2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

boynerin sayfası bakımdaymış acılmıyor göstericektim sana ama sen bakarsın akşam zaten

kızlar dün biz damatlığımızı aldık ağustos 1 den itibaren sezon değişiyormuş yani indirimler bitiyor almayanlar hafsonu halledebilir bir sarardan 720 ye aldık gömlek papyon kusak kol düğmeleri içinde

bana uyuz olacaksınız ama bakırköyde alt geçitte çok güzel ve ucuz takımlar var bakın derim. biz hepsi içinde 400 TL hallettik üstelik beyaz zor bulunuyordu ceketi beyaz

Bizde daha almadık damatlıgı. Altınyıldız dan begenmiştik, 350 falandı. Bakalım artık. Davetiye işi zor, davetiye sözü bulmak daha da zor

kızlaaaar merhabaaaaa, akşam akşam bir yoruldum ki sormayın.. bir sürü yer gezdim temizlik malzemelerini ve bi dolu şey aldım.. vileda, süpürge, kova, tas, fırça vs birsürü ıvır zıvır gibi duran gerekli şeyler aldım.. çok yoruldum ama yaa, bi tane banyo tasında bile ne renk alsam diye kırk defa düşündüm, düşünün yaani

bana uyuz olacaksınız ama bakırköyde alt geçitte çok güzel ve ucuz takımlar var bakın derim. biz hepsi içinde 400 TL hallettik üstelik beyaz zor bulunuyordu ceketi beyaz

o dsamatlık güzeldi gerçekten
bakırköye hiç bakmadık bile ama
ldık damatlığı çok şükür
ayakkabısını da hallettk

hiç şaşırmadım

Son düzenleme:
iyi geceler kızlarr ya ben özdenin siteden alışveriş yaapyım dedim birileride aynı saati seçti kimmiş el kaldırsın bakıyımmm

AYNN öyle oluyor
sabahtan başlıyorum akşama ne yapabilirim diye bakmaya yada düşünmeye öyle sıkıcı ki bu durum
ben çeyizime kitap aldım. 30 dakikada pişen yemekler diye. balık yemekleri bile var.

çok stresli birkaç gün geçmiş burda. üzülmeyin fazla takılmayın. hakkınızda hayırlısı neyse o oluyor. ve herşey birşekilde halloluyor.

bugün bizim mahallenin pazarı vardı. kocişimle dondurucuya neler atarız diye baktık. ev sadece eşyaları dizmekler olmuyormuş. o gazla anneanneme gittim. sordum ne yapsam filan diye. ay eniştem bu tam ev kadını olmuş maşallah dedi napim kocam böbrek hastası herşeyi evde hazırlamam lazım. ah ah. hadi ben bir vişne reçeli yapıp geliyim annemle. bilmiyorum ama öğrenirim inşallah.

Kızlar ben de bugün biçok şeyi aradan çıkardım
tefal auto clean 500 ütü, braun mikser seti,arnica bora elektrk süpürgesi ve moulinex fresh express(rende) aldım.650 lira bayıldım bunlara
rendenin videosu burda çok pratik gibi geldi aldım gittihttp://www.dailymotion.com/video/xhozcp_moulinex-fresh-express_lifestyle
Nişanlımla konuşmuyoruz hala.Aradı ama açmadım
bu arada yakın bi arkadasımın da nişanı atıldı..Hayat çok zor bu aralar

Son düzenleme:
kızlaaaaaarr kına için duvakların malzemelerini almıştım yaaaaa yapamıyoruzzz bir tarif alabilir miyiiiiiiiiiiim . . .

Yaa ne duvağı,kaç tane,ne yapıyorsunuz kızlar anlamadım ben.Söyleyinde bende eksik kalmıyım neyse o :))

Yaa ne duvağı,kaç tane,ne yapıyorsunuz kızlar anlamadım ben.Söyleyinde bende eksik kalmıyım neyse o :))

canım kına gecesinde kına yakılırken gelinin etrafında dönecek olan geçnler taksın diye saça takılan tacın üzerine duvak yapıştırılması ile oluşturulan bir süs... etrafta hazırları da satılıyor ama ben ve buradaki birçok arkadaş malzemelerini aldık kendimiz yapıcaz hem eğlenceli olur hem de daha hesaplı :) google dan arat kına tacı diye görürsün resimlerini

canım kına gecesinde kına yakılırken gelinin etrafında dönecek olan geçnler taksın diye saça takılan tacın üzerine duvak yapıştırılması ile oluşturulan bir süs... etrafta hazırları da satılıyor ama ben ve buradaki birçok arkadaş malzemelerini aldık kendimiz yapıcaz hem eğlenceli olur hem de daha hesaplı :) google dan arat kına tacı diye görürsün resimlerini

kızlaaaaaarr kına için duvakların malzemelerini almıştım yaaaaa yapamıyoruzzz bir tarif alabilir miyiiiiiiiiiiim . . .

canım tülü iki katlı olacak şekilde yap ama üstteki kat alttaki katdan daha kısa olsun.. ince uzun kes tülü ikiye katla, ama dediğim gibi bir tarafı uzun bir tarafı kısa olacak şekilde katla, 1-2 parmak genişlik bırakarak dik, sonra o boşluktan tacını geçir, diktiğin ipi düğümleme, tacı geçirdikten sonra ipi çek büzgü ver.. üstünede bir iki süs bişey yapıştırabilirsin, umarım anlatabilmişimdir.. belki başka yapma yöntemleri de vardır ama ben böyle yaptım dur resminide bulayım

ben bir sitede fesle yapılan duvaklar gördüm. kendime bir tane yapacağım eğer kolay olursa birkaç yakın arkadaşımada yaparım umarım.

Kına gecem köyde olacak.Öyle benim arkadaşlarım olamayacak malesef.Kuzenlerim olur ama bizde öyle takacak insan yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…