şuan elim ayağım öyle titriyo ki
o kadar sinirliyim o kadar hırslıyım ve o kadar üzgünüm ki anlatamam
ya ben napıyorum ya
ben nişanlımı tanıyamıyorum
ben evlenmek istemiyorum şuan
mrb ben yeniyim burada foruma alışmaya çalışıyorum :18:
11 eylül nikah tarihimiz inş.. bgn evim tutuldu..çk heyecanlıyım nişanlım ve ailesi temizliğe başladılar bile ben aynı şehir de olmadığımdan gidemedim
çok teşekkür ederimm hoşbulduk umarım kolay alışırım :)
siyahdeniz hakkında hayırlısı olsun canım umarım ertelenmıstır en ıyı ıhtımal bu gozukuyor suan ıcın ...rica etsem beni listeden çıkartırmısınız.
zyv umarım kotu bırsey olmamıstır..Moralim çok bozuk....
canım zaman zaman hepımız kotu olaylar yasıyoruz bu donemlerde herkes cok cok hassas oluyor boyle kotu dusunmeşuan elim ayağım öyle titriyo ki
ya ben napıyorum ya
ahsencimm yaa deme böyle sinirlenme, sakin olmaya çalış canım... bu dönemler de ben bile bazen kendimi tanıyamıyorum ki karşılıklı böyle düşünmemiz çok normal zaman zaman..şuan elim ayağım öyle titriyo ki
ya ben napıyorum ya
mrb ben yeniyim burada foruma alışmaya çalışıyorum :18:
11 eylül nikah tarihimiz inş.. bgn evim tutuldu..çk heyecanlıyım nişanlım ve ailesi temizliğe başladılar bile ben aynı şehir de olmadığımdan gidemedim
kızlar noluyo bana yaa düğün tarihi yaklaştıkça ben bi garip oluyorum halim yok elim kolum kalkmıyor hiç bir iş yapamıyorum çok burkuluyorum sürekli gözlerim doluyor
şuan elim ayağım öyle titriyo ki
ya ben napıyorum ya
ağlamaktan gözlerim şişti ... ekranı zor görüyorum şu an....
bildiğiniz üzere salı kan verdik bugün sonuçları alıp nikah işlemlerini tamamlayacaktık.... sabah nişanlım aradı şehir dışına gidiyorum dedi bak yetişemezsin öğlene kadar gitme dedim izin iste dedim vermezler dedi yetişirim dedi gittii.... ve gelemedi yetişemedi... sağlık merkezine gittim vermediler sonuçları tek başıma gittiğim için...şimdi yine kötü şeyler çıkacak ağzımdan ben en iyisi yatayım.... çok moralim bozuk çok.... gram hevesim kalmadı... ben nikah işlemimi bile yalnız başıma yapmaya koştum... izinliydim bugün... yarın sabah şimdi haber vermeden gidicem işlemler için beyefendi gelebilicekmiş sabah... şeytan gitme diyor ya...
bildiğiniz üzere salı kan verdik bugün sonuçları alıp nikah işlemlerini tamamlayacaktık.... sabah nişanlım aradı şehir dışına gidiyorum dedi bak yetişemezsin öğlene kadar gitme dedim izin iste dedim vermezler dedi yetişirim dedi gittii.... ve gelemedi yetişemedi... sağlık merkezine gittim vermediler sonuçları tek başıma gittiğim için...şimdi yine kötü şeyler çıkacak ağzımdan ben en iyisi yatayım.... çok moralim bozuk çok.... gram hevesim kalmadı... ben nikah işlemimi bile yalnız başıma yapmaya koştum... izinliydim bugün... yarın sabah şimdi haber vermeden gidicem işlemler için beyefendi gelebilicekmiş sabah... şeytan gitme diyor ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?