2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

lemlem sağol canım ... ama o kadar hava sıcak ki bunaldım yatıp uyuyayım klimayı açıp en iyisi .... yarın çok iş var ...beyaz eşyalarım perdelerim gelicek... erkenden evime gidicem.... gelişmeleri bildiririmm ....

iyi geceler ...

iyi geceler canım o zaman bende bulamadım resimi zaten birtürlü... sonra bulursam eklerim

bnde yrn evimi temizlemeye gideceğim..iki gündür nişanlım ve ailesi temizledi inşaat kiri tamamen çkmış banyo wc ve mutfak pırıl pırıl...odalarda sıra :))

Ya bana tadilat yapan bir gelinlikçi önerecek var mı? Konu mu açsam acaba.Az bir zaman kala gelinliğin mahvedilmesinden korkuyorum bilmeden gittiğim bir yer olursa...

iyi geceler kızlarr ya ben özdenin siteden alışveriş yaapyım dedim birileride aynı saati seçti kimmiş el kaldırsın bakıyımmm

tatlım baktım şimdi ama sepet boş ben 4 parça eklemiştim ama unutmuyum indirimdekileri diye yani almayacaktım şimdi baktım sen siparişi vermişsin ankara adresine gelir artık pazartesi yada salı

tatlım baktım şimdi ama sepet boş ben 4 parça eklemiştim ama unutmuyum indirimdekileri diye yani almayacaktım şimdi baktım sen siparişi vermişsin ankara adresine gelir artık pazartesi yada salı

siteden bende bakmak istiyorum özelden mesaj atabilirmisiniz_?

özdencim bende şu sitenin bilgilerini rica etsem olur mu acaba?

Kızlar bugün bindallı aldık ama hiç bişi anlamadım çünkü tam o sırada mobilyacı aradı ve yatak odamda nakliye sırasında hasar oluştuğunu 10 gün sonra teslim edebileceklerini söylediler normalde yarın tüm eşyalarım gelecekti

günaydınlarrrr herkesee
zyv nasılsın canım? daha iyisin galiba... hep dua ediyorum Rabbime hakkımızda hayırlısı olsun diye (hepimiz için) kafana taktıkça sorunlar çoğalıyor biz önümüze bakalım... kızlar bu arada ben kpssden yine çaktımm:78: gerçi sınavım çok kötü geçmişti.. bu senede atanmak hayal oldu kısmet seneye inşallah...
bidee dün bi düşüniyim dedim ne eksiğim varr düşünmez olaydım:86: benim blender setim yokmuş yaa ben onu tamamen unuttuydum, kirliler için sepetim yok, misafir çay bardağım yok, yemek masası için masa örtüm ,avizelerrr vee ayakkabılık veeee mutfak masam yok ay benim bayağı bişeyim yok yaaa

günaydın gelinler..
geçmişi okumadan yazıyım dedim ...dün gelinlik işim halloldu.. siparişini verdik ilk provamda 18 agustosta olacak inşallah güzel olur..sonra evime gittik tüm dolaplar falan silindi pırıl pırıl oldu ..yatagı falan bile serip üstünü örttüler ama çok yoruldummmm..

şu evini yerleştirenlere öyle özeniyom kii... darısı başıma kızlar ben daha o aşamalara gelemedim bi türlü...
gelinlik işin hayırlı olsun canım eminim çok güzel olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…