
yemek yapmam lazım
yaprak sarma almıştım onu sarmam lazım

oooy speedy ewliler böyle konuşunca ben bian ewlilikten soğuyuweriyorum yaa... Bu kadar sorumluluk,yük bana çok fazla anam anam..

bende de var pembe çiçekli bir takım, aynısımı bilmiyorum ama ya güral porselen yada kütahya tam hatırlamıyorum.. benim annemde ben lisedeyken almıştı, hatta 6 kişilik almıştı sonradan bi 6 kişilik daha alıp 12 kişilk yapmıştık, bernardodan misafir yemek takımı beğenip alınca onları günlük yaparım demiştim, sonra nişanlımda çok beğendiği siyah beyaz bir yemek takımı vardı onu aldı 6 kişilik..olsun anne ben bu pembeleri de götürürüm onuda günlük kullanırım dedim ama kızdı o kadar tabak çanak almama, vermicem bunları dedi.. erkek kardeşimin çeyizine kaldıracakmış hee dedim sakla sen sakla bunları kızının götürmediğini gelinin beğenir sanki...

oooy speedy ewliler böyle konuşunca ben bian ewlilikten soğuyuweriyorum yaa... Bu kadar sorumluluk,yük bana çok fazla anam anam..

ya her zaman böyle değil elbette size de böyle kötü yanlarını göstermek istemem ama gerçekler malesef acı
bugün yetiştirebildiğim kadarını yapıcam artık napalım. yarında biraz daha yaparım Allah gç versin napalım

Kolay gelsin speedy biz bekarız hala, sen bu kadar iş diyince hala bekarmı kalsam düşünüyorumhepsini bugünmü yapman lazım çok fazla bu sıcakta işten çık eve git bu kadar şey yap,yatağa yat sabah kalk işe gel çok zor çok Allah kolaylık versin

kolay gelsin anacım, ben anneme bile doğru düzgün yardım etmiyorum, gel yardım etde alış diyor ama tatilimin son günleri lütfen karışmayın bana, zaten ilerde hep yapmak zorunda kalacam bırak şu son günlerimin tadını çıkarayım zaten kafa olarak yorgunum diyorum, sağolsun babamda destek oluyor bana, doğru söylüyor kızım , gel kızım gel otur sen...

Çamaşırlarımı halletmem lazım durdukça tozlanıyor pisleniyor.
Çamaşır yıkamak zorunda değlim ama bi tek makineye atıcam makine yıkayacak. eşimde asar işte.
Gardolap+baza boşaltmak zorundayım
yaprak sarma bugün olmasa yarına sarmam lazım çünkü taze yaprak ve buzlukta değil

boşver speddy yapma bişi,tembellik yap :) Al içcek bişiler,Açın tv yi eşinle izle bence

Evet haklısın çamaşır çok bekletilmemeli,gardrop ve baza boşaltmak baya yorucaktır seni yaprak buzlukta değilse bugün yarın sarman lazım ama bu kadar iş arası dinlenmende lazım neyse sen bi yolunu bulup kolaylarsın bunları,ben anneme şimdiden anahtar yaptırdım veriyorum yok yok almam diyo sen gidince işim azalıcak diyo bide geliyim evini temizliyim dimi diyo yok dedim annem hani yemek pasta kek falan yaptığında bir evin daha olduğunu unutma orayada bişeyler bırakırsın artık akşama sürpriz baabında

hahah bende öyleydim. ama bi anda değişiyor insan yaa evlenmeme kadar evde en fazla 5 kez yemek yapmışımdır ama mecbur yapıyorun işte tatilin keyfini çıkart sende :78:

boşver speddy yapma bişi,tembellik yap :) Al içcek bişiler,Açın tv yi eşinle izle bence

dimi yaa eşimin yarın sabaha giyecek gömleği yok düşün artık

aslında ütü yapmayadabilirim sonuçta yine kırışacak diyerekten kaçabilirim bu işten 1/2 gömleğini ütülerim yeter bide beyazlarını renkliler beklesin napyıım
bizim evin anahtarı da iki tarafta da var ama evlendikten sonra kimsenin öyle gitmesini istemiyorsun yani ben istemiyorum ne biliyim kendime ait bi dünya sonuçta
benim annemde çalışıyor malesef onun için bana çok yardımı olmuyor ancak onlara gidersek işte gerçi kendi evimde yemek falan yapmak çok keyifli geliyor bana da

Şaka bi yana bende istemem gidilmesini evime kendi annem bile olsa, gerçi şimdiden diyor anahtarı alsamda sen evde olmadan girmem evine,yemek konusunda benim annem yıllardır çalıştığından küçük yaşta öğrenmiştim yemek yapmayı,birkaç yılda ailemden ayrı yaşadığım için alışmıştım, arada yine evde yemek yapıyorum özellikle fırında makarna arada ister annem ben senin gibi yapamıyorum der,browni kek bu tarz şeyleri nişanlım sevdiği için haftasonları yapıyorum zaten eskiden evde anneme yardım ederdim ama uzun bir zamandır yapmıyorum oda beklemiyor zaten,sadece arada çamaşırlarımı yıkarım biraz takıntılıyım benim çamaşırlarım ayrı yıkansın bu bi takıntı artık bende yani evlenince nişanlımınkini ayrı benimkileri ayrı yıkıycam tek sorun bu

Ben hiç yapmazdım hatta nişanlım diyordu ben kesin aç kalıcam ama şimdi şaşırıyor. çok zevkli geliyor bana yemek yapmak.
çünkü karşılığında birileri mutlu oluyor seviniyor. çamaşır konusu da kötü ya belki değişir zamanla

sorumluluk duygusu banada ağır gelmeye başladı nasıl olacak nasıl yapacağım tembelim zaten evde bi iğneye dokunmuyorum ah ah :S eviminde kapısı değişecek allahtan ki ama nişanlım benden gizli anahtar falan verirse okadar kızarımki.

Benim küçük afacan bi kardeşim vardı o yüzden abla canım şunu istedi abla annem gelince yaparmı diye diye içim giderdi derslerimi bırakıp annemden gördüğüm kadarıya yapardım ve alışınca insanın hoşuna gidiyor yemek yapmak,annemede kıyamazdım gecenin ikisinde işten eve gelip bize yemek yapardı hiç dinlenmeden onada kıyamazdım öyle öyle alıştım annem emekli oldu bende emekli oldum yemek ve evle ilgili şeylerden şimdi aralarda ancak yapıyorum benim annem bolulu olduğundan yemekleri güzeldir ondanda bana geçti az biraz benimkide aç kalıcam diyor çünkü ben et yemem kendisi hergün olsa yer miğdem kaldırırsa onun istediği yemeği yaparım
Evet şu çamaşır olayını aşmam lazım belki düzelir evlenince yoksa işim ikiye katlanır

benim annem hala çalışmaya devam ediyorum ama annemin evinde yemek konusunda hiç işçi olmadım onun içim emeklilik nasıl artık çocuklarım bana yardım edince görücem
bende et yemiyorum bi ona alışmam lazım işte elimi de süremiyorum ancak hazır köfte falan işte yada yoğurulmuş köçfteyi pişiririm
çamaşır işini de evlendikten sonra zorunu görünce aşarsın yavaş yavaş diğer türlü kendine yazık çünkü :76:

Evet çocukların yardım eder sendemi et yemiyorsun bizim birtek bu problemimiz var bende elimi süremem ete falan aynen köfte falan tamamda başka bi et çeşidine alışıp yemeğini yapabiliceğime inanmıyorum,kendisi yapıyor gerçi et yemekleri ben yaparım diyor ama bakalım alışmak lazım biz yemiyoruz diye onlarda yemiycek değil ya evet zoru görünce belki vazgeçerim çamaşır olayından

bizimki yapmıyorum yemiyorum diye evdede yapmıyor malesef yazık diyorum bazen üzülüyorum da ama napıyım rahatsız olyorum belki ilerde alışrum en azından ona yaparım :44:

of çok zor gerçekten şu çamaşır işi yaaa. annem 2 hafta şehir dışındaydı en zoruda o çamaşırları serip toplamak oluyordu.. biz çamaşırları yatak odasının balkonuna sereriz kullanılmayan bir balkon göz önündede değil, serdiğim çamaşırları 4 gün orda unutmuşum, aradığım bir bluzu bulamayınca hatırlayıp koşarak toplamıştım komşular ne düşünmüştür Allahbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…