2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

[SUB][/SUB]
insan karar veremiyor dimi bende veremedim keseme uygun olanı aldım daha rahat karar verebiliyorsun bu arada faceden aramayı nasıl açacağım beceremedim yaaa
sen hangisini aldın cnm :)

bi tane sevdim ama kalmamış ondan

kızlar ya size bişey sorucam fikir verin ..ben genelde gri tonlarını seviyorum eşyalarda ama şansımıza genelde kahve oldu kol kısımları koyu kahve orta kısmı da epey açık koltuklarımın.. solona kahve alıcaz halıyı ama bi yerde gri halı gördüm ve bayıldım oturma odama alsam . aksesuarla falan süslesem gri halı sırıtırmı sizce ya.. koltuklarımın kol kısmı koyu kahve ama diger kısmı açık kahve beyaz karşımı bişi ..

canım gizlilik ayarlarına gir sol atta uygulamalar ve internet siteleri var ordan ayarları düzenleye tıkla en alttada herkese açık arama var ordanda ayarı seçince olur galiba
ayy olmadı zannımcaa
[SUB][/SUB]
sen hangisini aldın cnm :)

bi tane sevdim ama kalmamış ondan

ben ekledim ya kırmızı saati onu aldım birde ıkeadan büyük 4 tane kare aldım birleşince ayna olacak,birde bunu aldım

bende çok seviyorum gri rengi canım kahve gri biraz garip olur ama sen beğendiysen hoşuna gittiyse neden olmasın... benim koltuk takımımda siyah gri kırmızı tonlarda ben çok beğendim kayınvalidem annem falan beğenmediler ama benim istediğim oldu :86:

sağolun kızlar fikirleriniz için...ben gene didiştim nişanlımla tersim galiba:) ya bişiler alınca sizde rahatlıyormusun para harcamam lazım kendime gelmem için en iyisi şu aynalardan alıyım hemen de mutlu oluyum:)

kızlar selam
ayy çok yorgunum yaa bir sürü iş hallettk yine
nişanlımla barıştık tabi dün akşam
off Allahım şu sıkıntılardan kurtar hepimizi

bence olmaz hayatım
yine sen bilirsin ama çok karışık olur
biraz daha araştır içine sinen halı muhakkak bulursun
kahverengi-krem halı çok var piyasada

neler hallettiniz anlat bakalım:))

gelinliğin kalan prasını ödedik
salon için vazo ve çiçekler aldık
banyo paspaslarını aldık
evin arka balkonunu kapattırıcaz, onun için görüştük
çeizlerimin tamamını evin türlü köşelerinden toplayıp bir odaya yığdık,
odayı gören şaşırıyo

mm bi de en önemlisi nişanlımla barıştık

Son düzenleme:
oo epey bişey halletmişsiniz canım
bende voza falan alıcam da önce bi şekle girsin halı falan artık sonra bakarım .. banyo paspaslarımda yok ooo ne kadar eksik çıkıyo ya..

bende paspaslarımı aldım yatak odası mutfak ve ooturma odası halılarını ben aldım.dekoratif eşyalarımı aldım gümüş rengi aldım mobilyam ve koltuklarım beyaz gümüş rengi :) bir tanede tablo aldım salona ama 150.150 cm nerdeyse bir duvarımı kaplıyor yani markafoniden almıştım babswall sanırım markafoniye geliyor bu tarz şeyler çok güzel ama daha saat almadım mesela :) avizelerim eksik ütü masam ve çamaşır kurutmalıgım yok birde tv almak istiyorum kızlar bir tane nişanlım aldı 102 ekran lcd bende sizce büyük mü alayım yoksa 82 ekran falan mı layım çok kararsıızım annem bi tanesi büyük yeter diyor ama ben bilmiyorum nasıl yapsam?

offf Allahımm ne yorucu bi gündü böyleee.. öldüm bittim ben
bugün çarşıya çıktık annem, kayınvalidem ve görümcemle onlara elbise baktık ve aldık. sonra kına malzemelerimi aldık bindallımı önceden ayırttırıp parasını ödemiştik. bugünde kına tepsisi, sepeti, el gülü, başörtüsü ve küçük mendillerden aldık. çerez ve kına kesesinide beğendik bayram öncesinde gidip siparişini vercez eve dönerkende annemin ayakkabı işinide hallettik valla annem düğüne hazır bi kına taçları ve el mumlarım eksik onuda orda beğenmedim böyle süslü mumlar vardı nette bakmıştım onlardan araştıracam umarım bulurum...

bu arada limangoda çok güzel dekoratif eşyalar var ben bayıldım almammış olsaydım alırdım kesin

ay sofiş başkalarına alışveriş yaparken ben de çok yoruluyorum ama kendime bişeyler alırken hiç gözüm görmüyo valla

bende şekerim yaa canım çıktııı bide dünya kadar mağazaya girdikkk çıktıkkk dedim ki ben gelinliğimi ilk girdiğim yerden aldımm sizi hiç böyle yormamıştım gelin kapriside hiç yapmadım keşke yapsaydımm zamanındaaa

evlenince kocişine yaparsın kaprisi :)

dekoart mı ne öyle bişey limangoya gir sen direk bulursun :)) bir kaç tane var dekoratif eşya markası çünkü

kafayı yemeye başladım galiba :)sürekli bişiler düşünüyorum..hani jel kıvamında mumlar var onlardan yapabilir miyim acaba küçük kadehlerin içine yerleştirsem içinede istediğim objeleri koysam ama kayseride nereden bulurum bilmiyorum..yada nasıl olur ki böyle bişey en iyisi çıkışta biraz geziyim hazırları ne kadarmış..istediğim gibi vardır belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…