2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

herkese günaydınn kızlarr,
tatlım baktım şimdi ama sepet boş ben 4 parça eklemiştim ama unutmuyum indirimdekileri diye yani almayacaktım şimdi baktım sen siparişi vermişsin ankara adresine gelir artık pazartesi yada salı
özdencim kusura bakam inşallah kızmadan listeden çıkardım diye bekledi bekledim ses çıkmayınca sildimm kızmadın dimi bana
ya çok güzzel şieyler var ama beden 42 benim göğüslerde 95 olmuş hiç birşey alamıyorum geceye dair çok canım sıkılıyor
dün akşam bir iççamaşırcı var çok güzel şeyleri oluyor oraya gittim 2 ayrı takım aldım cicimi cici en büyük bedenlerini bir geldim göğüslerden ikiside olmadı bugün iade edecem paramı vermicekler ne alacaksın hep bunun üzerine ssatıyorlar zaten offff canım çook sıkılıyor :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:kızlar bu göğüsler beni zorluyor artıkk gelinlijktede bana sorun yaratacaklar ,milleti kucaklayamıcam sanırım dikkat göğüs var çarpar

yok canım benim neden kızayım onlar ölesine atılmıştı sepete zaten ben siparişlere baktım iç çamasırı bedenini görünce maşallah dedim :) sonra facebooktaki fotolarına baktım o kadarda büyük durmuyor ; hem büyük iyidir

ya işte küçültücülerle ayakta durmaya çalışıyoruz tatlım komun küçültücüsü çok uygundu alayım dedim bedenim yok onu takip ediyorum dışarda 45 tl, büyük her zaman dert südyen bulamazsın kıyafet alamazsın dezavantajı o kadar çokki sırt ve baş ağrılarını ayrıca boynumdaki hafif kamburu söylemeyyeim daha
demek birbirinizi facede eklediniz:)

kızkanma ben söyledim bir tek özden bana yanıt verdi gel senide ekleyeyim kuzummmm
bu arada ankarada perde yaptırırsan haberim olsunnn

kızlar bir şey daha söyleyeyim dekoratif ayna almak isteyen varsa gg da istanbluedesign diye bir firma fiyatları indirmiş haberiniz olsun kaçırmayın ben kırmızı bir saat aldımm

Son düzenleme:
kıskandım bi keree:97::90:ah canım hızır gibi yetiştin valla biz perdeleri ankarada yaptırcaz nişanlımın aldığı ölçüler tutmaz felan o yüzden garanti olsun dedik... nerde yaptıralım malum hesaplı bi yer olsun

o dsamatlık güzeldi gerçekten
bakırköye hiç bakmadık bile ama
ldık damatlığı çok şükür
ayakkabısını da hallettk
[/B]

evet canım biz nisanda bakmaya başladık ikimizde öyle bişey istiyorduk.
ama malum hava kış gibi olduğu için insanlar bize deli gözü ile baktı bakırköyde bulduk sonunda tamda istediğimiz gibi yaptırdık

benimde evde 5*6 tane kitabım var ama birinde farklı diğerinde farklı yazıyor

canım benim yaptırdığım yere adımı vermeniz yeter ama hani bana uygun gelen size gelirmi bi,lmiyorum bakarsın duruma göre yaptırırsın ama dikimine filan garanti veririm sen önce bir kaç yere sordur fiyat al sonra ben arayım sana yollatayım nasıl istersen

canım benim yaptırdığım yere adımı vermeniz yeter ama hani bana uygun gelen size gelirmi bi,lmiyorum bakarsın duruma göre yaptırırsın ama dikimine filan garanti veririm sen önce bir kaç yere sordur fiyat al sonra ben arayım sana yollatayım nasıl istersen

saol tatlım dediğin yer nerede?? ben 16 sı gibi gideceğim ankaraya tül işinide halletcem o sırada ulşaırım sana tatlım.

şu evini yerleştirenlere öyle özeniyom kii... darısı başıma kızlar ben daha o aşamalara gelemedim bi türlü...
gelinlik işin hayırlı olsun canım eminim çok güzel olacaktır
sagol cnm teşekkür ederim inşallah sizde en kısa zamanda yerleştirmeye başlarsınız..

birgün gün yoktum neler olmuş kızlar ya...ama hepsi tatlıya baglanmış çok sevdim zaman zaman canımızı çok sıkıyoruz ama napalım evlilik bu stresli iş tamamen hayatımız değişecek..bazen erkeklere kızıyoruz ama napalım ya onlarda stresli herkes evlenince bitecek diyo...inşallah yuvalarımıza girince biter tüm sorunlarımız koçişlerimizin dizlerine uzanır film izleriz geç saatlere kadar..geç kaldık..eve gitmek lazım... kim ne der dertlerimiz bitecek sıcacık yuvalarımızda mutlu huzurlu yaşıycaz inşallah

Kızlar yaa birbirimizi ekleyelim faceden cidden
Göğüs accuk bende de var.Tek çaresi şınav çekmemiş kuzum yaa.beden eğitim öğretmeni arkadaşım söyledi.
Hergün 10 ar aralıkla 50 mekik çek düğüne kadar 1 beden incelir bence:81:

saol tatlım dediğin yer nerede?? ben 16 sı gibi gideceğim ankaraya tül işinide halletcem o sırada ulşaırım sana tatlım.
canım benim etlikte, keçiörende ve sizin ev tuttuğunuza yere daha uzak balgatta yerleri var sahibi yasin bey ben iş yeri perdelerini ve bizim tüm sülalenin perdelerini onlara diktirdim genelde brillant üzerine satışları trabzıondada metrelerini öğrenebilirsin,bana söylersin ben telde veririm açık adresde,olmadı bende bingöle aynı tarihte gitmeyi düşünüyorum ama belli değil 10 güne kadarda işten çıkarsak olmadı eşlikde edebilirim sana

yani 50*10 500 eder hesap doğrumu ,valla yanlışda olsa çekmem gerek yer çekimine git gide karşı gelemiyorlar

tamam canım ben burdada bi araştırma yapıyım zaten benim baktıklarımda brillanttı. parasından ziyade ilgili olsunlar yeter canım o yüzden referansla gitmek iyi oluyor. çok saol yaa bakalım umarım aynı anda ankarada oluruz birlikte bakabilirz:))

dikime kesime modelelre herşeye garanti veririm canımm o konuda hiçç şüphen olmasın,düşün nişanlım ölçü aldı bana anlattı ben perdeciye anlattım seçtim diktiler yolladım oraya nişanlımk diyor ki süper olmuş hiç ne eksik ne fazla harika tam tutturmuşlar dedi

canım gizlilik ayarlarına gir sol atta uygulamalar ve internet siteleri var ordan ayarları düzenleye tıkla en alttada herkese açık arama var ordanda ayarı seçince olur galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…