yok ben izmirdeyim,daha dün ykmdeydim.hatta o gösterdiğim çerçeviyi ordan begendim.Biev in :) İndirim yoktu :S
O zaman sana güvenerek almıyorum çerçeveyi :)
Akşam boynere gidiyim o zaman, çeyiz gitmeden alsam şunu öle bi rahatlıcam ki :)
boynerin sayfası bakımdaymış acılmıyor göstericektim sana ama sen bakarsın akşam zaten
bana uyuz olacaksınız ama bakırköyde alt geçitte çok güzel ve ucuz takımlar var bakın derim. biz hepsi içinde 400 TL hallettik üstelik beyaz zor bulunuyorduceketi beyaz
hahah alemsin speedysana suan uyuz oluyorum
bana uyuz olacaksınız ama bakırköyde alt geçitte çok güzel ve ucuz takımlar var bakın derim. biz hepsi içinde 400 TL hallettik üstelik beyaz zor bulunuyorduceketi beyaz
kızlaaaar merhabaaaaa, akşam akşam bir yoruldum ki sormayın.. bir sürü yer gezdim temizlik malzemelerini ve bi dolu şey aldım.. vileda, süpürge, kova, tas, fırça vs birsürü ıvır zıvır gibi duran gerekli şeyler aldım.. çok yoruldum ama yaa, bi tane banyo tasında bile ne renk alsam diye kırk defa düşündüm, düşünün yaani
ben çeyizime kitap aldım. 30 dakikada pişen yemekler diye. balık yemekleri bile var.AYNN öyle oluyor
sabahtan başlıyorum akşama ne yapabilirim diye bakmaya yada düşünmeyeöyle sıkıcı ki bu durum
Yaa ne duvağı,kaç tane,ne yapıyorsunuz kızlar anlamadım ben.Söyleyinde bende eksik kalmıyım neyse o :))
Yaa ne duvağı,kaç tane,ne yapıyorsunuz kızlar anlamadım ben.Söyleyinde bende eksik kalmıyım neyse o :))
kızlaaaaaarr kına için duvakların malzemelerini almıştım yaaaaa yapamıyoruzzz bir tarif alabilir miyiiiiiiiiiiim . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?