2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

aman canım aslında bence en basiti çamaşır yıkamak yaa sok makineya makine yıkıyor en azından bana diğer işler daha uzun sürüyor zor gibi geliyor

rica etsem beni listeden çıkartırmısınız.

aynen ben de hep "tatldeyim" diyorum
bizimkiler de aval aval bakıo "sen ne zaman ev işi aptın da tatile girdin" der gibi

şaşkın seni
ayy bu kadar da olmaz ya delii

off anlatırsam daha çok moralim bozulacak, inşallah birkaç güne çözülür çünkü bu durum beni yıpratıyo... dua istiyorum...

inş herşey yoluna girer canım
fazla takma kafana
gördüğün gibi hepimizde türlü sıkıntılar oluyo ama geçiyo dzeliyo

inş herşey yoluna girer canım
fazla takma kafana
gördüğün gibi hepimizde türlü sıkıntılar oluyo ama geçiyo dzeliyo

inşallah canım...

Siyah deniz size ne oldu canım ya, senin yazdığını okuyunca moral bozukluğum ikiye katlandı, inşallah herşey yoluna girer....

selam kızlar ben geldimm nişanlımın ailesiyle bizimkiler yaylaya çıktık. piknik yaptık ama ben hiç tat almadım aşkım yokkkennn biz orda keyif yaparken aşkım mutfak karebodurlarını siliyodu bi duygu sömürüsü yaptıki banaa sormayın...:)

zyv canım hayırdır inşallah hayatım... umarım olumsuz bi durum yoktur. Allah bu sıkıntılı durumunu hayıra çıkarsın inşallah..

belli zaten gezdiğin
hiç uğramııyosun buralara
ohh nişanlını çalıştır çalıştır
sen keyif yap

şuan için durum olumsuz , güzel dileğin için teşekkür ederim canım, inşallah hayıra kavuşturur Rabbim...

belli zaten gezdiğin
hiç uğramııyosun buralara
ohh nişanlını çalıştır çalıştır
sen keyif yap

evet tatlım yaa pek giremiyorum girdiğimdede bi ton sayfa yazılmış oluyo oku oku bitiriyom ki uykum gelmişşşş maşşallah topiğimiz uçuyooo
yaa temizlik için kadın tutcaktı 250 lira istemiş 200 e yaparım demiş bide ev zaten yeni ev değil bi mutfak inşaat olcak oda minicik zaten aşkım sen temizle yapabildiğin kadar dedim biz gelince zaten temizlicez kadında tutsak ben yine temizlerim üzerinden 250 lirayaa ohooo avizelerimi alırım ben yahu:86::86:

250 mi
ya burda koca evi 100 e temizliyolar

sonunda ev bulabildik kızlar tam istediğim gibi merkezde ev herşey ayağımın altında 480 liraya tuttuk biraz yüksek oldu ama başka seçeneğimiz kalmamıştı perdeleri de verdik bugün
nasıl birşey çıkacak çok merak ediyorum haftaya perşembeye perdeler cumaya da eşyalarım gelecek çok sıkıldım artık biran önce düğün olsada bitse bu telaş söyledikleri her laf bana batmaya başladı artık

şuan elim ayağım öyle titriyo ki
o kadar sinirliyim o kadar hırslıyım ve o kadar üzgünüm ki anlatamam
ya ben napıyorum ya
ben nişanlımı tanıyamıyorum
ben evlenmek istemiyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…