şuan elim ayağım öyle titriyo ki
o kadar sinirliyim o kadar hırslıyım ve o kadar üzgünüm ki anlatamam
ya ben napıyorum ya
ben nişanlımı tanıyamıyorum
ben evlenmek istemiyorum şuan
kızlar acıkcası bnm de moralim çok bozuk.Nişanlım evin herşeyiyle bnm ilgilendiğimi onu iplemediğimi düşünüyor.Ben onun fikrini hiçbir konuda almıyormuşum onun düşüncelerinin benim için hiç önemi yokmuş.Çok kötü kavga ettik telefonda.Kuzenlerimle deniz kenarına gelmiştik.Ben de hattımı kırıp denize attım...
şuan ikinizle de aynı ruh hali içindeyim, düğüne dair dünden beri hiçbir hevesim kalmadı,
bu akşam sırf uyuyabilmek için yürüdüm, yorulurum belki de en azından güneş doğana kadar uyurum, unuturum dedim, çok mutsuzum...
Sonunda gelebildim.Pc bozulmuştu yine,sağolsun neredeyse ayda bir servise bırakıyoruz...
Geçmişi okumakta 1,5 saatimi aldı yaa,topu topu 3 gün oldu...
Bende bugün psikoloğa gittim.Orada da ağlamamak için zor tuttum kendimi anlatırken nişanlımla sorunlarımızı.Kadın nişanlımı da tanıyor.Ne dese beğenirsiniz,psikiyatriye gitmesi gerek en kısa zamanda dedi.Ve bence düzelmeden,tedaviye başlamadan evlenme dedi.Psikologdan öte ablam gibidir kadın.O yüzden birazda tavsiyelerde bulunuyor.Ben psikoloğa ikna etmişken şimdi nasıl psikiyatriye götüreceğim bilmiyorum.
Babamda bu arada amcama biraz konuyu açtı,çok kıskanç olduğunu falan söyledi.Bilmiyorum artık ne düşündü.Çok üstünde durmuş gibi değildi çünkü.
Çok canım sıkılıyor benim yaaaaaaa(
rica etsem beni listeden çıkartırmısınız.
off anlatırsam daha çok moralim bozulacak, inşallah birkaç güne çözülür çünkü bu durum beni yıpratıyo... dua istiyorum...
şuan elim ayağım öyle titriyo ki
o kadar sinirliyim o kadar hırslıyım ve o kadar üzgünüm ki anlatamam
ya ben napıyorum ya
ben nişanlımı tanıyamıyorum
ben evlenmek istemiyorum şuan
sonunda ev bulabildik kızlar tam istediğim gibi merkezde ev herşey ayağımın altında 480 liraya tuttuk biraz yüksek oldu ama başka seçeneğimiz kalmamıştı perdeleri de verdik bugün
nasıl birşey çıkacak çok merak ediyorum haftaya perşembeye perdeler cumaya da eşyalarım gelecek çok sıkıldım artık biran önce düğün olsada bitse bu telaş söyledikleri her laf bana batmaya başladı artık
mrb ben yeniyim burada foruma alışmaya çalışıyorum :18:
11 eylül nikah tarihimiz inş.. bgn evim tutuldu..çk heyecanlıyım nişanlım ve ailesi temizliğe başladılar bile ben aynı şehir de olmadığımdan gidemedim
ağlamaktan gözlerim şişti ... ekranı zor görüyorum şu an....
bildiğiniz üzere salı kan verdik bugün sonuçları alıp nikah işlemlerini tamamlayacaktık.... sabah nişanlım aradı şehir dışına gidiyorum dedi bak yetişemezsin öğlene kadar gitme dedim izin iste dedim vermezler dedi yetişirim dedi gittii.... ve gelemedi yetişemedi... sağlık merkezine gittim vermediler sonuçları tek başıma gittiğim için...şimdi yine kötü şeyler çıkacak ağzımdan ben en iyisi yatayım.... çok moralim bozuk çok.... gram hevesim kalmadı... ben nikah işlemimi bile yalnız başıma yapmaya koştum... izinliydim bugün... yarın sabah şimdi haber vermeden gidicem işlemler için beyefendi gelebilicekmiş sabah... şeytan gitme diyor ya...
kızlar acıkcası bnm de moralim çok bozuk.Nişanlım evin herşeyiyle bnm ilgilendiğimi onu iplemediğimi düşünüyor.Ben onun fikrini hiçbir konuda almıyormuşum onun düşüncelerinin benim için hiç önemi yokmuş.Çok kötü kavga ettik telefonda.Kuzenlerimle deniz kenarına gelmiştik.Ben de hattımı kırıp denize attım...
günaydın kızlarr. bu sıcakta bademciklerim şişti yaaa
kızlar noluyo bu aralar. tabi zaman daraldı herkesin sinirleri had safhada. umarım her sorun çözülür de artık daha fazla yıpranmayız evlilik öncesi...
ben de bugün banyo için bişeyler almayı düşünüyorum duj jeli, şampuan, saç kremi vs... alıyım bari onlarıda çıksın aradan... bu arada benim salonum için hiç süs eşyam yok:84::84: eşyalar yerleşse dımdızlak kalacak öyle
benim pazar eşyalarım yerleşcek ama benim de süs eşyam yok doğru dürüst. İki gündür gezmediğim yer kalmadı. Beğenemiyorum
günaydın kızlar,
sabah gittik sonuçları aldık işlemlerimizi tamamladık artık resmi olarak da 17 Eylül nikah tarihimiz kesinleşti.... ama gözlerim ağlamaktan hala şiş... çok kıırldım... özellikle nişanlımın konuyu büyüttüğümü düşünmesine ve rahat davranmasına kırıldım... neyse ki gece yatmadan önce aradı özür diledi.. ama daha kırgınlığım tam geçmedi... ben de evlendirme dairesinde inatlaştım senin soyadını almıycam sadece kızlık soyadımı kullanıcam dedim.... o da sinirlendi ohhh canıma değsin iyi yaptım... tabi sonra vazgeçirdi beni ama onu o kadar kızdırmak bile hoşuma gittii...
Lemlemcim ısrar ettiim etmez miyim yok nuh dediler peygamber demediler adamlar.... sabah gittik bir de dalga geçer gibi işte görmek istediğimiz tablo bu demez mi... kızdım adama sizin yüzünüzden ayrılsaydık göremezdiniz bi daha bizi dedim...
neyse ki şimdi herşey yoluna girdi... diğer canı sıkılan arkadaşlarım da inşallah bugün toparlanırlar her şey onlar için de çok güzel olur umarım...
günaydın kızlar,
sabah gittik sonuçları aldık işlemlerimizi tamamladık artık resmi olarak da 17 Eylül nikah tarihimiz kesinleşti.... ama gözlerim ağlamaktan hala şiş... çok kıırldım... özellikle nişanlımın konuyu büyüttüğümü düşünmesine ve rahat davranmasına kırıldım... neyse ki gece yatmadan önce aradı özür diledi.. ama daha kırgınlığım tam geçmedi... ben de evlendirme dairesinde inatlaştım senin soyadını almıycam sadece kızlık soyadımı kullanıcam dedim.... o da sinirlendi ohhh canıma değsin iyi yaptım... tabi sonra vazgeçirdi beni ama onu o kadar kızdırmak bile hoşuma gittii...
Lemlemcim ısrar ettiim etmez miyim yok nuh dediler peygamber demediler adamlar.... sabah gittik bir de dalga geçer gibi işte görmek istediğimiz tablo bu demez mi... kızdım adama sizin yüzünüzden ayrılsaydık göremezdiniz bi daha bizi dedim...
neyse ki şimdi herşey yoluna girdi... diğer canı sıkılan arkadaşlarım da inşallah bugün toparlanırlar her şey onlar için de çok güzel olur umarım...
Selam kızlar ben döndüm döner dönmezde sıkıntılarım başladı kaç gündür ev arıyoruz dolaşmaktan ayaklarım patladı ama ev yok kafayı yiycem o kadar stresliyim ki önüme gelen herkeseçatıyorum bişey yapsalarda yapmasalarda şurda 1 ay kadar süre kaldı hala ev yok düğünden sonra çadır kurmazsam iyidir bu gidişle. Bu ev sahipleri de bi manyak köpek bağlasan durmaz evlerinde 800 istiyorlar neymiş efendim avm'ye yakınmış yakın olsa gam yemem on sokak altta evi hala yakın diyor deliricem yaw bugün gene nişanlımı gönderdim ev aramaya benim gelinlik provam var diye gelemedim orda sinirlenicem provada burnum gelir diye. Ne yapıcam ben yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?