lemlem sağol canım ... ama o kadar hava sıcak ki bunaldım yatıp uyuyayım klimayı açıp en iyisi .... yarın çok iş var ...beyaz eşyalarım perdelerim gelicek... erkenden evime gidicem.... gelişmeleri bildiririmm ....
iyi geceler ...
evet canım kısmetiniz mutlaka bir yerlerde bekliyodur malatyanın neresinde oturuyorsunuz veya nerede oturacaksınız
bnde yrn evimi temizlemeye gideceğim..iki gündür nişanlım ve ailesi temizledi inşaat kiri tamamen çkmış banyo wc ve mutfak pırıl pırıl...odalarda sıra :))
iyi geceler kızlarr ya ben özdenin siteden alışveriş yaapyım dedim birileride aynı saati seçti kimmiş el kaldırsın bakıyımmm
tatlım baktım şimdi ama sepet boş ben 4 parça eklemiştim ama unutmuyum indirimdekileri diye yani almayacaktım şimdi baktım sen siparişi vermişsin ankara adresine gelir artık pazartesi yada salı
tatlım baktım şimdi ama sepet boş ben 4 parça eklemiştim ama unutmuyum indirimdekileri diye yani almayacaktım şimdi baktım sen siparişi vermişsin ankara adresine gelir artık pazartesi yada salı
Siyahdeniz ne yaptı acaba haberi olan var mı :26:
Bir daha msj yazmadı canım.Sen nasılsın?
günaydın gelinler..
geçmişi okumadan yazıyım dedim ...dün gelinlik işim halloldu.. siparişini verdik ilk provamda 18 agustosta olacak inşallah güzel olur..sonra evime gittik tüm dolaplar falan silindi pırıl pırıl oldu ..yatagı falan bile serip üstünü örttüler ama çok yoruldummmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?