sen hangisini aldın cnm :)insan karar veremiyor dimi bende veremedim keseme uygun olanı aldım daha rahat karar verebiliyorsun bu arada faceden aramayı nasıl açacağım beceremedim yaaa
ayy olmadı zannımcaacanım gizlilik ayarlarına gir sol atta uygulamalar ve internet siteleri var ordan ayarları düzenleye tıkla en alttada herkese açık arama var ordanda ayarı seçince olur galiba
[SUB][/SUB]
sen hangisini aldın cnm :)
bi tane sevdim ama kalmamış ondan
kızlar ya size bişey sorucam fikir verin ..ben genelde gri tonlarını seviyorum eşyalarda ama şansımıza genelde kahve oldu kol kısımları koyu kahve orta kısmı da epey açık koltuklarımın.. solona kahve alıcaz halıyı ama bi yerde gri halı gördüm ve bayıldım oturma odama alsam . aksesuarla falan süslesem gri halı sırıtırmı sizce ya.. koltuklarımın kol kısmı koyu kahve ama diger kısmı açık kahve beyaz karşımı bişi..
kızlar ya size bişey sorucam fikir verin ..ben genelde gri tonlarını seviyorum eşyalarda ama şansımıza genelde kahve oldu kol kısımları koyu kahve orta kısmı da epey açık koltuklarımın.. solona kahve alıcaz halıyı ama bi yerde gri halı gördüm ve bayıldım oturma odama alsam . aksesuarla falan süslesem gri halı sırıtırmı sizce ya.. koltuklarımın kol kısmı koyu kahve ama diger kısmı açık kahve beyaz karşımı bişi..
kızlar selam
ayy çok yorgunum yaa bir sürü iş hallettk yine
nişanlımla barıştık tabi dün akşam
off Allahım şu sıkıntılardan kurtar hepimizi
neler hallettiniz anlat bakalım:))
neler hallettiniz anlat bakalım:))
bu arada limangoda çok güzel dekoratif eşyalar var ben bayıldım almammış olsaydım alırdım kesin
bu arada limangoda çok güzel dekoratif eşyalar var ben bayıldım almammış olsaydım alırdım kesin
bende şekerim yaa canım çıktııı bide dünya kadar mağazaya girdikkk çıktıkkk dedim ki ben gelinliğimi ilk girdiğim yerden aldımm sizi hiç böyle yormamıştımgelin kapriside hiç yapmadım keşke yapsaydımm zamanındaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?