2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

slm kızlar...

biz de ev bulamadık hala,çok sıkıntılıyım yaaa...

kızlar inşallah en yakın zamanda bulursunuz... istediğiniz semtlerin bakkallarına falan bile sorun, hatta apt görevlilerine falan sorun bu binada kiralık ev var mı deyin, kiralık yazmasada sorun belki ertesi gün çıkacaktır olur ya, biz öyle bi ev bulmuştuk çünkü.. intden bakın, hangi şehirlerdesiniz hangi semtlerde arıyorsunuz? istanbulda halam var onada sorarım belki vardır bildiği falan.. Allah yardımcınız olsun..

selam kızlar
ben dünden biraz daha iyiyim
ama hala düzelmedi
ben sanırım birikim patlaması yaşıyorum dünden beri
hep geçmiş aklıma geliyo
hep yaralarım kanıyo bugün
hep "ahh" çekiyorum içimden
o kadar çok şeye sabrettim ki
şimdi ise acısı çıkıyo sanırım

dün ilk defa "bitsin bu iş, ben yapamicam" dedim
ve o kadar ciddiydim ki
ama mümkün mü?
hayatımızın merkezine koyduk biz brbirimizi
mümkün mü hemen vazgeçmek

işte o onlarda güzel anıları düşün seviyorsunki bu noktaya geldi herşey bu hepimiz için gecerli bir anda bitsin artık diyebiliyoruz kolay değil canım ama az kaldı aşılır bunlar işte bu anlarda sevgi çok önemli taktir ettim seni ne kadar sinirlensen bile ayrılmak ne mümkün hayatımızın merkezine koyduk birbirimizi demişsin. herkezin harcı değil bu görüyoruz konuları...

ahh özden
böyle olumsuz olan zamanlarda aklıma hep yaralarım geliyo
yoruldum galiba ben

inş canım..bizde sizin gibi bi ev bulabiliriz.ramazanda geldi,bu sıcakta nasıl ev aranacak..ramazanda kimse çıkmaz bide..ben istanbulda değilim canım..malatyadan arıyoruz evi..küçük bi şehir olduğu için de kolay denk gelmiyor.

ahh özden
yoruldum galiba ben

Yoruldum ne demek canım ya, dur bakalım daha hayata yeni başlıyoruz.
Allaha şükür sağlıklarımız yerimizde ya, herşey oluruna girer.
Hani nerde gülen,şakalar yapan ocwmays , bu kadar kolay değil, öyle yoruldum demek.
Eminim zor zamanla geçirmişsindir,geçiriyosundur ama hayat bizi yormasın.
Biz onu yoralım. Boşver geçmişi, geçmiş geçmişte kaldı.
Sen bu adamı seviyon mu seviyon, adam da seni seviyo mu seviyo, sadece su aralar yok evmiş,o eşyaymış,yok elbiseymiş derken hepimiz gerildik.
Gerçekten ben bile olmucak tepkiler veriyorum artık...
Toplan silkelen, onca şeylerin üstesinden gelen sen, herşeyin üstesinden gelebilirsin...
Seni kimsecikler yoramaz, bence gerçekten güçlü bir kızsın...

Stres yapıp canını sıkma canım, vardır herşeyde bir hayır.En kısa zamanda bulursunuz inşallah evi.
İnternetten falan bakın canım...

ahh özden
yoruldum galiba ben

ben o gözleri gördüm hiç yorulacak gibi değildiler geçmise bakmak boynunu ağrıtmaktan başka bir işe yaramazki ahsencim benimde yaralarım kırgınlıklarım var nişanlıma oturup düşünsek hepimiz melankoli olur cıkarız demi canım sen asla yorulacak pes edicek biri değilsin ben inanıyorumki gecicek bu ruh halin

Stres yapıp canını sıkma canım, vardır herşeyde bir hayır.En kısa zamanda bulursunuz inşallah evi.
İnternetten falan bakın canım...

bakıyorum canım..her sabah kalktığımda yeni bi ilan vardır diye,ilk işim bilgisayarın başına geçmek..bi yerlerde bekliyordur mutlaka bizi..

sağol canım şuan daha iyiyim zaten
dşünmemeye çalışıyorum
düşününce daha kötü oluyo, daha çok büyüyo sanki

bakıyorum canım..her sabah kalktığımda yeni bi ilan vardır diye,ilk işim bilgisayarın başına geçmek..bi yerlerde bekliyordur mutlaka bizi..

malatyada olduğunu bilmiyordum:26: istanbulda sürekli birileri tasınır diye demiştim bulursun insallah canım evrene olumlu mesajlar ver ben istediğim evi bulucağım diye :82:

banu bana gülme ama ben ilk fotoğraftakinin ne olduğunu çözemedim foto büyümüyorda :26: ikincisi çok şık ama bu arada boyner de aksesuar indirimi var cerceveler 14 tl başlıyor

ahhh ozden söylesene boynere bakıyım :) Güzel şeyler var mı ki boynerde :S Canım valla bende pek bilmiyom ne işe yaradığını :) Yatay vazo diye geçiyor, çiçek koyabiliyosun yanlarından, tabi ben koymucam da işte değişik güzel olur diye düşündüm.

evet canım kısmetiniz mutlaka bir yerlerde bekliyodur malatyanın neresinde oturuyorsunuz veya nerede oturacaksınız

Son düzenleme:

var var istanbuldaysan forum istanbula bir uğra istersen hem kullanışlı ben şık hem ucuz internet sitesindende bakabilirsin ykm dede indirim var bildiğim kadarıyla ama oraya hiç uğramadım son zamanlarda

var var istanbuldaysan forum istanbula bir uğra istersen hem kullanışlı ben şık hem ucuz internet sitesindende bakabilirsin ykm dede indirim var bildiğim kadarıyla ama oraya hiç uğramadım son zamanlarda

yok ben izmirdeyim,daha dün ykmdeydim.hatta o gösterdiğim çerçeviyi ordan begendim.Biev in :) İndirim yoktu :S
O zaman sana güvenerek almıyorum çerçeveyi :)
Akşam boynere gidiyim o zaman, çeyiz gitmeden alsam şunu öle bi rahatlıcam ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…