2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

şuan elim ayağım öyle titriyo ki
o kadar sinirliyim o kadar hırslıyım ve o kadar üzgünüm ki anlatamam
ya ben napıyorum ya
ben nişanlımı tanıyamıyorum
ben evlenmek istemiyorum şuan

şuan ikinizle de aynı ruh hali içindeyim, düğüne dair dünden beri hiçbir hevesim kalmadı,
bu akşam sırf uyuyabilmek için yürüdüm, yorulurum belki de en azından güneş doğana kadar uyurum, unuturum dedim, çok mutsuzum...

ben de az önce gene annemle kavga ettim sürekli kavga ediyoruz herşeyi yanlış anlıyo zaten ya nişanlımla aramız bozuluyo ya ailemle. burnumdan geldi artık yemin ederim

Canım ya 1 ay kala kara bulutlar çöktü hepimizin üzerine. ne oldu bi anda anlamıyorum

Şu an berbat durumda olanlardan biri de benim. Nişanlım, düğün ve Ramazan öncesi son gezmeler bahanesiyle arkadaşları tarafından rahat bırakılmadı bu gece de. Sinir oluyorum. 3 saat önce aradı, "bizimkiler çağırıyor, arıcam tekrar" dedi. Bu saat oldu aramak bi yana, tel açılmıyor sinir ve öfke dolu mesajıma cevap verilmiyor..

Son düzenleme:
herkese günaydın geçmişi okuyamadım ama anladığım kadarıyla herkes berbat durumda bugün yeni bir gün yeni umutlarla açıldığını düşünelim pencereyi açalım mümkünse güneşsiz birz esen bir yer varsa derin derin nefes alalım,ve pozitif düşünelim kafanızı kurcalayan sorunlar sadece şuanda yaşanılan stresten sayılı günler kala davul gibi gerilmek çok doğal biraz daha sakinleşip olayları düşünelim ve konuşarak halletmeye çalışalımn hadi canlarım kendiniz gelinnn

Günaydın kızlar. Geçmişi okuyayım dedim ama akşam neler olmuş öyle hepinizde bi moral bozukluğu!! Sizi çok iyi anlıyorum ama bi düşünsenize siz bugünlerde kendinizi tanıyabiliomusunuz. Valla ben bazen kendime bile kızıyorum.Düşüncesiz dawranıyorum,kırıyorum ailemi nişanlımı. Sonra sinirim geçince diyorum ben ne yaptım ya salak Elif nie stresini sinirini onlardan çıkarıyosun. Aynı şekilde nişanlılarımızda öyle. Nazı bize geçiyo bize yansıtıyolar.
Hadi bakalım yeni bi gün yeni bi umut kızla.. Üstelik haftanın son günü. H.sonu yine bisürü işler hallolucak. İşallah hepinizin gecesi iyi geçmiştir,iyi bi uyku hepinize iyi gelmiştir..

Günaydın kızlar dün akşamdan beri noolmuş topiğimize , ay bu kara bulutlar geldi mi bir anda hepimizin üstünemi geliyor nedir.. ben düzeleceğine eminim, hadi kovalım şu kara bulutları...

rica etsem beni listeden çıkartırmısınız.

siyahdeniz ne oldu anlatmak istermisin? çözülemeyecek bir sorun değildir umarım, herşey gönlüne göre olur inşallah..

off anlatırsam daha çok moralim bozulacak, inşallah birkaç güne çözülür çünkü bu durum beni yıpratıyo... dua istiyorum...

dualarım seninle, ve şu an derdi olan tüm eylül-ekim gelinlerimizle canım...

şuan elim ayağım öyle titriyo ki
o kadar sinirliyim o kadar hırslıyım ve o kadar üzgünüm ki anlatamam
ya ben napıyorum ya
ben nişanlımı tanıyamıyorum
ben evlenmek istemiyorum şuan

bazen bende öyle oluyorum canım, erkek millet işte boşvermemiz gerekiyor, bizim gibi olmalarını beklemememiz gerekiyor.. al birini vur ötekine.. napalım, kabullenecez onları bu şekilde, çok fazla bir beklentimiz olmamalı..yoksa üzülen yine biz oluyoruz..

esracım çok sevindim bu habere, aman diyelim nazar değmesin.. kimsenin lafını ciddiye almamaya çalış.. bizden başka düşünen koşturan olmuyor maalesef, ama biz güçlüyüz herşeyimizi kendi başımıza yapabiliriz, o yüzden gerçekten kendi ailen bile olsa moralini bozmamaya çalış..:87:

hoşgeldin chenn, her zaman bekleriz senide aramızda..

heracııım bende nikah işlemlerimi tek başıma yaptırmıştım, nişanlım izin alamadığı için.. ama sonuçlarıda o tek başına almıştı aslında biraz ısrar etseydin verirlerdi belki, nişanlım şehir dışında izin alamıyor falan deseydin keşke..

offf baya sinirlendirmiş seni anlaşılan hattını kırıp attığına göre.. bende tlfnmu kaç defa duvara çarpmıştım konuşurken o kadar sağlam tlf en sonunda dayanamamıştı sonra bana yeni tlf aldı inşallah en yakın zamanda düzelir aranız.

günaydın kızlar geçmişi henüz okumadım ama sıkıntılar var gibi hepsi geçer ben bugün çok mutluyum bunu sizinle paylaşmak istedim akşam anahtarımızı aldık evimize kavuştuk şimdi çok işimiz var çok....

günaydın arkadaşlar,
dün gardolabı boşaltmadık. adam bugün bakacak ne zaman yapıcam derse o zaman boşaltcaz derse yarın yapıcam yandık
ütülerimi yaptım 2 saat falan sürdü çamaşır bulaşık yıkadım yarına da misafirim geliyor.. ne yapsam yaaaa

eftelyacım sen daha iyi bilirsin, herşeyi görüyorsun yaşıyorsun, bak ne güzel bir uzmandan yardım da aldınız, o bile söylemiş tedaviye başlamadan evlenme diye.. canım bencede düğün tarihinizi biraz erteleyebilirsiniz, sonradan daha büyük sıkıntılar yaşamaktansa şimdi biraz sabretseniz belkide herşey çok daha güzel olacak.. ve unutma şu an nişanlısın, şu an yaptıramadığın şeyleri yarın birgün evlendikten sonra yaptırman ikna etmen çok daha zor olacak.. açık açık söyle (gerçi söylemiştin sanırım) ben seninle evlenmekten korkuyorum de, senden vazgeçmek istemiyorum bu yüzden de sadece erteleyelim de ve tedaviye başlamasını sağla..

bende bugün çok mutluyum, ama sizleri böyle görünce üzüldüm... hepimiz çok mutlu olalım inşallah... biz yarın evimizi temizlemeye gidecez, gece düşünmekten uyuyamadım birtürlü, aklıma bişey geldikçe tlfnuma kaydettim durdum şunu unutmayayım bunu unutmayayım diye.. bugün temizlik malzemelerimi alıp, sonrada nişanlımla halı bakmayı düşünüyorum.. bir sokak var zaten sırf halıcı, sanrım orayı baştan sona gezsek yetecek bize, modele karar verirsek haftaya da alırız belki..

Günaydın günaydın herkese,

dün yazdılarınları okuyunca gerçekten bende cok üzüldüm.

siyahdeniz, umarım kısa zaman da sorunlar çözülürde, isminin tekrardan yazılmasını istersin. Senin için hayırlısı ne ise o olsun canım.

zyv, dualarımız seninle canım umarım tez zamanda sorunlarınız çözülür.

ocwmays, canım nişanlılarımızın anlaması bazen biraz zor olabiliyor.Haksız olmalarına ragmen, haklıyım diye trip atmaya devam edebiliyorlar.Arada sevgi olduktan sonra ortak nokta bulunuyor ki, nişanlın ile aranda gerçekten büyük bi sevginin olduguna inanıyorum.Stresten dolayı sinirlerimiz gergin, anlayışlı olamıyoruz ama çok az kaldı,biraz daha sabır....

Allah hepimizin yardımcısı olsun, çok zor bi süreç zor...

günaydın kızlarr. bu sıcakta bademciklerim şişti yaaa
kızlar noluyo bu aralar. tabi zaman daraldı herkesin sinirleri had safhada. umarım her sorun çözülür de artık daha fazla yıpranmayız evlilik öncesi...
ben de bugün banyo için bişeyler almayı düşünüyorum duj jeli, şampuan, saç kremi vs... alıyım bari onlarıda çıksın aradan... bu arada benim salonum için hiç süs eşyam yok:84::84: eşyalar yerleşse dımdızlak kalacak öyle

benim pazar eşyalarım yerleşcek ama benim de süs eşyam yok doğru dürüst. İki gündür gezmediğim yer kalmadı. Beğenemiyorum

benim pazar eşyalarım yerleşcek ama benim de süs eşyam yok doğru dürüst. İki gündür gezmediğim yer kalmadı. Beğenemiyorum

haftaya cumarteside benim bütün eşyalarım yerleşmiş olacak inşallah.. benimde süs eşyam yok, yerleştirdikten sonra bakmayı düşünüyorum..

ay kızlar birde dün dyo da bir boya gördüm çok hoşuma gitti, yaprak desenler basmışlardı duvara hafif sedefli bir boyayla.. çok hoştu yaa duvar kağıdı gibi görünüyordu.. oturma odası için düşünüyorum, oturma odamız küçük zaten 15 metrekare için hesaplattım 200-250 arası bişey tutar dediler.. boyacının ustası yapacak ve zemin rengi aynı kalacak sadece o baskılar için bu fiyat..

günaydın kızlar,

sabah gittik sonuçları aldık işlemlerimizi tamamladık artık resmi olarak da 17 Eylül nikah tarihimiz kesinleşti.... ama gözlerim ağlamaktan hala şiş... çok kıırldım... özellikle nişanlımın konuyu büyüttüğümü düşünmesine ve rahat davranmasına kırıldım... neyse ki gece yatmadan önce aradı özür diledi.. ama daha kırgınlığım tam geçmedi... ben de evlendirme dairesinde inatlaştım senin soyadını almıycam sadece kızlık soyadımı kullanıcam dedim.... o da sinirlendi ohhh canıma değsin iyi yaptım... tabi sonra vazgeçirdi beni ama onu o kadar kızdırmak bile hoşuma gittii...

Lemlemcim ısrar ettiim etmez miyim yok nuh dediler peygamber demediler adamlar.... sabah gittik bir de dalga geçer gibi işte görmek istediğimiz tablo bu demez mi... kızdım adama sizin yüzünüzden ayrılsaydık göremezdiniz bi daha bizi dedim...

neyse ki şimdi herşey yoluna girdi... diğer canı sıkılan arkadaşlarım da inşallah bugün toparlanırlar her şey onlar için de çok güzel olur umarım...

hayırlısı olsun canım, cok sevindim ama keske ağlayıp üzmeseydin kendini o kadar...

sevindim canım aranızın düzelmesine, kendimize yıprattığımıza değmiyor gerçekten, bizim ne kadar üzüldüğümüzün farkında bile olmuyorlar çünkü.. işte bu sıralarda zamanın yaklaşmasından dolayı gerginiz en ufak şeylerde iyice kötüye gidebiliyor..

Selam kızlar ben döndüm döner dönmezde sıkıntılarım başladı kaç gündür ev arıyoruz dolaşmaktan ayaklarım patladı ama ev yok kafayı yiycem o kadar stresliyim ki önüme gelen herkeseçatıyorum bişey yapsalarda yapmasalarda şurda 1 ay kadar süre kaldı hala ev yok düğünden sonra çadır kurmazsam iyidir bu gidişle. Bu ev sahipleri de bi manyak köpek bağlasan durmaz evlerinde 800 istiyorlar neymiş efendim avm'ye yakınmış yakın olsa gam yemem on sokak altta evi hala yakın diyor deliricem yaw bugün gene nişanlımı gönderdim ev aramaya benim gelinlik provam var diye gelemedim orda sinirlenicem provada burnum gelir diye. Ne yapıcam ben yaw

canım ya sakin ol, inşallah en güzelinden en ucuzundan tez zamanda bulursunuz? İzmir mi istanbulda mı ev arıyosun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…